Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 decembrie 2011

Anul 2012 – O privire asupra minunatului an care urmează(2)

De la Arhan.Metatron

(Nov.2011; channeler James Tyberonn).


(ultima parte)


Mulți dintre voi sunt, de fapt, purtători ai codurilor, ingineri specialiști în fizica cristalinului și mecanica cuantică, veniți aici să ajute la finalizarea lucrărilor. Unii dintre voi sunt trimiși „înapoi din viitor”. Alții sunt membri ai Alianței Sirius – Pleiade, veniți pentru a ajuta la refacerea structurilor de putere, a centrelor Portal și a modificărilor liniilor Ley. Este în special cazul celor pe care îi numiți „Gardienii Pământului.”

Din această cauză sunteți obligați să aliniați energiile în mega portaluri, Vortexul Cristal din Arkansas și locațiile Discului. Este o lucrare spre care sunteți atrași în mod instnctiv și pe care o cunoașteți foarte bine. Mulți dintre voi au colaboratori pe navele Pleiadiene și pe cele Siriusiene, special angajate ca să vă ajute în această finalizare.


Date de putere și faze ale activarii în 2012
.
Există anumite frecvențe cheie, care vor fi emise la anumite date din 2012. Echinocțiile, solstițiile și eclipsele sunt momente deosebit de puternice, utilizate pentru aceste emisiuni de energii cu anumite frecvențe de vibrație. Fiecare aduce codificarile finale de un anumit tip , necesare procesului de Ascensionare.

Ceea ce este numit Al 12-lea Val al Înălțării începe la sfârșitul lunii ianuarie și continuă până pe 12.12.12.


Datele cheie din 2012 sunt urmatoarele:


-) 25 ianuarie – Inceputul celui de-al 12 Val al Înălțării,


- ) 3 februarie – Neptun în Pești – Marea Viziune Interioară este amplificată în cadrul celui de-al 12 Val,


-) 8 februarie – Kiron în Pești – O mare ocazie de eliberare individuală și vindecare globală,


-) 20 martie – Echinocțiu de Primăvară – cel de-al 4-lea și ultimul val al Declanșării Cosmice, descărcarea și inițializarea Codurilor Cristaline.


-) 20 mai – Eclipsa de soare – Macro-integrare a omenirii – Echilibrarea Divinului Masculin,


-) 4 iunie – Eclipsa de lună – Micro-integrare a omenirii – Echilibrarea Divinului Feminin,


-) 6 iunie – Tranzitul lui Venus – Integrarea cu Alianța Siriusiană și cu cea Pleiadiană, întoarcerea completă a energiilor Delfinului Auriu, integrarea inițială a Divinului Feminin și Masculin,


-) 20 iunie – Solstițiul de vară – Extrem de puternic, încheind un ciclu de patru date, alcatuit din eclipsa de soare din 20 mai, eclipsa de luna din 4 iunie și tranzitul lui Venus din 6 iunie. Aceasta va fi o energie extrem de intensă, care încorporează un aflux final al codurilor energetice și va permite eliberări întârziate din cauza diverselor obstrucții,


-) 22 septembrie – Echinocțiul de toamnă – Formarea rețelei inițiale, alcatuită din toate cele 12 Discuri Solare Principale, într-un format Cristalin,


-) 13 noiembrie – Eclipsa totală de soare – Activarea celor 144 de Discuri Solare Satelit, în legătură cu cele 12 Discuri Principale. Integrarea finală în Rețea a Divinului Masculin în echilibru,


-) 28 noiembrie – Eclipsa de lună – Penumbra – Incheierea completă a rețelei și integrarea Divinului Feminin,


-) 12 decembrie - (12-12-12) Portal Triplu. Va fi Punctul culminant final și încheierea Rețelei Cristaline. Activarea ultimelor Cristale ale Templului Atlant, în noul cod și unificarea cu structurile Piramidale și Discurile Solare. Combinația între echilibrul energiilor masculine și feminine într-o Unime Divină. Codificarea finală MAX în Vortexul Cristal.


-) 21 decembrie- Solstițiul de iarnă – Repornirea Sistemului Rețelei Ascensiunii și conectarea la Câmpul Cristalin Cuantic. Extinderea pentru un acces mai bun la cele 12 dimensiuni. Formațiunea „Degetul lui Dumnezeu”, alcătuit din Saturn, Jupiter si Pluto.


Re-pornirea din 12-12-12.

Până la 12.12.12, toate sistemele vor fi fost complet codificate. Activarea Cristalului Focului din Bimini, corelată cu Vortexul Cristal și cu Discul Solar Crysto, din Arkansas..
În prealabil, se va face mai întâi o re-pornire scurtă a sistemului, iar pe 21.12. 12 se vor reactiva la capacitate maximă toate Sistemele Câmpului Cristalin.

Economia.
Mulți văd mari fluctuații în evoluția econpmiei mondiale, motiv pentru care multe frici vor mai fi alimentate. Unii au prezis un colaps total..
Dragilor, sistemul economic trebuie să se schimbe din temelii și se va schimba, dar un colaps total și un haos global nu ar avantaja Noul Pământ. Din acest motiv, eu vă spun că, deși vor mai apărea situații serioase, o criză totală a economie nu se va manifesta, căci nu va fi permisă. Schimbările în direcția apariției unui nou sistem se vor extinde de-a lungul mai multor decenii, deci treptat, și nu vor fi insuportabile. Binele se va instala progresiv.

Alegerile Prezidențiale din Statelor Unite, din 2012.
Acum, înainte de a termina această prelegere, vom vorbi pe scurt despre ele..
Nu vom numi câștigătorul, dar vom spune că va fi un moment de o importanță majoră pentru această țară și pentru omenire. Președintele Obama este un suflet din Înalta Lumină și dorește să imprime o cale de progres material și spiritual. Alegerile vor fi dificile pentru el, dar cea mai mare probabilitate este să fie reales..
Aceasta nu este o certitudine deoarece sunt în joc foarte mulți factori aleatori. Viitorul este mereu o țintă mișcătoare și nu este rolul nostru de a-l prevedea, el fiind determinat, în continuare, de alegerile voastre. Vă vom spune că Obama este un președinte profund preocupat de starea tuturor cetățenilor.
Din păcate, în privința reprezentării reale a intereselor majorității în congres și în guvern, Statele Unite se află în continuare cu câteva decenii în urma a ceea ce ar trebui să fie.

Incheiere
.
Vă spunem că anul 2012 reprezintă un moment anunțat și destul de previzibil în ceea ce privește evenimentele care vor apărea. El reprezintă încheierea lineară a Inălțării Planetare. Ascensiunea Planetară îi furnizează Noului Pământ un Model extins și o Rețea Cristalină, 144, complet funcțională.
Ne referim la energiile care vor permite conversia armonică a omenirii, pentru a atinge Înălțarea. Dar, vă spunem că, în termenii mișcării în timp liniar, schimbarile pentru omenire vor fi treptate.

Majoritatea celor care vor fi pe planetă pe 22 dec. 2012, se vor uita în jur și vor spune: „Nu s-a întâmplat nimic, ce atâta agitație!?” Insă cei treziți, mai cu seamă cei mai evoluați, vor ști că “nimicul acela” este foarte important și măreț. Ei vor fi înțeles că Ascensiunea s-a declanșat cu adevărat.


Sunt Metatron și v-am împărtășit aceste Adevăruri. 
Sunteți mult iubiți.

Și așa este, așa este.


SURSA:
www.Earth-Keeper.com.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu