Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 noiembrie 2011

Respiră cu mine pe 11 nov., la ora 11, timp de 11 minute.

LISA

Respirația noastră plină de lumină este cea mai mare putere care se poate crea pe Pământ, dacă o facem împreună, la data și ora anunțate.

La data de 11 noiembrie 2011 la ora 11, timp de 11 minute, vă propunem să faceți un exercițiu de concentrare și vizualizare. Într-un loc cât mai liniștit, cu ochii închiși, în timp ce inspirați, imaginți-vă cum părimiți un flux de lumină alb-strălucitoare care intră în corpul vostru prin chakra coroanei. In timp ce expirați, scoateți acest flux de lumină prin chakra inimii și trimiteți-l către capitala țării voastre. Vizualizați cum această lumină, înconjoară și cuprinde întregul oraș.

Nu are importanța dacă, la momentul exercițiului, vă veți afla sau nu într-o altă localitate sau altă țară. Deci, indiferent unde vă prinde momentul, faceți acest exercițiu, trimițând lumina alb-strălucitoare capitalei țării voastre.

Vor fi 11 minute care pot schimba lumea în care trăim, dacă vom participa la acest exercițiu cât mai mulți. (Vă propunem să o faceți chiar și în cazul în care nu sunteți prea convinși de utilitatea și eficiența lui). 

Faceți exercițiul acesta chiar dacă vă aflați în mers, pe stradă, într-un magazin, la birou, acasă sau la plimbare. Oriunde. 
Dacă te afi în mașina personală, trage pe dreapta și ia o pauză de 11 minute, pentru a putea participa. 
Cine nu dorește să urmeze pașii pe care i-am arătat mai sus, poate ca, în acel interval, pur și simplu să se gândească cu dragoste la capitala țarii sale; lumina va ști să facă restul.

Cu iubire!

Lisa Gawlas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu