Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 octombrie 2012

REALITATEA VOASTRĂ FIZICĂ REFLECTĂ REALITATEA VOASTRĂ INTERIOARĂ (1)



Mesaj de la SanJAsKa

 (8 oct. 2012; channeler: Wes Annac)

Sunt SanJAsKa și reprezint Înaltul Consiliu și Consiliul Celor Nouă. Vin spre voi cu energiile contopite ale celor două Consilii și care se regăsesc în Consiliului nostru General.
Ierarhiile Federației Galactice se bazează pe respectarea sufletului fiecărui colectiv și al diferitelor rase componente, fără a promova o politică de subordonare sau discriminare a unor rase sau grupuri de ființe. Împreună, noi conviețuim destul de armonios și despre acest model de conviețuire, existentă în ciuda diferențierilor exterioare între rasele noastre, dorim să vă vorbim astăzi cu voi, dragi suflete umane.

Aveți de gând să găsiți și să realizați corecții și reorientări, față de ceea ce foarte mulți dintre voi au făcut ca spiritul predominant pe planetă să cunoască deformări și diversități, care au determinat divizarea planetei vostre în diferite țări, secte religioase, politici existențiale (principii și norme de viață), și moduri diferite de a vă raporta la lumea exterioară.
Vechile politici au creat rupturi în masă la nivel de conștiință colectivă planetară deși natura voastră este unitară iar în dimensiunile superioare nu există nimic care să vă separe în colectivități (grupuri) sau între voi, față de Unime.

Cu toate acestea, în tărâmurile de vibrație joasă, mai ales în lumea voastră, separarea și divizarea v-au abătut, dragi suflete, de la realizarea acestei Unicități. Voi sunteți entități aparținând UNICULUI SUPREM, sunteți conștiințe ancorate și făcute din Lumină, care, în timp, ați luat forme nepermanente, materializate prin trupuri umane dense, deși voi ați fost creați din energie pură. 
Existați ca individualități și ca grupuri doar ca forme pe care le-a luat energia pentru a vă facilita parcurgerea unor secvențe numite vieți.

Ați început să transcedeți mentalități care literalmente vă blocau să atingeți tărâmuri din ce în ce mai înalte.
Separarea, care a fost o creație a umanității, transpusă în viață la nivel de popoare dar și de indivizi, trebuie să se încheie cât mai curând și oamenii să redescopere constiința colectivă a Unității.
Ura, temerile, prejudecățile, în general, au fost create și au menținut lumea voastră împărțită în diferite clase, rase și religii.
Prezența noastră la lumea voastră va fi un eveniment important în istoria omenirii și, de fapt, va revoluționa gândirea umană care va înțelege adevăruri ce i-au fost interzize până acum, de către cei care aveau interese de menținere a stării de ignoranță.

Federația Galactică și-a manifestat prezența și influența în sistemul vostru planetar de o lungă perioadă de timp. Noi am monitorizat lumea voastră și v-am ajutat de fiecare dată când ați trecut prin situații care se anunțau dificile, astfel încât ați putut înainta spre devenirea voastră, de care vă mai despart doar câteva clipe cosmice.

Noi vă cerem, dragi suflete, să vă îndepărtați de stările de teamă și de separare care au stat la baza gândirii voastre de până acum și să transmutați aceste stări în unele pline de lumină și de iubire.
Unii dintre voi păstrează încă temeri latente în ființa lor în legătură cu presupuse rele intenții pe care le-am avea față de lumea voastră, de care ne-am apropia din motive ascunse și care ar putea dăuna civilizației umane. Asemenea politici de suspicionare asupra planurilor civilizațiilor universului, în raport cu lumea Pământului, au fost vehiculate de foarte mult timp și nu este de mirare că au fost transmise și preluate de la o generație la alta. 
Cultura voastră cuprinde suficiente scenarii în care civilizațiile universului v-au pândit din totdeauna pentru a vă cotropi planeta, a decima sau măcar a aduce în stare de sclavie umanitatea Pământului.

Sufletele întunecate care s-au aflat și, deocamdată, se mai află printre voi, dar și cele care acționează de la distanță, au țesut mereu o pânză de neclaritate în jurul vostru și au avut mereu grijă să vă strecoare în suflete teama și neîncrederea în frații vostri din univers. Creșterea nivelului vostru de conștiință și de cunoaștere din ultimii zeci de ani, a făcut ca tot mai multe ființe umane să înțeleagă, sau măcar să întrevadă, adevărul, astfel că sperietoarea cu bau-bau a cam început să cadă în ridicol. 

 Extrem de mulți oameni sunt literalmente nerăbdători să ne întâlnească și asta aduce tot mai aproape momentul acestei întâlniri. Din acel moment toată țesătura ”relelor” noastre  intenții se va topi și fiecare drintre voi va înțelege adevărul că oriunde am fi, de oriunde am veni, noi suntem frații voștri buni care existăm în lumina Celui care ne-a creat pe toți.
Veți afla adevărul că civilizațiile și popoarele Federației Galactice, v-au apărat de-a lungul timpurilor de toate încercările și intențiile unor forțe agresoare, creații ale întunericului, care, folosindu-se de tehnologiile lor superioare, doreau ”preluarea”  lumii voastre spre ”administrare și ocrotire”. Prezența noastră și a Luminii  a făcut ca aceste planuri să nu se materializeze. Noi am fost și vom fi aici pentru a ne apăra frații și surorile de orice intenție de cucerire.

Ne bucurăm că am ajuns la momentul la care se poate discuta deschis cu voi despre adevărata voastră istorie, ceea ce nu s-ar fi putut întâmpla chiar cu nu prea mult timp în urmă, din cauza nivelului prea scăzut de conștiință și de cunoaștere la care vă aflați atunci. Posibilitatea de a vă face comunicări ” nefardate” ne dă și nouă sentimentul de descătușare de complexele pe care ni le cream atunci când trebuia să vă vorbim despre istoria voastră într-un mod care să ne asigure că nu provocăm derută.  
Vă puteți imagina cu câtă nerăbdare așteptăm momentul întâlnirii noastre, mament care va însemna că absolut toate secretele trecutului vostu vi se vor putea prezenta în lumina purului adevăr! Vor fi multe informații care vi se vor furniza și pe care sufletul vostru le știe de foarte mult timp.

Veți afla atunci cum sufletele întunecate și ființele din astralul inferior au reușit (și, deocamdată, mai reușesc) să cotropească și să subjuge unele suflete neștiutoare, lipsite de experiență și de vigilență. Aceste suflete înșelate acceptă să săvârșească acțiuni reprobabile, să aibă comportamente josnice, să consume droguri sau alcool în exces, prin toate acestea scăzându-și în mod inconștient frecvența de vibrație și creând exact acele condiții în care sufletele întunecate există și prosperă.

Sufletele întunecate sunt cu adevărat doritoare de a prelua puterea asupra tuturor celor pe care reușesc să-i inducă în eroare, prin facilități care dau dependență dar care, inițial sunt tentații ce par a fi nevinovate. Întunecații atribuie, pentru început, celor acaparați, anumite nivele de putere pentru ca ei să poată sluji cât mai bine țelurilor stăpânilor lor întunecați.  Însă ei devin din ce în ce mai subjugați stăpânilor lor și din ce în ce mai dependenți de aceștia. În acest fel, bietele suflete devin lipsite de orice act de voință și execută cu din ce în ce mai multă obediență sarcinile oribile pe care le primesc.

Canalul nostru a observat că noi lucrăm cu colectivități din Lumină, din diferite zone și împreună cu lumina lor depoluăm zonele afectate de energiile negative. Toate zonele din lumea voastră sunt supuse tratamentului de depoluare de toate tipurile (chimică, nucleară, energetică etc) și cuprind apele, uscatul și atmosfera. Efectele sunt mai modeste acolo unde numărul Lucrătorilor în Lumină este mai mic, sau unde ei nu au acumulat suficientă Lumină. 

Trebuie să cunoașteți că pe măsură ce voi reușiți să acumulați mai multă Lumină, deveniți din ce în ce mai capabili să înfăptuiți acte ce depoluare și vindecare a mediului și chiar a ființelor. Contribuția voastră poate deveni dominantă, atunci când este vorba de readucerea în parametri a frumuseții și sănătății lumii voastre (sol, apă, aer, floră și faună).
Efectele depoluării sunt mai însemnate atunci când sunt efectuate de grupuri sau colectivități concentrate asupra aceluiași scop (Nota C.M.: O formă de concentrare colectivă a energiilor vizând un scop comun, o reprezintă spiralele yang efectuate de yoghini. Efectele acestor spirale au fost și sunt măsurate de către renumiți ezoteriști ai lumii care au constatat îmbunătățiri semnificative ale calității apei, mediului, în general, într-o zonă destul de largă din jurul locului unde s-a desfășurat spirala yang. De exemplu, spiralele care au loc anual la Costinești și Băile Herculane depășesc cu mult, ca efect, toate măsurile pe care le întreprind instituțiile abilitate din țara noastă într-un an de zile, prin măsuri de îmbunătățire a tehnologiilor, renunțarea la instalațiile sau industriile poluante, acțiuni de colectare a deșeurilor etc. Interesant este că în acele zone s-a observat și o îmbunătățire a nivelului de înțelegere, într-ajutorare și acceptare între localnici. O statistică întocmită de organele abilitate ale jud. Constanța, la scurt timp după ce fusese efectuată o spirală de către yoghini, pe o temă specifică, la Costinești, a scos în evidență scădrea importantă a criminalității în zonă, o perioadă importantă de timp, după care infracționalitatea a revenit la cote ”normale”. Vă puteți imagina că această constatare nu a fost făcută publică!).

Sfatul nostru este că ar fi util ca din ce în ce mai mulți oameni să efectuieze în mod regulat concentrări ale gândului, axate pe diferite teme: depoluare ape, creșterea coeziunii sociale, încetarea urii și invidiei, a actelor antisociale etc. 
Wes Annac
 Voi nu vă imaginați cât de puternică este energia Luminii și Iubirii, mai ales când este concentrată și focalizată spre o anumită țintă (Nota C.M.: Mulți cunoașteți, probabil, că anumite surse susțin că în vechime mari obiective ale lumii au fost ”construite” prin concentrarea voinței unor grupuri de ”preoți”). Prin tehnologiile de care dispunem, noi am putea prelua asemenea concentrări de energie pe care le-am putea absorbi pe navele noastre specializate, le-am amplifica și le-am retrimite pe Pământ în anumite puncte țintă unde ar fi nevoie de anumite efecte benefice (de ex. încetarea unei stări conflictuale sau producerea de precipitații într-o zonă secetoasă, oprirea unui cataclism etc).   
Orice se poate face cu energiile iubirii, dacă sunt avute în vedere doar fapte benefice.

SURSE: WesAnnac.com și AquariusChannelings.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu