Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 august 2012

Un mesaj important de la comadantul Emmanuel Elesion, din Loja Cerului Albastru a Creației.


(25 august 2012 ; channeler Lara Jilaila)

De la pavilionul navei mamă 7D E.X.D.E.U.S. 
UMBRIA-Italia
COMETA DE AUR a Justiției; 23 august 2012.

Lordul Emmanuel și interplanetarii Federației Luminii se află într-o misiunde de pace în numele Primului Creator, care i-a numit pentru a îndeplini o importantă sarcină în dimensiunile inferioare.
Echipe anume alese pentru această sarcină se află la sol (pe pământ) în diferitele sectoare ale FEDERAȚIEI interplanetare a Luminii, care se găsesc între voi pentru a face pregătirile necesare pentru momentul Ascensiunii. Ideea iminenței ascensiunii se propagă din ce în ce mai ușor. Cu fiecare zi care trece nivelul conștiinței crește creând posibilitatea ca cele 144 de rețele magnetice și cristaline să se apropie convergent către punctul de coeziune maximă, care va activa caracteristicile celei de a 5-a dimensiuni în sistem. Aceasta se va produce totuși secvențial, în 12 zone planetare cheie.
Trebuie făcută mențiunea că ideea ascensiunii care s-ar realiza instantaneu pe întreaga suprafață a planetei, și în flux continuu, este eronată.

Două dintre cele 12 zone se află pe continentul european         [ Nota C.M.: Secvențializarea de mai sus trebuie înțeleasă ca niște zone geografice astfel alese încât în centrul fiecăreia să se afle un portal energetic principal – este posibil să se înființeze și alte portaluri secundare, dacă traficul populației care va trece prin ele va impune aceasta. Dacă nimic nu s-a modificat față de comunicatele care s-au dat cu cca un an, doi în urmă, fiecare portal se va prezenta ca o gură de tunel a cărei intrare va fi străjuită de două brațe. Cănd brațele se vor afla în poziția de a da noroc”, privitorii vor trebui să înțeleagă că în acel moment accesul este interzis (de fapt, imposibil). Când brațele vor apărea despărțite (ca o barieră ridicată), sau atingându-și degetele arcuite deasupra, ca o coroană, accesul va fi admis. Viziunea va fi una holografică și va putea fi percepută numai de cei calificați a trece în dimensiunea superioară. Ceilalți, adică cei care vor rămâne în 3D, nu vor vedea nimic înafara unui peisaj obișnuit, pe care-l cunoșteau din totdeauna. Cei care nu vor avea acces, vor vedea toate dezastrele lumii 3D, în care vor continua  să trăiască. Pe ei racilele dimensiunii a treia îi vor ține prizonieri până la următorul ciclu al înălțării, adică peste câteva mii sau zeci de mii de ani. 
 Cei care vor păși în tunel vor fi supuși imediat un proces de creștere a conștiinței (în stare de conștiență sau semiconștiență) și vor rămâne în acea zonă de trecere un anumit timp, necesar implementării în ființa lor a atributelor minim necesare pentru existența în dimensiunea a 4-a. La ieșirea din această zonă de trecere, ființele umane vor vedea peisaje minunate, complet diferite de ceea ce cunoșteau că era în acea zonă. Va fi lumea celei de a patra dimensiuni (sau, poate,5,6 sau chiar7; depinde de gradul de elevare a fiecărui suflet)].

Una dintre aceste zone va fi ZONA ITALIANĂ, purtând denumirea de  "UMBRIA" (n.m. după denumirea regiunii), de organizarea și coordonarea ei răspunzând echipa SIRIUSIANĂ de la sol, aflată sub comanda Comandantului Emmanuel Elison, din Serviciul de Comandă a lui Kyon, al cărui Amiral, Lord Sananda, transmite membrilor Legiunii lui Kryon să rămână pe poziții, fără a se mai deplasa (de acum încolo), până la noi ordine.    
Portalul se află situat, la nivel vibrațional, în domeniul vibrațiilor înalte, corespunzătoare dimensiunilor 5, 6 și 7 și trebuie considerat ca o punte de trecere spre aceste dimensiuni. Acest portal va fi ceea ce se numește Antakarana dintre stele și planeta Pământ. Pătrunderea în acest portal va provoca ființei modificări importante de conștiință până la nivelul la care îi dă dreptul evoluția sa de la acel moment, și nu are nimic de-a face cu noțiunea de hazard, iuțeală de picior, tupeu, "fofilare" sau teamă.
  
Aportul energetic al fluxurilor care s-au trimis și contină spre "Gayan" (Nota C.M.: cred că se referă la o presupusă denumire a Pământului, plecată de la Gaia, deși ar mai exista și posibilitatea referirii la o zonă franceză din Pirinei sau la districtul Gayan din Afganistan) și nu are nimic de-a face cu ceva fatalist, sau o profeție aducătoare de nenorociri (Nota C.M : cred că se face referire la o vehiculată temere de pătrundere a planetei noastre într-o zonă de influiență nefastă a centurii fotonice, despre care s-a vorbit mulți ani); dimpotrivă, va fi o oportunitate pentru toate ființele de a începe primirea și stabilizarea unor abilități și capacități caracteristice entităților multidimensionale, în primul rând a unei conștiințe înaintate.
Vă rugăm să fiți preocupați de aducerea în ființa voastră a Înaltului Spirit și Conștiinței Cosmice astfel ca acest eveniment foarte important care se apropie să fie perceput ca un act Divin, venit din voința SURSEI COSMICE celei mai autorizate, și care are drept scop să vă aducă la un înalt nivel al evoluției ființei umane.
Ascensiunea nu are nimic înspăimântător în desfășurarea ei și va fi un proces plăcut și acceptat cu bucurie de cei care sunt împlicați în el, adică cei care vor accesa dimensiunile superioare. 
 
În ceea ce privește știrile care continuă să fie difuzate pe diverse teme de către diverse surse media, vești care nu au nimic de-a face cu sursele din Lumină, vă confirmăm că canalul "Raggio di Luce ATTIVA" este aprobat de către Consiliul Suprem al Lojii Razei Albastre a Creației, Executivul pentru Sanhedrin (?) Siriusian al Curții Solare.
În ceea ce privește sursele de dezinformare voită sau din necunoaștere, surse neautorizate de Federație, vă rugăm a nu le mai frecveta. (Nota C.M.: aprecierea veridicității putând fi făcută prin filtrul inimii și conștiinței proprii, în cazul în care nu le cunoșteam până atunci).
Nu există un popor în univers care să nu mai aibă nevoie de evoluție.

În ceea ce privește populația globului pământesc, evoluția ei va fi puternic sprijinită de către echipele noastre de la sol, care sunt acum instruite sau vor fi în viitorul apropiat, la bordul navelor noastre care orbitează în jurul planetei. 
Există deja făcută selecția celor care urmează a fi instruiți la bordul acestor nave.  
Toți cei care vor avea acces la această experiență, vor reveni la sol, după instruire,  pentru a face modificările, destul de profunde și drastice, în actuala voastră societate, atât de eterogenă și amalgamată. Primul efect al acestor modificări va fi stabilizarea unui CALM SOCIAL, care nu vă caracterizează acum.
Echipajele de la sol AUTORIZATE vor fi ușor RECUNOSCUTE, ele fiind compuse din indivizi care și-au lichidat karma,  complet liberi și caracterizați de sentimentul IUBIRII NECONDIȚIONATE.   
Au o minte sclipitoare, ageră și pot fi recunoscuți și prin vestimentație: vor da impresia unor dascăli, oameni de catedră. Pentru țara ITALIA, de exemplu, culoarea uniformei lor va fi ALBĂ, cu trese (dungi) aurii, și vor avea embleme (insemne) denotând apartanența la COMANDAMENTUL KRYON. 

Celor care citesc acest mesaj, le reamintim că se află aici, în această viață, pentru a ști și a avea intuiția de a face diferența între autentic și fals.
Vă mai reamintim că INTEGRITATEA MORALĂ și DISCIPLINA sunt armele puternice pe care ne bazăm și aceste comandamente sunt deja activate în mintea celor aleși.
Multe semințe stelare și walk-in-men au lumina divină neactivată dar, după 13 august, până la sfârșitul anului, Portalului în Leu, vor trece pe poziția ON, ei neavând sarcini individuale ci colective, de echipă. 
Ei s-au concentrat prea mult pe zonele exterioare ale misiunii lor și au uitat de ridicarea la nivelul minim de frecvență cerut pentru a fi mai repede pregătiți pentru ascensionare. Din acest motiv ei vor rămâne pe Pământ ca lucrători în Lumină și  misiunea lor se încheie aici. Aceasta le-a fost ordonată de către Consiliul din Nibiru și era oricum stabilită anterior.

Vă rog să acceptați TOATE aceste realizări secvențiale, care sunt necesare, ca o mare dovadă de iubire divină cosmică, a frăției universale.
Vă recomandăm să considerați ca făcând parte din Marea Familie Universală, unită în dragoste și pace, ceea ce este și în conformitate cu Odinul din care facem parte.
Conectați-vă la Sinele vostru Superior, care vă va oferi aceleași informații pe care le citiți acum, furnizate de noi,

Comandantul Emmanuel Elesion și Dumnezeu sunt cu mine, Comandantul Kryon,Consiliul Siriusian al Departamentului Serafic al Lojii Cerului albastru al Creației.
Mulțumiri speciale către Roberta, pentru traducere în limba engleză (Nota C.M.: din italiană, probabil). 

Sursa : http://144000raggidiluceattiva.com/federazione-galattica-di-luce-siamo-vicini-a-voi
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu