Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 noiembrie 2012

ARE LOC UN PROCES EVOLUTIV FĂRĂ PRECEDENT.


Mesaj de la Arhanghelul Mihail


(7 nov.2012; channeler Ronna Herman) 
Preaiubiți maeștri, razele lui Dumnezeu de creație pentru Era Peștilor, care conțineau aspecte specifice, calitative, virtuțile, desenele și modelele (formele) care au servit procesului creativ al acestei ere, fuseseră trimise pe Pământ cu peste 2000 de ani în urmă. Aceste raze modelatoare, care au stat la baza lumii voastre, se află acum într-un proces de resorbție, ca urmare a începerii altei ere, care are alte caracteristici, alte ținte, alte priorități.

Acesta este motivul pentru care cei care sunt încă blocați în iluzia și frecvențele dimensiunii a 3-a, sunt din ce în ce mai puțin energizați, din ce în ce mai dezechilibrați. Ei se simt ca și cum s-ar fi rătăcit pe un drumul pe care mergeau și acum, iată, încep să fie dezorientați, nu mai înțeleg ce se întâmplă, de ce parcă le fuge pământul de sub picioare. Văd și simt că nu mai sunt înțeleși și acceptați de ceilalți, argumentele lor nu mai sunt convingătoare și asta îi dezechilibrează și-i nedumerește și mai mult. Acestora, viitorul le pare nu numai nesigur dar chiar amenințător.

Cei credincioși au din ce în ce mai mari îndoieli asupra a ceea ce li se predică în biserică. Cutumele bisericești nu mai par atât de credibile ca altă dată. 

 Aproape toate granițele culturale, religioase, rasiale, sociale, politice, se fragmentează, se prăbușesc și sunt tot mai contestate. Lumea celei de a treia dimensiuni se chinuie, se agață, încercând să supraviețuiască. Toate arată că vechia conștiință nu se mai legitimează, și că o conștiință nouă, superioară, este în creștere și nimic nu i se mai poate opune. 
Umanitatea se apropie de vârsta majoratului, iar mințile captive, dominate de joasele vibrații ale dimensiunii 3D dau semne de panică și irascibilitate. Barca conștiințelor retrograde ia din ce în ce mai multă apă și se scufundă. Cei care se trezesc la timp sar din ea și se îndreaptă spre țărmul salvator. Din fericire, tot mai mulți se trezesc în timp util și se grăbesc să înceapă transformarea, ridicîndu-și frecvența de vibrație și conștiința.

Acest fenomen se datorează faptului că Cele 7 Raze ale Conștiinței lui Dumnezeu rezervate Pământului, care au conținut Planul Divin pentru Era Peștilor, au fost aproape complet retrase și vor fi înlocuite cu frecvențele mai înalte, mai rafinate ale Celor 12 Raze ale Conștiinței Galactice pentru Era Vărsătorului. 


În stadiile de început ale trezirii, înainte de contopirea Sufletului cu Spiritul, nu pot avea loc interferențe între realitățile tărâmurilor mai înalte cu cele din dimensiunea a treia, din cauza predominanței liberului arbitru, puternic influențat de vechile realități (n.m.; deși, în fapt, este vorba de niște ”realități” iluzorii). Astfel, dacă în dimensiunea 3D, liberul arbitru a fost un factor dinamizator, de progres, acum, când are loc trecerea în dimensiuni superioare, el devine împovărător, devine o frână în calea evoluției. Cu toate acestea, atunci când o persoană atinge nivelul de vibrație care rezonează cu frecvențele Flacării Violet, din dimensiunea a 4-a (în special în jumătatea ei superioară) ființa devine mai înțeleaptă, și, deși nu știe exact calea pe care ar trebui să înainteze, va spune: " Cu umilință, îți cer, Doamne, să mă conduci spre realizarea celui mai înalt interes al meu și al celorlalți
.Facă-se voia Ta!. ".

În felul acesta, ființa își aliniază voința proprie la Voința Sinelui Suprem, în conformitate cu cele stipulate în Planul Divin, pentru planeta Pământ.

Ca rezultat, o cale magică a Luminii se deschide, legând sufletul individual cu energia Iubirii, Luminii și Vieții. Această cale a Luminii, adesea numită Râul Vieții, conduce la Conștiința Esență, prin care fiecare persoană, care ajunge la nivelul necesar de conștiență, va începe să primească o porție specială de atomi-sămânță codificați în structura cristalină și adaptați Planului Galactic, aflat, la rândul său, în legătură armonică cu Planul Divin al Universului.

Acești atomi-semânță, de structură nouă, vor conține informația pentru încorporarea înțelepciunii avansate, a unor talente, și toate atributele și calitățile necesare pentru ca deținătorul să se poată califica pentru a participa (în stadiu incipient) la procesul creativ pentru Epoca de Aur care va începe.

Procesul de evoluție este în schimbare, structura corporală a omului va fi treptat rafinată și modernizată. Va fi o ghidare și o direcționare în cazul celor care vor fi în armonie cu Mintea lor Sacră. (Cei care au ales să-și pună propria voință sub comanda Voințeri Divine). Până în prezent, umanitatea a trăit o conștientizare voalată, iluzorie, iar acum se simte ca o navă fără cârmă, aflată pe o mare puternic agitată, valurile înalte lovind-o și aruncând-o de colo colo, ca pe o coajă.

Asta se datorează faptului că Rezervorul Forței de Viață, care a fost dat omenirii în Era Peștilor, epocă deja încheiată, s-a golit de semințele Divine care au însămânțat Epoca aceasta depășită. Vechea Matrice Divină nu se mai poate reface iar lumea voastră se află ”în gol de producție” din cauza lipsei ”materialului de construție”. De fapt, materialul există dar ”constructorii” nu știu, deocamdată, cum să-l folosească.

Fiți siguri că Ființele de Lumină și Dumnezeu vor face cea ce trebuie pentru ca energia iubirii să poată fi valorificată. Cea mai mare dorință a lui Dumnezeu este de a vedea toate ființele născute din voința Sa, că viețuiesc în pace, armonie și îndestulare. Disponibilitate la Ființele de Lumină veți afla totdeauna, căci ele mereu vor fi gata să vă satisfacă cererile și să vă asiste. Cu toate acestea, există legi universale imuabile care nu pot fi nesocotite de nimeni. Doar voi puteți alege calea Luminii sau calea de umbrelor.

Voi, Semințele Stelare, care v-ați echilibrat și v-ați armonizat tiparele vibraționale pentru a rezona la al 4-lea subnivel al dimensiunii a patra și chiar mai sus, acum este momentul pentru a accesa razele de înaltă frecvență ale Epocii de Aur, epoca viitorului vostru. Există deja creată o nouă Matrice Divină pentru acest sub-univers care va oferi fiecărei ființe umane ascensionate o mantie strălucitoare multicoloră care va nuanța câmpul vostru auric, anunțând disponibilitatea de a primi virtuțile, calitățile, talentele, abilitățile și aspectele New Age. Aceste daruri minunate se regăsesc ca program în structura Particulelor Adamantine ale Luminii Creatorului, care sunt acum disponibile pentru aceia dintre voi care au atins nivelul necesar de vibrație.

Particulele Adamantine ale Luminii Creatorului sunt fațete complete ale Conștiinței Creatorului, gata pentru a fi activate, programate și, manifestate prin creativitate nelimitată.

La începutul fiecărui nou proiect creativ, Particulele Adamantine primesc un cod de compilare și implementare iar respectivul proiect este înregistrat în Planul Divin. În acest fel, el primește aprobarea și sfințirea realizării, așa cum a fost conceput de creatorul lui. Aceste particule Adamantine Albastre sunt apoi trimise mai departe la marile raze cu potențial nelimitat de realizare, aprobate de către Dumnezeu Tatăl / Mama, care la rândul său, a primit comanda de la Creatorul Suprem pentru noul proiect care urmează să se manifeste în tărâmurile materiale. Gândurile-sămânță din Tatăl Divin sunt apoi radiate departe de pântecul cosmic al Mamei Divine, cunoscute fiind sub numele de GENE esență.

Aveți gene în structura ADN-ului vostru din toate dimensiunile diferite pe care le-ați experimentat. 

Voi, Semințele Stelare, sunteți acum în acțiunea de structurare a patru sisteme corporale capabile să primească Genele Esență care vă vor pregăti ființa pentru Misiunea voastră divină.
Aceste puternice și înalte frecvențe conțin Celulele Esență emanate de Creator pentru Planul Divin al Epocii de Aur. 

Este necesar ca aceste frecvențe vibraționale să fie intensificate în jos, la fiecare sub-nivel al fiecărei dimensiuni. Dacă nu s-ar întâmpla așa, toate manifestările materiale, inclusiv omenirea, ar fi mistuite de puterea extraordinară a câmpului electromagnetic creat de Energia Focului Sacru.

FOCUL SACRU ALB COSMIC, Particulele Adamantine, care vă magnetizează câmpul propriu, caracteristic spiritului de maestru trezit, trebuie să circule continuu, altfel, retenția oricărui surplus într-o ființă nepotrivită însemnând disoluția. Numai o anumită cantitate de asemenea particule poate fi reținută de fiecare corp fizic, surplusul fiind scos în afară.

Creatorul Suprem este compus din energie infinită, a cărei esență este indefinibilă. Această energie este atât de copleșitoare încât nici măcar nu vă puteți imagina magnitudinea ei.

Coborând, Puterea Esenței Divine este redusă din treaptă în treaptă, astfel ca atunci când ajunge la voi să poată fi suportată și nedistructivă. Numai astfel, după multiple fracționări, potențialul Luminii Divine, poate fi încorporat și asimilat de ființa umană. Fiecare ființă umană conține sute de trăsături de personalitate potențiale stocate în structura ei genetică, în patru sisteme corporale (fizic, mental, emoțional, eteric). 

Transformări au loc acum în fiecare dintre aceste corpuri. Unele caracteristici sunt acum destructurate sau armonizate, altora li se crează condițiile necesare asimilării lor, atunci când ființa va ascensiona în alt plan.
Planeta voastră este acum conectată direct la inima Marelui Soare Central al Galaxiei - Calea Lactee (n.m., mai corect, Mama Gaia este conectată, nu corpul ei fizic, Pământul) Valuri ale înaltei energii cosmice a Luminii Creatorului, sunt oferite acum sufletelor trezite de pe planeta Pământ, sub formă de Grație Divină (Nota C.M.: mai cu seamă în perioada 11 nov. - 21 dec. 2012). Întregul Pământ va primi asemenea înalte energii sub formă de Grații dar asimilarea o vor putea face numai cei a căror frecvență de vibrație va fi suficient de mare, pentru a putea pune ființa în rezonanță cu vibrațiile recepționate.
Oamenii voștri de știință au anunțat că au descoperit o bariera de hidrogen la marginea acestui sistem solar. Este vorba axact despre membranele de lumină pe care le amintim acum. Foarte curând, aceste fluxuri de energie (modulate cu anumite informații) vor ajunge pe Pământ. Aceste energii vor face, printre altele, ca știința și spiritualitatea să înceapă să fuzioneze. 

Ca urmare a alinierii sale cu Centrul Galactic, și deci cu Marele Soare Central al Galaxiei, Pământul este în procesul de a-și crește frecvența proprie de vibrație - Sunetul Sufletului - astfel încât să poată reveni la statutul său de Planetă Sacră (n.m., unii o numesc Pitică Albă). Acest sub-univers este, desemenea, în curs de modernizare, ca spectru de frecvente, ceea ce se realizează prin bombardarea cu particule Adamantine ale Luminii Creatorului, prin intermediul Dumnezeului acestui Univers.

Calea Lactee este împărțită în douăsprezece sectoare (sau cadrane), la fel cum universul este împărțit în sub-sectoare universale. Fiecare cadran, din cadrul Galaxiei, este reprezentat de un Consiliu de Conducere, parte a Consiliului General Galactic, pe scurt, Consiliul celor 12.

Sperăm ca prin aceste explicații să puteți ajunge la o mai bună înțelegere în ceea ce privește importanța numerelor 12 și 144; numerele acestea având multile semnificații și fațete ale Universului și logicii după care a fost el constituit (creat).

Ronna

Câteva cuvinte despre meditație și despre rugăciune.
Noi v-am învățat cum să reușiți ”o meditație vie”, adică să rămâneți în starea de veghe deși intrați într-o emisiune de unde alfa (caracteristică stării de somn). Aceasta ar fi prima fază a stării de meditație. 

Următorul pas este cel în care reușiți să vă induceți o stare de profundă bucurie și recunoștință, adica acea stare în care deveniți ”o rugăciune vie”.
Pe măsură ce exersați și deveniți mai buni co-creatori în plan pământesc, trebuie să vă preocupați de modelele de energie pe care să reușiți să le actualizați.

Este necesar ca fiecare dintre voi, cei care doriți să evoluați și să ascensionați, să vă străduiți să trăiți într-o armonie susținută (permanentă) și o evocare neîntreruptă a stării de dumnezeire. Altfel spus, trebuie ca fiecare dintre voi să-și mențină permanent (în tot ceea ce face și gândește) gândul către legătura lui cu Dumnezeu. Prin aceasta va reuși să activeze și să întrețină vie puterea Focului Sacru, care la foarte mulți dintre voi abia mai pâlpâie.

Este, deasemenea, important să insistați a vă păstra concentrarea asupra unui gând sau unei activități în care sunteți angrenați. Trebuie să nu vă defocalizați decăt după ce acel gând poate fi depășit sau acea activitate s-a încheiat. Incepeți cu lucruri simple și pe termene mai scurte, și, pe măsură ce reușiți, extindeți durata concentrării minții pe un anume obiectiv.

Tot astfel, puteți să vă focalizați asupra unor zone ale corpului vostru care au nevoie de vindecare.

Vă asigur că aceste eforturi nu vor fi zadarnice: cu cât veți insista mai mult, cu atât veți constata că vă va fi mai ușor să realizați acest proces al concentrării.
Divinitatea vede că te străduiești și, după ce o vei convinge că ești foarte hotărât, îți va da un substanțial ajutor. Creatorul așteaptă să-și împartă Lumina celor care se străduiesc s-o obțină.


Imaginați-vă, dragii mei, cum vă veți simți, ce liniște și siguranță veți avea când veți constata că dorințele și bunele voastre intenții încep să apară în realitatea voastră din ce în ce mai repede.

Ce minunat vă veți simți când veți avea certitudinea că undeva, în nevăzutul univers, există cineva care vă monitorizează permanent, vă apără și vă ajută să aveți tot ceea ce doriți, la un moment dat.

Practic, aceasta se întâmplă astfel: imediat ce v-ați exprimat o dorințiă, se crează un vortex energetic între voi și acel câmp de energie din univers care este capabil să vă materializeze dorința.
Voi știți că, în realitate, totul în acest Cosmos este energie. O energie infinită umple toate spațiile universului. Totul este ca printr-un mecanism anume (procesul voinței concentrate) să puteți declanșa acel proces care activează și modifică o părticică din această infinită energie, pe care o transformă în obiectul dorit. 


Construiți-vă viziunea voastră, dragii mei curajoși și credincioși.
Porniți din centrul propriei voaste Inimi Sacre și revendicați-vă puterea și măreția cu care ați fost înzestrați de la început (Nota C.M.: asta însemnă să credem cu tărie că putem face acel lucru).
Apoi, începeți să radiați în propriul vostru corp această putere, după care lăsați să iasă și înafara voastră. Folosiți-vă imaginația urmărind cu ochii minții cum dorința voastră prinde aripi și se răspândește tot mai departe în univers.

Dacă vreți ca eu să vă ajut, imaginați-vă cum sabia mea ”face pârtie”, ca să mă exprim așa, și nimic nu-i poate sta în cale pentru a realiza ceea ce voi v-ați propus.

Spuneți-vă și simțiți-vă că nu sunteți un oarecare ci sunteți un maestru autentic și divin care are o imensă putere pe care o folosește pentru înlăturarea celor care se opun Luminii, face ordine în jurul său, aduce și plantează peste tot semințele IUBIRII, liniștii și abundenței.

Îndreptați-vă cu curaj și bucurie spre Noua Eră care vă așteaptă.

EU SUNT Arhanghelul Mihail.

SURSA: http://www.ascensionearth2012.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu