Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

MESAJ DE LA ANALLA, din Inaltul Consiliu Venusian


(9 nov.2012; channeler Konstantinos)
 

Konstantinos
Konstantinos: Buna ziua, prieteni! Mesajul pe care-l redau mai jos, l-am primit aproape fără a mi se face o oarecare preatenționare, deși n-ași putea afirma că a venit întâmplător. In jurul orei 12, navigam pe internet și am dat peste o discuție on line între niște prieteni, cunoștințe și de-ale mele. Subiectul discuției era legat de familiile noastre din stele și cât de utile și necesre au fost ele civilizației umane.
Se afirma pe bună dreptate că deși mulți oameni de pe Pământ întrețin legături telepatice cu diverse entități reprezentând diverse civilizații extraterestre în stare de conștiență totală (veghe) sau în vis, o întâlnire față în față, în plan fizic, ar avea un efect incomparabil mai puternic asupra concepțiilor și credinței pământenilor. Așa dar, în timp ce urmăream schimbul de replici al amicilor mei, în minte a început să se insinuieze un nume ...”Analla”. Apoi cu ajutorul vederii celui de al treilea ochi, mi-a apărut imaginea luminoasă a unei frumoase ființe. Imediat a intrat în comunicare cu mine. M-a informat că este o ființă androgină și că face parte din Consiliul Superior Venusian.

A afirmat că vibrează pe frecvențele dimensiunilor 7D și 8D și că nu ar trebui să mă surprindă faptul că pot intra în comunicare cu ea, din moment ce la mine este o obișnuință să stabilesc legături telepatice cu Duhul sau cu Înalte entități din Lumină.

Evident, i-am dat dreptate.
A adăugat că a luat o formă cu care sunt eu obișnuit, metamorfoza aceasta nefiind o problemă dificilă pentru ființele care trăiesc în dimensiunile 7D sau 8D. De altfel, a afirmat ea, realitatea e că ei nu au o formă anume ci una pe care și-o aleg la voință, una conjuncturală.

În ceea ce mă privește faptul că eram în legătură cu un membru al Consiliului Superior Venusian, nu era o noutate, însă m-a surprins oarecum normalitatea întâlnirii noastre. Puțin mai tîrziu, Analla mi-a transmis următorul mesaj: 
 
Analla
Analla:Vă salut și vă rog să primiți iubirea veșnică a Creatorului nostru, prin intermediul Centrului inimii mele adresată tuturor ființelor aflate pe Pământ. Eu sunt ceea ce voi ați numi o ființă androgină, denumire general acceptată în dimensiunea voastră, iar numele meu, exprimabil în vibrația voastră pământeană, este Analla. Sunt un membru al Consiliului Superior al lui Venus.
Am decis să intervin în acest mod în momentul în care canalul prin care comunic era într-o stare nostalgică, în timp ce urmărea discuția dintre prietenii săi pe internet. Starea de nostalgie și de iubire care s-a degajat în acel forum, apropo de frații și surorile voastre din univers, m-a făcut să trăiesc sentimente pe care mi le-am exprimat printr-o melodie care, din păcate, nu poate fi redată prin fondul sonor al tridimensionalității. Aceasta deoarece această melodie crează senzații neliniare, impropii domeniului vostru de vibrații.

Ca să revin, Consiliul Superior Venusian este format dintr-un număr mare de suflete vechi, conform standardelor voastre de timp, unul dintre acești membri fiind cunoscutul și îndrăgitul, și pentru voi, Sanat Kumara. Noi vă spunem că suntem în permanență cu voi. Noi vă putem auzi, vă putem observa și chiar vă putem simți prezența și starea de spirit în care vă aflați. În ceea ce te privește, te îndemnăm să comunici mai des cu noi și cu alte familii din Lumină ale universului, dat fiind faptul că tu dispui de această abilitate .

Nu ezita și, dacă este posibil, nu te judeca pe tine sau pe alții. Ai încredere în Dumnezeul din tine, și rămâi deschis comunicării cu lumile, lucru pe care-l recomand și celorlalți umani, dacă doresc să capete însușiri de comunicatori cu civilizațiile universului.

Pentru tine nu este o noutate că lumile aflate dincolo de dimensiunea a treia sunt într-un permanent contact cu multe ființe umane care au reușit să-și ridice corespunzător frecvența de vibrație. Știu deasemenea că în meditațiile tale reușești să treci în planul astral unde te poți bucura de multă culoare și stare de iubire.

Unul dintre programele și modalitățile stabilite pentru reuniunea cu Duhul și reprezentanții săi, a fost să se folosească receptoarele specializate ale corpului și minții umane, pentru ca acestea să contribuie la re-amintirea existențelor anterioare și activarea întregului bagaj de cunoaștere acumulat de suflete, în periplul lor existențial neîntrerupt din momentul creării lor.

Contactele tale conștiente cu noi, au menirea de a ajuta celelalte ființe umane să se anime și mai mult și să observe că la capătul tunelului prin care trec există cu adevărat o lumină de care ele se apropie tot mai mult. Oamenii Pământului, în marea lor majoritate, încep să perceapă și să simtă că dincolo de acest tunel vor afla Lumina Adevărului Divin unde nivelul de vibrație este mult mai înalt și unde singura lege care există este Legea Iubirii.
Vocea pe care o percepi în mintea ta te ajută să înțelegi că există lucruri dincolo de problemele de supraviețuire, mult mai importante pentru existența spirituală a sufletelor, nesupuse legilor dualității ale decăderii și disoluției.

Una dintre schimbările actuale, care se regăsesc în Planul Divin, și pe care le întâlniți tot mai frecvent este înțelegerea faptului că voi nu sunteți corpul vostru fizic și nici cel mental și emoțional. Credințața că voi sunteți doar ceea ce se poate atinge, se poate pipăi, dispare cu o viteză din ce în ce mai mare.

Ați început să înțelegeți chiar că alimentația voastră materială nu este o necesitate decât în măsura în care nu ați renunțat la ea pentru a trece la alimentul de bază al fiecărei ființe : energia. Desigur, hrana voastră materială este tot o formă de energie, dar una condensată. Organelor voastre interne le revine sarcina de a descompune hrana materială până la nivelul de energie pură, care constituie adevărata hrană a celulelor voastre. Este ușor de imaginat cât de complicat este procesul prin care organele voastre interne specializate trebuie să transforme din aproape în aproape materia care se îngurgitează.

Deci, una peste alta: organismul uman, ca să trăiască are nevoie de energie. Întregul univers, întregul Cosmos este plin de energie infinită, care se află în forma ei primară, adică exact acea formă la care organismul vostru reduce hrana materială. Nu ar fi mai simplu, mai eficient, mai rațional, ca organismele vii să se hrănească direct cu energie? [Nota C.M.: Lanțul proceselor prin care trece hrana materială, până la stadiul la care devine asimilabilă este lung, complicat și mare consumator de ...energie. Să luăm cazul, mai simplu, al unui fruct. Mai întâi că el trebuie obținut și pentru aceasta e nevoie să sădim și să îngrijim un pom. După ce fructul este copt, îl culegem și, dacă vrem să avem astfel de fructe o lungă perioadă de timp, trebuie să asigurăm o depozitare. Ajungem la faza hrănirii. Ca să-l consumăm trebuie să avem dinți pentru rupt și mărunțit. Pentru a-și ușura munca, corpul și-a inventat un prim proces de digerare, prin mestecarea în gură cu saliva care face o prima descompunere. În stomac au loc o mulțime de procese care urmăresc descompunerea hranei până la stadiul de energie. Nu le mai enumerăm, dar au loc procese chimice (în care se folosește un acid foarte puternic-acidul clorhidric), procese de fermentare cu ajutorul florei intestinale, procese de oxidare, de umectare și diluare, de dirijare a fluidelor și energiilor obținute către fiecare celulă, de separare și eliminare a rezidiilor. Ca să nu mai vorbim de un meniu în care amestecăm diferitele grupe de alimente, fiecare având un proces de descompunere separat. În corpul nostru există multe suigeneris fabrici specializate pentru reducerea la forma asimilabilă a diverselor tipuri de alimente. Fiecare fază are loc cu consum important de energie, astfel că bilanțul energetic al întregului proces are un randament foarte scăzut. Probabil că dacă am face diferența între suma energiilor consumate în toate fazele și energia obținută din acel fruct, pentru a ne alimenta celulele corpului nostru, am obține un infim aport de energie. Nu vreau să extind analiza, dar gândiți-vă că toate aceste ”piese”, toate aceste ”făbricuțe”au nevoie de o supraveghere, activitate de mentenanță, de reparații mai mult sau mai puțin importante, după fiecare proces de transformare a hranei în energie).

Au existat și există exemple în lumea voastră în care ființe umane au renunțat parțial s-au total la hrana materială (Nota C.M.: Amintiți-vă de australianca Jasmuheen, care ne-a vizitat țara și care, la acea dată, nu se mai hrănise de doi ani de zile, cu hrană materială, parțial renunțând și la apă. Îmi cer scuze că amintesc aici și de propria-mi experiență în care nu am consumat hrană timp de 21 de zile și nici apă, în primele 7 zile. Procedeul îl găsiți în cartea lui Jasmuheen intitulată A TRĂI CU LUMINĂ). 

Ei au demonstrat că hrana materială nu este necesară corpului uman. Ei nu sunt mai speciali decât voi, cei care citiți aceste rânduri. Este de înțeles ce creștere importantă a frecvenței de vibrație obțin cei care renunță la hrana materială. Trebuie însă spus că renunțarea la hrana fizică nu este o condiție pentru a putea ascensiona, deși, ceea ce mănânci este important.

Mai importante decât aceasta sunt gândurile și sentimentele. Trebuie să nu acceptați să trăiți cu sentimente de frică, de ură, de durere (mai ales psihică) sau de vinovăție. Acestea contează mult mai mult decât hrana materială. Tratați totul cu încredere și fără teama că sunteți urmăriți de ghinion. Sunteți ființe născute libere și destinate iubirii și sunteți nemuritori. Vă rugăm ca atunci când vă gândiți la noi să vă spuneți că ne aflăm în proximitatea voastră, că noi vă vedem și vă auzim și totdeauna suntem gata să vă ajutăm, dacă ne-o cereți. Simțiți aceasta cu inima, cu sufletul vostru. Citiți înregistrările celor care fac comunicări cu noi.

Iubitul și onoratul nostru Valiant Thor nu a venit pe planeta voastră cu familia sa și însoțitorii, cu câteva decenii în urmă, fără motiv. Același lucru este valabil și pentru ceilalți ambasadori ai Forțelor Galactice din Lumină. Noi am fost trimiși la voi pentru a face ca legea Iubirii și Armoniei precum și celelalte legi cosmice importante să fie respectate de toți.

Dragilor, întâlnirea noastră cu voi în planul fizic este foarte aproape. Când vă vom bate la ușă, vă rugăm să ne deschideți căci suntem frații și surorile voastre. Când veți auzi acel sunet de chemare veți ști că a sosit clipa. Porțile inimii voastre și cele ale inimii noastre se vor deschide pentru a ne putea îmbrățișa. Bucuria va fi pe măsură. Dragilor, a sosit timpul!

Cu iubire, Analla din Consiliul Superior al lui Venus..


SURSA: http://awakeningtothedivine.wordpress.com



(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu