Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 ianuarie 2013

DE LA TRISTEȚE LA LUMINA FERICIRII.



De la Maestrul Ascensionat Saida Khatoon

(12-ian-2013; channeler Shazi)


Hello, fiule!

Viața este o parte importantă a unei persoane, o etapă prin care, din când în când, se hotărăște să treacă, pentru a avea experiențe. Modul în care este trăită această viață este extrem de important, determinant, pentru sănătatea și evoluția ființei.
Un singur foton de tristețe se resimte nu numai în celula în care se află ci are reverberații mai mari sau mai mici asupra întregului corp. Amprenta lăsată pe o celulă ”infestată” cu tristețe rămâne până la dispariția acelei celule.

Influența negativă asupra comportamentului și corpului uman se manifestă prin degradarea în timp a sănătății fizice și psihice a ființei, scăderea performanțelor, îmbătrânirea și încetinirea evoluției.

Obstrucționarea desfășurării normale a ectivității umane este, în marea majoritate a cazurilor, insidioasă, punerea ei în evidență făcându-se în timp, omul constatând din ce în ce mai des că are parte de insuccese, de slabe performanțe.

Aceasta îl face să fie din ce în ce mai neimportant pentru cei din jur, mai fără utilitate pentru colectivitate, ceea ce duce, în final, la izolare, treama de insucces și chiar de ridicol. Se crează astfel un cerc vicios din care numai cu un program riguros se poate ieși.



Noi poate nu conștientizăm decât foarte târziu efectele pe care le-a provocat un singur foton de tristețe, atunci când ravagiile lui sunt evidente și când poate fi prea târziu să facem ceva care să ne salveze.

Când tristețea este înlocuită cu fericirea, celulele din corpul nostru devin mai pline de viață, mai rezistente la diversele agresiuni exterioare. Este evident pentru fiecare dintre voi că un corp sănătos fizic și mental este mai calificat în a avea performanțe în tot ceea ce întreprinde.

Cea mai importantă cale prin care boala se cuibărește în ființa umană este gândirea. Gândul este cel care dă tonul și controlează întreaga activitate a ființei.
Râsul într-o atmosferă încărcată cu energii negative, poate fi o adevărată provocare, o inițiativă îndrăzneață și, poate, întâmpinată inițial cu neplăcere, dar dacă momentul de impact este depășit, energiile din jur se schimbă și se extind ”contaminându-i” și pe cei mai posomorâți. Aceasta deoarece fericirea, bunadispoziție este o stare contagioasă și fără contraindicații.
 

Uneori, ne blocăm în propriile noastre angoase, dacă ne amintim de un eșec al nostru, de o probă de inabilitate de care am dat dovadă într-o împrejurare. Normal este ca să uităm de ea, reținând numai morala chestiunii, restul ignorându-l, ca și cum nu s-ar fi întâmplat. Dacă începem să avem remușcări, să facem aprecieri de valoare, să readucem în prezent acel eveniment depășit, starea de disconfort se poate amplifica halucinant, atingând cote din ce în ce mai înalte cu tendința de a ieși de sub controlul nostru. Ne vom trezi că dintr-un eveniment banal, de care poate nimeni nu-și mai amintea, am escaladat situația la cote care ne pot afecta profund, poate chiar radical. Da, într-adevăr, un asemena gând recurent, este lipsit de puterea de a face o reparație, el devenind un balast pe care-l depozităm pentru multă vreme în ființa noastră, ca pe o otravă, ca pe o dinamită care cine știe în ce împrejurare poate fi amorsată.
 
Pentru a extrage putere din mintea noastră, din trupul si sufletul nostru, trebuie ca în profunzimile noastre să nu sădim semințele neîmplinirii, ale dezastrului. Un om se poate considera un câștigător atunci când are capacitatea de a transforma răul în bine, tristețea în bucurie, sau măcar speranță. Toate provocările vieții, indiferent cât ar fi ele de dure, pot fi metamorfozate în stări tonifiante, de încredere în mai bine.
 
Judecat cu luciditate, orice incident, orice pierdere materială sau umană nu poate avea decât o finalitate fericită. Aceasta dacă se ține cont că tot ceea ce ni se întâmplă nu este deloc întâmplător și că undeva, în programul nostru, evenimentul era evidențiat.
Fiți de acord că nimic, deci nici voi sau lumea voastră, nu este victimă a hazardului. Totul are un rost, totul are un scop pe care Sinele vostru Superior îl cunoaște foarte bine. Aveți încredere în el căci el este scânteie din Creator, adică din acel CEVA care nu poate să dispară.

 

SURSA: http://www.signposttothesource.co.uk
(C.M.)


Un comentariu:

  1. Cat timp exista banii pe pamant nu va fi liniste si veselie.Banul te face sa fii trist fie ca il ai fie ca nu.Daca ii ai iti este teama sa nu ramai fara ei, daca nu-i ai esti trist ca nu stii cum sa mai traiesti.Mai bine " lucratorii in lumina " ar ajuta la desfiintarea banilor, a bancilor si a tot ce transforma omul in sclav si apoi mai vorbim de fericire.Cum poti fi fericit cand copiii iti mor de foame sau iti bate executorul la usa?mi se pare aberant!CAT TIMP EXISTA BANII NU VA FI BINE PE PAMANT!

    RăspundețiȘtergere