Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 noiembrie 2012

UN MESAJ ARCTURIAN.



(12 nov. 2012; channeler Karen Doonan,  prin Greg Giles)


Salutări, dragilor! Suntem Arcturienii și ne aflăm aici pentru a vă oferi în continuare ajutorul nostru benevol vouă, ființe umane gata pentru a vă expansiona.
Karen
Suntem aici pentru a dirija în continuare acest proces și a vă ajuta să câștigați claritate în viziunea voastră interioară asupra transformărilor destul de dureroase la care ați acceptat să vă supuneți, pentru a putea să depășiți nivelul conștiinței dualității. Cei care au avut control asupra voastră, v-au convins ca multe secole să vă păstrați Sufletul în domeniul vibrațiilor inferioare, unde durerea și suferința sunt inevitabile. Suntem aici pentru a vă ajuta să depășiți acele convingeri limitatoare care v-au fost sugerate, pentru ca voi să puteți fi mai ușor manipulați. Dogmele acestea pe care le-ați acceptat ca singură alternativă a atingerii unui paradis, în fapt, iluzoriu, trebuie să fie dizolvate, pentru ca adevărul divin să poate pătrunde în conștiința voastră.

Învățăturile cu care ați fost îndoctrinați au creat modele ale durerii și urii, v-au prins sufletul ca într-un zid, v-au turnat plumb în cizme, pentru ca voi să nu mai puteți nici măcar gândi că zborul poate fi o abilitate a sufletului vostru îndurerat. 
A fost extrem de dificil să experimentați viața pe planeta Pământ căci condițiile v-au fost mereu potrivnice, puțina fericire a fost filtrată și acordată cu pipeta doar celor mai obedienți și mai puțin înclinați să pună întrebări. De fapt, ceea ce li se oferea nu era o fericire autentică ci un surogat care dădea doar impresia unei vieți bazată pe principii înălțătoare. 
Viața anostă, problemele uneori insurmontabile, sentimentele de teamă și de frustrare au făcut ca frecvența de vibrație a voastră și a sistemului planetar să coboare tot mai mult, altfel spus, v-ați afundat tot mai adânc în nisipurile mișcătoare, în mocirla care-i înghițea mai cu seamă pe cei care se agitau cel mai mult.
Suntem aici pentru a vă ajuta sădeblocați inima pentruinima este cheia universului. Din ea izvorăște IUBIREA, liantul care unește nu dezbină, combustibilul care propulsează nu anihilează prin explozie. 
Greg

Mulți dintre voi pot resimți acum chinurile adânci de durere, o durere re-activată de amintirile celor pierduți în războaiele care au avut loc pe Pământ și în interiorul plantelor, căci toată această durere trebuie să se vindece acum.(Nota C.M.: se face referire la dificultățile prin care au trecut unele suflete venite pe Pământ pentru a se încarna, la începuturile populării planetei. Unele suflete au căzut atunci în capcanele făpturilor anorganice care le-au ținut captive mii de ani în trunchiul copacilor, sub formă de picături condensate de energie, care își păstrau la un anumit nivel conștiența. Despre acest subiect puteți citi câte ceva și în cărțile lui Carlos Castaneda).
 A venit timpul reamintirii, scoaterii lor la suprafață pentru a fi asumate, binecuvântate și iertate, pentru a putea avea loc procesul vindecării sufletelor. Este un proces al împăcării cu voi înșivă și cu toate conștiințele cu care v-ați intersectat în toate secvențele existențiale prin care ați trecut de la crearea voastră încoace. Durerea din sufletele voastre trebuie descărcată și eliberată pentru ca locul ei să fie ocupat cu esența tuturor aspectelor voastre răspândite în univers. Este nevoie de aceasta și pentru că durerea trecutului a fost mereu transmisă celulelor corpurilor voastre materiale pe care le-ați avut de-a lungul timpurilor. Este nevoie să se revină la puritatea ființei așa cum a fost ea creată. Din generație în generație, modificările genetice în care se regăsesc toate abaterile de la modelul etalon, au avut un impact negativ asupra evoluției ființei umane care este acum departe de original.

Voi nu sunteți corpul vostru fizic. Totalitatea voastră este mult mai vastă și mult mai importantă. Corpul vostru fizic este doar vehiculul pe care vi l-ați luat pentru a vă interfața cu condițiile și materialitatea mediului planetar în care trăiți. Când plecați în altă parte, vă abandonați ”vehiculul” (De fapt, îl încredințați Mamei Pământ pentru a-l descompune și a-l valorifica în folosul sistemului în care, probabil, veți reveni pentru a avea alte experiențe de viață).
Multe ”vehicule” umane sunt acum obosite și epuizate și ele vor fi abandonate după expirarea perioadei pentru care ”au fost contractate”. Nimic extraordinar, nimic ieșit din comunul universal. Totul este așa cum ”Proiectantul General” a gândit.

Noile energii cu care a fost încărcat sistemul planetar, au o calitate superioară și este de așteptat ca și ”produsele” obținute să cunoască un salt calitativ important.
Ființele umane care vor popula planeta reînnoită, vor avea alte caracteristici, alte abilități, oricum superioare.

Revărsarea durerii este considerată o acțiune benefică, deoarece celulele care se formează după această curățire de durere, vor fi mai pure și capabile să preia fecvențe superioare ale luminii, iar aceasta înseamnă evoluție.
Ați fost învățați să depozitați durerea în ființa voastră, fie pentru că vi se părea jenant să vă expuneți ”slăbiciunile” fie pentru ca adversarul (concurentul) să nu afle că sunteți vulnerabili și mai puțin pregătiți pentru confruntare.
Deși mereu ați cunoscut, sau vi s-a spus, că lacrimile ușurează, fac bine și sunt regeneratoare, mereu ați refuzat să le exteriorizați.
Cu durerea din ele v-ați otrăvit celulele ființei voastre, și asta numai bine nu era.
Corpul uman a fost conceput să fie alimentat cu energia iubirii. Mulți dintre voi i-ați servit amarul durerii. Știți prea bine ce se întâmplă dacă motorul mașinii pe care o conduceți îl alimenați cu un combustibil nepotrivit: funcționează prost sau se defectează. Credeți că în cazul ”vehiculului” vostru, corpul, este altfel?
Toate modelele (tipurile) de boală apar din cauza alimentării vehiculului vostru uman cu ”combustibil” nepotrivit; sau îl supraalimentați și, din cauza dozajului nepotrivit, ”se îneacă”.

Acum, când noile energii se află pe Pământ, inimile voastre încep să se deblocheze, emoțiile încep să se reverse iar combustibilul iubirii începe să alimenteze tot mai multe inimii. În felul acesta, ființa umană, în totalitatea ei, va începe să ”funcționeze ” mai bine, ”în parametri”, iar bolile de orice tip încep să dispară căci nu mai are cine le hrăni. Asta este tot și nu este deloc complicat de înțeles.
Alimentați-vă ființa cu iubire și veți fi ”condamnați” la sănătate.
Ascultați-ne pe noi: asta chiar funcționează! Vi s-a trimis ”combustibil” suficient, consumați din el căci Sursa este infinită, și..... e pe gratis!                                                 

Suntem parte din aceeași familie, și noi vă ținem, preaiubitilor, într-o îmbrățișare caldă. Fie ca dragostea noastră să vă ajute ca modelele de viață greșite să fie abandonate. Tot ceea ce faceți, faceți din iubire!
Noi suntem frații și surorile voastre de pe Arcturus.

Sursa: http://www.ascensionearth2012.org.
(C.M.)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu