Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 decembrie 2012

Andromedanii despre debarcare.


Karen
(22 dec.2012, de la Karen Doonan)

Dragilor, noi suntem Andromedanii și ne aflăm aici pentru a vă sprijini în continuare și a vă asista în folosirea noilor energii sosite pe Pământ.

Mulți dintre voi sunt acum în mișcare într-o succesiune rapidă spre dimensiuni mai inalte. 

Ceea ce se întâmplă acum pe Pământ este doar o parte a procesului de ascensiune deja amorsat. Pentru mulți alții, s-ar putea să fie doar continuarea luptei de dizolvare a frecvențelor joase, pline de emoții și de incertitudine. Noi vă cerem să aveți încredere în acest program care nu s-a sfârșit. Transformări majore se vor produce pe Pământ, pentru unii dintre voi, ele fiind deja în curs de manifestare.

Pentru cei care au reușit să lucreze cu viziunea interioară și a căror ființă vibrează pe frecvențe mai înalte, scenariile onirice devin tot mai vii și axate pe viața de pe Noul Pământ. Acest proces se va intensifica și granița dintre vis și realitate se va estompa, la un moment dat voi reușind să treceți fără dificultate din realitățile stării de veghe la realitățile din vis, care reprezintă în fapt, scenarii din noua voastră lume.

Conexiunea dintre viața din vis și cea din starea de veghe se va aprofunda tot mai mult, granițele dintre cele două realități se vor șterge încet, până când vi se va părea normal și convenabil să rămâneți în viața din vis, care vă oferă mult mai multe facilități și satisfacții. Voi ȘTIȚI, dragilor, care acest gen de vis este cheia trecerii voastre în lumea noilor energii, în realitățile Noului Pământ, tărân în care joasele vibrații nu se mai regăsesc.

Pentru a grăbi acest proces de transfer, vă invităm, dragilor, să folosiți orice ocazie pentru a ”visa”. Trecerea aceasta dintr-un tărâm în altul, adică din 3D în 4D este, după cum veți constata, una nestresantă, lină și ușor de realizat. (Nota C.M.: Pentru o înțelegere mai deplină, vă indic să citiți cartea lui Carlos Castaneda ”ARTA VISATULUI”, apărută la ed. RAO, în 2000. Este surprinzător să constatăm că, de fapt, tehnica trecerii dintr-o dimensiune în alta era cunoscută de foarte mult timp pe Pământ, de către ”vrăjitorii” mexicani, descendenți ai mayașilor, și nu numai)

În starea de veghe, vor începe să apară anumite manifestări pe care le puteți numi minuni, deși ele sunt urmări ale recăpătării de către voi a unora dintre abilitățile cu care ați fost înzestrați încă de la crearea voastră. Totul este consecința creșterii nivelului vostru de vibrație care va scoate la suprafață multe din atributele și puterea voastră pe care v-o recăpătați pe parcurs. Abia de acum încolo voi veți trăi în adevărurile universale de care, cândva, v-ați izolat creându-vă o lume a voastră, o lume ireală dar plină de dramatism și în care ați crezut cu toată ființa voastră, deși era o utopie.

Implementarea unui nou stil de viață, bazat pe principiile iubirii și onestității, al folosirii altor legi, specifice dimensiunilor superioare și inaplicabile în 3D, va mai lua ceva timp liniar.

În acomodarea voastră cu noua viață, noi, cei veniți din lumile superioare ale universului, avem sarcini importante menite să vă ajute să intrați în noua viață de ființe multidimensionale. Știm că foarte mulți dintre voi consideră că este puțin probabil ca viața voastră să se schimbe radical, ideea că "ar fi prea frumos pentru a fi adevărat", încă stăpânește mințile foarte multora dintre voi.

Știm acest lucru, dragilor, și nu avem decât de așteptat până când transformările ființei voastre vor fi fost încheiate. Pe măsură ce creațiile voastre vor avea ca punct de plecare inima și percepția energiilor va deveni mai puternică, conectarea voastră la noile realități va fi tot mai evidentă. Deja mulți dintre voi au început să simtă și să discearnă natura energiilor celor cu care relaționează. Începeți, de asemenea, să realizați că aparțineți unei totalități, unei unicități, de care vă simțiți tot mai intim legați. Din ce în ce mai mult veți înțelege și accepta că stabilitatea și echilibrul vostru se obțin doar atunci când sunteți centrați în inima voastră, nu în minte.

Modificări de amploare vor apărea rapid pe cuprinsul întregii voastre planete și ele vor sta la baza consolidării Noului Pământ. Ele vor constitui temelia, fundamentul, pe care se va construi tot ceea ce urmează. Liantul tuturor realizărilor voastre spirituale și materiale va fi energia iubirii, căci în tot ceea ce veți face, veți trece prin alegerea și decizia inimii.

Se va renunța la formula morții corpurilor voastre, ceea ce va însemna prelungirea vieții mult peste ceea ce puteți face acum.

Dragilor, acesta este doar începutul unui ciclu care, practic, va dura mereu, pentru totdeauna. Expresia ”pentru totdeauna” reprezintă un concept pe care creierul uman nu-l poate cuprinde în totalitate, din cauza raționamenelor voastre încă limitate.

Pe măsură ce vibrația voastră va crește, vă veți găsi echilibrul în noua voastră condiție umană, când veți experimenta multiplele aspecte ale iubirii; veți deveni adevărate faruri care vor radia starea de iubire pe întregul Pământ.

Noi mai suntem aici și pentru a vă explica ce urmează a se întâmpla în faza a doua a ascensiunii, pentru rasa umană. Această a doua fază înseamnă relevarea către rasa umană a adevărurilor universale.
Mult s-a vorbit despre vechile energii ale Pământului în 3D, și modul în care ele au afectat populația planetei. Principalul adevăr pe care urmează să-l aflați este că voi ați apărut din civilizațiile universului și că locurile din care ați plecat ca semințe stelare sunt și domiciliile noastre. Veți afla, dragilor, că tot ceea ce există, reprezintă o energie de o anumită vibrație, și că întreaga creație este o multitudine de configurațiii ale aceleiași energiei universale. Am aprecia pe deplin și am înțelege că logica umană nu are altă modalitate de interpretare a informațiilor furnizate de noi, apelând la inima voastră căreia-i cerem să se implice în dezvăluirea adevărurilor și să le modeleze până la nivelul înțelegerii depline de către mintea voastră.

Ca prim pas, vă rugăm să vă detașați de cunoscutele căi ale logicii umane, elaborate de creierul vostru, căi care recurg la comparația cu experiențele și rezultatele trecutului în care ați acumulat o anumită experiența de viată.

Cunoașteți că toți cei care vă aflați pe Pământ aveți aspecte care există ACUM în diverse locuri ale universului, în diverse dimensiuni, aspecte care păstrează o anumită legătură cu voi cei aflați pe planetă, în corp uman, ele având însă viață lor independentă și necondiționată de celelalte aspecte.

Când veți ajunge să vă puteți schimba frecvența de vibrație la voință, veți putea accede în diferite dimensiuni, în diferite lumi. Totul este numai vibrație, modulată în anumite feluri pentru anumite scopuri. Facem apel la cei care ȘTIU aceasta să răspândească printre ființele umane această cunoaștere căci crearea acestei convingeri este echivalentă cu eliberarea.

De exemplu, channelerul nostru pentru acest mesaj, vibrează pe domeniul frecvențelor curcubeului de aur și face parte din grupul ființelor interdimensionale care au luat formă umană pentru a pune bazele recuperărilor dimensionale ale diverselor suflete aflate pe planetă.

Dezvăluirea este în curs de desfășurare, apariția nostră în câmpul vostru viuzual perceptibil se va produce cât de curând. De pe acum, vă solicităm să vă păstrați calmul și încrederea la contactul cu noi, căci noi suntem frații și surorile voastre veniți de acolo de unde, cândva, ați plecat și voi, ca semințe stelare.

TOTUL este pe cale să se schimbe pe planeta Pământ și această schimbare se datorează în primul râd vouă, ea nefiind urmarea intervenției și voințeia unor forțe exterioare. Desigur, în această metamorfoză este implicat și Dumnezeu, precum și multe civilizații dinafara planetei, care au răspuns chemării Tatălui Ceresc, dar de la voi a izvorât dorința de a evolua, de a vă ridica din dimensiunea inferioară în dimensiuni superioare. Fără acceptul și deschiderea voastră, nimic nu s-ar fi întâmplat.

Când ați devenit capabili să ancorați frecvențele înalte ale luminii, procesul a început să se deruleze iar spre sfârșit, să se accelereze puternic.

Spre deosebire de alte lumi, alte civilizații, evoluția voastră poate avea loc numai prin intermediul inimii. Când chakra inimii devine puternic activată, procesul se amorsează, și înaintarea se generalizează de la individual la grup, la popor și, apoi, la umanitate.

Noi suntem Andromedanii și suntem aproape de voi, în drumul vostru către vibrațiile înalte ale dimensiunilor superioare. 

TOȚI SUNTEM UNUL.
SURSE: http://www.crystalline-sanctuary.com.
 http://www.thegalaticportal.com;  
http://www.labrynthschooloflight.com;  
http://awakeningtothedivine.wordpress.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu