Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 ianuarie 2012

Mesaj de la Maeștri Ascensionați.


(17 ian 2012; channeler Sheldan Nidle)

Sheldan Nidle
Dratzo ! Ne intoarcem ! Multe se intampla acum! Forțele întunericului persista a avea pozitie duplicitara: pe de o parte negociaza cu Aliații Pamanteni, pe altă parte continuă să caute o cale de ieșire din situația imposibilă in care se află, înafara declaratei lor dorințe de a duce tratative.

Noi i-am prevenit pe Aliații Pamanteni sa fie precauti in legatura cu tacticile duplicitare de negociere ale acestui grup care sfideaza legile; ei arată o pozitie fermă că să simuleze o pretinsă dorință de negociere, in ciuda faptului ca noi am adus dovezi asupra multelor lor acțiuni contrare.

În calitate de consultanți ai Aliaților Pământeni, reprezentanții nostri participă la negocieri. Ei i-au rugat pe Aliatii nostri Pamanteni sa ceară ca forțele intunericului sa inceteze imediat misiunile secrete, ca o conditie pentru a contina discuțiile. Prevăzător, intunamicul a refuzat sa discute această cerere și a cerut o pauză în negocieri. Am soliciutat Aliatilor nostri Pamanteni să refuze această propunere și să ceară stabilirea unui calendar clar al negocierilor.
Este evident că intunericul trage de timp. Noi sugerăm ca echipa de negociatori a Aliaților nostri Pamanteni sa se intalneasca între ei și să stabilească o dată limită asupra încheierii acestor tratative și predarea totală a intunericului.

Am comunicat aliatilor noștri că suntem de acord să punem la dispoziție și să folosim tehnologia noastră si personalul nostru, pentru a forța Cabala Întunericului să se predea pământenilor.

Intunericul stie foarte bine că a căuta căi salvatoare este inutil, si, de aceea, noi cerem Aliaților Pământeni să trimită beligeranților un ultimatum însoțit de o documentație juridică completă, pentru predarea necondiționată.

Fiți pregatiti să vă angajati propriile voastre resurse militare si juridice pentru a aresta vinovații si să-i întemnițați în locuri de unde să nu mai poată face rău nimănui. Vă punem la dispoziție și înalta noastră tehnologie pentru a asigura succesul acestor arestari si, ulterior, stabilirea unor guvernări în conformitate cu dorința popoarelor voastre.

Până acum nu am primit răspuns de la Aliații nostri Pămanteni, și de aceea am trimis cațiva oameni Agarthani (locuitori ai Aghartei, civilizația din interiorul Pământului; n.m.) pentru a afla răspunsul. Diversele contingente ale Aliatilor nostri Pămanteni întocmesc acum un plan de acțiune comun.

Odata ce acest plan va fi aprobat, putem incepe sa folosim tehnologia noastra la capacitate, pentru a limita activitatile cabalei intunecate.

Prioritatea principala este sa oprim complet acele acțiuni îndreptate împotriva voastră. Noi suntem obligați de acordul din 1998 sa facem numai acele lucruri care sunt aprobate de un Consiliu Special al Aliatilor nostri Pămanteni.

Dacă planul nostru va fi aprobat de către Consiliul Aliaților Pământeni, vom putea opri complet declanșarea acțiunilor represive ale forțelor întunecate, avute în vedere împotriva civilizației umane, acțiuni care ar însemna devastarea și distrugerea masivă a populației.

Până atunci, trebuie să ne limităm la un program incomplet de măsuri împotriva întunecaților. Pe această linie s-a înscris și intervenția noastră destul de recentă prin care am capturat și anihilat rețeua de baze subterane, despre care aveți cunoștință și voi.

Dorim să continuăm a vă ajuta în această privință însă este necesar să primim acordul Consiliului Special al Pământenilor. Intre timp, monitorizam toate acțiunile iluminaților împotriva lumii voastre și intervenim pentru ușurarea suferinței sau delimitarea pagubelor provocate de Illuminati.

Toate aceste activitati, dupa cum stiti acum, sunt numai inceputul a ceea ce intentionam sa indeplinim și abia așteptăm să fim autorizați să actionam pentru eliberarea Pământului.

Efectivele și tehnica lor au fost drastic diminuate de intervențiile noastre de până acum, astfel că puține acțiuni distructive mai pot întreprinde. Cu toate acestea, noi dorim sa ne facem treaba pâna la capăt, pentru a putea trece la etapa de aprovizionare a lumii voastre cu tehnologiile de care aveți nevoie pentru purificarea mediului (sol, apă, aer).

Oceanele voastre isi vor schimba radical puritatea, vom crea alți curenți oceanici și marini etc., care vor permite refacerea florei și faunei mărilor și oceanelor și se va anula posibilitatea formării valurilor de tip tzunami.

Noi urmarim deasemenea ca mișcările tectonice să devină nepericuloase, atât în ceea ce privește uscatul cât și apele oceanului planetar.

Prin mișcări tectonice programate, vom ridica la suprafață pământurire acoperite cândva de ape (Nota C.M.: printre care, Lemuria și Atlantida)


Binecuvantari ! Noi suntem Maestri vostri Ascensionati ! Noi numărăm peste o mie de Maeștri ai puterii si vă vom asista cu bucurie pe calea atingerii stării de deplină conștiință.

Societatile sacre si secrete care sprijină acțiunile noastre si-au ancorat binecuvântarile și Lumina în Himalaya, Grand Teton (Marele Teton – cel mai inalt munte din Parcul National Grand Teton din Wyoming, SUA) și multi alți munti sacri de pe Mama Pământ. Bogatia și puterea enorme pe care le-am acumulat vor fi folosite acum pentru a aduce Dragostea, Lumina si Pacea pe planeta voastră și în sufletele voastre.

Familia noastra din Agartha, din interiorul Pamantului, este gata sa vă întampine în orașele speciale de cristal unde veți reveni la conștiinta deplina.

Sarcina noastra de a vă dezvălui tehnologiile de mult ascunse si adevarata istorie a Pamantului va incepe in curând.

Suntem bucurosi la gândul că în foarte scurt timp ne vom înfățișa vouă si vă vom învăța multe lucruri despre cine sunteti voi cu adevarat si incotro ne îndreptam in mod divin.

Multele noastre societăți sacre si secrete termină pregătirile pentru a vă putea arăta adevarul despre cum intunericul a manipulat societățile voastre in folosul lor de aproape 13 milenii.

O nouă guvernare va lua ființă si bogatii imense vor fi folosite pentru a crea o eră a abundentei si a creativitatii pentru toti.

In asteptarea acestui moment, noi am prezervat această bogatie și am conservat-o în deplină siguranță, ferită de mâinile lacome ale cabalei intunecate. Puterea conferita de această bogăție vă va ajuta in căutarea adevarului ascuns de multele instituții create de calbala intunecata, ca să vă controleze si să vă țină in sclavie.

Puterea Divina a pregătit o mare surpriză acestor forțe distructive și recalcitrante !

In același timp, voi sunteti acum pregatiți să primiti adevărurile minunate si tehnologiile care vă vor elibera.

Ii întampinăm cu bucurie pe toti cei care au venit de departe să ajute la revenirea voastră la constiinta deplină. Acesta este intr-adevar un dar din Rai !

In libertate si bucurie, veti accepta cu grație locul vostru in Rai si in planul fizic. Voi veti fi Ingerii fizici care vor indeplini, cu dragoste si recunoștință, prevederile Planului Divin al Creatorului.

Această misiune sacră va fi una colectivă care va implica toata umanitatea din planul fizic.

Imbrațișăm cu dragoste și Lumină sarcinile divine pe care le vom indeplini impreuna. Vom acumula multa ințelepciune si ne vom folosi Vointa Divina pentru a aduce Lumina în acest colț al Universului.

Multe sunt așteptate din partea noastra!

Noi suntem un colectiv minunat de ingeri fizici care au fost rătăciți temporar într-o peșteră intunecată plină de mister și ignoranță.

Mama Pamant, la fel ca noi, se intoarce ca o mare Ființă a Luminii, pe care o vom susține si iubi cu toate inimile noastre.

Haideti să ne bucuram și să binecuvântăm Raiul cu Dragostea și Lumina noastră !

Astazi ne-am continuat discuția despre ceea ce se intamplă in jurul vostru.

Gaia este pregatită să tracă la conștiința deplină.

Haideti sa ne adunăm și să ne folosim abilitățile colective pentru a rupe lanțurile intunericului.

Noi suntem aici să vă asistăm și să sărbătorim întoarcerea voastră la conștiința deplină ! .

Să știți, dragii noștrii, că resursele nelimitate și prosperitatea infinită a Raiului sunt într-adevar ale voastre!

Asa Sa Fie! Selamat Gajun, Selamat Ja! (Fiți Unul și Fiți în Fericire!)

Sursa: http://galacticchannelings.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu