Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 mai 2012

BAZĂ SUBTERANĂ A ÎNTUNECAȚILOR LICHIDATĂ (2)


(partea a doua

Tolec răspunsese, pe 18 martie 2012, și la alte întrebări, în legătură cu alte evenimente semnalate de către cititori.  
Întrebare: Ce este cu acest corp ceresc observat și semnalat de către oamenii care trăiesc în regiunea Polului Sud? Are legătură cu Nibiru (Marduk)?
Tolec: Nu, nu este Nibiru și nici un saltelit al său. Asemenea afirmații sunt hazardate.
Obiectul ceresc aflat în zona de vizibilitate a Antarcticii, la Polului Sud, apare ca un mare obiect sferic, ca un planetoid. Trebuie să știți că este un obiect artificial. Poate că seamănă cu o planetă sau cu o lună (satelit)... dar, de fapt, este o structură complet artificială.
Este o stație spațială științifică ce monitorizează non-stop condițiile și evoluția fenomenelor din această zonă a planetei în relația de cauzlitate cu Soarele.

Această stație spațială științifică a fost trimisă de către o civilizație avansată de pe Jupiter (care trăiește în cea de-a 5-a dimensiune), urmare unei înțelegeri cu cei din sistemul Tau Ceti (cel de-al 10-lea membru stelar din Consiliul Andromeda), cu scopul de a urmări permanent activitatea erupțiilor solare, pentru a măsura și evalua cauzele și efectele acestora, pe timpul schimbărilor din acest sistem solar, și care afectează și câmpul magnetic planetar, de la Polul Nord până la Polul Sud.
Vă rog să aveți în vedere că, absolut sigur, urmează o schimbare (o inversare) a polilor magnetici ai Pământului. Stația spațială științifică măsoară și urmărește permanent activitațile solare care se desfășoară chiar și pe cealaltă parte a Soarelui, cea care, de pe Pământ, nu se vede.

De asemenea, stația monitorizează topirea calotelor polare ale Terrei, creșterea nivelului oceanelor, condițiile atmosferice anormale, care sunt din ce în ce mai numeroase, etc. Probabil ca ați înțeles deja care este scopul: stația spațială științifică monitorizează, în aceasta perioadă, schimbările majore care au început pe planetă.

Trebuie să știți că această stație spațială este deservită de către un personal format din 200 de oameni de pe Jupiter (astro-fizicieni, geologi, ingineri și alți cercetători), care monitorizeaza, măsoară și evaluează permanent toate datele culese. Informațiile și concluziile echipei de pe navă sunt transmise unei echipe de cercetare mai amplă, aflată pe principala biosferă a Consiliului Andromeda.

Stația spațială repetă, după un program, observațiile, măsurătorile și prelevările de probe care se fac asupra planetelor care trec prin schimbări majore (În acest caz, Pământul).
Ajutorul oferit de Jupiterieni este de mare importanță, atât pentru planeta Pământ, cât și pentru Consiliul Andromeda, în aceste timpuri de schimbări majore în urma cărora Terra va ascensiona în cea de-a 4-a (5-a) dimensiune.

Această stație spațială este una dintre cele 4 (patru) stații științifice poziționate în apropierea Pământului, în vederea monitorizarii și măsurării tuturor activităților de schimbare care au loc în acest proces de transformare evolutivă.

Întrebare: Internetul abundă de referiri la Federația Galactică "a Luminii". Ce este aceasta, si prin ce diferă ea de Federația Galactică, membră a Consiliului Andromeda?
Tolec: Consiliul Andromeda s-a constituit cu 20.000 de ani (tereștri) în urmă. Cât despre Federația Galactică, aceasta a fost înființată cu foarte mult timp în urma, și este membră în Consiliul Andromeda, bucurându-se de un binemeritat respect și apreciere din partea celorlalți membri.
Federația Galactica își are originile în sistemul stelar Tau Ceti. Ea a devenit membru al  Consiliului Andromeda de 5.000 de ani (măsurați ca timp terestru), și este compusă din 140 de sisteme stelare și 300 de planete.

Pe de altă parte, Federația Galactică "a Luminii", cunoscută și sub numele de Confederația Galactică a Luminii, își are originile în sistemul Sirius, și are legaturi cu planeta Terra.

În discuție a intervenit și Comandantul principalei biosfere a Consiliului Andromeda care a ținut să clarifice situația în felul urmator:
"... Federația Galactică a Luminii, da... știm de ei. Orice ar susține, ei s-au format în urmă cu doar 1.000 de ani. Da, își au originile pe Sirius. La început au fost doar un grup mic, și, de atunci, n-au crescut prea mult, având încă un numar foarte restrâns de planete afiliate. Ei nu sunt membri al Consiliului Andromeda. Şi, nu, Federația Galactică a Luminii NU ESTE ACELAŞI LUCRU cu Federația Galactică."
Întrebat despre posibile colaborări între Consiliul Andromeda si Federația Galactică a Luminii, acesta a precizat: "... nu, nu. Nu colaborăm cu Federația Galactică a Luminii și nici cu vreuna din planetele sau vreunul din sistemele stelare afiliate la această Federație Galactică a Luminii. Nu."

Comentariu AIM: Prin urmare, Tolec precizează faptul că "Federația Galactică a Luminii" este practic un grup minuscul, de câteva planete și sisteme, care se auto-intitulează astfel, pentru a fi confundați cu "Federația Galactică", utilizînd confuzia în interesele lor de grup. Nu putem ști ce asemănări și deosebiri sunt între cele două Federații, dar faptul că nu colaborează DE LOC, ignorându-se reciproc, cred că spune multe.

AIM
Pentru conformitate,
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu