Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 21 septembrie 2012

ACTUALITĂȚI STRINGENTE PE PLANETA VOASTRĂ (2)



Mesaj de al Federația Galactică a Luminii

(11 sept 2012, channeler Greg Giles)

Noi înțelegem necesitatea de a construi urgent parapeți de apărare împotriva valurilor înalte care vor năvăli peste uscat cu cantități enorme de apă. Zonele cele mai expuse sunt cheiurile de unde pleacă și sosesc ambarcațiunile, sau unde staționează. Asemenea zone expuse se găsesc peste tot unde sunt nave de pescuit, transport mărfuri sau agrement. Zidurile pe care le vom construi vor împiedica pătrunderea apelor peste uscat. Într-un anume fel, aceste ziduri vor perturba și fluxul de aprovizionare a localităților, mai cu seamă acolo unde traficul de mărfuri este intens sau unde populația limitrofă are ca preocupare de bază pescuitul.
Ar putea fi posibil să apară anumite lipsuri de mărfuri din cauza traficului diminuat de transport, plecând de la bunuri alimentare, produse industriale, minereuri și până la petrolul necesar rafinăriilor, sau produselor finite din petrol. 
După cum puteți aprecia, aproape toate sectoarele vieții vor fi afectate. Din acest motiv, cei care se îngrijesc de bunul mers al societății, dar și simpli cetățeni, trebuie să-și creeze repede rezerve de produse care știu că le sunt necesare.
Orizontul de timp pentru care este nevoie să vă constituiți stocuri de bunuri poate varia de la câteva săptămâni la câteva luni de zile.

Amploarea acestor acțiuni de aprovizionare depinde, evident, de consumul estimat și de natura acestui consum. În cazul multora se va pune, probabil, și chestiunea fondurilor necesare unei asemenea aprovizionări. Aprecierea noastră este că stocul de bunuri pe care intenționați să-l creați ar trebui să acopere perioada care a mai rămas din 2012.
Credem că, dacă programul lucrărilor de apărare se va desfășura conform graficului nostru, vom putea aprecia destul de exact, în fiecare caz în parte, care va fi gradul de perturbare introdus de aceste ziduri, sperăm, înainte de declanșarea evenimentelor, astfel ca să avem timpul necesar pentru eventuale corecții. Oricum am calcula, o  estimare exactă a nevoilor în perioada care urmează este, practic, imposibil de făcut.
Nivelul de pregătire pentru a trece prin aceste evenimente severe, depinde în primul rând de corecta înțelegere a situației, din partea fecăruia dintre voi și a conducătorilor ierarhici, în special.

Până atunci, vă sfătuim să procedați imediat la procurarea strictului necesar, pe care să-l puteți completa pe parcurs. Nu uitați de necesarul de apă potabilă, deoarece sursele actuale, fie vor fi avariate fie vor deveni improprii consumului  alimentar. Pe cei fără posibilități prea mari îi sfătuim să-si asigure măcar necesarul pentru o perioadă de o lună de zile.

În ceea ce privește energia electrică, sperăm că companiile de energie să-și creeze stocuri de materie primă care să compenseze dereglările din fluxul de aprovizionare exterior. Estimările noastre spun că aceste companii au posibilități de a depăși situația, mai cu seamă centralele hidroenergetice.
Prevedem că va avea de suferit și culuarul de transport maritin numit de voi Saint Lawrence Seaway, din cauza hulei care se va crea și care va împinge apa să se reverse peste zone adânci ale uscatului. Este cazul și al zonei din jurul lacurilor Ontario și Erie. Mai cu seamă latura de sud a acestor mari lacuri va fi afectată de inundații neobișnuite. Din acest motiv, s-a prevăzut construirea unor baraje eficiente, care să protejeze pe cei care locuiesc acolo.

Facem referire acum la orașul Dunkerque, situat în Western New York, orașul în care trăiește channelerul nostru Greg. Deci, dacă există vreunul dintre voi care crede că am făcut favoritisme celor care lucrează cu noi, au ocazia să afle că Greg și famila sa se vor confrunta ca și ceilalți locuitori cu vicisitudinile acelui moment dificil. Este adevărat că Greg a știut din timp cam ce-l așteaptă și ar fi putut foarte bine să-și facă bagajele și să plece împreună cu fratele său și cu minunatul său prieten canin, Rico, în zone mai protejate.
Noi am fost de acord cu alegerea lui de a nu pleca, rămânând să înfrunte provocările care vor veni, așa cum o fac toți concitadinii săi, care refuză să-și părăsească orașul.
Am vorbit despre aceasta pentru a arăta că sunt destui oameni care aleg să se confrunte cu acele evenimente, alegere pe care nu avem dreptul să o considerăm greșită sau bună.             

Față de evenimentele pe care vi le anunțăm, pot exista două atitudini, două moduri de a le trata. Una dintre ele este cea prin care cei anunțați nu dau crezare acestor anunțuri, nu consideră posibile evenimentele. Aceasta este alegerea foarte multora dintre voi care, deși știți despre ceea ce este vorba, nu veți lua în serios avertizările și nu veți face nimic din ceea ce ar putea să vă ușureze situația sau să vă salveze viețile. Mai mult decât atât, nu sunt puțini cei care iau în derâdere această posibilitate.

Unii dintre cei care ar fi putut populariza aceste anunțuri, le-au interzis difuzarea.
Cel mai corect ar fi ca lumea să fie anunțată, și fiecare să se poziționeze așa cum dorește față de aceste evenimente.
A doua categorie este formată din cei care cred în ceea ce li s-a comunicat și iau măsuri de a se pune la adăpost în locuri ferite și de a se aproviziona corespunzător.

Deținătorii de site-uri și de bloguri ar trebui să înțeleagă că și-au asumat un rol de informare corectă a cititorilor și că ascunderea sau omiterea știrilor care se primesc, și care tratează probleme de securitate personală sau colectivă, vor cântări greu în procesul lor evolutiv. Înțelegeți despre ce vorbim noi aici? 
Ați venit în această viață pentru a vă definitiva sau îmbogăți experiențele, obiectivul permanent al fiecărui suflet fiind ascensionarea în planuri superioare. Ori, cei care, dimpotrivă, aduceți deservicii societății voastre, cu bună știință, nu veți putea spera la o creștere a conștiinței voastre.
Prin atitudinea lor, pun în pericol nu numai propria persoană și familie dar și pe alții, poate chiar comunități întregi, mai ales în zonele care se vor afla „în prima linie”.

Scopul nostru nu este de a panica populația ci de a o informa din timp, pentru a-și lua măsurile de protecție pe care le consideră necesare.
Am constatat că există și o atitudine de boicotare a mesajelor pe care noi le transmitem prin intermediul canalului uman Greg, chiar din partea unor lucrători în lumină.
Ne adresăm acestora avertizându-i că ceea ce fac este o încălcare a angajamentelor luate atunci când au hotărât să fie colaboratori ai organizației noastre.

Aceia care știu despre ce este vorba, și au posibilitatea de a populariza mesajele noastre de avertizare, dar nu o fac, din lipsă de încredere în aceste anunțuiri, din neglijență sau alte motive,  își boicotează propria evoluție și se vor face părtași la crimă.
Desigur, ne-am exprimat metaforic, însă o evidență a faptelor fiecăruia există cu necesitate.

Ce părere aveți despre asta? Credeți cumva că noi și canalul uman Greg, am putea să acceptăm a ne umple de ridicol, prin anunțuri mincinoase, inexactități și dezinformare? De ce am face-o? Ne adresăm celor care boicotează difuzarea mesajelor noastre și le cerem să pună capăt oricărei modalități de obstrucționare, dacă nu doresc să fie părtași la
crearea de suferință semenilor lor.

Astăzi vom pleca cu gândul că am tratat suficient acest subiect, încât toți să înțeleagă, și dacă este cazul, să-și corecteze atitudinea față de cei care chiar doresc să ajute societatea umană și să o conștientizeze.
Nu credem că este normal ca unele ființe umane, cunoscătoare sau nu a ceea ce se întâmplă acum în lumea voastră, să aibă o atitudine denigratoare față de comandanții noștri veniți aici pentru a ajuta o civilizație să depășească o situație existențială critică.
Cei care ne conduc au mari responsabilități în univers și o bogată experiență în contactul cu diferite lumi.
Nu uitați că mulți dintre voi aveți aspecte ale ființei voastre totale care activează împreună cu noi pe navele flotei Federației, efectuînd misiuni în diverse puncte ale acestei galaxii sau ale universului. Când voi, cei de pe Pământ, vă exprimați batjocoritor (pe internet sau prin alte mijloace) la adresa noastră sau a comandanților noștri, îi puneți pe ei în situații nu numai jenante dar și regretabile.
Ce explicații ar putea ei da despre comportamentul reprobabil al aspectului lor uman, de pe Pământ,  când se află în fața unui comandant ponegrit?
Desigur, nu ne-am referit la toți pământrenii conștienți ci doar la cei care consideră că fac un act de bravură dacă adresează nejustificat injurii celor din Federația Galactită a Luminii, sau oricărei alte organizații extraterestre bineintenționată, venită aici ca să vă ajute, poate chiar să vă salveze. Celor care gândesc și se comportă cu deferența și iubirea care se impune între frați, le mulțumim și îi asigurăm că atitudinea lor nu va trece neobservată sau nerăsplătită de noi.

Dragi Lucratorii in Lumina, unii dintre voi sunteți membrii ai Federației Galactice a Luminii sau ai Comandamentului Ashtar. De exemplu Greg, cel de aici, este comandant al unei formațiuni din Federație și are competențe în Galaxie. Cu timpul, voi, cei care vă aflați într-o situație similară, veți afla la momentuil potrivit despre aceasta.
Am vrea să cunoașteți că există posibilitatea, nedorită de către noi, ca în cazul că sunteți dintre cei care au o atitudine reprobabilă, neprietenoasă și defăimătoare față de F.G.L., aspectele voastre, deși puternic susținute de noi, să aibă neșansa de a fi excluse din organizația noastră.  
Cam aceasta era ceea ce ne propusesem să vă transmitem la această întâlnire. Vă rugăm a vă face o analiză de atitudine pentru a vă corecta, dacă este cazul, anumite scăpări. Prin aceasta, nu trebuie să considerați că proferăm amenințări la adresa cuiva, luați-o ca pe o atenționare frățească și plină de bune intenții. Oricum, alegerea vă aparține.
Suntem colegii și prietenii voștri din Federația Galactică a Luminii.
 

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu