Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 septembrie 2012

PROFEȚIA MAYAȘĂ ȘI DEC. 2012.



Mesaj de la F.G.L.

Greg Giles

(28 aug.2012; channeler Greg Giles) 

Pentru mulți dintre voi există, în această perioadă, coridoare deschise, astfel că puteți coborî, pentru ultima oară, spre adâncile labirinturi ale dimensiunilor inferioare. Ușile se vor deschide atunci când veți fi foarte aproape de ele. Nu se vor deschide pentru voi decât atunci când vă veți însuși seturi de competențe necesare pentru a ajunge la ele.
Acest univers, universul vostru, a fost proiectat în așa fel încât să permită celor care au atins niveluri de înțelegere suficiente să poată beneficia și de creșteri în plan fizic, într-o lume mai echitabilă, mai pașnică, echilibrată, armonioasă și abundentă.
În lumea voastră pământeană însă, se întâlnește frecvent, ca o caracteristică generală, anomalia lipsei de echilibru și de armonie. Societatea voastră suferă de o stratificare economică, culturală, spirituală, mentală și emoțională în care lipsa de înțelegere, interesele deosebite, cuprind o largă paletă. Înțelegeți voi această realitate în care vă aflați pe Pământ?
Multe suflete existente acum în corp fizic, pe planeta voastră, au o frecvență de vibrație foarte diferită de cea a planetei și sistemului. Toți aceștia sunt neadaptații lumii voastre, nemulțumiții societății din care fac parte. Din acest motiv, sistemul nu poate să funcționeze corect. Trebuie să existe o plajă, un domeniu, în care vibrațiile fiecărei părți, fiecărei entități să se regăsească. Noi, Federația Galactică a Luminii și membrii familiei voastre am evoluat mult mai uniform pentru că noi am înțeles că dacă vrem să ascensionăm în dimensiuni din ce în ce mai înalte, fără poticneli și întoarceri la începuturi, o putem face numai printr-un nivel de oarecare uniformizare între indivizi, din care să rezulte o omogenizare avansată a societății și în deplină armonie cu planeta și sistemul în care existăm. În lumea voastră am observat o situație complet diferită: umanitatea Pământului este fărămițată în tot felul de comunități, grupuri și grupulețe cu interese antagoniste
Mai nimic de la voi nu amintește de unitate, de interese convergente. Entitățile colective și individuale își revendică drepturi asupra altora, chiar dacă evidența nu le probează pretențiile.
Într-o lume lipsită de liniște, o lume plină de interese antagoniste, este explicabil să întâlneși indivizi retardați, ființe pline ce vicii și de obtuzități. Se întâmplă aceasta din cauza lipsei de modele viabile, necesare în evoluția societății. O amplă și profundă pervertire a minții ființelor umane se produce din cauza unui sistem puternic viciat, de absența credinței în legile imuabile ale Creatorului. Într-un acvariu foarte populat cu greu se mai poate observa peștișorul de aur.
 Noi, cu ajutorul important al conștiințelor nepervertite de pe planeta voastră, ducem o aprigă luptă pentru schimarea situaței încă existente pe Pământ. Știm că strădania noastră se va încheia cu un deplin succes, deși este mai greu decât am crezut.
Există un plan de Mare Maestru, un plan ingenios și minunat prin care să se poată păstra doar bunele experiențe, doar rezultate necesar a fi reproduse și multiplicate. Planul acesta a fost conceput de cele mai sclipitoare minți ale acestui univers. Acest colectiv de entități extrem de avansate, a elaborat un "plan de evadare", dacă vreți, a acelor entități pământene foarte evoluate și care doresc să se îndepărteze cât mai mult de câmpul  vibrațiilor joase creat de mințile deplorabile ale entităților îmbibate de ură viscerală față de tot ceea ce înseamnă iubire, frumos, lumină. Grupul minților alese își va continua experiențele în planuri care să le permită atât dezvoltarea lor cât și posibilitatea de a asista alte suflete dornice să progreseze.  

Încercați să priviți lumea și din această perspectivă.  Există multe lucruri care se întâmplă astăzi în lumea voastră cum ar fi faptul că un important număr de ființe umane vor  rămâne în dimensiunea a 3-a deși aceasta nu le va face plăcere. Asta îi determină pe mulți dintre cei pe care îi așteaptă o asemenea perspectivă, să fie nemulțumiți, frustrați, neîmpăcați cu soarta lor din viitorul apropiat, deși locul în care-și vor continua existența și l-au ales singuri, ca o consecință a fapelor, gândurilor și atitudinii lor nepotrivite cu conceptul de evoluție. Altfel spus, cei care nu au ținut cont că viitorul și-l pregătesc singuri, nu au de ce a se plânge pentru ceea ce acesta le rezervă. Legile Divine sunt implacabile și nimic nu le poate deturna corecta apicare. Din acest punct de vedere, lumea voastră se împarte în două mari categorii:
-) cei care înțeleg că evoluția lor depinde de ei, și numai de ei; aceasta îi face să fie atenți cu ceea ce gândesc și fac, pentru a nu intra în contradicție cu legile divine, 
-) cei care fie nu înțeleg acest adevăr, fie îl ignoră cu bună-știință, în sinea lor considerând că doar plăcerile prezentului contează. În acest fel, ei nu fac decât să se păcălească singuri.

O parte dintre voi consideră că interacțiunea dintre ființele universului  nu ar fi benefică, și, în consecință, se feresc de asemenea oportunitate.
În universul nostru există diverse tipuri de ființe inteligente sau mai puțin dezvoltate, rase diferite ca fizionomie, culoare a pielii, concepții, educație, principii, mod de raportare la Creator, nivel de tehnicitate etc. În întinderile extrem de vaste și profunde ale acestui univers există ființe al căror aspect fizic, mental și emoțional este extrem de diferit de ceea ce cunoașteți și acceptați voi. Construcția unora dintre aceste ființe este neverosimil de diferită de o formă cât de cât imaginabilă. Această extraordinar de mare diversitate ar fi putut constitui pentru multe civilizații motive de cucerire, remodelare sau exterminare a unor rase. În istoria de mult apusă a civilizațiilor, inclusiv a celei pământene, au existat și asemenea politici. Dacă o deosebire insignifiantă între indivizi (cum ar fi culoarea pielii, religie, grad de cultură, afinități politice etc) a creat atâta frământare și ură pe Pământ, nu este prea greu de imaginat cam care a fost sau ar fi putut fi comportamentul și relația dintre două civilizații extrem de diferite.

Ținând cont de toate acestea, politica și atitudinea noastră sunt menite să nu grăbească lucrurile, să nu forțeze interacțiunile, pentru ca lumile să aibă timp să se cunoască, să se înțeleagă și să se accepte. Munca aceasta o facem noi împreună cu pământenii treziți și suficient de avansați spiritual.

Acesta este doar un aspect al diversității universale care arată că totul trebuie făcut cu măsură și la timpul potrivit, pentru a nu se crea turbulențe în viața universului.
De aici decurg și nivelele de cunoaștere tehnică și dreptul de deținere a unor tehnologii. În Universul nostru, ca și în toate celelalte universuri care alcătuiesc Cosmosul, există o anume structurare și ordine astfel elaborate încât să nu apară dereglări de funcționare. Mecanismul este deosebit de complex și perfect controlat pentru a nu se ajunge la haos. Necesitatea existenței și menținerii unui parcurs perfect în evoluția universurilor, este bine înțeleasă de Federația Galactică a Luminii, noi, civilizațiile componente, lucrând în conformitate cu Ordinea Universală.
Printre multele noastre atribuțiuni, o avem și pe cea care asigură stabilitatea și frăția dintre civilizații și diferitele rase, cu respectarea indiscutabilă la Legii Liberului Arbitru, recunoscută și de Pămâmt.
Deasemenea, noi suntem cei care avem grijă să nu apară mari discrepanțe între nivelul tehnologic și cel al spiritualității. Totdeauna când tehnologia o ia înaintea conștiinței, apare un semnal de alarmă care atenționează asupra unor potențiale utilizări nedumnezeiești ale unor tehnologii.
Dar noi avem și rolul de a proteja planeta voastră de intențiile agresoare venite din profunzimile universului cu scop de distrugere, de anihilare. Sau credeți că asemenea încercări n-au existat?

În viitorul destul de apropiat (într-un interval care ar fi excesiv dacă ne-am referi la ani, însă nu mâine sau săptămâna viitoare), porțile spre tezaurul cunoașterii se vor dechide larg pentru voi. Așteptați-vă, deci, ca în lunile viitoare, noi tehnologii să devină operabile pe planeta voastră. Să vă întrebăm dacă sunteți interesați? Ar fi o glumă inutilă! Oricum, noi suntem încântați că vă vom putea pune la dispoziție asenmenea tehnologii.
Nivelul vostru de conștiință și abilitatea de a cunoaște vă dau dreptul la această infuzie de tehnicitate. Repede însă, va trebui ca împreună să lichidăm toate punctele de rezistență ale rămășițelor întunecaților, pentru a nu pune în pericol bunele noastre intenții și așteptările majorității ființelor umane.
Cum cronologia este un aspect existențial foarte fluid, este bine să priviți viitorul imediat cu cât mai multă încredere dar fără exagerări. Observațiile și cercetările serviciilor noastre de monitorizare au concluzionat că aceste portaluri dimensionale se vor deschide pentru unii dintre voi, în următoarele câteva luni.
Aceasta înseamnă aproximativ perioada până în decembrie, anul acesta.  Dar, nu ar trebui să vă surprindă chiar și o devansare a producerii acestor evenimente favorabile.

Ce conexiuni urmează să se realizeze? Ne-am plasat noi deja în fața voastră urmând doar să dăm vălul la oparte? Care ar fi ziua aceia? Vom folosi mijloacele voastre de publicare (reviste, ziare, canale de radio, tv, internet)? Nu, nu aceasta va fi modalitatea.

Vom folosi modalitățile pe care le-a utilizat și civilizația Maya, adică intuiția, comunicarea cu subconștientul vostru, care va scoate la suprafață, în conștient, idei clare care vi se vor părea extrem de plauzibile pentru a fi puse în practică, mulți dintre cei care le primesc putând să se întrebe de ce ideea de genialitate nu le-a venit până atunci.
Vom folosi, desigur, și canalele noastre consacrate (channelerii).

Ce părere aveți, dragilor, despre aceasta? Cum veți reacționa când o parte din informații le veți primi prin intuiție, depășind modul de înțelegere al unor oameni de știință și cercetători recunoscuți? De fapt unii dintre ei nu au acceptat și nu au înțeles care a fost rolul rețelei de piramide construite pe planeta voastră, și prin care Mayașilor li se transmiteau explicații și date importante privind mai ales viitorul omenirii. V-ar surprinde foarte tare dacă ați afla că noi folosim și vom folosi vechea rețea de comunicare a piramidelor, utilizată cândva de Mayași, și nu numai?

Cam aceasta am intenționat să vă transmitem în acest mesaj. În viitorul foarte apropiat, în gradul vostru de ințelegere vor apărea adevărate salturi. Păstrați-vă preocuparea și atenția pentru a percepe modificări și interpretări pe care nu ați fost capabili până acum să le susțineți. Mulți dintre voi sunteți pregătiți pentru a primi asemenea informații revoluționare, în diversele domenii ale vieții.
Deschideți-vă primirii acestor idei novatoare, transcrieți-le în orice mod vă este mai convenabil și puneți-le în aplicare, sau transmiteți-le celor care știți că au nevoie de ele pentru a progresa.
Noi suntem familia voastră înălțată, aflată în dimensiuni superioare, acolo unde mulți dintre voi veți ascensiona în curând
Suntem Federația Galactică a Luminii.

 SURSA: http://ascensionearth2012.org/- English
(C.M.)

5 comentarii:

  1. Imi cer scuze de la d-voastra d-le CM... dar nu stiu dece nu mai cred in nimic din ceia ce publicati...poate ma desteptati d-voastra. Multumesc si-mi cer scuze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este obligatoriu să-mi citiți articolele. Sunt sigur că puteți găsi postări pe placul dv., pe alte bloguri. Vreau să vă amintesc că, doar cu foarte mici excepții, articolele pe care le postez eu sunt traduceri din alte limbi(engleză și italiană). Eu preiau acele mesaje și articole pe care le consider de mai mare interes și(este adevărat) corespund curiozității mele. Dar, în niciun caz nu deformez conținutul materialelor publicate, chiar dacă nu corespund în totalitate cu convingerile mele. Când vreau să-mi inserez opinia sau să aduc unele clarificări, o fac în mod explicit prin note pe care mi le asum. Regret că ceea ce public eu nu mai corespunde exigențelor și înțelegerii dv. Din acest motiv, vă invit să consultați și alte bloguri. Neîncrederea dv. ar putea fi explicată, poate, printr-un salt spiritual pe care l-ați înregistrat, cumva, și care v-a ridicat la un nivel de înțelegere dincolo de al meu și al channelerilor de la care preiau articolele. Alegerea vă aparține. Pentru cât mi-ați citit postările, vă mulțumesc! Sper să vă fi fost de folos. C.M.

      Ștergere
  2. Imi doresc din suflet sa ascensionez odata cu Planeta...sunt convinsa ca este fabulos-intr-adevar, traim timpuri tulburi, dar asta nu trebuie sa ne opreasca din drum pe cat mai multi dintre noi pamantenii.Haideti sa facem un pic de efort ca sa ne fie BINE TUTUROR PAMANTENILOR.Daca vrem bine,trebuie sa actionam cu un pic de echilibru,Florentina,bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  3. frumos measaj, imi doresc sa facem acest salt, impreuna cu toate cele 7 miliarde de fiinte umane, toate animalele Terrei si Terra insasi.

    RăspundețiȘtergere
  4. PENTRU MAYA
    Nu am disponibilitatea și nici timpul necesar pentru a răspune interminabilelor dv.intervenții. Credeți-mă, nu-mi pot permite să pierd inutil timpul, argumentând comentariilor dv. pornite din obsesii politice. Căutați o preocupare mai utilă dv. și societății. Nu-mi mai scrieți, nu vă voi mai răspunde. Cu îndatorare, CM.

    RăspundețiȘtergere