Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 martie 2012

DE LA MAESTRII ASCENSIONATI


February 28, 2012, Sheldan Nidle
4 Kan, 17 Zac, 8 Manik


Dratzo! Ne întoarcem!
Ultimatumurile și presiunile care s-au făcut, au forțat demisia multora din nivelele joase ale cabalei întunecate. Acest lucru marchează începutul deznodământului care va evidenția tot ce am lucrat până acum și tot ceea ce v-am povestit în aceste mesaje. Sferele de putere ale acestei cabale vor fi sparte!
Sheldan
Lovitura inițială răstoarnă în prezent bancherii și va continua cu demisiile, în scurt timp, a marilor guverne. Resursele vaste ale societăților sacre secrete, atât spirituale cât și materiale, sunt activate și se așteptăm ca valul de demisii de la nivelele joase să se extindă, precum în jocul de domino, cuprinzând vasta rețea ierarhică în care este infiltrată cabala intunecată. Intenționăm să asistăm aliații noștri în orice fel pe care ei il consideră mai adecvat cauzei lor. În acest scop, noi le-am oferit echipele oamenilor noștri de legătură pentru a zdrobi rețeaua întunecaților și supușilor lor.
Noile guverne, pregătesc calea împlementării unui nou sistem economic și asigură scoaterea la lumină a tuturor nelegiuirilor săvârșite de întunecați.
Aceste noi guverne au o sarcină imensă, începând cu stabilizarea și consolidarea libertăților majorității. 
Apoi, va urma ștergerea vastului sistem ilegal de datorii care a ruinat sistemul economic actual.
Acest lucru va da un imbold începerii redistribuirii bogățiilor pentru a crea prosperitate universală. Scopul este de a înființa un sistem monetar care să aibă, totuși, o viață efemeră, deoarece ființele cu un înalt nivel de conștiință, așa cum veți deveni și voi, nu vor avea nevoie de structuri bancare sau de bani (se va dezvolta o piață a ofertelor de servicii și de bunuri, sistem barter; n.m.).
Scopul nostru sacru este să implementăm planul divin într-o dimensiune materială, diferită de 3D.

Vi s-a permis, prin hotarare divină, să treceți temporar prin tărâmuri ale conștiinței limitate. Pe acest drum, toți ați fost agresați de forțele întunericului, parte dintre voi fiind racolați și trecuți în slujba acestor forțe malefice. Prezenta perioadă oferă fiecăruia dintre voi posibilitatea să iasă din robia întunericului și să aleagă Lumina.  Experiența pe care ați acumulat-o vă poate ajuta la obținerea libertății voastre spirituale și fizice.
Noi și rudele voastre din Agartha suntem bucuroși că această mult-așteptată uniune este aproape. Următorul pas către noua vostră națiune stelară se va face după ce veți deveni pe deplin conștienți. Până atunci, relaxați-vă, și participați la pregătirile pentru metamorfozarea ființei voastre în starea de conștiință deplină.
Abia așteptăm să vă învățăm despre acest lucru și să vă prezentăm o cu totul altă istorie, nu numai a timpului vostru pe Gaia ci și despre originile voastre ca oameni, care au aparut acum mult timp pe o planeta în sistemul solar Vega.


Istoria Oamenilor Galactici este legată îndeaproape de o specie de cetacee care trăiau pe uscat și care au apărut în lumea voastră cam acum opt milioane de ani. Formau specia CETACEENILOR. Atunci când civilizația lor a fost distrusă, pentru a-și salva specia, cei rămași s-au refugiat în oceane și au devenit strămoșii baleneleor și delfinilor de astăzi. Specia cetaceenilor, deveniți peste timp cetacee, și-a luat sarcina de ocrotitori și păzitori ai Pământului. Pentru a-și îndeplini angajamentul asumat, cetaceenii, deveniți ființe exclusiv acvatice, au cerut Ierarhiei Spirituale ca pe uscat să fie creată sau adusă o specie umanoidă, care să asigure paza și ocrotirea uscatului de forțele întunecate. 
 După o experimentare care a durat două milioane de ani, s-a definitivat modelul unei primate acvatice, aproape pe deplin conștientă, pe a treia planeta din sistemul Vega.
Ierarhia Spirituală responsabilă de planeta Pământ, împreună cu reprezentanții cetaceeni au căzut de acord că această specie poate fi adusă pe Pământ pentru a îndeplini sarcina de ocrotitor și păzitor. Adaptarea și stabilizarea noii specii la condițiile Pământului solid a mai durat încă cca un milion de ani.
Trei milioane de ani mai târziu, după ce Pământul a fost devastat de Alianța întunecată Anchara, a fost colonizată Lemuria cu aceste ființe umanoide create pe Vega. Se îndeplinea, în sfârșit, dorința cetaceenilor de a se perpetua pe planetă ființe umanoide, devente ulterior, umane, care aveau sarcina ocrotirii planetei.


Namaste! Binecuvântări tuturor! Maeștrii voștri Ascensionați se întorc.
Asociații noștri divini finalizează detaliile pentru crearea condițiilor necesare prosperității speciei umane. Intunericul a semnat o serie de înțelegeri care atestă fapul că influența lui asupra libertății Mamei Pamant s-a terminat.
Mai mult, aceștia au fost de acord să permită adoptarea unui nou sistem economic în toată lumea. Acest nou sistem va fi anunțat oficial de către noile guverne pe care verii noștri din spațiu le ajuta să se instaleze. Acest lucru ne bucură!
Libertatea pentru care am muncit de milenii se va manifesta, în sfârșit, în lumea voastră! 
Ca parte a acestui proces, în săptămânile următoare, se vor opera arestări importante  care vor constitui dovada că procesul schimbărilor este în derulare accelerată.  
O epocă a prosperității, libertății și suveranității se naște în văzul tuturor!


In timp ce ne apropiem de perioada dură a artestărilor în masă promise, vor fi descoperite multe documente care vor demonstra cât de coruptă este această cabală de conducători.

Spiritul de dreptate se răspândește în jurul globului, strălucind Lumina revelației prin toate crăpăturile întunecate, unde mulțimi de ticăloșii sunt descoperite, demonstrând cât de adâncă este corupția și goana după căpătuială. 
Multe dovezi similare vor fi folosite pentru a obține mandatele de arestare care vor dărâma guverne și grupuri de interese ale politicienilor și oamenilor de afaceri necinstiți. Un număr de probe necesare sunt adunate, după care vor urma noi și răsunătoare arestări.  


În paralel, vor avea loc dezvăluiri și dovezi ale existenței lumii interioare a planetei (Agartha) și a civilizațiilor extraterestre, sosite pe Pământ cu aproape un milion de ani în urrmă.

La început, noi am experimentat Raiul pe planeta voastră, însă, după sfârșitul Atlantidei, civilizația umană a continuat să decadă spiritual, devenind pradă sigură forțelor întunecate. În tot acest timp al degradării, noi am ținut aprinsă făclia care să vă ajute să reveniți la Lumină. Aceste ultime luni semnifică revenirea voastră, a majorității voastre, la Lumina Divină, care vă va ajuta să reconstruiți Edenul.

Aveți motive temeinice să vă bucurați. Voi reveniți la conștiința deplină a condiției umane. 
Împreună, înfrângem întunericul și vă redăm libertatea și demnitatea de ființe umane.
Noi toți, cei din Federația Galactică, vă binecuvântăm pentru răbdarea dovedită și curajul de a înfrunta toate greutățile pe care forțele întunecate vi le-au presărat în cale. 
Prosperitatea infinita a Cerului va fi în curând a voastră. 
Așa să fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ”


 SURSA: http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu