Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 decembrie 2012

SaLuSa, 3 dec. 2012


Mike
(Channeled by Mike Quiney)

      Gândiți-vă la ce v-ar putea aduce 21 dec. la ușă. Există încă directiva ca înaintea sosirii acestei zile să aibă loc ceva special și pentru aceasta fiecare dintre voi ar trebui să fie complet pregătit.

       Ați parcurs deja mult drum pe calea Ascensionării voastre și ce minunată sosire vi se pregătește, căci modificări grandioase au loc în întregul Univers, legate de acest eveniment.

      Ce puteri colosale pot fi declanșate la o astfel de poruncă asupra tuturor lucrurilor, asupra a tot ceea ce există în Univers!! Dragii mei, numai puterea lui Dumnezeu poate provoca asemenea transfărmări inimaginabile. Cine altcineva ar mai putea sta la baza unui asemenea grandios eveniment?! Dumnezeule, ce mici suntem față de Tine, dar cât de puternici ne permiți să fim!!

       Voi ieșiți din dualitate nu sleiți de puteri ci mai viguroși și mai dornici de a vă înălța decât oricând. Ați experimentat dualitatea pe care ați întors-o pe toate fețele; voi ați sleit-o pe ea de puteri, nu ea pe voi. Voi încă nu realizați ce mare, ce grandios și ce rarisim lucru ați făcut.

     Aveți tot dreptul să fiți mulțumiți de voi, și n-ar fi nici o exagerare să spunem că ați fost până în iad și v-ați întors. Când ați ales să vă adânciți în tenebre, nu aveați nici-o idee la ce trebuia să vă așteptați, dar v-ați avântat cu încredere că veți putea trece toate barierele. Asta înseamnă să ai credință și să știi, în profunzimile tale, că nu ești părăsit.

      Privind înapoi, acum realizați că niciodată nu a fost necesar și justificat să-i judecați pe alții căci, iată, și ei au ajuns la Lumină.

      Se știa că, în timp, cele mai multe suflete urmau să fie atrase spre întuneric, dar aceasta era o alegere nu o forțare. Karma a jucat un rol important în viața fiecărei ființe, ea fiind forma de a cheltui pe datorie. Tentația de a te folosi de această modalitate a fost mare deoarece nimeni nu-ți cerea să faci plata pe loc, ci în timp. Ai avut libertatea să refuzi sau să te oprești, dar, în majoritatea cazurilor, ai mers mai departe, afundându-te în datorii. Aveai dreptul chiar să plătești în altă viață, și asta te-a tentat. Până la urmă ai înțeles că a venit scadența și că nu mai poți continua să-ți amplifici datoriile. Atunci te-ai gândit , pentru prima oară, că aceia care te-au așteptat eoni să te întorci spre lumină, nu vroiau decât să te salveze, și această înțelegere te-a făcut să te hotărăști.

    Libertatea este un atribut minunat când îl obții, dar, așa cum ați aflat, are un preț și anume acela impus de responsabilitatea celui care dispune de ea. Tot ceea ce faci trebuie să stea sub semnul responsabilității pentru toate acțiunile, gândurile și vorbele tale. Sabia luminii taie cel mai adânc și dacă nu știi cum să lucrezi cu ea te poți răni profund. 


      Ființe din întreagul Universul se adună să asiste la Ascensiunea voastră, ocazie specială și unică, pentru că este vorba de ascensiunea în corp fizic și pentru că are loc saltul dintr-o dimensiune inferioară în una superioară.O ultimă verificare s-a făcut de curând, când s-au trimis pe Pământ energii care să supervizeze nivelul de pregătire  acelor care vor ascensiona. 

     Noi nu vom uita, desigur, să o menționăm pe Mama Pământ, o cea mai frumoasă mamă și un suflet minunat. Ea este de asemenea gata să vă ducă mai departe în dimensiunile superioare, în cazul în care veți alege ca tot pe ea să existați.
      În această etapă, absolut nimic nu mai poate împiedica Ascensiunea. Cu atât mai mult suntem surprinși de atitudinea rămășițelor cabalei care continuă să nu-și recunoască înfrângerea și să se retragă. Întunecații și slugile lor au o mentalitate demnă de fapte mai bune, ei neadmițând nici acum că nimic nu-i mai poate salva. Înverșunarea lor de a nu renunța la luptă sfidează orice logică și asta nu face decât să amplifice numărul victimelor, mai ales din rândul celor care-i slujesc.
Cei care le-au fost slugi și continuă să-i servescă, își îngreunează peste măsură situația, și vor avea nevoie de foarte multă lumină pentru a reveni la o stare normală. Voi cei care doriți să-i ajutați, le puteți trimite lumină și iubire care să-i ajute să se trezească și să rupă legăturile lor cu întunecații. Nici un suflet nu este abandonat, chiar dacă aceasta înseamnă că el va trebui să revină încă multe alte vieți în dimensiuni inferioare pentru a-și plăti încărcătrura karmică pe care a acumulat-o uneori cu destulă iresponsabilitate.

     Foarte curând, lucrurile în viața voastră se vor schimba pentru totdeauna, și asta va fi doar începutul unui lung șir de transformări dintre cele mai benefice. Permanent veți conștientiza transformări care vă vor îmbogății viața. Veți reveni la nivelul cel mai adecvat, compatibil cu Sinele vostru Înalt.

     Bucuria și sentimentul vostru de împlinire pe care le veți trăi sunt greu de descris în cuvinte. Veți avea o din ce în ce mai completă înțelegere asupra a ceea ce înseamnă cu adevărat fericirea. Tentația de a tezauriza valori materiale și chiar spirituale se va estompa în timp, pentru că orcine va putea avea acces la ele printr-un act de voință, fără a mai fi nevoie să și le depoziteze pentru uz personal.

      Așa cum am mai afirmat, realizarea cea mai importantă nu va mai avea nevoie de muncă fizică sau de timp îndelungat pentru a o manifesta în realitatea voastră, indiferent cât de laborioasă activitate ar implica. Totul va fi creat de puterea gândului, prin prelungirile sale tehnice, cum ar fi echipamentele de calcul. Capacitatea acestor calculatoare va fi atât de mare încât mintea umană nu este capabilă nici măcar să și-o imagineze.

    De pe acum, la noi există calculatoare care depășesc cu mult nivelul de cunoaștere și soluționare a minții ființelor inteligente foarte avansate. Dealtfel, și în societatea umană, munca de rutină va reveni aproape în exclusivitate calculatorului, oamenii având preocupări precum explorarea altor lumi, cunoașterea și ajutorarea acestora, călătoriile în univers etc.

       Dar nu numai atât: veți avea posibilitatea de a vă deplasa în diverse planuri de densitate superioare și veți putea baleia între trecut și viitor. Această posibilitate va fi cu adevărat extraordinară doarece vă veți putea revedea viețile trecute, mediul în care ași existat, epocile prin care a trecut omenirea dar și cele viitoare.Toate vor putea deveni realități nu doar imagini holografice dar și cu conținut pur real. Totul are la bază principiul că totul (trecutul, prezentul și viitorul) se petrece în eternul moment de ACUM. Timpul linear este, de fapt, doar o caracteristică a planului 3D, care induce eroarea că între cele trei aspecte ale timpului (trecut, prezent, viitor) există o delimitare, ceea ce este fals. Desigur, aceasta va fi posibilă atunci când fiecare dintre voi va deveni o superconștiință. Voi veți fi, la modul concret, ceea ce ați numit prin denumirea de zei.

       Sunt SaLuSa de pe Sirius, încântată că am putut fi din nou alături de voi, pentru a vorbi despre prezentul dar mai ales despre viitorul vostru previzibil. Nu trebuie să regretați nimic, dragii mei, chiar dacă unele lucruri din viața voastră le-ați face de acestă dată altfel Până la urmă asta este de înțeles deoarece în ultimii ani v-ați ridicat mult nuvelul de conștiință și de cunoaștere. Mizăm pe faptul că puțini dinttre voi, foarte puțini, se vor opri din drum, acum când sunteți atât de aproape de linia de sosire.

      Vă trimitem iubirea noastră și încurajarea de a parcurge și ultimii metri cu certitudinea sosirii în Noile Tărâmuri.

SURSA: http://www.treeofthegoldenlight.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu