Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 septembrie 2012

MOMENTUL PE CARE L-AȚI AȘTEPTAT (3)



De la Federația Galactică a Luminii

(20.09.2012; channeler Greg Giles)
   (ultima parte)
Greg Gilg

Da, acesta este adevărul gol goluț și pe aceia dintre voi care își doresc toate aceste schimbări în lumea voastră, care își doresc să fie beneficiarii a atât de multor daruri, despre care v-am vorbit, îi întrebăm ce ar avea împotriva acestor arestari?
Mulți dintre voi ignoră total necesitatea ca aceste arestări să se producă, tentația lor fiind să nu facă nicio legătură, nicio condiționare, între purificarea societății prin arestări și realizarea programului de dotare a vostră cu darurile pe care vi le-am promis. Noi vă reamintim că cele două chestiuni sunt strâns legate între ele și total condiționate.
Da, există și membrii ai comunităților Lucrătorilor în Lumină care își manifestă în mod deschis opiniile conform cărora aceste arestări sunt greșite, că nu ar fi necesare, soluția propusă de ei fiind un fel de “izolare”, de marginalizare, a celor vinovați.
Noi vă atenționăm că dacă acești membrii ai comunității Lucrătorilor în Lumină pretind că primesc aceste sugestii prin canalizări personale de la cine știe ce entități, sursele pe care le invocă NU SUNT DIN LUMINĂ și încearcă să vă inducă în eroare. Este foarte probabil să fiți mințiți cu bună știință de către așa-zisele canale, sau aceste canale să fie  manipulate de entități care îi sfătuiesc greșit.  
Nu, noi nu dorim să-i  judecăm pe alții, nu, dar dorim să spunem cât se poate de clar că ceea ce canalizează Greg, este corect și că el nu deformează cu nimic printr-o eventuală interferență a ego-ului său uman. El reproduce cu exactitate cuvintele noastre pe care le transmite cititorilor săi. Greg nu va interveni și nu va critica niciodată alte canale umane. Greg se abține în a critica sau chiar a comenta despre munca unui alt canal; el a facut acest lucru încă de la început.
Greg este intrebat frecvent ce părere are despre munca altor canale iar el răspunde același lucru de fiecare dată. El spune: “ Eu nu citesc lucrarea altor canale pentru a nu mă influența în munca mea, fie și la modul inconștient” Acesta este răspunsul lui Greg. El nu citește niciodată lucrarea altor canale. Lui, în unele cazuri, îi lipsește mult munca altor canale pe care le-a apreciat foarte mult, dar nu renunță la acest principiu sănătos. Da. Acesta este un alt sacrificiu pe care Greg îl face.
Chiar dacă și-ar dori să citească ce spun ceilalți, chiar dacă sunt și multe lucruri care il interesează despre opiniile și canalizările altora, el se abține să interfereze cu ele, pentru a nu fi influențat cumva.
Da, el a făcut această alegere, pentru că este dedicat muncii sale, încercând să fie cel mai corect și obiectiv canal posibil, iar noi confirmăm aceasta. Nu avem nimic a-i reproșa lui Grec, în ceea ce privește canalizările pe care le face. El face exact ceea ce noi îi cerem să facă, și ne simțim datori față de el, chiar dacă a spus de nenumarăte ori că este onorat să facă această muncă. Noi îi cunoaștem gândurile, comportamentul și intențiile. Iată, chiar acum el gândește: “ Da, chiar mă simt onorat să fac acestă muncă!”. Noi știm că exact așa simți, Greg!

Vrem ca tot mai mulți dintre voi să înțelegeți că aceasta este metoda prin care noi comunicăm cu Greg, în munca sa de fiecare zi. Acest mod de lucru durează ceva timp, ceea ce face ca Greg să stea în fața calculatorului de dimineața până seara, înainte de culcare. El ia doar pauze pentru a mânca și pentru a avea grijă de câinele sau. Cam acesta este tot timpul său liber. Câinele său vine destul de des în cameră pentru câteva momente de alintare după care iese, pentru a reveni peste o oră sau două, pentru a-și primi “porția” de mângâieri. Da, este destul de amuzant. (Și Greg crede la fel in acest moment. El râde foarte tare). Câinele sau este foarte punctual când vine vorba de momentele de tandrețe și de îngrijire și nu renunță până cand Greg nu se oprește din munca sa pentru ai acorda aceste momente. Da, este adevărat.
Vedeți, noi știm foarte multe despre Greg, pentru că conștiința lui este conectată la conștiința noastră colectivă. Suntem aproape de ceea ce puteti considera a fi o singură ființă, în momentele de conectare. Da, și va veni un timp în curând când gândurile noastre își vor continua cursul spre conștiința lui Greg, pe timpul zilei, chiar și atunci când nu este în rolul de canal.
Ce părere aveți despre asta? Ce părere ai despre asta, Greg? Cum vedeți acest lucru? (Greg spune găsește acest lucru ca fiind foarte interesant). Vezi, tu, Greg, putem comunica în acest fel pe parcursul întregii zile, nu doar atunci când îți realizezi această activitate.
Greg nu își dă încă seama de acest lucru. El consideră că odata ce am incheiat comunicarea cu el, în acea zi, nu mai este în legătură cu noi, nu mai este conectat cu noi; dar noi îi spunem că este conectat cu noi pe parcursul întregii zile și întregii nopți.
Da, Greg, știm că vei găsi acest fapt foarte util, deoarece ai multe întrebări la care ți-ar face placere să afli răspunsul, iar noi îți vom sta la dispoziție.
De exemplu, Greg dorește să înțeleagă ce se va întâmpla cu fratele și cu câinele sau în cazul în care el va ascende înaintea lor. Ii spunem lui Greg că răspunsul este foarte simplu: ai posibilitatea să îi ridici odată cu tine. Da! Ce parere ai despre asta Greg? Crezi te-ar interesa? Greg spune “ Da!”, un da mare cu semnul exclamarii. Vezi tu Greg, te auzim foarte clar și știm exact ce gândești așa că ne poți întreba orice dorești, iar noi îți vom răspunde.
Așadar, răspunsul la întrebarea ta este da, îi poți lua cu tine.
Cum este posibil, poate întreba Greg? Ei bine, este posibil pentru că și fratele tău este o ființă dintr-o dimensiune înaltă. Nu vom spune ce dimensiune a atins în călătoria sa, pentru că este o surpriză care îl așteaptă. Spunem doar că Glenn este deja o ființă dintr-o dimensiune înaltă ceea ce-i va permite să acceadă în 5D, în perioada următoare.
Eskimo American

Glenn și preaiubitul vostru câine, Rico, sunt ființe înalt dimensionale. Așa-i că este interesant? Rico, încântătorul vostru câine din rasa Eskimo American, este o ființă dintr-o dimensiune înaltă. Greg a bănuit acest lucru de ceva timp, nu este așa Greg? Greg l-a numit de câteva ori “cățelul Lucrător în Lumină”. Știm acest lucru, Greg, pentru că am auzit când îl numeai așa. Greg spunea: “ Tu ești un mic Lucrător în Lumină, nu este așa micuțule?” Acest lucru este încântător și foarte exact. Greg și-a dat seama de acest lucru, de câtva timp. Câinele lui Greg l-a ajutat să rămână exact acolo unde trebuia, în acest proces, pentru că dacă nu ar fi fost câinele său, Greg s-ar fi întors în Los Angeles, revenind în mijlocul problemelor, înapoi la petreceri cu gașca lui de prieteni nebuni.
Greg, rebelul
Da, Greg, am observat că mulți dintre prietenii tăi sunt destul de nebuni, pentru ca fac multe trăsnăi, destul de des. Greg știe că este adevărat. Prietenii lui sunt destul de nebunatici, destul de ieșiți din minți, putem spune, căci fac lucruri destul de spectaculoase și își trăiesc viața fară regrete, fără să se gândească la viitor, la siguranța lor sau la bunăstare. Ei nu au limitări financiare, nu au constrângeri. 

Nu există nimic pe care prietenii lui Greg din Los Angeles să-l dorească și să nu-l facă. Nu sunt dintre cei care, din când în când, mai fac și ei o escapadă. Ei sunt dintre cei care își petrec fiecare week-end în cine știe ce loc și nu pleacă până luni, marți sau miercuri. Greg și prietenii săi ar prelungi week-end-ul până la mijlocul săptămânii viitoare, după care se gândesc să revină acasă.
Ce părere aveți despre asta? Credeți că este nebunesc și puțin iresponsabil? Vă spunem că nu este imposibil, iar Greg petrecea aproape în fiecare week-end, fără niciun pic de somn de sâmbătă până marți sau miercuri, sau chiar mai mult de atât. Apreciați și voi că era o dovadă de nebunie, nu?
Ei bine, vă vom spune unul dintre motivele pentru care Greg făcea acest lucru destul de des. Îi placea să stea treaz atât de mult zile consecutive, datorita faptului că asta face și aici, în tărâmurile superioare. Da! Noi nu dormim așa cum dormiți voi, iar Greg, pur și simplu, și-a adus aminte de ceea ce îi place să facă, pentru că el adoră să stea treaz zile întregi, poate chiar o săptămână, aici în tărâmurile superioare, înainte să meargă la culcare, pentru ceea ce noi numim “încarcarea cu energie”; pentru că aici avem un mod aparte prin care ne încărcăm cu energie, și nu este nevoie să dormim..

Noi, în schimb, ne “încapsulăm” cu frecvențe care ne încarcă corpurile, ne curață aura și ne reîncărcăm cu energie cosmică. Când ieșim suntem ca niste baterii care s-au încărcat cu energie, suntem revigorați și gata de a sta în stare de veghe și a activa fără întrerupere câteva zile bune sau chiar o săptămână, când din nou ne reîncărcăm “bateriile”.
Aceasta este tot. Totuși, noi nu suntem niște baterii pe care să le încarci de câte ori vrei. (Nota C.M.: Ceva oarecum similar există și în tehnicile yoga, în care, prin meditație și invocație, vizualizezi cum un flux de energie alb-strălucitor și galben-auriu, venind din spațiu, îți pătrunde corpul fizic pe care ți-l revigorează) .
Aceasta este ceea ce Greg își amintea când statea treaz zile întregi. Asta îl revigora într-o oarecare măsură. De fapt, nici acum nu-i place să se culce prea devreme. Are senzația că-și întrerupe nejustificat programul de lucru.

În context, noi vă spunem că nu trebuie să mergeți la culcare dacă nu simțiți nevoia, căci odihna și reconfortul se pot obține nu numai prin somn, ci și desfășurând unele activități care vă pasionează și simțiți că vă împrospătează forțele. Schimbarea de program, făcând așa cum vă cere corpul, nu respectând un orar rigid și empiric, poate fi dificilă la început, dar, ulterior veți adora noul stil de viață, care vă poate oferi nu numai o rezervă valoroasă de timp, dar și o revigorare a ființei voastre totale. 
În acest sens, observăm multe schimbări la unii dintre voi, care vă vor face să renunțați la vechi obiceiuri, ce, nu totdeauna, v-au ajutat. De fapt, paleta schimbărilor va fi mult mai cuprinzătoare. De exemplu modul în care mâncați sau modul în care dorimiți, precum și  modul în care gândiți și în care simțiți. Da, și acest lucru se va schimba, dar nu foarte drastic; așadar, nu vă faceți griji că ființa care sunteți acum se va schimba complet, pentru că, pe fond, veți rămâne aceeași ființă care sunteți astăzi. Veți avea aceleași amintiri, veți continua să respirați, veți continua să gândiți, să simțiți așa cum o faceți acum, deși vor apărea mici deosebiri pentru care veți avea nevoie de o mică perioadă de adaptare. Asta va fi tot.

Vor dispărea însă unele dintre simțămintele voastre actuale, care v-au adus atâtea neplăceri. Ne referim la FRICĂ ȘI LA DURERE. Ceea ce voi cunoașteți ca durere, va dispărea. Nu mai trebuie să suferiți prin durere.
Durerea putea fi un instrument util, căci vă atenționa că v-ați apropiat de o anumită limită. Când te lovești la mână, ți-o retragi imediat pentru a ieși din zona în care ai pățit-o. Creierul și-a făcut datoria: te-a anunțat. Dorim să știți că, în principiu, va exista întotdeauna un anumit nivel de durere, de genul acestui exemplu, dar nu veți mai trăi chinuri cumplite. Nu veți mai avea nevoie de medicamente pentru a ține durerea sub control, pentru că vă veți putea impune un anumit nivel de insensibilizare, fără a apela la medicamente. Veți resimți o durere  “ înfundată”, ca să ne folosim de un cuvânt care ne place.

Apoi, nu veți mai simți frică, pentru că aceasta va fi complet extirpată din ființa voastră. Lipsa durerii și a fricii vă vor aduce o stare de confort, de acceptare, de bunăstare, de care nu aveți parte acum. Sunteți nerăbdători să obțineți aceste însușiri?
Noua stare vă va cere un pic de timp pentru acomodare. Așa că, din bagajele pe care vi le-ați pregătit pentru noua dimensiune, va trebui să mai scoateți câte ceva, căci nu veți mai avea nevoie te toate.

Noua Eră vă va oferi mult mai multă bucurie, mult mai multă iubire și împăcare. Aici va fi Raiul. Este firesc să vă spunem să începeți să faceți aceste schimbări, chiar acum, în lumea voastră care, oricum, nu a fost Raiul.
Pământul, așa cum îl cunoașteți voi, a fost o școală. Da, și încă una destul de dură. Dar v-a ajutat, n-ați ales-o degeaba. Acum începeți să înțelegeți. Acesta este unul din marile secrete pe care mulți dintre voi încă nu îl înțeleg.
Dragilor, lumea voastră nu este una obișnuită, nu este nici măcar o lume reală. Lumea voastră este o iluzie. A fost o școală cu un anumit program, frecventată de un anumit tip de cursanți. Are lecții pentru toți studenții pe care trebuie să-i învețe, și asta este ceea ce ați trăit. Asta este ceea ce ați făcut. Nu ați trăit ceva obișnuit, adică ceea ce noi știm că este  o viață normală. Ați urmat niște cursuri, pe care le încheiați acum. Fiți atenți că va suna clopoțelul!

Mulți dintre voi vor putea pleca acum în vacanța de vară. Nu va mai trebui să vă întoarceți la această școală. Ce părere aveți despre asta? Acest lucru vă umple de bucurie? Asta vă face fericiți? Așteptați cu nerăbdare și emoție ceea ce va urma? Ei bine, noi vă spunem să vă pregătiți de surprize, pentru că va fi fantastic!
Urmează ceva glorios, uimitor, palpitant, ceva care deja vă este pus la dispoziție. Nu mai este nimic ce trebuie să așteptați.
Puteți să părăsiți școala imediat ce auziți clopoțelul. Pe partea cealaltă de văl vă așteptăm noi, cu flori și cu îmbrățișări. Haideți, ce mai așteptați?! Veniți ACASĂ! Veniți ACASĂ, acum!!

Noi suntem prietenii și familia voastră, care am așteptat de mult această revedere. Ne-am pregătit casa pentru sosirea voastră și vă așteptăm să ne treceți pragul.
Noi suntem familia și prietenii voștri, iar în anumite cazuri, suntem chiar voi, cei din Federația Galactică a Luminii.  

SURSA: http://ascensionearth2012.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu