Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 septembrie 2012

Decretul Creatorului nostru.(1)


Greg Giles
Mesaj de la F.G.L.
(8/26/12; channeler Greg Giles)
(prima parte)

 
În ultimii ani, voi ați făcut rapid curățenie, pegătindu-vă pentru formarea unui nou model de societate. A fost și încă mai este mult de lucru în această direcție, din cauza faptului că eoni de-a rândul societatea umană a trăit vieți lipsite de adevărata bucurie și împlinire. Mulți dintre voi ați cunoscut, în anumite vieți, și societăți superior dezvoltate, a căror amprentă se regăsește în subconștientul vostru cumulativ. Noi vedem pentru voi multe schimbări la orizont, dar toate acestea nu vor veni de la sine, fără niciun fel de efort și fără să vă asumați anumite responsabilități, în calitatea voastră de făuritori ai noii lumi.

Ceea ce noi, Federația Galactică a Luminii, vă propunem este ca fiecare dintre voi să aibă un rol activ în formarea și modelarea noii lumi, dacă doriți, cu adevărat, modificări de substanță. Știm că aceasta nu este o treabă ușoară și de scurtă durată, dar beneficiile pe care le veți obține, ca societate și ca indivizi, vor fi extraordinare.

Ajutându-vă în acest proces, noi ne revendicăm un anumit nivel de mândrie pentru că vedem cum societatea voastră se transformă și evoluiază. Noi ne asumăm multe dintre sarcinile cuprinse în Programul Divin, în ceea ce privește gestionarea derulării corecte a etapelor acestui proces, orientarea societății umane pe calea obținerii înaltelor virtuți ale unei civilizații superiorare. Ne preocupăm de formarea unor conștiințe evoluate care să adopte principii de responsabilitate și ocrotire atât față de societatea în care trăiesc cât și față de planeta care le asigură condițiile de existență. Toate intervențiile și contribuția noastră au loc cu stricta respectare a Legii Liberului Arbitru. Aceasta înseamnă că nu vi se impune nimic împotriva alegerilor pe care le faceți, doar că noi dorim ca atunci când faceți aceste alegeri să aveți la îndemână toată cunoașterea, toate realitățile, pentru ca deciziile pe care le luați să nu fie rezultatul unor manipulări venite de undeva anume. Puteți înțelege asta? Puteți accepta că asistența pe care v-o acordăm este o urmare firească a grijii noastre frățești pentru ca voi, frații și surorile noastre, să vă construiți mai repede și mai corect un tip de societate care să vă asigure cele mai minunate condiții de existrență și evoluție?

Toate acțiunile orientate către formarea unei societăți a dreptății, frăției și iubirii, trebuie să-și dovedească viabilitatea. Pentru ca procesele evolutive să nu cunoască niciodată sincope, pentru ca societățile umane să nu se izoleze, să nu se separe de marea familie universală, este necesar să se stabilească căi și mijloace de comunicare și într-ajutorare, singurele care garantează o continuă și corectă evoluție, așa cum a gândit-o Creatorul. Ceea ce vrem să spunem este că o lume nu poate supraviețui întotdeauna pe cont propriu, bazându-se doar pe posibilitățile pe care i le-ar oferi dezvoltarea sa izolată de alte lumi.

Maximizarea ritmului de dezvoltare asigurat doar de ceea ce acea lume ar putea utiliza din habitatul pe care și l-a creat, va cunoaște, inevitabil, o limitare în procesul acestei dezvoltări. Credem că această afirmație este evidentă și nu se impune să mai fie argumentată.


Ceea ce noi, F.G.L., ne propunem în implementarea programelor la care lucrăm pentru a vă veni în ajutor, include și participarea întregii umnității de pe planeta voastră, care va fi mândră că din efortul general o bună parte îi va aparține.

Ne repugnă ideea că am mai putea întâlni cazuri când unii indivizi pămâteni ar prefera să stea ” cu mâinile în sân” , fără a se implica în edificarea unei societăți pe care toți și-o doresc.

Toți, și fiecare în parte, aveți o sarcină de îndeplinit căci, cu siguranță, nu ați venit în această viață pentru a v-o petrece în rol de spectatori.

Așa cum am spus, avem multe tehnologii avansate, care vor reduce foarte mult nevoia forței de muncă brute. Aceste utilaje vor trebui manevrate și comandate de către niște operatori. Sigur, există multă automatizare în aceste activități, dar ființa umană are rolul său în controlul, supervizarea și dirijarea proceselor. De fapt, noi nici nu ne putem imagina că ar mai exista cineva care să nu-și dorească mândria că a pus umărul la crearea noii lumi, pe care fiecare și-a visat-o! Sau, ne înșelăm?!

Noi nu dorim, și nu este scopul nostru de a selecta anumiți membri ai populațiilor dependente de anumite situații, de a recruta în continuare lucrători în zonele în care se vor realiza anumite lucrări, dacă ei preferă să trăiască în aceleași condiții în care se află, referitoare la grad de siguranță, statut social, nivel de trai etc.

Ceea ce ne propunem, și asta este în legătură și cu comentariile voastre la mesajele noastre, este că noi dorim să punem în aplicare un sistem în care fiecare membru al lumii voastre să poată participa, în mod organizat, printru-un program de monitorizare și evidență statistică, la toate operațiunile de reglare și menținere a volumului lucrărilor și numărului lor, introducând în mod logic acele obiective care se impun a fi prioritare. Rolul acestor colaborări, acestor participări din partea voastră, nu este doar unul de transpunere în realitate a unor obiective care să vă ușureze viața ci și unul educativ, de înțelegere a importanței conviețuirii armonioase între membrii societății.


Adevărul este că o mare parte a decăderii societății voastre umane s-a datorat practicii de delegare a atribuțiunilor și competențelor majorității către o minoritate care, cu timpul, a înțeles că, în baza acestor delegări, putea să-și permită să se ocupe doar de satisfacerea intereselor ei particulare sau de grup, marii mase a populației rezervându-i-se numai rolul de reconfirmare periodică a delegărilor.


Majoritatea și-a dat din mână puterea încredințând-o celor puțini, care și-au asigurat continuitatea prin legi făcute de ei, în detrimentul celor care-i puseseră să-i reprezinte. Și, pe deasupra, pentru „munca” lor de reprezentare, “aleșii” și-au asigurat remunerații și drepturi mult peste ceea ce primeau cei care-i învestiseră. Inechitățile s-au adâncit pe măsură ce celor puțini nu le-a mai păsat de prostime. Ei au început să considere că eligibilitatea lor trebuie tratată ca un drept inatacabil, sau, oricum foarte greu de negat.

Azi lumea voastră este într-o stare de profund haos și confuzie, ca toate sistemele care s-au bazat pe nedreptate și exploatare. 

A fost omisă însă o posibilitate prin care un Supervizor Suprem, putea să spună: "V-am lăsat să faceți tot ceea ce v-a trecut prin cap, o lungă perioadă de timp. Nebunia pe care ați creat-o a atins limite inimaginabile. Ciclurile pe care le-am creat au darul de a curăța și imacula lumile și de a restabili spiritul de echitate divină. Lipsa voastră de dumnezeire a stopat sau a deviat procesul evoluției lumiilor pe care le-am creat. Și asta nu mai poate continua."

În conformitate cu această hotărâre s-a emis DECRETUL CREATORULUI pentru realizarea prevederilor lui aflându-ne noi, Federația Galactică a Luminii, aici și acum. Creatorul vostru (Dumnezeul acestui univers; n.m.), care este și Creatorul nostru, consideră că această planetă trebuie restaurată în totalitatea sistemului său, inclusiv prin reconsiderarea atributelor ființelor umane, care, de fapt, aduseseră planeta în starea de colaps. Degradarea lumii voastre s-a produs în timp, ea plecând de la lumina divină, frumusețea pură, iubirea totală și necondiționată și ajungând la necinste, dezmăț, distrugeri, întuneric.


Am fost de acord să ne asumăm această responsabilitate, deși cunoșteam cam la ceea ce ne puteam aștepta.

Am plecat într-o lungă călătorie, îmbarcați într-un mare număr de nave spațiale și, iată, de mai mulți ani, survolăm atmosfera planetei voastre, relaționând permanent cu lumea din care am plecat, și făcând cercetări asupra planetei voastre și asupra sistemului solar în care vă aflați. Ne-am documentat și am făcut ample cercetări în această zonă a universului, astfel că acum ne putem declara buni cunoscători ai acestui sistem. În navele noastre, noi suntem peste tot. Echipele noasre fac diverse cercetări asupra planetei prelevând probe de la sol, din apă și din atmosferă, pe care le supunem la tot felul de teste, în care ne folosim de o aparatură extrem de sofisticată. Noi lucrăm neobosit și nu cunoaștem noțiunea de concediu sau zile libere. Ne folosim la maximum timpul pentru a îndeplini cu exactitate prevederile din programul cu care am venit.

Avem o viziune de ansamblu foarte clară asupra derulării tuturor fazelor programului.
 

Am putea spune că permanent stăm cu un ochi pe ceas și cu unul pe ceea ce se întâmplă în lumea voastră.

Am făcut referire la programul nostru de lucru pentru ca voi toți să înțelegeți că pentru oricine, inactivitatea, lipsa de obiective, lipsa de implicare, înseamnă stagnare, înseamnă regres și, în ultimă instanță, înseamnă moarte. Aceia dintre voi care aveți o părere contrarie ar trebui să vă reconsiderați atitudinea, căci în acest concept este implicată evoluția sau involuția viului.

Ne-am întrebat de multe ori cam care ar fi conceptul vostru referitor la ajutorul pe care vă oferiți să-l acordați în legătură cu lucrările comune, pe care vi le-am anunțat. Există mulți dintre voi care au răspuns la apelurile noastre și mulți dintre voi lucrează cu multă dăruire pe calculatoare pentru a ne ajuta să ținem legătura cu voi, pentru a face shimb de informații și pentru a-și ajuta cititorii să știe cât mai multe despre noi și despre intențiile noastre. Prin ceea ce postează, ei ajută lumea să înțeleagă faptul că noi suntem chiar aici, în proximitatea voastră, și nu vă transmitem mesaje din adâncurile universului.


Mulți ne cer informații mai precise despre arestările care se fac în lumea voastră și în care sunt vizați toți cei care au făcut sau aduc prejudicii societății umane.

Tot mai mulți înțeleg acum (datorită muncii pline de abnegație a canalor și celor care fac postări) că noi v-am cerut cu insistență ca prin organele voastre abilitate, să procedați la arestarea și condamnarea celor care lucrează împotiva interesului general. Această acțiune este de maximă importanță, dacă țineți cont că reținerea acestor rău-făcători, împiedică fapte reprobabile viitoare, ceea ce se traduce prin diminuarea negativității și creșterea frecvenței de vibrație a sistemului în care trăiți.


Deși lucrurile nu se derulează într-un ritm prea rapid, apreciem că în viitorul imediat se vor produce importante accelerări în această privință. Va veni un moment în care o mare parte a mass-mediei va publica, în toate țările, multele și ascunsele fapte de corupție și de fraudă.


Vă puteți imagina haosul care poate rezulta când marea masă a populației va înțelege cât de vastă a fost rețeaua de infractori, ce încrengături se află în această rețea, cum sunt subordonate finanțele, economia unui politic mafiotizat și transpartinic? Atunci veți înțelege cui v-ați acordat votul, pe cine ați ales să vă reprezinte interesele și cât de multă dreptate avea acea minoroitate pe care o blamați pentru încăpățânarea ei de a vă spune adevărul.

Mulți dintre cei incriminați și dovediți instigatori și făptuitori ai jafului și manipulării la scară mare, vor intra în panică și vor putea ceda nervos, trecând la acte necugetate. Din acest motiv, vă invităm să vă creșteți nivelul de observare asupra celor care vor trebui să dea socoteală, căci aceștia nu se vor da în lături de la acte de maximă agresivitate.
Vă rugăm să ajutați la conștientizarea necesității acetor arestări și la popularizarea lor pentru ca lumea să iasă din necunoaștere.

SURSA:
http://ascensionearth2012. blogspot.com

(C.M.)

Un comentariu:

  1. deja am vazut mult mai multe informatii despre acesti oameni corupti, o sursa fiind canalul de televiziune alpha tv, sper ca in curand sa incepem sa ne trezim cu totii. multumesc.

    RăspundețiȘtergere