Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 septembrie 2012

Decretul Creatorului nostru (2)



Mesaj de la F.G.L.(2)

(8/26/12; channeler Greg Giles)
Greg Giles
(ultima parte)

Ne dorim să prevenim o astfel de revărsare a celor care cedează nervos, și vom face tot ceea ce ne stă în puteri pentru a minimiza șocul pe sistemele voastre emoționale.  Atunci când mulțimea oamenilor muncitori și cinstiți se va dezlănțui împotriva celor care i-au mințit și i-au asuprit, producându-le grave și de nercuperat prejudicii, noi și voi, cei ajunși în lumină, va trebui să depunem eforturi sisținute pentru ca situațiile locale să nu degenereze iar procesul judecării celor vinovați să decurgă cât mai pașnic.

La nivel mental sau emoțional, în zilele următoare veți afla de prezența noastră și de modul în care înțelegem să ajutăm organele voastre abilitate la curățarea societății de nelegiuire.
Din cauza marii aglomerări în trafic, multe sisteme pe care lucrează calculatoarele voastre vor avea mari întârzieri sau vor cădea. Această perspectivă sumbră justifică o dată în plus necesitatea ca de pe acum să lămurim lumea, să o liniștim și să o asigurăm că spiritul de dreptate nu se poate întrona decât cu calm, cumpătare și încredere în Procesul Divin al Creatorului, la transpunerea lui în fapt, contribuind și noi, F.G.L, alături de toți prietenii și colaboratorii noștri pământeni.
Acesta este motivul pentru care vă întrebăm respectuos, încă o dată, cât de dispuși și hotărâți sunteți să transmiteți cât mai departe și cât mai multora aceste informații, care să împiedice sau să diminuieze dezordinea socială?

De câtăva vreme, unii dintre voi, nu vă mai consumați timpul liber pentru hobby-uri ci îl dedicați în mai mare măsură proiectelor de salvare a Pământului, pregătirii mai bune a umanității pentru aceste acțiuni salvatoare. Având în vedere extraordinara importanță a unor acțiuni  privind asigurarea societății umane de mâine, nu credeți că ar fi util ca un număr din ce în ce mai mare dintre voi să lucreze în această direcție?
Misiunea voastră este de a fi o fântână, un izvor nesecat de informații cu privire la acțiunile de depistare și arestare a celor care aduc grave prejudicii dezvoltării societății umane și cu privire la schimbările incredibile care au loc acum în această societate, nu numai ca rezultat al acțiunilor noastre dar și al ființelor pământene trezite și pe deplin conștiente. Puteți folosi clipuri video care să dovedească existența pe cerul planetei voastre a navelor spațiale observate în diverse locuri ale planetei. Vă puteți populariza Lucrătorii în Lumină care depun eforturi pentru ca lumea voastră să cunoască adevărul despre noi, despre intențiile noastre, despre dinamica accelerată de creștere a înțelegerii proceselor de ascensionare în care este angajat sistemul vostru planetar.

Încă mai există un nivel mare de scepticism, de neîncredere, de suspiciune și cinism în lumea voastră, cu privire la multitudinea civilizațiilor din univers, și această caracteristică a voastră se dovedește mult mai profundă decât cea pe care am observat-o la alte lumi. Există, desigur, explicații pentru această neîncredere, dar nu ne-am propus ca în acest mesaj să vorbim despre ele. Vom face, totuși, afirmația că, în trecutul îndepărtat, umanitatea planetei voastre a fost supusă unei politici în care minciuna și inducerea în eroare deveniseră modalitățile cele mai utilizate pentru supunerea ființei umane.
Mai facem precizarea că nu orice sursă de informații, care vi se oferă, este neapărat racordată la realitate, la adevăr, la lumină.
Experiența și flerul fiecăruia pot ajuta la evitarea unor greșite orientări asupra surselor de informare. Afirmăm, totuși că acele canale care au vechime în preluarea mesajelor de la Federația Galactică a Luminii și de la Comandamentul Ashtar, merită a fi creditate cu încrederea voastră. Am vrea să mai facem și precizarea că în jurul vostru mai există și reprezentanți ai altor alianțe, unele chiar din lumină. Acestea, deocamdată, se manifetă în relația cu voi, dintr-un plan secundar, cu probabila intenție de a nu vă bulversa credințele și nivelul de acceptare.
 
Suntem aici într-o misiune, și atunci când observați navele noastre pe cer, să nu vă imagiați că facem plimbări de agrement sau executăm manevre prin care să ne afișăm forța și capacitatea tehnică. De fiecare dată când intrăm în conul vostru vizual, trebuie să înțelegeți că ne aflăm în misiune, în acțiuni decurgând din graficul de lucrări cuprins în Programul Divin, pentru executarea căruia ne aflăm aici. Este adevărat că, uneori, ne propunem să vă încurajem dovedindu-vă că suntem aici și că vă puteți baza, încontinuare, pe ajutorul nostru frățesc. Atunci când observăm grupuri de pământeni-fotografi, plecați în misiuni de depistare a navelor noastre, dacă timpul și programul ne-o permit, încercăm să le facilităm aceste observații prin expuneri mai favorabile imortalizării pe peliculă. În acele situații, ne străduim să ieșim din camuflaj și să ne apropiem mai mult, pentru a vă satisface curiozitatea. Chiar ne puteți face cu mâna; vă vom observa, deși abilitățile voastre actuale nu vă vor permite să ne vedeți răspunsul la salut. Când ne veți vizita navele, vă veți convinge de posibilitățile noastre de observare a detaliior de pe planetă.

Într-un fel, cele de mai sus sunt o invitație pentu voi ca atunci când vă aflați sub cerul liber să vă ridicați privirile căci poate exista ocazia să ne observați navele. Oricum, cu fiecare zi care trece, această probabilitate va fi din ce în ce mai mare.

Așa cum am spus, deocamdată, vom menține această regulă, de a nu ateriza la distanțe mai mici de 50 yards (n.m. : 45,72 m). Noi nu vom ateriza în vecinătatea unor grupuri mai mari de oameni; tot deocamdată. Aceasta deoarece înțelegem că o asemenea apariție i-ar afecta pe unii dintre voi, emoțional, mental și chiar fizic, peste limite de suportabilitate. În schim, vom acționa pentru ca voi să vă perfecționați aparatura de observare care să vă permită descifrarea detaliilor navelor noastre. Filmele astfel realizate vor putea fi vizionate de toți amatorii, fără ca aceia “mai slabi de inimă” să fie, într-un fel, obligați să privească.

Vom continua politica de a demonstra existența navelor noastre pe cerul vostru iar pentru cei care doresc să filmeze și să fotografieze aceste secvențe, ne vom expune suficient ca ei să o poată face. Cu siguranță ne face plăcere să vă vedem fețele pline de încântare, atinci când navele noastre survolează spațiile din proximitatea localităților voastre populate. 
Incă odată: ne puteți face cu mâna căci cu siguranță vă putem vedea de la acea distanță; de fapt, sinceri să fim, chiar ne face mare plăcere, deoarece noi asociem aceste gesturi cu o urare de bunvenit.

Noi suntem prietenii voștri și familia voastră care zboară în pe cerul planetei voastre.
Suntem Federația Galactică a Luminii.

SURSA: http://ascensionearth2012. blogspot.com; http://www.bestrealufovideos.com

Notă* Cei interesați pot găsi materiale video privind F.G.L. și navele Comandamentului Ashtar, accesând link-ul "bestrealufovideos" în partea din dreapta sus a paginii. http://www.bestrealufovideos.com. Când vreți să transmiteți acele clipuri video și altor prieteni, faceți clic pe Facebook, Twitter și iconițele e-mail aflate mai jos, pentru fiecare clip ales.

(C.M.)
 

Un comentariu:

  1. Cat de mult imi doresc sa-mi intalnesc fratii si surorile! Va multumesc pentru ajutorul dat si va astept cu drag!

    RăspundețiȘtergere