Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 25 decembrie 2011

Discuţii despre 2012 cu Arhanghelul Metatron si Lord Buddha

A.A.Metatron
 
 
(12 dec.2011; channeler: Natalie Sian Glasson)

Eu sunt Arhanghelul Metatron. Este un semn de mare iubire, să putem avea o comunicare cu voi, avându-l prezent și pe Lordul Buddha.

În comunicarea anterioară, împreună cu Lord Buddha, am vorbit despre importanţa numerologică a lui 2012 precum și despre la ceea ce vă puteți aștepta să se întâmple în anul care vine.

Energiile ancorate în și pe Pământ, dar mai cu seamă în ființa voastră, au o vibrație rapidă astfel încât gândurile și ideile pe care le veți manifesta vor avea multă putere în a se materializa. Dorințele voastre vor avea mai multă șansă să se transpună în realitate.
Vă încurajez să urmăriți cum se transpun visele voastre în realitatea conștientă.

Anul 2012 şi următorii sunt meniți să readucă energiile originale, așa cum au fost ele emanate de la SURSĂ. Aceasta va însemna revenirea la energiile Creatorului. Alinierea va fi atât de puternică încât mulţi oameni vor crede sau vor simți prezența sau apropierea Maeștrilor Înălțați, și chiar a lui Iisus, iar aceasta îi va determina să fie convinși de revenirea pe Pământ a acestor Înalte Ființe de Lumină, pentru a ajuta omenirea la accelerarea evoluției ei divine. Este drept că în perioada anilor următori procesul de subțiere a vălului dintre cele două lumi se va accentua în așa măsură încât comunicarea cu voi va fi mult ușurată. De altfel, gradul vostru de înțelegere a ceea ce se întâmplă în alte lumi va crește mereu, fapt ce ne va ușura mult munca de trezire.

Veți constata că vă îmbogățiți paleta simțurilor și că zonele în care înțelegerea voastră nu pătrundea, se vor clarifica, vor fi mai rarefiate și mai luminate.

În acest moment, este esenţial să practicați cât mai mult introspecția pentru a pătrunde în adâncul ființei voastre în care veți descoperi toată cunoașterea pe care o căutați oriunde în univers. Nu este un paradox căci în lunga ei existență ființa voastră totală a cunoscut locuri și lumi din care a făcut parte și de unde și-a păstrat esența cu care s-a îmbogățit. Singura dificultate constă în a afla prin ce metode, prin ce tehnici puteți pătrunde în marele depozit al cunoașterii pe care ați adunat-o de-a lungul existențelor pe care vi le-ați ales. Cheia cu care puteți deschide aceste lăcașuri este vibrația. Cu cât vă veți putea crește frecvența de vibrație, cu atât veți putea pătrunde mai profund în adâncurile ființei voastre totale. Totodată, creșterea vibrației vă înlesnește și cunoașterea din afara finței voastre. Cu cât vibrația este mai mare, cu atât vă veți apropia de tărâmurile înalte în care se regăsesc adevărurile universale și energia divină.

Sursa originală a energiei voastre se bazează pe vibrația care a existat înainte ca voi să vă separați de Sufletul Creatorului, pentru a urma calea înțelegerii și cunoașterii. La această vibrație originală, de plecare, ați adăugat ființei voastre o altă vibrație, apărută după separarea de Creator dar înainte de Monadă și de sufletul de grup. Această energie este extrem de pură, este o vibrație pe care ființa voastră totală o posedă înainte de încarnare și ea nu are încărcătură sau caracteristici karmice sau ale durerii; este doar o energie pură, energia iubirii. Prin conectarea la această frecvență, ființa voastră își păstrează abilitatea de a reface legătura cu înaltele vibrații ale iubirii chiar și atunci când are un corp fizic pe Pământ.
De fiecare dată când reușiți reconectarea la infinitul câmp înalt vibrațional al iubirii, vă încărcați cu minunatele energii care vă ridică vibrația și conștiința. Atunci când efortul de a realiza această conexiune este colectiv, cantitatea de energie inalt-vibrațională ancorată (asimilată) este mult mai mare ca în cazul unui efort individual. Se întâmplă aceasta deoarece, atunci când o colectivitate se sincronizează spiritual, canalul de legătură care se crează este mult lărgit și are o mai mare capacitate de prelevare a energiilor divine, din vastul câmp universal și cosmic. Nu trebuie să pierdeți din vedere și faptul că lumina ancorată de ființele umane ajută nu numai lor dar și Mamei Gaia. In fapt, această acumulare de energie favorizează ascensiunea unui număr mai mare de ființe umane și a planetei spre dimensiuni superioare.

Vă amintim că una dintre metodele cele mai eficiente de conectare la vibrațiile înalte este meditația. Întocmiți-vă un program zilnic de meditație în timpul căruia încercați ca măcar pentru căteva zeci de minute să vă întrerupeți preocupările și să vă goliți mintea de toate gândurile. Rămâneți interiorizați și încercați să nu vă gândiți la nimic. Cu cât veți reuși o golire a minții mai completă și pe un timp mai îndelungat, cu atât veți crea un spațiu (îl putem numi chiar vid) mai mare care va fi ocupat de inaltele frecvențe ale luminii-iubirii. După o anumită perioadă de timp, veți constata că intrarea în starea de meditație se realizează din ce în ce mai ușor iar izolarea de mediul înconjurător va fi mai lesne de obținut.

Pe măsură ce veți obține o mai mare elevare a ființei voastre, veți constata anumite schimbări sau imbunătățiri ale percepțiilor, capacității de gândire, înțelegerii și cunoașterii. Veți sesiza că vă apar abilități pe care înainte nu le aveați; o memorie mai bună, un proces de reamintire a unor evenimente uitate sau petrecute chiar și în alte vieți, un sentiment de deja vu, atunci când vă veți afla în locuri sau cu persoane cu care ați mai avut de-a face cândva. Practic, vălul care vă separă de trecut se va subția, ceea ce va face ca fleshuri de evenimete din alte vieți să vă reapară în minte. Teoretic se crează posibilitatea de a vă reaminti din ce în ce mai clar și mai complet viețile prin care ați mai trecut. 

O altă caracteristică ce va apărea în ființa voastră va fi cea legată de anumite schimbări de atitudine, de credințe și chiar de preferințe culinare. Veți constata că vechile seturi de valori nu vă mai corespund. Veți deveni mai plini de compasiune, mai înțelegători și mai toleranți.

Vă veți simți mai plini de dragoste și mai capabili de a da dragoste. Încrâncenarea care altădată vă carateriza, ambițiile și pornirile de frondă vor dimina sau vor dispărea.

Lumea vi se va părea mai frumoasă și mai îngăduitoare, mai prietenoasă. Cu cât frecvența voastră de vibrație va crește, cu atât cei din jur vor simți nevoia de a vă avea prieten și sfătuitor.

Fondul de iubire necondiționată va crește semnificativ în anul 2012, ceea ce va pune bazele unor noi atitudini, mai sănătoase față de natură, de animale și de ființele umane.

Va începe să se observe o diminuare a actelor anisociale dar și o precipitare a măsurilor de lichidare a vechilor citadele ale energiilor întunericului.

Când vorbim de iubire nu facem referire la cea romantică, dintre indivizi de sexe opuse (deși nici aceasta nu va diminua) ci la dragostea necondiționată față de toată creația, la dragostea fără așteptări, adică la tipul acela de iubire pe care o are Creatorul față de tot ceea ce a creat.

Este foarte indicat ca fiecare dintre voi să încerce ca zilnic, pentru câteva minute, să se interiorizeze și să-și imagineze cum din inima sa expediază în lumea cunoscută și necunoscută efluvii de iubire și iertare. Veți constata că după cca 10 minute de exercițiu, buna dispoziție va începe să vă cuprindă și totul vi se va părea mai vesel, mai încurajator. În aceste exerciții, trimiteți gânduri de iubire nu numai celor pe care-i apreciați ci și celor cu care nu ați avut relalațiile cele mai cordiale. Gânduri iubitoare trimiteți și celor care v-au făcut un rău, celor condamnați, făptuitorilor de acte antisociale, celor bolnavi etc. Gândurile voastre bune vor ajuta la însănătoșire și la îndreptare mai mult decât un medicament și mai mult decât o măsură punitivă. Nu uitați că și Mama Gaia așteaptă gândurile voastre de iubire, pe care noi spunem că le merită cu prisosință.

Și în anul următor vom păstra legătura cu voi, acordându-vă asistența de care veți considera că aveți nevoie.
Cu dragoste şi binecuvântări,

Arganghel Metatron and Lord Buddha

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu