Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 mai 2012

Sybra de pe Sirius.

(4 mai 2012; channeler AuroRa Le)

Salutări, preaiubiților! Sunt Sybra de pe Sirius, Bătrânul Consiliul al Razei Venus şi Mesager al Luminii, în serviciul Mamei Divine. 

Astăzi mă separ de doamnele din Consiliu pentru a vorbi cu voi dintr-o altă ipostază și anume, ca ofițer și reprezentantă a Federației Galactice a Luminii. Mesajul pe care-l aduc din însărcinarea fraților mei, este simplu şi la obiect, așa cum prefer s-o fac de fiecare dată.

Eclipsa de soare. În această zi începe era unei schimbări fără precedent. Da, dragilor, este vorba de schimbarea pe care ați dorit-o din totdeauna și pentru care v-ați rugat atât de mult timp. Vă asigurăm că ruga voastră a fost auzită.

Rețineți ziua de 5 mai 2012 și respectați-i semnificația și însemnătatea.

Evenimentul coincide cu momentul apariției pe cerul vostru a "Superlunii" (Nota C.M.: Fază de LUNĂ PLINĂ în momentul în care satelitul natural al Pământului se afla la cea mai mică distanță față de noi. La nivel planetar, eclipsele din 2012 sunt:
-  20/21 mai > Eclipsă inelară de Soare,
-       4 iunie > Eclipsă parțială de Lună,
- 13/14 nov. > Eclipsă totală de Soare,
-      28 nov. > Eclipsă de Lună prin penumbră)
Gândiţi-vă ce se întâmplă când se produc aceste evenimente.

Eclipsele anului 2012 vor fi unele deosebite, ca semnificație, deoarece ele vor fi prilejuri ca anumite fluxuri de lumină, cu frecvențe dintr-un anumit spectru de interes, modulat cu coduri pregătite și necesare perioadei finale a ciclului cosmic, să fie trimise pe Pământ. 
Succesiunea de eclipse din acest an, completată cu apropierea maximă a satelitului vostru natural de Pământ, din 5 mai, va favoriza mult procesul de ascensionare în care vă aflați voi și planeta voastră.

S-a scris foarte mult despre puterea şi frumuseţea energiilor care vă sunt trimise în această perioadă de tranziție spre o dimensiune superioară. Ele transportă o mulţime de cadouri pentru omenire: modificarea și extinderea ADN, trecerea la structura de cristal, eradicarea bolilor, rafinarea corpului uman, diminuarea opacității dintre dimensiuni, creșterea conștiinței și conștienței, călătorii interdimensionale etc., toate fiind consecințe ale creșterii luminii divine din voi, și îndepărtării de zona grea a întunericului.


Dar energiile care vin la voi nu vor fi percepute ca fiind binefăcătoare pentru toate ființele umane. Pentru unii, acest „medicament” va fi prea puternic și greu, sau imposibil, de tolerat de corpul lor slăbit (spiritual) și plin de întuneric. Comparați situația cu cea în care cineva a fost înfometat o lungă perioadă de timp după care, brusc, începe să-și umple stomacul cu bunătăți din abundență și în scurt timp. Șocul supra-alimentării va fi drastic și, pentru unii, fatal. Înțelegeți ce vreau să spun?

Noua energie va fi tolerată și absorbită diferit de ființele umane, asimilarea ei depinzând de cât de bine este pregătită ființa să le primească.
Darurile care se primesc au nevoie de o incintă curată și aerisită, nu de spații în care sunt depozitate vechituri fetide.

Vă revine vouă, suflete luminate, sarcina de a-i ajuta să facă ordine și curățenie, să arunce din ei tot ceea ce nu le mai este folositor. Cu o condiție: să ceară și să accepte. Cei care nu vor vrea să primească lumina, au tot timpul din lume să se mai gândească, să se convingă. Nimeni nu-i va forța, căci liberul lor arbitru va fi totdeauna respectat. Sigur, va veni un timp când se vor trezi și vor dori să se ridice spre lumină. Când? Asta este treaba lor, nu a voastră.

În perioada aceasta, în care are loc marea curățenie, și în care haosul pare a fi pus stăpânire pe tot, multe suflete vor intra în derivă, multe vor căuta malul, pentru a se salva. Starea aceasta va crea multă frică, multă îngrijorare pentru propria soartă dar și pentru cea a celor dragi. Aceste suflete vor avea nevoie de ajutor și încurajare. Fără a vă compromite înaintarea, încercați să-i ajutați să se salveze! Voi o puteți face, în primul rând pentru că ați depășit starea de frică, de panică, dar și pentru că sunteți mult mai bine pregătiți pentru a înfrunta furtuna.

Nimeni dintre cei care au ales să ignore semnalele de avertizare și au acționat împotriva legilor imuabile ale lui Dumnezeu, din interese meschine, nu va scăpa neatins de evenimentele care se anunță. Voi trebuie să le arătați calea, fără a le impune s-o urmeze. Tratați toată creația cu iubire, înțelegere și compasiune.

Noi, Federația Galactică a Luminii, şi Consiliile, cautăm să ne facem cunoscută prezența în proximitatea voastră, prin monitorizarea evenimentelor și anunțarea lor în timp util, pentru ca vouă să vă fie mai ușor să acționați eficient. Colaborăm bine cu echipele noastre de la sol, care depun o muncă susținută în această perioadă de importanță majoră pentru umanitate și pentru Gaia. 
Știm că întunericul a fost oprit să mai prolifereze pe planeta voastră. Nu mai este loc pentru forțele întunericului, unde ar putea să se mai ascundă. Șansa întunecaților de a mai rămâne este zero. Prea mult i-au înșelat pe cei de bună credință, pentru a li se mai accepta cererile de amânare. 
De la nivelul la care ne aflăm, și cu posibilitățile noastre, vedem cum înaintează lumina pe întregul Pământ, cum energiile divine pun stăpânire pe întregul sistem și cum întunecații caută cu disperare o scăpare.

Noi suntem aici, lângă voi și avem grijă ca totul să se desfășoare conform Planului Divin. Pacea să fie cu voi!

SURSA: theangeldiaries.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu