Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 aprilie 2012

MIRA, de la Înaltul Consiliu Pleiadian.

Valerie

(31 mart.2012; channeler Valerie Donner)

Salutări, eu sunt Mira!

Sunt încă la Consiliul Superior Pleiadian, datorită urgenţei problemelor de pe Pământ asupra cărora se concentrează întreaga noastră atenție. Beneficiez de ajutorul unui supleant pentru a-mi putea îndeplini toate sarcinile care-mi revin din partea Consililui, în această perioadă efervescentă legată de ceea ce se întâmplă la voi.

Această modificare nu este cauzată cumva de un sentiment de treamă. Este vorba despre nevoile actuale ale Pământului în ceea ce privește planeta însăși și viața de pe ea.

Aşa cum v-am mai spus și cu alte ocazii, noi suntem experţi în procesele de ascensionare și tot ceea ce facem acum se bazează pe o solidă și verificată experiență. Pentru noi este o rutină să ne ocupăm de procese de ascensionare care se desfășoară pe diferite planete, unde este nevoie de ajutorul și expertiza noastră. Caracteristica principală a proceselor care au loc acum pe Pământ se referă în special la o creștere importantă a conștiinței umanității și a planetei, ca entitate distinctă. Noi nu suntem singurul sistem planetar care face parte din Consiliul pentru Pământ. Împreună cu alții, noi aducem un alt mod de viață și o soluție pentru efectuarea saltului dimensional.

La multe dintre modalitățile actuale, proprii dimensiunii a treia, se va renunța pe planeta voastră. Astfel, lipsurile materiale vor rămâne amintiri ale trecutului cu care nu vă veți mai întâlni în viața voastră viitoare. De altfel, lăcomia, înşelăciunea, ura, teama, concurenţa, exploatarea, războiul, subordonarea, şi multe alte practici și stări negative vor dispărea. Locul lor va fi luat de energiile iubirii necondiționate, cooperării, unității, păcii și binecuvântării care vor prevala în viața voastră viitoare.

Pentru unii dintre voi, realitățile celei de a cincea dimensiuni, în care veți păși nu peste mult timp, par basme de adormit copiii. Nu sunteți de condamnat pentru neîncrederea pe care o manifestați, căci asta este o consecință a multelor vieți pe care le-ați consumat în dimensiunea dualității, care v-a făcut să credeți că ura, concurența, minciuna, războiul, foametea etc. sunt caracteristici firești ale unei societăți umane. Vă asigur că nu este așa și că ceea ce vă așteaptă este ceva complet diferit de ceea ce ați cunoscut până acum.

Ar fi de așteptat ca toată omenirea voastră să fie încântată de noile perspective și fiecare să se deschidă acestui promițător și minunat viitor. Cu toate acestea, nu este de loc așa. Sunt câteva categorii de ființe umane care resping trecerea într-o dimensiune superioară. În primul rând este vorba de cei care au trăit din munca altora, din afaceri necinstite, care le-au asigurat o viață îndestulată material. Bogăția materială le-a asigurat un loc de conducere în societate, un loc care le-a înlesnit, pe mai departe, bunăstarea și nemunca. O altă categorie de refractari este formată din ființele scufundate în ignoranță, oameni care nu au încredere nici în ei nici în Dumnezeu. Ei consideră că asta le e soarta și nimic nu ar mai fi de făcut pentru a-și schimba condiția. Ei cred că „dincolo” nu există nimic sau, dacă există, nu poate fi decât Raiul și Iadul, și, oricum, în primul nu au loc pentru că au fost prea păcătoși în viața mizeră pe care au avut-o pe Pământ. Mai este categoria celor răufăcătorii, caractere slabe și unelte ale forțelor întunericului, caracterizați prin lipsa de credință și o dorință de a face rău. Aceste trei categorii de ființe deviate de la calea luminii, suflete dominate de frică, nu doresc să ascensioneze și refuză să-și crească frecvența de vibrație. Cu aceste categorii avem noi de furcă în perioada actuală, munca noastră constând în înlăturarea legăturilor care-i ține blocați în vechea paradigmă.

Urmărim permanent acțiunile forțelor întunecate și le zădărnicim acțiunile distructive care vizează planeta și viața de pe ea. Facem tot ceea ce este necesar pentru a limita și anihila influența întunecaților asupra ființelor umane. Intervenim prompt pentru prevenirea sau diminuarea distrugerilor provocate de forțele răului care fac mult rău prin declanșarea unor fenomene „naturale” (cutremure, erupții vulcanice, inundații, boli, conflicte militare de cucerire etc), altele decât cele provocate de Gaia pentru a-și purifica trupul. Eforturilor noastre li se adaugă tot mai mult, în ultima perioadă, cele ale ființelor umane trezite (Lucrătorii Luminii). Avem experți de toate tipurile care au preocupările enumerate mai sus dar și activități de depoluare a planetei (din aer, apă și sol), de refacere a faunei și florei Pământului etc. Multe civilizații au dirijat spre Pământ, în ultimii 60-70 de ani (de-ai voștri) imense cantități de lumină, la indicația și cu acceptul lui Dumnezeu.

Suntem pe punctul de a restabili echilibrele pierdute progresiv în lunga istorie a planetei voastre. Uneori a trebuit să acționăm foarte rapid pentru a stopa sau lichida catastrofe care au avut loc în diverse zone ale planetei (Nota C.M.: de exemplu avaria centralei nucleare de la Fokushima, unde populația din zonă a observat prezențe ale unor OZN-uri). Anihilăm tentativele de declanșare a unor arme cu focoase nucleare, la sol sau în aer, experții voștri negăsind explicații plauzibile asupra defecțiunilor care provoacă eșecul acestor misiuni. Nu o dată am intervenit pentru redirecționrea cicloanelor provocate pe uscat (tornade, n.m.) sau pe ape (tzunami, n.m.) și diminuarea potențialelor pagube, prin micșorarea puterii acestor cataclisme. Despre acestea toate și despre multe alltele, umanitatea, în marea ei majoritate, nu are habar că au loc. Veți afla mult mai multe atunci când vă vom avea față în față. Și, nu mai avem prea mult de așteptat, până atunci.

În perioada care a mai rămas, multe evenimente vor mai avea loc pe Pământ. Ele vor continua și după 2012, însă în alte condiții și de la un alt nivel.
Avem mult de lucru împreună, pe Noul Pământ pe care dorim să-l aducem la strălucirea lui de altădată, atunci când era considerat Perla Albastră a Galaxiei.

Creatorul nostru este o fiinţă iubitoare şi plină de compasiune. În iubirea pe care v-o poartă, El vă va da mai mult decît ați visat vreodată. Dealtfel, Înalții Săi reprezentanți au început să sosească pe Pământ și vor continua (Nota C.M.: Amintesc că pe 5 mai 2012 se va naște pe Pământ un Avatar, trimis al lui Dumnezeu, cu sarcini precise în opera de înălțare a planetei și umanității).

Ne aflăm acum doar la o respirație distanță de voi. Priviți mereu cerul, căci de acolo vor veni în curând frații și surorile voastre stelare. Acordaţi atenţie nevoilor altora. Concentraţi-vă pe dragoste nu pe frică. Suntem aici pentru a vă servi în iubire şi în pace.

Sunt Mira de la Înaltul Consiliul Pleiadian.

SURSA: www.thegroundcrew.com


(C.M.)

Un comentariu:

  1. Buna ziua, Iertare ca intreb...cine este consiliul acesta al Pleiadelor si cine face parte din el?
    Dupa cate am citit aici acest consiliu nu este ceva asa ...efemer, ci ceva palpabil. Intrebarea mea este...cine sunt cei din consiliu?

    RăspundețiȘtergere