Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 martie 2012

MESAJ DE LA PLEIADIENI


(29 feb.2012; channeled by Hannah Beaconsfield)

Hannah
Atingerea anului 2012 este un punct de putere pentru conștiința de masă a umanității voastre. Această perioadă a fost prevăzută prin revelație încă din antichitate și încă de atunci s-a înțeles că va fi vorba de o înălțare într-o dimensiune superioară.
 
Mijloacele voastre actuale de comunicare au permis reamintirea și răspândirea acestor previziuni pe o zonă largă a planetei. Energiile acumulate pe Pământ au permis creșterea nivelului de înțelegere a multor ființe umane, ființe care au cunoscut creșteri importante ale frecvenței lor de vibrație.
Trezirea unor noi conștiițe este un fapt evident, și s-a produs nu numai la nivel de individ dar și la al unor colectivități, al unor instituții, culte religioase, sau grupuri cu un anume specific.
Într-o destul de scurtă perioadă de timp au avut loc profunde schimbări în credința oamenilor, a setului de valori, a plasării omenirii într-un conext mai larg, universal. 
Omul își pune în prezent mult mai multe întrebări decât altădată căci setea lui de cunoaștere a crescut enorm. Impactul inițial al energiilor schimbării a fost destul de derutant pentru mulți dintre voi, dar pentru alții a întrat fără a fi observat, dat fiind faptul că nu toți au asimilat (ancorat) aceste energii noi.
În faza următoare a transformării, va deveni evidentă procesarea și integrarea acestor schimbări care vor avea loc la nivel de colectivitate și de individ. Ele se referă la pace, iubire, armonie, echilibru, nediscriminare, lipsa bolilor, a sărăcie și violenței. 
Dacă veți face recurs la istorie, mai ales la ceea ce conține anecdotica ei, veți vedea că multe au fost încercările unor grupuri sau indivizi, care se ridicau deasupra conștiinței epocii lor, pentru a impulsiona înaintarea societății umane dincolo de condiția ei de moment.  
Acele entități evoluate erau semințe stelare trimise pentru a împinge societatea umană înainte și a o scoate din tendința de a se autobloca. Perioade precum cele ale Egiptului antic, Epocii de aur a Greciei, Renașterii, Epocii Iluminismului etc. au fost repere, jaloane, ale evoluției umane plantate de civilizațiile înaintate ale universului. 

Niciuna dintre aceste încercări nu a fost zadarnică; fiecare a însemnat un pas înainte, sau măcar marcajul pe unde urma ca omenirea să pășească. Fără acea istorie, uneori poticnită, nu ați fi ajuns la această perioadă a transformărilor rapide și lansării spre dimensiunile superioare.

Suntem conştienţi de faptul că aveţi unele neînţelegeri cu privire la semnificația clară a numerotării densităților (dimensiunilor) în contextul ascensionării voastre. Din punctul nostru de vedere, această numerotare satisface doar cerințele modelului liniar de înțelegere.
Când este privită dintr-un punct de vedere mai înalt, numerotarea aceasta se referă la un element multidimensional integrat veșniciei, timpului care nu există decât la momentul perpetuu de ACUM. 
Pentru o înțelegere cât mai clară, vom păstra modul vostru de raportare la nivelul dimensiunilor.
Dimensiunea 4D, noi o vedem plasată în planul astral sau eteric care înconjoară sistemul vostru planetar, nivel la care urca sufletele după moartea corpului fizic (Nota C.M.: se referă la NIRVANA). Când sufletul eliberat din corpul fizic, ajunge în acest plan, multe dintre restricțiile la care fusese supus pe Pământ, dispar. Acest nivel, 4D, este considerat unul de tranziție, în care sufletele nu-și vor lua o rezidență permanentă. După o anume perioadă, sufletul va reveni într-o nouă viață pe Pământ sau pe o altă planetă de aceeași densitate ca Pământul sau diferită (Nota C.M.: în funcție de nivelul său de evoluție sau de programul pe care și-l elaborează înainte de a plonja într-o nouă viață). 
Trebuie spus că, la început, o anumită perioadă de timp, sufletul va avea comportamente similare celor de pe Pământ, impresia inițială fiind de continuare a existenței anterioare, poate cu sentimentul că sunteți plecați într-o deplasare.
Acest nivel, 4D, este acum mult mai accesibil percepţiilor și conștienței sufletelor venite de pe Pământ. Tărâmul este cunoscut de foarte mult timp civilizației umane și a fost creat de Dumnezeu pentru a primi temporar toate sufletele care își părăsesc, la un moment dat, trupul fizic. O parte a lui, cea mai frumoasă și mai îmbietoare este numită de voi Rai, iar cea mai de temut, Iad. (Nota C.M.: acum se cunoaște că este vorba de unul și același tărâm, NIRVANA, dar aflat pe mai multe nivele de frecvență și lumină)    
Energiile din 2012 sunt activate şi radiază nivelul de conștientizare în vederea ascensiunii. Va exista o perioadă de trecere de la 3D la 4D în care caracteristici ale celor două dimensiuni se vor mai putea încă întâlni simultan. Va fi ca o suprapunere a două imagini identice dar din care va rezulta ceva modificat semnificativ.
Vor fi persoane care "ştiu" și persoane care vor dori să afle. Prima categorie va trebui să-și împărtășească cunoașterea și celor care vor să afle, pentru a putea atinge nivelul de conștientizare care să le permită să-și asume responsabilitatea pentru propria ascensiune.
Aspectul vostru 5D operează dintr-o perspectivă diferită a realității. Aceste aspecte se corelează cu alte elemente care acționează sinergic pentru stabilizarea tuturor elementelor și realităților care compun dimensiunea 5D.
Vă încurajem să tindeți spre unificarea tuturor aspectelor legate de ascensiune, aspecte care pot, la un moment dat, să pară disparate. De exemplu, dacă sunteți un cadru medical și în timp ce consultați un pacient, începeți să vedeți în jurul lui sau a unui organ intern o structură energetică care-l înconjoară (aura), nu neglijați acest aspect și încercați să-l observați cu atenție. După un timp, acest element în plus apărut vă poate ajuta la punerea unui diagnostic mai corect și mai rapid.
Cei care veți începe să observați aurele ființelor animale și vegetale, vă sugerăm să încercați a le defini mai bine, a le studia chiar, preocuparea aceasta ajutându-vă să vă perfecționați tehnicile de observare și interpretare. Cu timpul, veți putea să înțelegeți multe din vizualizarea atentă a aurelor, în ceea ce privește starea de sănătate, nivelul de evoluție, caracterul și intențiile acelui subiect observat.

Unii dintre voi veți putea dezvolta tehnici legate de percepția, interpretrarea și explorarea câmpului bioenergetic al cuiva. Înțelegerea corectă și cât mai completă a spectrului de culori și structurii aurei, vă poate furniza un set de informații exacte și utile asupra stării de sănătate și caracterul unei persoane, dându-vă posibilitatea să fiți utili unor oameni cu care veniți în contact.
Lumea voastră trece printr-o transformare lină, mai degrabă decât un explozivă, în viitorul apropiat. Aceasta este intenţia actuală a Marelui TU (Nota C.M.: se referă la Ființa Totală, corpul cumulat, care se va regăsi la sfârșitul tranziției, în forma sa integral constituită din toate aspectele sufletului, lăsate în diferite locații pe perioada consumării tuturor vieților prin care a trecut fiecare entitate).  

Ne-am străduit să vă arătăm că omul cel nou se va integra noilor condiții de viață din Noua Eră, asigurându-și o existență mult mai plină de satisfacții, de împliniri, total diferită de ceea ce a trăit până acum.           
Noi suntem Pleiadienii.

SURSA: http://the2012scenario.com
 (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu