Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 8 aprilie 2012

Mesaj de la Esmeralda


(8 april 2012 ; channeler: Kris-Won)

Salutări tuturor fraților și surorilor noastre.

Vi se adresează Esmeralda, membră a echipajului unei nave spațiale de mici dimensiuni. Numele comandantului nostru este Espallán, care, anterior, a fost în legătură cu voi pentru a vă transmite un mesaj. Tot din acest echipaj face parte și sora mea, Salomé, care, deasemenea, v-a contacta cu ceva timp în urmă. Echipajul mai are încă doi membri, înafara celor trei enumerați. Aceștia încă nu vi s-au adresat direct dar o vor face în viitor. Utilizăm acest canal uman (Kris) care, de altfel, cunoaște și numele celor doi membri ai echipajului micii noastre nave spațiale.

Atribuțiunile mele pe navă sunt legate în special de prelevarea, clasificarea și, uneori, modificarea genetică a unor soiuri de plante care cresc pe Pământ, mai precis, la sol sau în fundul oceanului planetar.

Mă ocup, de asemenea, de efectuarea unor tratamente de fotosinteză artificială pe care o aplic multor milioane de arbori de pe toate continentele planetei voastre, activitate menită să contracareze acțiunile de defrișare și poluare pe care le efectuați cu o din ce în ce mai mare furie și nesăbuință. 

Încercăm să salvăm soiurile valoroase de arbori din pădurile Pământului, soiuri diferite de plante de pe câmpii și preerii și de pe lanțurile de dealuri și munți ale frumoasei dar nedreptățitei și neînțelesei voastre planete. În unele situații, aplicăm tratamente speciale unor formațiuni stâncoase, ravene, chei înguste, crevase etc. pentru a stopa erodarea solului provocată de creșterea aberantă a poluării pe care ați produs-o naturii pământene. Prim metode speciale de răcire aplicată zonal, facem tot ceea ce depinde de noi pentru a împiedica, sau măcar a întârzia, procesul de topire a ghețarilor din Antartica, Groenlanda, Alaska etc. În acest scop, ne folosim de tehnologii avansate de criogenie, provocând răcirea aerului atmosferic care înconjoară ghețarii. 
Un procent important din procesul de încălzire a climei revine și activității Soarelui vostru, care și-a înmulțit și accentuat erupțiile.

Însă factorul determinant al schimbării climei și poluării este activitatea umană care preocupă într-o anumită măsură și guvernele pământene, împinse de la spate de constatările cercetătorilor voștri. Din păcate, aceste măsuri sunt sporadice și ineficiente, din cauza celor care continuă să se îmbogățească de pe urma poluării. Deși vă sunt bine cunoscute, amintim și noi câteva dintre sursele de poluare și, implicit, de otrăvire a sistemului vostru planetar: gazele de eșapament (inclusiv cele produse de turbinele avionelor), furnale, termocentralele, industria cosmetică etc. 

"Efectul de seră" s-a accentuat deși, la modul declarativ, se afirmă că se întreprind măsuri de vindecare a naturii. Mai mult încă, după ce voi produceți poluarea și nu luați măsuri de redresare a situației, nu lăsați nici pe Mama Natură să facă ceea ce știe, pentru a nu se intoxica. Cum? Distrugându-i plămânii; căci, realmente, asta înseamnă când defrișați pădurile și pârjoliți câmpiile. (Nota C:M.: Omul pătrunde în măruntaiele Pământului de unde extrage substanțele și elementele active, care asigură sănătatea planetei, cum a fi petrolul, gazele naturale, cărbunele, aurul, argintul, cuprul, uraniul etc., le arde sau le transformă pentru diferite scopuri, iar rezidiile le aruncă tot în natură. Este ca și cum cineva ar fi operat pentru a i se extrage un organ sănătos, iar în timpul operației i se aplică o mască de gaze prin care i se administrează.... dioxid de carbon!)

Pe de altă parte, Soarele, care de-o veșnicie vă luminează și vă încălzește, a început, de câteva decenii, să vă prăjească și să vă iradieze trupul. De data aceasta, faptul că locuiți pe a treia planetă de la Soare (după Mercur și Venus), începe să nu mai fie chiar un avantaj.

Creșterea numărului și puterii erupțiilor solare, în mod clar vizibile de la obseratoarele voastre, este cauzată de întrarea sistemului vostru solar într-o bandă de radiație fotonică și radioactivă provenită de la Soarele Central al Galaxiei voastre, pe care ați numit-o Calea Lactee.

Această influenţă a Soarelui Galactic oferă un cadru ideal pentru crearea și propagarea Focului Cosmic, care aprinde și întețește focul interior al fiecăruia dintre voi. Este aplicarea ideii geniale a Creatorului prin care Universurile colaborează în sprijinirea ființelor (de pe Pământ, de data aceasta) de a ascensiona în dimensiuni superioare [Nota C.M.: Despre modul în care Creatorul își trimite hotărârile în Cosmos, am mai vorbit pe acest blog. Toate informațiile, dorințele și poruncile Creatorului, deși se propagă cu o viteză inimaginabilă, ajungând la destinatar practic, în timp real, trec prin mai multe trepte de decodificare/codificare care sunt apanajul Logoșilor. Astfel, de la Creator, mesajul ajunge, în ordine, la Logosul Cosmic, Logosul Universal (Dumnezeul acelui univers), Logosul Galactic, Logosul Solarital, Logosul Planetar, Ființele evoluate de pe planetă (printre care și channelerii), pentru ca, în sfârșit, mesajul să ajungă la ființele umane obișnuite, dar interesate de spiritualitate. Toate aceste mesaje se transmit prin unde de lumină modulată având o frecvență de vibrație inițială extrem de mare care, pentru o ființă umană obișnuită ar fi nu numai de neînțeles dar s-ar manifesta ca un fulger care ar dezintegra instantaneu acea ființă (Gândiți-vă la efectul pe carte îl are o rază laser care cade pe un corp material). Așadar, Lumina Divină a Creatorului ajunge la primul Logos (în ordine descrescătoare) care decodifică mesajul, după care acesta îl recodifică și-l modulează pe un suport energetic de o frecvență mai joasă, pe care-l trimite Logosului inferior (Dumnezeul universului avut în vedere de Creator). Și la acest nivel, mesajul suferă un nou proces de decodificare/codificare și remodulare pe o frecvență de vibrație mai joasă, compatibilă cu nivelul de percepție și interpretare al următorului Logos s.a.m.d. Unul dintre scopurile Ciclurilor Cosmice este și acela al alinierii sistemelor astfel ca la un anumit moment să se creeze un fel de cale liberă între SURSĂ și o anumită planetă, dintr-un anume Sistem Solar, al unei anumite Galaxii, astfel ca să se ofere acelei planete o extraordinară și rarisimă oportinitate de înălțare într-o dimensiune superioară. Este, dacă vreți, un fel de lift care, periodic, ajunge la un anumit etaj, cînd poate fi luat pentru a urca la etajele superioare. Pentru puțin timp, ușa se deschide și cei care sunt pregătiți, pot urca. Cei nepregătiți, care nu ajung la timp la ușa liftului, sau ajung dar le este teamă să se îmbarce, vor putea aștepta următoarea sosire, sau vor alege să urce...pe scări, evident, mult mai greu și într-un timp mult mai îndelungat]

Saltul în cea de a 5-a dimensiune presupune refacerea metabolismului, reconfigurarea moleculei ființei, refacerea și amplificarea ADN-ului (trecerea de la 2 spirale la 12), totul vizînd trecerea de la structura de carbon la cea de cristal. Consecințele vor fi multiple: în primul rând posibilitatea de a trăi într-o dimensiune a frecvențelor înalte. Apoi, aruncarea tuturor tarelor dimensiunii a 3-a, bazată pe structura de carbon: eradicarea oricăror boli, un ciclul de viață mult mai lung, o conștiință înaintată, fundamentarea vieții pe sentimente de iubire necondiționată și eliminarea oricărui sentiment de frică. 

Kris Won

Cu mijloacele arhaice pe care voi le aveți acum la dispoziție în diversele domenii de cercetare, nu veți putea obține progrese în cunoaștere. După ce vom intra în contact direct, tehnologiile și experiența noastră vă vor sta la dispoziție.

Dragii mei, acum vă las pentru a mă întoarce la munca mea atât de pasionantă și pusă în slujba voastră și a  specialei și frumoasei planete, Pământ.

Primiți îmbrăţişarea mea frăţească de pe mica noastră navă spațială.

Esmeralda

SURSA: http://lightworkers.org


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu