Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 iulie 2012

Proiectul ZIDUL DE PROTECȚIE A ȚĂRMURILOR


Mesaj de la F.G.L.

(22 iulie 2012; channeler Greg Giles)

 Există aspecte suprapuse în lumea voastră, care trebuie rezolvate înainte ca umanitatea să poată intra în tărâmurile superioare ale acestui univers, ascensiune pe care noi o vedem desfășurându-se fără salturi și în concordanță cu orarul universului.
Dorim să începem unele proiecte diferite în zilele foarte apropiate ce vor urma, pentru că noi simțim că aceste aspecte sunt presante și trebuie abordate primele. Unele dintre aceste proiecte le-am discutat cu voi, însă niciodată detaliat. Astăzi, vrem să facem aceasta.
Dorința noastră este să lucrăm împreună cu voi pentru ca prin anumite lucrări să mărim securitatea țărmurilor maritime care prezintă cea mai mare expunere și are cea mai mică protecție la inundații. Aveți multe zone de litoral în care uscatul se află doar cu câțiva centimetri deasupra nivelului apei (2-30 cm), ceea ce este foarte puțin pentru a asigura protecția față de nivelul ridicat al apelor, preconizat a se produce în viitorul apropiat.
Într-un fel sau altul, toate planetele au avut sau au asemenea probleme, create de mișcarea plăcilor tectonice. Aceasta înseamnă că foarte multe civilizații extraterestre avansate și-au pus la punct tehnologii și metode de a proteja uscatul de furia apelor.
V-am atenționat în multe rânduri că în viitorul foarte apropiat, planeta voastră se va confrunta cu mari inundații în multe dintre zonele de lângă ape. Aceste inundații vor fi neobișnuit de mari față de ceea ce cunoașteți voi, pe Pământ. Dar această creștere importantă a nivelului oceanului planetar nu este ceva neobișnuit pentru civilizațiile altor planete. Numai că aceste civilizații și-au rezolvat de mult această problemă. Vă spunem aceasta pentru ca voi să înțelegeți că metodele și tehnologiile de protecție pe care vrem să vi le oferim nu sunt expermente ci  tehnologii aplicate cu succes în alte lumi.
Doar câteva luni vă despart de aceste evenimente, care pot deveni catastrofale, dacă nu se iau repede măsurile de protecție necesare.
Se poate spune că voi ați fost foarte norocoși, că asemenea fenomene nu s-au produs pe planeta voastră până acum. Ceea ce a fost la voi până acum, a fost un fleac, ca să spunem așa. Aceasta, deoarece plăcile tectonice ale Pământului nu au avut deplasări importante, doar de câțiva inci sau, cel mult, câteva picioare. Ei, de această dată, nu va mai fi de loc așa. Prevedem, așa dar că, în lunile viitoare, mișcările tectonice vor fi mult mai ample și vor avea efecte mult mai severe, decât v-ați putea voi imagina. ATENȚIE! N-AM VENIT SĂ VĂ SPUNEM ASTA PENTRU A VĂ ÎNGROZI CI PENTRU A VĂ CONȘTIENTIZA CĂ SE IMPUNE LUAREA UNOR MĂSURI DE PROTECȚIE PREVENTIVE FOARTE SERIOASE ȘI ÎN MOD OPERATIV.

Noi prevedem, în lunile care vor urma, în comparație cu ceea ce ați avut până acum pe Pământ, o deplasare mult mai mare a plăcilor tectonice. Calculele noastre arată că față de cei câțiva centimetri din trecut, acum ele vor fi de 10, 15 și chiar 20 de ori mai mari. Mai precis, aceste deplasări vor fi de 10, 15 sau chiar 20 de ori mai mari (cca 6 metri), ceea ce înseamnă mișcări seismice de peste 8 grade, pe scara voastră Richter. Cel mai probabil, se va înregistra o seismicitate între 15 și 16 grade pe acea scară. Vă dați seama cât de severe vor fi aceste cutremure? Noi vorbim de zdruncinături majore al Pământului, dar, încă o dată, nu vă spunem aceasta pentru a vă îngrozi.
Unul dintre motivele fundamentale pentru care ne aflăm aici este și acela, ca în acele momente, să vă ajutăm, pe măsura posibilităților de care dispunem, dar pe care, până atunci va trebui ca voi să le acceptați.

Cu experența, tehnologia și expertiza la care am ajuns, noi vă putem ajuta să faceți față forței devastatoare a acestor cutremure.
În acest sens,
-) mai întâi, vrem să alcătuim echipe de voluntari, din rândul populației umane care doresc să ajute în acest proiect.
-)Ar urma să facem o determinare și clasificare exactă a litoralului (lucrare pe care noi am făcut-o și până acum, fără ca voi să cunoașteți). Împreună, ar mai fi de pus la punct anumite detalii ale acestei hărți. Dorim, deci, să facem, la fața locului, o ultima estimare.
-)Vom trece apoi la construirea unor faleze înalte și solide, adânci și suficient de late, în anumite zone, acolo unde noi știm că vor exista valuri extrem de înalte și puternice, cauzate de deplasarea plăcilor tectonice. Harta aceasta a mișcărilor tectonice este în permanentă modificare în timp și, din acest motiv, am spus că trebuie mereu reactualizată, în puctele în care s-au produs modificări.
Nu dorim ca voi să vă lăsați garda jos în nici un fel și să fiți convinși că prin împărtășirea cu voi a acestor informații, noi vă vom putea ajuta să găsiți o cale de a vă strecura printre liniile temporale, astfel încât să nu vă afecteze integritatea.

Pentru aceasta, este absolut necesar ca voi să tratați această urgentă problemă cu maximă seriozitate și determinare. Cel mai rău va fi dacă veți bagateliza aceste informații și le veți întoarce spatele, considerând că așa ceva nu vi se poate întâmpla. ( Ne referim și la cei care se vor baza pe date statistice, unde vor găsi că în istoria planetei voastre asemenea evenimente nu s-au mai produs).
Alertați-vă cât mai repede în legătură cu ceea ce vă comunicăm, făcând-o însă cu calm și încredere că o coordonare cu noi, va face ca omenirea voastră să evite pierderi importante. Luați măsurile preventive pe care le puteți rezolva: în ceea ce privește amplasamentul, rezerve de hrană și de apă  pentru 2, 3 săptămâni. Retrageți-vă din zonele expuse ale litoralului.
Deci, care ar fi unele dintre soluții? Noi simțim că este cel mai bine să începeți prin a îndepărta, prin relocări temporare, anumite grupuri de oameni din zona țărmurilor cele mai expuse. Unele dintre aceste zone au experimentat deja asemenea fenomene (valuri tztnami) și nu ar trebui să fie o surpriză că în acele locuri se vor repeta fenomenele, de data aceasta, însă, la o scară mult mai mare.
Una dintre aceste zone este cea a Țărilor de Jos, din Nordul Europei, despre care cunoașteți nu numai că nu depășesc cu mult nivelul mării, dar, în unele cazuri, sunt sub acest nivel. Sistemul actual de diguri a fost eficient la oprirea valurilor care s-au format până acum, dar nu va face nici pe departe față situației care vă așteaptă. Pentru o perioadă, va trebui ca acea populație să fie evacuată.
Am observat că această informație, pe care noi o împărtășim cu voi, este foarte greu de acceptat pentru unii. Observăm cum mulți oameni neagă posibilitatea producerii unor asemenea fenomene, considerând că noi, fie nu cunoaștem despre ce este vorba, fie exagerăm cu bună știință. Această constatare ne-a pus puțin în încurcătură, pentru o vreme, deoarece consideram că ajunsesem la un bun nivel de încredere cu lumea voastră și, iată, în încrederea noastră reciprocă păre că a apărut o fisură. Dacă cineva dorește să se documenteze, va constata că gradul și frecvența mișcărilor tectonice a crescut constant în ultimii zeci de ani, cu o accentuare evidentă în ultima perioadă.
 O parte din această activitate seismică a cauzat deja o creștere a nivelului marii, care a afectat sever zonele țărmurilor.
Una dintre aceste zone este localizată în Japonia iar o alta în Asia de Sud. Sunt două zone de maximă atenționare. În zona Asiei de Sud s-au produs deja multiple daune și pierderi de vieți omenești, destul de recent. 
Nu vrem să mergem mai departe fără a afirma, din nou, că nu dorim să  creștem pe planeta voastră nivelul energiei fricii, nu vrem să impunem nimănui ca sub imperiul fricii să dea curs atenționărilor noastre. Noi nu urmărim nimic altceva decît să vă ridicăm nivelul de cunoaștere a potențialităților de producere a unor fenomene cu efect determinant asupra a foarte multora dintre voi. Totdeauna v-am respectat și vă vom respecta alegerile, dar averm datoria de frați de a vă suna clopoțelul întrării într-o zonă de maxim pericol.
Pe deasupra, vă oferim ajutorul în calitatea noastră de buni cunoscători ai acestor fenomene, atestată fie și doar de faptul că, în istoria noastră, ne-am confruntat cu ele. De atunci, a trecut multă vreme, răstimp în care noi ne-am perfecționat mult tehnologiile și ne-am crescut capacitatea de a ne proteja. V-o punem și vouă la dispoziție, fără condiționări de niciun fel. Doar din iubire pentru voi și din respect pentru Marele Arhitect care ne-a cerut să vă ajutăm.
Nu avem nevoie de bogățiile voastre, nu avem nevoie de genele voastre, nu avem nevoie de munca voastră. Avem nevoie NUMAI DE IUBIREA VOASTRĂ FRĂȚESCĂ în schimbul IUBIRII PE CARE V-O OFERIM.

Determinările făcute de noi în liniile temporale ale planetei și civilizației voastre, ne-au permis elaborarea celor mai benefice acțiuni, în cele mai propice momente, pentru a contracara efectele care ar putea să apară în următoarea perioadă pe Pământ. Știm cum și când trebuie acționat pentru ca omenirea voastră să fie salvată. Culuarul temporal dintre varianta salvatoare și cea distructivă este extrem de strâmt, și orice dereglare, decalare sau devansare în programul care trebuie pus cu exactitate matematică în aplicare, poate fi dezastruasă.  
Nu suntem convinși că voi înțelegeți corect legile șansei și ale probabilității în acest caz.
Este foarte adevărat că, văzută din afară, situația sistemului vostru planetar oferă o mai bună perspectivă și tocmai pentru aceasta vă oferim informațiile cele mai exacte și vă spunem ce ar trebui făcut.
Dragilor, NU MAI AVEȚI TIMP, conștientizați dramatismul situației care bate la ușă, formați opinii colective și acceptați oferta noastră necondiționată!
Vă rugăm dezbateți această informație extrem de “fierbinte” pentru lumea și viitorul vostru. Dacă vă puneți în mișcare acum, prindeți ultimul tren, altfel, valul vă va prinde în gară, moțăind.
Vă rugăm să înțelegeți că noi NU VOM INTERVENI FĂRĂ ACORDUL ȘI SOLICITAREA VOASTRĂ, deoarece aceasta ar excede Legilor Creatorului.
Greg Giles

Aceasta este tot pentru astăzi, dar credem că este destul.
Nu uitați: VIITORUL VOSTRU NUMAI DE VOI DEPINDE.
Noi suntem prietenii voștri, noi suntem aliații voștri, noi suntem coechipierii voștri și cei care vă iubesc.
Noi suntem Federația Galactică a Luminii.


(C.M.)

Un comentariu:

  1. Doresc sa ajut cu ce pot,multumesc GFL,Ashtar command, sa fiti binecuvantati pt ceea ce faceti pt noi toti, florentina

    RăspundețiȘtergere