Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 noiembrie 2012

CONVERSAȚIE CU SPIRITUL MEU SUPERIOR


Greg
(15 oct. 2012; channeler Greg Giles)

Greg: Aș dori să vorbesc cu Sinele meu Superior și numai cu el. Este posibil acest lucru?

Sinele Superior: Da, Greg, este posibil și se poate întâmpla. Despre ce dorești să discutăm în această seară?
G.: O mulțime de oameni, care au citit mesajele primite de mine de la tine, mi-au scris că sunt într-o confuzie totală și nu știu la ce să se mai aștepte în viitor imediat sau pe termen lung. Îi poți ajuta să aibă o mai bună înțelegere asupra momentului în care se află și ce-i așteaptă în viitor?
S.S. Desigur, și o voi face. Amintiți-vă că există miliarde de suflete individuale încarnate acum în lumea voastră dar nu toată lumea a ales să vină în această viață pentru același motiv și, pe cale de consecință, nu toată lumea se confruntă cu aceleași situații de viață, nu toți sunt fericiți sau triști. Dar aceasta este o situație absolut normală căci nu toate ființele umane au același program de viață. Apoi, trebuie luat în considerație că nu toți se află în trenul care duce la stația de destinație și care circulă după un program general aplicabil celor care călătoresc. Unii vin cu curse separate, la ore diferite iar stația de destinație nu este obligatoriu aceiași pentru toți cei care călătoresc.

Deci, care dintre aceste situații se află în fața ta?
Așa cum am spus, ele pot fi nenumărate, dar nu există absolut nici o limită în ceea ce înseamnă posibilitățile ca ele să apară în viața ta. Există evenimente care acum sunt foarte departe de tine, și eu nu mă refer la viitorul tău, sunt foarte departe de tine, să spunem, din perspectiva de a se produce în viața ta; ele se plasează la stânga sau la dreapta ta și este greu de presupus că te vei intersecta cu ele vreodată.

Unele sunt atât de disimulate încât tu, în mod real, niciodată nu le vei întâlni, chiar dacă le vei căuta. Aceasta este o metaforă, desigur, și ea semnifică faptul că există posibilități de viitor pentru tine, Greg, și pentru toți care citesc aceste cuvinte și pentru toți cei care vor citi aceste cuvinte, chiar dacă s-ar putea înțelege că statistic este improbabil să aibă loc.

Acest lucru se datorează faptului că unii dintre voi chiar nu pot deveni astronauți, iar eu vorbesc, desigur, de astronauții programelor voastre spațiale.

Unele lucruri nu sunt doar în cărți, cum zici tu Greg, căci acest Greg este parte endemică din mine, pentru ca tu să poți înțelege; o parte din mine ești tu. Din punctul meu de vedere, tu ai re-fuzionat cu mine, sau ai re-intrat în mine sau te-ai re-conectat cu mine, deși din perspectiva mea, nu ai fost niciodată o parte separată de miune, dar, din a ta, consideri că tu joci rolul astronautului. Vezi, te-am surprins intenționat, cu această exprimare. Voi toți sunteți un fel de astronauți, care explorați un străin, care, pentru mulți dintre voi se dovedește a fi o adevărată și foarte ciudată planetă.


Vezi cât de importantă este perspectiva și cât de vital este să fie înțeleasă această perspectivă? Unul dintre cei mai profunzi gânditori de pe Pământ poartă numele de Albert Einstein, și el a emis teoria relativității, care, deși formulată din mai multe teorii, nimeni nu a putut-o proba.

Totul este o chestiune de perspectivă și nimic nu poate fi dovedit ca ultim adevăr, afirmațiile și declarațiile neputând ține loc de adevăr suprem. Realitatea, indiferent unde ai experimenta-o în acest univers, va rămâne într-o permanentă schimbare, o fluctuație între cauză și efect, deși, de multe ori, ești tentat să crezi că întâmplările și accidentele nu s-ar supune acestei legi.

Aceasta deoarece, uneori, cauza principală a unui eveniment este atât de îndepărtată de momentul producerii efectului încât este greu sau imposibil să mai poți face legătura dintre ele. În asemenea situații, este mai ușor să spui că a fost o întâmplare, un accident, o coincidență nefericită. Ei bine, același lucru este valabil și pentru acest întreg univers.

Trebuie să onorăm și să înțelegem întotdeauna perspectiva unei civilizații, care, aflată pe o planetă îndepărtată de alte planete populate, începe să se considere unică în acel univers și neracordată în niciun fel la alte lumi. Aceste considerente sunt valabile și pentru lumea voastră.


Mulți dintre voi cred că gândurile și acțiunile lor nu au nici un efect asupra celor din jur și cu atât mai puțin asupra celor aflați la distanță. Dar acesta e doar puctul de vedere limitat al celor care au asemenea convingeri.


Dintr-o perspectivă mai înaltă, și da, tu pricepi cam la ce mă refer, cuvintele și acțiunile noastre îi afectează pe unii dintre cei aflați în proximitate. Fă analogia cu ceea ce se întâmplă când o piatră cade într-o apă liniștită. Undele care se formează se vor deplasa concentric față de locul impactului, din ce în ce mai departe, până vor lovi malul. Tot astfel, gândurile emise de o ființă se vor propaga și vor influența tot ceea ce întâlnesc în cale. Așa dar, orice sursă care crează și emite gânduri are inevitabil un anume efect asupra celor pe care-i atinge. Desigur, măsura în care-i afectează depinde de foarte mulți factori și asta explică și faptul că impactul este diferit asupra lor. Dacă undele care lovesc câmpul biomagnetic al unei entități sunt în fază, atunci rezultă o amplificare a efectului care va fi maxim, căci se produce fenomenul de rezonanță. Dacă însă valul undei energetice, venită din afară, este în antifază cu vibrația țintei atinse, efectul va fi unul diminuat sau chiar anulat.
Da, gândurile, cuvintele și acțiunile, chiar și cele venite de departe de planeta voastră, pot și vor afecta indivizii lumii voastre, și implicit viitorul lumii voastre, într-un mod benefic, mai puțin benefic sau nebenefic. Acesta este un fapt foarte important de care voi trebuie să fiți din ce în ce mai conștienți. Evident, și reciproca este valabilă: gândurile, cuvintele și acțiunile voastre circulă în univers și afectează alte lumi, se poate spune chiar, toate lumile. (Nota C.M.: La noi se spune că atunci când cade o frunză dintr-un copac, află întregul univers. Aceasta explică și justifică interesul tuturor civilizațiilor față de ceea ce se întâmplă pe Pământ, mai ales în această perioadă de sfârșit de ciclu cosmic, când sistemul nostru planetar face ultimele pregătiri pentru ascensionare).

Înafara celor bineintenționați, mai sunt și alții care afectează realitatea voastră, și ne vom referi la ei numindu-i "alții" pentru ca tu să înțelegi mai bine la cine ne referim, deși, din punctul meu de vederea, exprimarea peiorativă nu se justifică, indiferent despre cine este vorba.


Ascensiunea este termenul foarte potrivit ca să definiți ceea ce vă va marca în viitorul apropiat, și, în majoritatea cazurilor, mai toți doriți ca aceasta să nu vă despartă de familiile voastre, de prietenii voștri și de animalele îndrăgite. Cam în felul acesta vă doriți voi să aibă loc ascensiunea.
Dar ascensiunea nu este un proces care se desfășoară instantaneu. Ea are loc într-o anume perioadă de timp și, oricât ați protesta, ea a început deja de ceva vreme. Realitățile se schibă treptat, unele necesitând perioade mari de timp. Important este că realitatea voastră se modifică definitiv, nu mai este reversibilă. Asta nu este o metaforă. Încă din momentul concepției realitatea fiecăruia dintre voi a început să sufere metamorfoze, schimbări, provocate de fenomenele de creștere, dezvoltare și maturizare, de acumulare de experiență determinată de impactul cu realitățile zilnice ale vieții voastre.

Dar, ceea ce particularizează această perioadă specială este rapiditatea cu care se schimbă realitatea voastră, și aceasta se explică prin faptul că la baza proceselor stă cea mai puternică energie din univers: IUBIREA. Motorul care accelerează procesele se află în fiecare dintre voi și combustibilul care-l alimentează este de cea mai bună calitate; numiți-l IUBIRE.

SURSA: http://www.ascensionearth2012.org


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu