Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 februarie 2012

MESAJ DE LA NEFILIMI.


(12 feb.2012; Karen Doonan)

Geneza 6.1-4: Iar după ce au început a se înmulți oamenii pe pământ și li s-au născut fiice, Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, și-au ales dintre ele soții, care pe cine a voit. Dar Domnul Dumnezeu a zis: "Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceștia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!" În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriași, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor și acestea începuseră a le naște fii: aceștia sunt vestiții viteji din vechime..
 
Karen Doonan
Noi suntem aici cu voi toţi, ca să realizați un nou început, să vă ajutăm să eliberați ceea ce nu vă mai folosește și să îmbrățișați ceea ce sunteți voi cu adevărat.
Energiile care vin pe planeta voastră sporesc mereu ca volum și intensitate facilitând materializarea în realitatea voastră a ceea ce vă propuneți și doriți. În dimensiunea în care  intrați, veți constata că între dorință și materializare nu trebuie să mai treacă perioade lungi de timp. Unele alegeri pe care le veți face se vor manifesta în timp real. Aceasta vă va ajuta să înțelegeți pe loc dacă ceea ce ați dorit a fost o alegere bună sau nu. 
Poate cea mai interesantă pentru voi va fi constatarea că nu mai sunteți insule separate, izolate una față de alta și că, în fapt, aparțineți unei singure ființe grandioase. Vă veți simți ca fiind una cu universul în care legea iubirii divine ține toată creația îmbrățișată.

Fluxurile energetice ale iubirii curg prin voi și în jurul vostru, pătrund și străbat planeta Pământ, întregul vostru sistem planetar. Din iubire pentru voi, vă cerem să vă deschideți acestor energii, și să asimilați cât mai mult din ele.

Acumulând aceste noi energii care au frecvențe superioare, vă creșteți propria vibrație, vă lărgiți cunoașterea și vă amplificați conștiința. Pentru a absorbi cît mai mult din aceste energii, este nevoie să vă eliberați ființa de vechile energii, energii care v-au servit cândva dar care acum nu vă mai folosesc.

Astfel, veți elibera în ființa voastră un anumit spațiu care poate fi ocupat de noile energii. Este mai ușor decât să explici: reamintindu-vă fapte și evenimente din trecut, încercați să le trăiți cât mai veridic, acceptați-le, recunoașteți că sunt ale voastre și, cu toată iubirea, eliberați-le.

Noi suntem Nephilimii și ne plimbăm printre voi, dar voi încă nu aveți puterea de a ne vedea. Deocamdată.
Suntem rasa, care privim peste voi, rasa care nu v-a părăsit niciodată, decând a apărut pe Pământ dar pe care, după ce v-ați pierdut acuitatea de a vedea, din cauza scăderii vibrației corpului vostru, n-ați mai putut-o abserva, considerând că ea a dispărut sau a plecat prin exod. Împreună cu alte ființe ale universului, și noi vă ajutăm să ascensionați, pentru a vă recupera ceea ce ați avut cândva. De fapt, nu ați pierdut acele însușiri ci le-ați ascuns în memoria voastră subconștientă, pe care acum sunteți foarte aproape s-o reactivați.  
Toți veți putea să ne vedeți dar numai unii o vor face, și anume cei care au ales să folosească această încheiere de ciclu cosmic pentru a se înălța; restul vor continua să nu ne vadă, rămânând la convingerea că dacă nu ne văd, nu existăm.
Aceia dintre voi care vor prefera să lucreze și să existe în vechile energii, nu se vor obosi să se adâncească în cunoașterea adevărului universal ci se vor mulțumi să se considere singurii locuitori ai universului. Acest neadevăr, această distorsiune va continua să-i țină în mrejele ignoranței până când vor alege să se îndrepte spre lumină. Abia atunci vor înțelege cât de mult timp au irosit lăsându-se pradă părții lor lumești, avidă după plăceri și stăpânită de un exacerbat ego al minții și corpului fizic. 
Vouă, celor care v-ați trezit și vă străduiți să urcați treptele evoluției, nu vă cerem să vă sacrificați pentru trezirea celorlalți. Ajutați-i dacă vedeți că au intenția să se deschidă și să primească lumina. Până la urmă, nu puteți încălca liberul lor arbitru. 
Celor care au disponibilitatea de a accepta lumina, dați-le atâta adevăr cât să nu-i sperie sau să-i descurajeze.
În acest proces de trezire, mulți au nevoie de o dozare potrivită pentru a putea asimila realitatea, dozare care nu trebuie depășită, pentru a nu-i dezecilibra, pentru a nu-i împinge la acte care ar putea scăpa de sub control. 
Noi suntem alături de voi și vă sprijinim atât cât puteți asimila printr-un efort acceptabil. Vrem să vă ajutăm să vă amintiți de vremurile când ne considerați reali nu niște năluci sau eroi de poveste.
Suntem aici pentru a merge alături de voi pas cu pas, ca să începeți să vă amintiți cine sunteți voi și de ce sunteți aici. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă amintiți și cine suntem noi, Nephilimii.
Noi suntem cei pe care, pe vremea aceeia, îi considerați fii zeilor. De fapt, noi suntem fiii lui Dumnezeu, așa cumn și voi sunteți. Noi aparținem aceluiași TOT CE ESTE. În fața celui care ne-a creat, niciunul dintre noi nu este mai important, mai deosebit decât celălalt. Legătura dintre noi este și trebuie să fie una de inimă.  
Nimeni nu a venit în aceste timpuri pentru că mai are ceva de învățat; toți ne aflăm acum și aici pentru a ne reaminti. În aceasta va consta puterea noastră și unitatea noastră cu voi. 

Originile noastre s-au intersectat cândva, o perioadă am existat ca o comunitate, deși existau anumite deosebiri de dimensiuni.
Faptul că noi încă existăm și că voi încă existați demonstreză perenitatea raselor noastre și posibilitatea unei conviețuiri pașnice și frățești. Toți suntem și aparținem ACELEIAȘI SURSE.

Adevărurile planetei noastre comune vor fi dezvăluite nu peste prea mult timp. Veți începe să le aflați mai întâi prin visele coerente pe care le veți avea, pe măsură ce vă veți crește frecvența de vibrație. Treptat, veți aduce visele în realitatea voastră și veți înțelege că nimic nu era de aflat ci doar de reamintit.
Vă îndreptați, dragii noștri, către pământul făgăduinței, către Edenul poveștilor care răzbat și în biblia voastră. Veți trăi pe planeta IUBIRII, ARMONIEI ȘI ABUNDENȚEI.
Toate sunt UNUL, dar nu toate sunt la fel şi aceasta este ceva pe care fiecare o va înțelege. În unicitatea noastră putem fi foarte diferiți, și tocmai aceasta dă farmec creației. 

Mulți sunt angajați pe calea evoluției lor către SURSĂ, dar căile pot fi extrem de diferite. Orice proces de înălțare este particularizat la nivelul fiecărei etități. Căile pe care se merge pot fi mai drepte sau mai ocolitoare, mai line sau mai abrupte, mai pline de obstacole sau mai puțin denivelate. Asta face ca fiecare călător să fie diferit dotat pentru ascensiunea la care s-a angajat. Unii străbat traseul în fugă, alții la pas, alții mai trag câte un pui de somn, din când în când. Unii călătoresc singuri, alții în grupuri mai mari sau mai mici, unii merg în liniște, alții sunt mai gălăgioși. A cui tehnică este mai corectă? Corect este ceea ce și-a ales fiecare. Pentru el, alegerea pe care a făcut-o este perfectă în timp ce pentru altul, o asemenea abordare ar fi o catastrofă, sau, oricum, o soluție inacceptabilă.          
În ceea ce privește rasele ființelor de pe Pământ sau de pe alte planete, nu are nici-o importanță culoarea, forma, dimensiunile. Culorile pot fi foarte diferite dar toate sunt cuprinse și dau frumusețea curcubeului.

Noi suntem Nefilimii și suntem alături de voi pentru a vă ajuta să reînvățați ceea ce, de fapt, ar trebui să vă reamintiți. Pentru aceasta nu trebuie să vă precipitați ci doar să înaintați cu calm și încredere pentru a vă realiza dorința din totdeauna: revenirea ACASĂ. Vom face acum pasul înapoi pentru a vă da posibilitatea să înțelegeți în profunzime cuvintele noastre care sperăm să vă fie utile în orientarea voastră viitoare. 
 
SURSA: www.crystalline-sanctuary.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu