Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 septembrie 2012

PORTRET DE FAMILIE (3)

(ultima parte)

Mesaj de la F.G.L.
(10 sept.2012; channeler Greg Giles) 

Greg
 
Deci, cum arătăm? Din exprimările voastre de pe internet, am înțeles că doiți să știți mai multe amănunte despre aceasta. O vom face acum.
Printre noi există și ființe care au corpul acoperit de solzi de culoare verzulie. Mulți vă veți gândi imediat la reptilieni. Da, există și reptilieni printre noi. Vă surprinde acest fapt? Vă sperie? Vă trimite cu gândul la intenții de cucerire din partea unor civilizații extraterestre? Citim multe comentarii negative pe care le faceți la adresa rasei reptilienilor care au venit și v-au cucerit planeta sau care ar intenționa să o facă. Este un neadevăr, nu există reptilieni care să dorească să vă cucerească planeta. (Nota C.M.: Nu cred în totalitate în această afirmație. Iată ce scrie în cartea “Revelații pentru o nouă eră” Suzanne Ward, carte care este o conversație între ea și Matei, fiul său, acum nepământean, aflat în NIRVANA, și care este o ființă din Lumină: 

Suzana: “Matei, poți să-mi spui ceva despre o civilizație a <reptilienilor>? Ceea ce am auzit pare nebunesc – sau înspăimântător, dacă este adevrat.  
Matei: Știu că ai auzit ceva înfricoșător despre această civilizație dar, simplist vorbind, unele sunt bune, iar altele, nu. Cele ”bune” ar fi că sunt de încredere. Am fost foarte impresionat de doi reptilieni pe care i-am întâlnit, ca purtători de cuvânt, la o conferință la care tema principală era conservarea intimității anumitor lumi. Invadatori din alte galaxii intrau în galaxia noastră, iar cei doi conducători reptilieni erau agenți puternici care, cu forțele de care dispuneau, preveneau sau stopau propagarea acelor invazii.
Reptilienii sunt deosebiți de civilizațiile extraterestre umane și supraumane, prin aceea că nu respectă poziții și ierarhii, ci doar puterea armată. Autoritățile care nu au în spate armate și tehnologii militare, nu sunt considerate puternice, în viziunea lor. Ei sunt mai inteligenți decât ți-ai putea îmagina.Creierele lor sunt mult mai mari decât cele umane și, din câte am observat, le utilizează la întreaga lor capacitate. Am mai auzit acest lucru și din alte surse, mult mai autorizate decât mine, făcând o asemenea evaluare. Nimeni nu se îndoiește de inteligența lor excepțională, sau de percepția lor subtilă a gândurilor, ori de puterea creierului lor de a materializa.

 Suzana: Cum arată? 
Matei: Cei pe care i-am întâlnit sunt mai scunzi și mai subțiri decât un adult uman obișnuit, dar nu fragili. Pielea lor este gri și nu au păr pe cap, dar forma este plăcută. Ochii lor sunt negri, pătrunzători – dar nu poți să-i privești în ochi pentru a le vedea sufletele. Mi s-a spus că femeile au forme mai netede și mai rotunjite decât cele masculine. Aceasta este înfățișarea părții populației reptiliene care se află aici – dar nu aș putea confirma că așa arată și ceilalți. Întrucât capacitatea lor de materializare este atât de mare, la fel ca și a altor civilizații cu același nivel de civilizație, ei pot crea orice forme doresc, pentru a-și adăposti sufletele - și, fără îndoială, se pot schimba orcând doresc.
Ei se reproduc prin împerechere, nu prin clonare, deși presupun că pot realiza clone, deoarece procesul este unul foarte simplu; au deci sistem de reproducere sexuală și se reproduc prin el. Repet că ceea ce am spus se referă la grupul de ființe pe ai căror reprezentanți i-am întâlnit. Nu am vorbit despre stilul de viață al întregii rase reptiliene, despre viața și activitățile ei. Am putut vorbi cu cei doi conducători într-un mic grup care s-a format, după conferință, deoarece avea legătură cu lucrarea prezentată de mine, privind sufletele în tranziție. Și acesta este un aspect important al lumii lor. Tărâmul ‚,vieții lor după moarte” nu este foarte diferit de al nostru…” 

Suzana: Ce-mi poți spune despre reptilienii „răi”? 
Matei: Nu am avut niciun contact cu nici unul, dar sunt conștient de prăpădul pe care-l produc pe Pământ, și oriunde în univers. Cei care se află printre voi nu sunt recunoscuți ca aparținând reptilienilor, din cauză că și-au luat forme umane; dar ei se recunosc între ei. Într-adevăr, ei se străduiesc să-și mențină rasa pură, reproducându-se doar între ei. Cei de pe Pământ influiențează mințile umane înclinate spre întuneric, pentru a-i ajuta să-și atingă scopul de totală dominare a lumii. Ei sunt întruparea a ceea ce voi numiți răul – dar, mai precis spus, ei sunt întruparea unor suflete de energie densă, care evoluiază în partea de jos a spiralei existențiale, și se deplasează spre statutul de ”suflete pierdute”. Mulți reptilieni sunt în luptă unul cu altul – cei “buni” opunându-se cu tărie celor “răi”, care produc multă nergativitate…” 
Prin cele de mai sus am vrut să arăt că nu toți reptilienii sunt “buni”, așa cum afirmă cei din F.G.L., dar pot fi de acord că în grupul lor să nu existe ambele seminții)
 
Noi vă invităm să dați mai puțin ascultare scrierilor fantasmogorice privind o intențe de cotropire a planetei de către această civilizație și să vă întrebați inima. Din moment ce noi colaborăm iar ei fac echipă cu noi pentru a ajuta umanitatea planetei, ar fi un non sens să-i puteți bănui de intenții ascunse și agresive. Sunteți în siguranță și fiți siguri că F.G.L. vă asită nu pentru ca, ulterior, să vă invadeze, ci pentru a vă ajuta să depășiți cât mai repede condițiile pe care vi le-a oferit dimensiunea a 3-a. Cât despre reptilieni, aceștia au pielea solzoasă deoarece trăiesc pe planete unde razele soarelui lor sunt foarte nocive pentru straturile care le formează epiderma, ceea ce a impus ca, printr-un proces de adaptare și protecție, de-a lungul timpului, pielea să li se întărească treptat, căpătând aproximativ aspectul de solzi. Culoarea pielii lor s-a schimbat, deasemenea, ca urmare a stratului cornos care s-a format. De altfel, verdele nu este culoarea definitorie pentru cei răi. Verdele se regăsește în fruzele copacilor, în iarba pajiștilor, a recoltelor etc. Este o culoare naturală și frumoasă care se regăsește pe majoritatea planetelor unde există viață. Chiar unele întinderi de apă au culoarea verde. De fapt, nu ar trebui să conteze de unde vin aceste ființe, din moment ce sunt din Lumină, îl slujesc pe Dumnezeul acestui univers și au venit cu cele mai nobile intenții de iubire și fraternitate. Sunt ființe iubitoare, pline de compasiune, generoase și iertătoare, ființe cu înclinații poetice, sensibile la frumos și la iubire. 

În continuare, vom descrie o altă categorie de ființe care, prin acest canal, vă transmit mesaje. Sunt ființe de statură înaltă, au pielea de culoare gri, de formă aproape filiformă, grațioase. Sunt capabile de sentimente și trăiri dintre cele mai rafinate. De fapt, nu prea contează aspectul exterior al ființelor ci ceea ce se află în interiorul lor, în inima, sufletul și spiritul lor. Din acest punct de vedere, vă garantăm că printre noi nu există decât ființe pline de iubire și bune intenții. Cei din rasa aceasta “gri”, au, la naștere culoarea pielii albă, ca și majoritatea dintre voi și doar spre vârste foarte înaintate capătă o nuanță gri și ajung la înălțimi mai mari. Cei mai tineri au pielea albă și sunt mai mici de statură. Cei mai înalți sunt cei mai bătrâni. (Nota C.M.: Asta înseamnă că procesul de creștere nu încetează pe tot parcursul vieții !?)
Cei care se află pe navele noastre sunt veniți de pe diferite planete, sisteme solare sau galaxii. N-ați putea pretinde ca toți să vă semene, nu-i așa?! 

Acum cunoașteți ceva mai mult despre colectivitatea noastră.
Trecem acum la o altă tipologie de ființe, care se regăsesc și printre noi și vă transmit mesaje, prin intermediul lui Greg.

Există, de exemplu o ființă care poartă numele de ....Greg. Are înălțimea de cca 6,5 m, piele albastru-deschis, părul alb, niște ochi mari albaștri, care arată iubire și bunătate. Se află în acest univers de foarte mult timp (cam 1,5 milioane de ani, timpul vostru). El este întruchiparea reală a channelerului nostru pământean, Greg. (n.m. Un aspect al aceluiași suflet rădăcină, din care au rezultat toate cele care formează sufletul cumulativ GREG). În acest moment se află printre noi, participând la difuzarea acestui mesaj. El este mereu în legătură cu aspectul său pământean, deși nu la modul conștient, pentru cel de pe Pământ. Greg de pe planetă a venit pentru a avea experiențe într-o dimensiune inferioară cu care să îmbogățească Sufletul Cumulativ, GREG. El și-a ales această existență pasageră pe Pământ, nu-i așa Greg? 

Greg, cel de lângă noi, poate fi considerat Sinele Înalt iar cel de pe planetă, sinele inferior al acestei ființe. 

Cam astea sunt, prieteni, noutățile despre noi, noutăți care credem că vă vor interesa.
Important de reținut este că ceea ce ne leagă de voi este IUBIREA. De fapt, iubirea ne permite să respirăm, să ne hrănim, să trăim, să existăm ca ființe create de Dumnezeu, din iubire. 

Sperăm că mesajul de astăzi v-a mișcat într-un fel sau altul și v-a demonstrat că nu aveți motive să vă temeți de noi. Noi, numeroasele și feluritele chipuri extraterestre din Federația Galactică a Luminii, vă transmitem iubirea noastră.

SURSA: http://ascensionearth2012.org/- English


(C.M.)

2 comentarii:

  1. Multumim si noi va transmitem iubirea noastra.Mariana

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumim pentru ajutorul acordat noua si va transmitem cele mai frumoase ganduri de iubire si respect.JENICA

    RăspundețiȘtergere