Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 august 2012

Inștiințare asupra Întâlnirii & Regula de Aur


Mesaj din partea Comandamentului Ashtar
(1/08/2012; channeler: Greg Giles)

Mișcându-ne în amestecul realitaților voastre, înțelegem multe din aspectele vieții voastre, pe  care poate că abia începeți să le conștientizați. Ne referim la acele aspecte inferioare ale ființei voastre, care se agață de voi, căci ele au nevoie de un trup care să le găzduiască și să le hrănească, pentru a supraviețui. Odată localizate în ființa voastră, ele supraviețuiesc, alimentate fiind de energiile negative pe care le creați atunci când vă manifestați anumite stări de slăbiciune sau de vulnerabilitate. Asemenea stări, care demonstrează pierderea de către voi a stării de echilibru, facilitează și perpetuiază șederea acestor aspecte în ființa voastră, pentru perioade diferit de lungi. În asemenea stări, nivelul vibrațiilor voastre scade, provocând menținerea voastră în planurile inferioare.
În această perioadă favorabilă, sunteti chemați la forma voastră superioară, la apropierea de Sinele vostru Superior și la părăsirea aspectelor nedorite și inutile ale călătoriei voastre în dimensiunile joase, căci ele nu vă mai sunt necesare în progresul și evoluția ființei voastre totale. Ințelegeți, dragilor, că există aspecte ale ființei voastre care nu mai servesc binelui vostru cel mai inalt și, prin urmare, acesta este un moment potrivit ca ele sa fie extirpate, vărsate, uitate și lăsate în urma? Simțiți și voi că a sosit momentul ca să scuturați aceste straturi ale invelișului vostru tridimensional, la fel cum planeta voastră mamă se scutură de învelișul straturilor sale tridimensionale? Precum în cer, așa și pe pământ, precum în macrocosmos, la fel și în microcosmos, și așa mai departe.
 Dorim ca voi să vă gândiți la aceasta și la imposibilitatea planetei voastre de a vă trece în tărâmurile superioare încărcați cu bagajele acumulate în dimensiunea a 3-a. Chiar dacă ar vrea, ea nu ar putea face acest lucru, din cauza diferenței de vibrație. Planeta știe aceasta și, din acest motiv, nu ia nimic vechi cu ea, căci nu vrea să-și comporomită ascensiunea. Aceasta o determină să se purifice prin mijloacele care-i stau la dispoziție    (cutremure, inundații, ploi torențiale sau, dimpotrivă, secetă, erupții vulcanice etc). La fel, și voi trebuie să aruncați balastul care vă îngreunează înălțarea. Veți putea ascensiona numai cu aspectele voastre cele mai evoluate, cele mai benefice, cele mai pure, astfel ca ființa voastră să-și poată ridica nivelul de vibrație la cel admis în dimensiunile superioare. Pentru a face aceasta, trebuie să înțelegeți că v-a rămas foarte puțin timp. Dacă vreți să ascensionați, ACȚIONAȚI ACUM, nu mâine.

Astăzi am dori să discutăm cu voi despre zonele în care mai există posibilitatea, ca în foarte scurtul timp de care mai dispuneți, să aduceți unele îmbunătățiri. Unul ar fi modul cum comunicați între voi. Acesta este un subiect foarte important unde încă mai puteți interveni pentru a aduce unele corecții. Prea des noi citim comentarii negative, insulte și calomnii pe care le aruncați unul altuia, prin toate mijloacele de comunicare care vă sunt la îndemână. Oameni buni, ați mers prea departe! Pentru ca o comunicare să fie eficientă este necesar să aveți o comportare și o exprimare mai politicoasă între voi, chiar dacă punctele voastre de vedere sunt diferite. 
Celor care ați făcut progrese în acest sens, vă spunem că eforturile voastre sunt bine apreciate de către noi și ele pot sevi ca model pentru ceilalți. Vă ncurajem să continuați pentru a influența cât mai mulți oameni să procedeze la fel. Energiile binelui, bunelor intenții și iubirii devin, ca de altfel orice energie, devin entități independente și se propagă în toată galaxia, în tot universul. Acolo unde ajung, aceste energii produc efecte. După un timp, ele se vor reflecta și vor ajunge la sursa care le-a emis, cu efecte corespunzătoare. Mereu trebuie să vă amintiți de acest bumerang, care vă va lovi cu binele sau răul pe care singuri vi l-ați produs. Cine emană în jurul său ură, dușmănie, minciună, își pavează viitorul cu spinii acestor energii care îi vor încărca viața cu dramatismul consumării efectelor acestora. Acesta este adevarul, dragilor.
Energia fiecărui gând pe care il aveți, fiecărui cuvând pe care il exprimați și fiecărei acțiune pe care o faceți, reverberează prin spațiul întregului univers și afectează pe toți cei întâlniți în cale.
Vă rugăm să vă gândiți la aceasta de fiecare data când simtiți că emotiile se amplifica în voi, făcându-vă să dați pe dinafară, uneori cu violență, într-o manieră lipsită de bun simț, de multe ori într-un mod insultător, rănind adesea pe ceilalți și cu un rezultat lamentabil. Vă rugăm să vă alegeți cuvintele și modalitățile de exprimare astfel ca să nu devină provocatoare. Nu vă înverșunați ca de fiecare dată să aveți ultimul cuvât, în conversația cu cineva. Nu vă încrâncenați.Tratați cu bunăvoință și înțelegere pe cel cu care dialogați, chiar deacă aveți păreri și convingeri diferite. Ceva, oricât de insignifiant, aveți de învățat de la fiecare persoană cu care întrați în contact. Puteți face ca din fiecare conversație să vă îmbogățiți cunoașterea. Nimeni nu deține întregul adevăr. Nu aveți dreptul de a impune convingerile voastre altora.
Primul lucru pe care noi vi-l sugerăm în astfel de situații este să faceți câteva inspirații profunde și să vă relaxați gândinde în sinea voastră: “Cum voi alege să îi răspund acestei persoane acum? Îi voi replica dur, declanșând energii negative care mă vor afecta și pe mine sau voi fi ponderat și pașnic eliberânde energii pozitive care vor detensiona situația?” Acesta este mereu un exercițiu benefic pe care vi-l recomandăm cu căldură în situații care pot deveni încordate. Această atitudine vă ajută să vă eliberați de încărcături negative și să nu mai creați altele. Energiile negative, caracterizate prin vibrații de joasă frecvență, vă țin legați de dimensiunile inferioare, împiedicându-vă să evoluați.
------------------------------------------------------
Dragilor, noi dorim să începem realizarea proiectului de protejare a țărmurilor maritime în zilele care urmează. V-am transmis anterior un mesaj în legătură cu propunerile noastre de a-i întâlni pe cei interesați să participe la realizarea proiectului. Comunicările noastre vă vor fi transmise telepatic în următoarele zile, dar nu mai tîrziu de două săptămâni. Vă rugăm să rămâneți în așteptare activă, pentru a recepționa aceste communicate din partea noastră. Lista noastă cu participanții umani este aproape definitivată. Vă vom întreba de unde doriți să fiti preluați de navetele noastre,, care vă vor transporta pe o navă mamă aflată în proximitatea Pământului. Acolo vă veți întâlni cu toți voluntarii pământeni și veți face cunoștință cu reprezentanții noștri responsabili cu realizarea proiectului. După interviul necesar, se vor alcătui echipele și punctele de lucru.
La stabilirea contactului cu voi, vă rugăm să ne răspundeți telepatic, formulând răspunsurile în gând, nu oral, aceasta asigurând atât o bună comunicare cât și securizarea conținutului acestor comunicări față de entitățile care bântuie peste tot
Întâlnirea comună de la bordul navei mamă va dura cel puțin cîteva ore, timp necesar pentru stabilirea tuturor detaliilor, legate de transport, locurile de muncă, programul de lucru, componența echipelor, natura activităților, modul de colaborare, schimburile de lucru etc. Intenționăm, deasemenea, să vă facem cunoscute și următoarele proiecte și, dacă va fi posibil, să schițăm și un cadru mai general de colaborare în aceste proiecte. Totodată, vrem să ne orientăm asupra compatibilității celor care își vor exprima dorința să lucreze pe termen mediu sau lung pe navele noastre, împreună cu noi, la diferite proiecte, nu numai pe planeta voastră.
Nu toți cei care veți fi luați la bordul navei noastre, pentru această primă întâlnire, veți deveni membri ai organizatiei noastre (n.m. Comandamentului Ashtar). 
De la început, dorim să fie clar faptul că cei sosiți pe nava noastră, pentru această întâlnire, nu vor deveni automat colaboratorii noștri și membri ai organizației noastre. Această întâlnire este doar orientativă și de cunoaștere reciprocă, precum și de expunere generală a programelor noastre privind Pământul.Deci, această primă întâlnire se va rezuma doar la atât, ea nu  semnifică și nu reprezintă nimic mai mult.
A deveni membru al organizației noastre va fi un privilegiu care se câștigă printr-un parteneriat de muncă mai îndelungată cu noi. Pentru unii, această perioadă de probă, dacă doriți, va putea dura mai multe luni sau chiar ani, în funcție de individ, de trecutul său personal, de abilitățile sale, de etica sa în muncă etc. [Nota C.M.: cred că este nevoie de o clarificare. Prima etapă va fi una de cunoaștere a celor “adunați de pe teren” și transportați pe nava mamă, unde se va face selecția etc. Toți (selectați sau neselectați) vor reveni la domiciliu, după câteva ore. Cei selectați, conform progrmului întocmit vor fi preluați la data și din locul stabilit și transportați la punctele de lucru (presupun că se va face și o echipare corespunzătoare). După terminarea lucrărilor de la o locație, se va trece la un alt punct de lucru etc. Totul va dura cca trei săptămâni. După ce acest program va fi fost încheiat, doritorii vor putea să treacă la alte activități, dintre cele pe care F.G.L. le va executa pe planetă, evident, cu condiția să fie selectați. După încheierea tuturor lucrărilor de pe Pământ, cei mai buni dintre cei buni vor putea deveni membri ai Comandamentului Ashtar, și vor lucra pe nave ale acestuia în diverse locuri din Galaxie sau din Univers, acolo unde Comantamentul Ashtar are competențe), dacă vor dori aceasta. În ceea ce mă privește, am o problemă de clarificat: după fiecare schimb de lucru, voluntarii pământeni vor reveni la domiciliile lor sau vor fi plecați de-acasă pe toată durata lucrărilor?]
Imediat după prima noastră întâlnire, nu vom mai transmite mesajele noastre către voi prin intemediul channeler-ului ci o vom face direct, între noi, pentru a păstra confidențialitatea acestor mesaje. De altfel, repetăm că este absolut necesară păstrarea secretului tuturor relațiilor noastre de colaborare. Știți pentru ce, și nu mai insistăm. Divulgarea sub orice formă a celor stabilite între noi, unor terțe persoane, atrage după sine imediata excludere a celui în cauză de la orice fel de colaborare cu noi.
Noi vă mulțumim foarte mult, dragilor, pentru timpul pe care ni l-ați acordat astăzi și vă asigurăm că va fi o plăcere să vă întâlnim și să colaborăm în zilele care vor urma, la realizarea multelor proiecte care privesc planeta voastă și omenirea.
Noi suntem prietenii și coechipierii voștri din Comandamentul Ashtar. Pe curând.

SURSA:http://www.ascensionearth2012.org/2012/08/message-from-ashtar-command-8112.html

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu