Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 februarie 2012

SaLuSa, 8 februarie 2012


(8 februarie 2012 prin Mike Quinsey).

Jocul așteptării va trebui să mai fie jucat încă puțin, dar procesul cunoaște reale progrese. Opoziția întunecaților este din ce în ce mai slabă în fața acțiunilor noastre viguroase și generalizate. Nimic nu mai poate opri acest proces de lichidare a forțelor întunecate.
În ceea ce vă privește, vă rugăm să rămâneți concentrați asupra Luminii, multe informații transmise prin internet putând fi utilizate în acest scop. Aveți încredere că nimeni nu va mai putea face acest proces reversibil și că planeta și voi vă apropiați în pas alert de linia de sosire.

Noi intram
 într-o perioadă extrem de încărcată, căreia-i vom face față cu succes căci dispunem de milioane de nave spațiale, deservite de specialiști extrem de bine pregătiți. Multe dintre activități sunt automatizate la un înalt nivel tehnic, astfel ca personalul nostru să se poată concentra doar asupra unora foarte specializate și de decizie. Toate operațiunile de întreținere (mentenanță) sunt, deasemenea, executate de roboți cu un grad mare de autonomie și chiar decizie. Acești roboți dispun de un înalt nivel de conștientizare și chiar conștiință, astfel că, în multe situații, pot lua decizii fără să fie nevoie de o anume direcționare. Operarea navelor noastre spațiale este asigurată de un “personal” înalt robotizat care poate îndeplini misiuni de grup coordonate de un centru de decizie tot robotizat.
Gîndiți-vă că la un moment dat toată această tehnologie în privința coordonării robotizate va fi și a voastră!!
Cănd se va întâmpla aceasta, depinde doar de progresul pe care îl veți face în conștiință, căci n-ar putea fi posibil să încredințăm aceste tehnologii unei civilizații insuficient evoluate.
Este adevărat că nivelul vostru de conștiință cunoaște o rapidă creștere dar este încă foarte mult până când veți putea atinge posibilitățile voastre maxime.
Deși pare un plan ambițios, voi puteți atinge un nivel satisfăcător chiar în această viață, în timp ce încă mai aveți un corp fizic modificat.
Nu afirmăm că acesta ar fi un obiectiv ușor de atins, dar este posibil. 

Este nimerit să spunem aici că, de-a lungul numeroaselor voastre vieți pământene, la ființa voastră s-au atașat entități cu vibrație scăzută care constituie un balast de care va fi necesar să vă debarasați, deoarece vă îngreunează înaintarea spre planurile superioare.
Acesta este motivul pentru care adesea vi se sugerează să vă eliberați de asemenea entități care, practic, vă parazitează ființa. Momentul prezent este cum nu se poate mai propice pentru a face această operațiune, deoarece noile energii înalte care vi se trimit vor rejecta din ființa voastră acele entități care, în fapt, sunt niște energii de joasă frecvență și lipsite de armonie. Secretul este ca voi să vă doriți o asemenea purificare, permițând Legii Atracției să facă restul.

Fiți conștienți de ceea ce se află în jurul vostru și nu vă legați de nimic care ar putea fi perceput ca având o vibrație joasă.
Cei întunecați au fost foarte abili în a vă oferi ceea ce numiți voi program de divertisment, care provoacă și atrage, stimulând simțuri primare și hrănindu-vă cu dorințe primitive. Asta nu înseamnă că toată viața ar trebui să fie serioasă, austeră și lipsită de distracție și de râs. Totuși, trebuie să cunoașteți limita de la care pornirile și emoțiile devin provocări care conduc la depășirea normelor de decență acceptate. La asemenea tip de comportament se poate ajunge foarte ușor, dar foarte greu vă va fi să-l abandonați.
Imaginati-vă cât de umilitor va fi să vă percepeți și să vă vedeți așa cum ați fost, prin ochii celui care a rămas lângă voi spre a vă ghida viața către Lumină (n.m.: Se referă la îngerul nostru păzitor). Momentele care vi se dau pentru a vă vedea așa cum sunteți cu adevărat nu au ca scop să vă facă să vă rușinați ci să înțelegeți cum, prin comportamentul vostru deplasat, i-ați afectat pe cei de lângă voi și v-ați blocat preopria voastră evoluție.

Voi sunteți cu toții Unul, iar prin ceea ce faceți cuiva, îi atingeți pe toți ceilalți. Comportamentul și faptele fiecăruia dintre voi influențează, în bine sau în rău, conștiința de masă. Cei care v-ați deschis și ancorați Lumină, contribuiți la creșterea conștiinței de grup. Aici legea acumulărilor are expresie exponențială, în sensul că micilor acumulări (aritmetice) cantitative le corespund salturi calitative exponențiale.
În perioada care urmează, schimbările vor fi atât de ample și se vor petrece atât de repede, încât va trebui să rămâneti treji, pentru a nu scapa ceva.
După ce influența și interferența celor întunecați va fi, în sfârșit, încheiată, adică în următoarele câteva luni, vă veți putea relaxa și începe să vă bucurați de pacea și împăcarea care se vor instala aproape brusc. De atunci încolo, atmosfera din jurul vostru va fi una înălțătoare și emoțiile de nesiguranță vor dispărea, căci lumea va înțelege că este eliberată de răul care a dominat-o atât de mult timp. Aceasta va face ca ultimele luni ale anului 2012 să fie o perioadă memorabilă și încântătoare, iar oamenii lumii se vor reuni într-o mare colectivitate. Niciodată nu vor mai fi separați și nu își vor mai pierde adevărata identitate, adică vor trăi sentimentul minunat că sunt o singura ființă.

Datorită vibrațiilor înalte care acum există pe planeta Pământ, numărul conflictelor interumane a scăzut foarte mult, deși impresia ar fi că ele s-au înmulțit (n.m: Aparenta contradicție se explică prin faptul că acum, spre deosebire de trecut, toate conflictele sunt scoase la lumină).
După cum deja v-am informat, pacea urmează să fie instaurată în curând, și pentru acest obiectiv, se va impune purtarea unor tratative între unele guverne. Dar, și mai înainte de aceasta, vor trebui aduși la guvernare acei oameni potriviți, de înaltă responsabilitate pentru soarta omenirii. În acest sens, ne vom aduce și noi contribuția necesară.

Fiecare individ poate grăbi schimbările, dacă prin binecuvântări și meditație trimite  Umanității și Mamei Pământ, energia lui de iubire. De fapt, voi, oamenii, care ați trimis lumină Mamei Gaia, ați reușit să evitați multe dintre catastrofele care vi se hărăziseră de către întunecați sau chiar de necesitățile de purificare a planetei. Nu luați însă aceasta ca pe o garanție că asemenea evenimente (cutremure, erupții vulcanice, precipitații abundente etc.) nu se vor mai produce. Numărul și intensitatea lor depind de stadiul de purificare a planetei, de curățarea de energiile negative.
Sunt SaLuSa de pe Sirius și vă voi spune că membrii Federației Galactice sunt iubitori de Dumnezeu și temători de Dumnezeu. Noi am acceptat de mult că Dumnezeu este Totăl nostru iubitor iar noi suntem aspecte ale Luminii Sale Sacre.

Mike
Cu referire la învățăturile voastre religioase, trebuie să spunem că multe dintre ele vor cădea. Deja situația este destul de delicată în toate religiile și ea se va accentua, pe măsură ce dogmele bisericești vor trebui înlăturate sau curățate de interese materiale și nedumnezeiești.
Voi trebuie să luați decizii adecvate care să reflecte adevărurile universale, chiar înainte de încheierea acestui ciclu.
Sunt SaLuSa.
SURSA: SURSA: http://galacticchannelings.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu