Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Mesaj de la SaLuSa

Important!



(12 oct.2012; channeler Mike Quinsey)
Mike
Noi, ca şi voi, am trecut prin amânări dar, atâta timp cât putem respecta programul, nu suntem prea îngrijoraţi. Ne putem adapta cu uşurinţă la diferitele situaţii cu care ne confruntăm deși, pentru voi, este mai frustrant, pentru că nu vă oferim detalii ci doar generalități a ceea ce se întâmplă.

Urmărindu-vă activităţile, putem spune că sunt multe grupuri care încurajează instaurarea libertăţii şi aceasta accelerează sfârşitul Cabalei; iar noi vom fi prezenţi pentru a șterge din memoria ființelor amintirile terifiante legate de programul distrugerilor la care au fost supuse și, astfel, sentimentul de teamă, de insecuritate, va dispărea pentu totdeauna.
Prăbuşirea economiei mondiale este iminentă şi nu poate fi evitată . Ceea ce vedeţi acum sunt ultimele încercări disperate ale celor întunecaţi de a se agăţa de ceea ce încă mai au, însă puterea li se reduce cu repeziciune.

Unele guverne, pe care le-am contactat, sunt pregătite să coopereze şi să se implice în schimbările care vin, în timp ce altele ezită şi încearcă să menţină vechiul sistem. Realitatea este că oricât ar încerca să împiedice aceste schimbări, aceste guvernări nu vor avea de ales, ci vor trebui să participe și să se alinieze programului de transformări radicale. Nu contează ce credinţă, de ce coloratură politică sunt guvernele țărilor de pe planeta voastră, ele vor trebui să accepte schimbarea.

Soluţiile pe care noi le oferim pentru a vă rezolva problemele sunt singurele care vor permite rezultate rapide și viabile. Realizarea pas cu pas a programului transformărilor în toate domeniile vieții pământene, va modera nivelul neajunsurilor, lumea va înțelege tot mai clar necesitatea măsurilor care se întreprind și nu va mai protesta cu vehemența din această perioadă, pentru obținerea drepturilor care se lasă așteptate.  
Schimbările vor aduce oamenii împreună şi, după încetarea conflictelor militare, vor aduce pacea pe Pământ. Aceasta va ajuta la creșterea încrederii între ţări iar graniţele care există între multe dintre ele vor dispărea. Odată acel nivel de cooperare atins, schimbările necesare vor avea loc foarte rapid.

Până atunci, industria de armament şi toate celelate aspecte legate de forţele militare vor fi dezmembrate, vor fi retrase în interiorul granițelor chiar și Forţele Păcii, de unde vor întreprinde doar acțiuni cu caracter defensiv. În prezent, armatele şi bazele plasate în diverse locuri ale lumii voastre reprezintă ameninţări care pot incita la războaie, dar, așa cum am spus, şi această situație va fi rezolvată.
În viitor nici o ţară nu va mai avea trupe pe teritoriul altor ţări, iar omenirea va începe să beneficieze de o stare de pace trainică și permanentă, stare care va fi menținută și cu asistența noastră.
Deci, planurile pentru eliberarea voastră şi recâştigarea suveranităţii sunt în totalitate realizabile și inevitabile. Aceasta înseamnă că  teama asupra unui potențial conflic militar va dispărea complet. Amenințarea de război va deveni istorie a timpurilor în care omul nu renunțase la starea de forță. Războiul nuclear nu va mai fi permis căci această interdicție este cuprinsă în Decretul Creatorului
Drumul către Ascensiune devine din ce în ce mai atrăgător pentru numeroase ființe umane care cred şi au încredere în ceea ce noi şi aliaţii noştri facem.
Simplu, dragii noştri, nu există altă cale şi credeţi-ne că toate problemele legate de Ascensiunea voastră au fost dezbătute îndelung şi s-a ajuns la concluziile și soluțiile cele mai adecvate.
Vom face ceea ce este cel mai bine pentru toţi, fără a încălca liberul arbitru al nimănui. Fiecare entitate își alege calea pe care dorește să meargă chiar dacă vor fi destule situații când calea preferată va fi diferită de a celorlalți.
În programul pe care-l realizăm nu avem prevederi de impunere a unor politici proprii anume. Noi avem sarcina de a ne asigura că fiecăruia i se respectă liberul arbitru, oferindu-i posibilitatea de a evolua.

Schimbările constituie tot ceea ce voi aţi căutat dintotdeauna și pe care nu le-ați obținut deoarece „iluminații” vi le-au refuzat, pentru a vă împiedica să vă înălţaţi. În consecință, acceptarea de către voi a acestor schimbări ar trrebui să fie un act de voință normal căci ele au fost planificate ca făcând parte din experienţa voastră trecută.

Puţini oameni îşi amintesc planul vieţii cu care au venit în lume, motiv pentru care este mai bine să vă ocupaţi de rezolvarea provocărilor cu care vă confruntați decât să vă lansați în căutări care nu vă pot aduce certitudini, pentru că altfel, riscați ca, din necunoaștere, să vă schimbați programul inițial.
Câteodată, pentru a vă explica anumite situaţii personale, vă folosiţi de citirile unor clarvăzători, ceea ce este permis, desigur, dar decizia finală şi măsurile luate trebuie să vă aparțină în exclusivitate, fără a vă fi impuse de cineva. Nimeni nu vă poate prelua karma, deși unele persoane, în urma unui acord anterior, vor putea lucra împreună cu voi pentru a vă ajuta.

Unora dintre voi le va fi greu să accepte că, înainte de a se naște, sufletul lor a ales să treacă prin dualitate. Adevărul este însă că, fiecare dintre voi a acceptat acest program dificil, tocmai din interesul de a-și putea accelera evoluția, ca urmare a efectuării experiențelor pe care și le-a programat în dimensiunea a 3-a. 

La nivel subconștient, voi cunoașteți acest adevăr, precum și că, vi s-a făcut promisiunea că veți fi ajutați. Acest ajutor s-a manifestat mereu, în limitele promisiunilor care vi s-au făcut, și acest ajutor se manifestă mai pregnant în această perioadă care precede Ascensiunea voastră.
 
Printre promisiunile care vi s-au făcut a fost și aceea că întunecaților nu le va mai fi permis să vă obstrucționeze în ultima fază a procesul ascensionării.
De această înțelegere ar trebui ca toți să profitați la maximum, căci o astfel de oportunitate este rarisimă, și se referă, mai exact, la sincronizarea ascensiunii voastre cu cea a planetei. A te putea înălța odată cu planeta mamă este un avantaj colosal căci el ușurează foarte mult procesul de trecere în dimensiuni superioare. (Nota C.M.: Printr-o metaforă, s-ar putea vorbi de diferența care există între a face o călătorie pe picioare și una cu un mijloc mecanizat de transport, care-ți asigură și toate condițiile de trai necesare: adăpost, odihnă, rezerve de hrană, securitate, intimitate, igenă; să zicem, o rulotă bine dotată)

Vă aşteaptă însă ceva timpuri grele, cărora le veți supraviețui, pentru ca, în final, să ajungeți la destinație teferi dar îmbogățiți cu experiență și plini de fericirea sosirii în locurile minunate unde sunteți așteptați de către ființele cele mai dragi vouă, ființe care v-au urmărit mereu călătoria și v-au ajutat ori de căte ori ați fost în pericol.
Timpul zboară şi schimbările se apropie cu repeziciune; fără a face preziceri, este foarte clar că sfârşitul acestei perioade este foarte aproape.

Față de cum s-au derulat evenimentele, ați putea considera că în mileniul acesta, început doar cu 13 ani în urmă, ați evoluat mult la nivel de conștiință.
Energia Luminii şi Iubirii s-a propagat ca un incendiu forestier, iar pasărea Phoenix va renaşte din propria-i cenușă. O putere colosală transformă energiile joase în bucurie și fericire.
Multora li se pare că nu se întâmplă mare lucru, neputând sesiza că, de fapt, programul nostru este mai încărcat ca oricând înainte, mai ales în ceea ce privește anihilarea tuturor încercărilor prin care se încearcă blocarea înaintării voastre spre tot mai multă Lumină. Cei întunecaţi sunt maeştri în a sabota progresul, în a crea necazuri și disperare, acolo unde, de multe ori, nici nu există. Noi le cunoaștem bine tertipurile și toate relele lor intenții și acționăm promt în dejucarea acestor acțiuni, anihilând permanent puterea și raza de acțiune a răufăcătorilor.
Am învățat să le anticipăm intențiile și mișcările astfel că suntem cu un pas înaintea lor, le creăm adică, ceea ce s-ar putea numi, ambuscade. Asta le distruge moralul și încrederea că încercarea lor următoare ar mai putea reuși.
Jocul lor este pe sfărșite, timpul lor a expirat, ei fiind din ce în ce mai convinși că cea mai inteligentă mișcare din partea lor ar fi să-și recunoască eșecul și să părăsească planeta. Deocamdată însă, asistăm la ultimele lor răbufniri disperate, înainte de a se preda și a fi nevoiți să accepte judecata pentru tot răul pe care l-au provocat speciei umane a Pământului.

Sunt SaLuSa de pe Sirius şi doresc să vă spun că Federaţia Galactică a Luminii nu a fost niciodată într-o activitate mai febrilă ca în prezent, legat de pregătirile care se fac pentru încheierea acțiunii de ascensionare a umanității și a planetei voastre.
Câteva săptămâni în timpul vostru înseamnă doar câteva secunde la scară cosmică, aşa cum resimţim noi timpul, aşa că sfârşitul acestei perioade pare a fi deja aici pentru noi, şi o percepție de accelerare puternică, pentru voi.

SaLuSa

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu