Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 septembrie 2012

MESAJ IMPORTANT


----- Forwarded Message -----
From:
Iain Keith - Avaaz.org
To:
"marianagalati@yahoo.com"
Sent:
Thursday, September 13, 2012 8:32 PM
Subject:
3 zile pentru a opri Corporația Steaua Morții

Dragi prieteni,


Avem doar 3 zile la dispoziție pentru a opri înțelegerea secretă prin care corporațiile ar putea prelua puterea la nivel global - cu efecte asupra a tot ce ne înconjoară, de la accesul liber la internet, la politici de mediu. Această înțelegere se negociază chiar acum de către birocrați susținuți de lobby corporatist. Fă click mai jos pentru a le sparge ședința secretă prin campania noastră globală împotriva pactului TPP:
Semnează petiția
Tocmai au devenit publice detalii ale unei înțelegeri top-secrete, prin care corporațiile ar putea prelua puterea la nivel global- cu efecte asupra a tot ce ne înconjoară, de la accesul liber la internet, la politici restrictive de sănătate, sau legi de mediu, și noi avem doar 3 zile la dispoziție pentru a-i opri. Marile corporații au un plan nou de a-și umple buzunarele: un pact global care a fost ținut secret ani de zile (chiar și față de mulți politicieni), cu un tribunal internațional care să-l autentifice, ca apoi să fie adus ca o Stea a Morții asupra democrației.  
Marile corporații de tutun, farmaceutice, petroliere, Walmart și încă aproximativ 600 dintre cei care fac lobby pentru diverse companii s-au implicat în redactarea variantei finale a documentului care include limitări specifice ale legilor legate de fumat, medicamente accesibile, și dreptul liber la Internet.  

Ultima rundă de negocieri se încheie peste 3 zile -- dar nemulțumirile manifestate de fiecare dintre țările noastre pot zdruncina încrederea negociatorilor și încheia discuțiile pentru totdeauna. Să strângem un milion de semnături împotriva corporațiilor care vor să preia lumea. 

Semnează petiția de mai jos și trimite-o tuturor! Avaaz va proiecta numărătoarea semnăturilor petiției pe peretele conferinței, astfel încât negociatorii să vadă în timp real cum numărul celor care se opun planurilor lor crește exploziv: http://www.avaaz.org/ro/stop_the_corporate_death_star/?bmFfKbb&v=17884

  Înțelegerea, numită Parteneriatul Transpacific (TPP), e redactată în așa fel încât să protejeze investitorii de legile guvernelor, chiar dacă legile sunt de interes public. Versiunile care au ajuns la public sugerează că TPP ar submina legile de protejare ale purității aerului și ale apei, ar reintroduce măsuri legate de liberul acces la internet, precum și eforturi continue legate de producerea de medicamente generice accesibile. 

Mai rău de atât, politicienii care s-ar opune legilor TPP ar avea de înfruntat sancțiuni din partea unui tribunal internațional - locul în care corporațiile ne-ar putea da în judecată pentru înțelegeri semnate în secret de guverne anterioare! Negociatorii declară că este vorba doar despre o înțelegere comercială, redactată pentru a facilita investițiile și profitul tuturor. Dar documentul ajuns la public conține atât de multe limitări legate de protecția cetățenilor încât e destul de clar ca această "înțelegere comercială" e menită să pună profitul corporațiilor deasupra tuturor nevoilor populațiilor - ceea ce nu e surprinzător, ținând cont că a fost redactată în secret de către aproape 600 de susținători corporatiști. 

Dar încă există speranță: Australia nu e de acord cu sistemul de tribunal internațional, iar Noua Zeelandă are obiecții în ceea ce privește preluarea legilor care protejează accesibilitatea medicamentelor. Un val de opoziție publică masivă, care ar pune la îndoială faptul că fiecare țară poate să impună TPP la nivel național ar putea opri discuțiile pentru totdeauna. Semnează petiția acum și trimite-o la toată lumea --- delegații și susținătorii corporațiilor văd în timp real cum valul de opoziție crește: http://www.avaaz.org/ro/stop_the_corporate_death_star/?bmFfKbb&v=17884.
Candidată la Senatul SUA, Elizabeth Warren, a declarat într-un discurs recent: "Corporațiile nu sunt oameni. Oamenii au inimi, au copii, își caută de muncă, se îmbolnăvesc, plâng, dansează. Trăiesc, iubesc și mor. Și toate astea contează, pentru că nu conducem țara pentru corporații, ci pentru oameni." Să adunăm un milion de semnături și să oprim corporațiile să preia puterea. Cu speranță, Iain, Pedro, Laura, Ari, Emma, Lisa, Luca, Ricken și toată echipa Avaaz MAI MULTE INFORMAȚII The Nation: "NAFTA pe steroizi"http://www.thenation.com/article/168627/nafta-steroids The Guardian: "Pactul Transpacific de comerț liber care numai liber nu e"http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2012/aug/27/pacific-free-trade-deal
 Huffington Post: "Scurgere de informații determină scandal de proporții în legătură cu Parteneriatul Transpacific"http://www.huffingtonpost.com/ian-fletcher/leak-cracks-open-transpac_b_1594675.html 
Reuters: "Politicienii susțin discuțiile publice legate de Parteneriatul de comerț Transpacific"http://www.reuters.com/article/2012/06/27/us-usa-congress-trade-idUSBRE85Q1MK20120627 
TechDirt: "Petrecere la Hollywood cu negociatorii TPP; Grupuri de interes public date afară din hotel"http://www.techdirt.com/articles/20120131/23161417605/hollywood-gets-to-party-with-tpp-negotiators-public-interest-groups-get-thrown-out-hotel.shtml 
Electronic Frontier Foundation: "Date și analiză a Parteneriatului Transpacific"https://www.eff.org/issues/tpp

(Primit de la  Mariana Poalelungi )


(Pentru conf. C.M.) 

Un comentariu:

  1. din nefericire ultima data cand am vizitat eu site-ul, erau sub 700.000 de semnaturi...
    Dormiti in continuare, gandindu-va doar la salamu' de maine...
    Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere