Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 25 noiembrie 2011

DEJA A ÎNCEPUT (4).



Mesaj de la Arcturieni.
(5 septembrie 2011; channeler Suzann Caroll Ph.D).
(continuare)

VERSIUNI ALE PĂMÂNTULUI ASCENSIONAT
În prealabil, ca o pregătire pentru ascensiunea voastră individuală şi planetară, veți călători în Universul Multidimensional în corp astral, lăsând pe Pământ corpul vostru fizic, în care veți putea reveni în câteva secunde, în cazuri fortuite, sau veți lipsi din el perioade mai lungi sau mai scurte pentru a efectua deplasări în univers și în diversele dimensiuni la care veți putea avea acces (funcție de frecvența de vibrație pe care o veți putea susține). Interesant este că aspecte ale ființei voastre totale vor putea exista simultan și la nivel de constiențizare nealterată în mai multe dimensiuni sau locații.

De exemplu, unul dintre aspectele ființei voastre va putea călători în nave spațiale ale unor ființe aflate în cine știe ce misiune, în timp ce alt aspect al ființei voastre va vizita, să zicem, planeta Venus etc. Dealtfel, chiar și până acum, mulți dintre voi ne-ați vizitat navele care permanent survolează cerul Pământului. Cei mai iscoditori și mai curajoși dintre voi vor putea călători în alte lumi și dimensiuni utilizând portalurile care vor fi activate pe pământ (n.m.Tunelul timpului). Aceste deplasări vă duc la destinație instantaneu, după ce ați pătruns în Tunelul Timpului. Vor exista, desigur, și mijloace de transport mai lente, care vă vor permite să vă bucurați de peisajele și frumusețile altor lumi.

Nu vor mai exista bani iar grijile financiare vor rămâne simple amintiri.

Mașini de replicare sofisticate vă vor sta la îndemână pentru a produce sau reproduce în materialitate ceea ce ați intenționat.

Sănătatea perfectă și lipsa banilor vor fi două caracteristici ale celei de a 5-a dimensiuni. Eventualele lezări ale corpului se vor vindeca instantaneu iar pierderea accidentală a unei părți a corpului (de ex. a unui braț) va fi pasageră deoarece, foarte repede, organul lipsă va crește la loc (Nota C.M.: nu este o afirmație hazardată, dacă ne amintim că și acum, pe Pământ, există viețuitoare cu această însușire; bunăoară, șopârlele, a căror coada pierdută accidental, crește la loc).

O caracteristică generală a ființelor va fi lipsa fricii; aceasta deoarece sentimentul respectiv nu va mai putea rezona cu frecvența de vibrație a dimensiunii a 5-a. Pur și simplu, nu va mai fi posibil să se reproducă o asemenea emoție. De fapt, frica este inexistentă în orice altă realitate superioară.

Frica are la bază sentimentul separării de Spirit, de Sinele vostru Înalt și, cum contopirea cu Spiritul va fi un fapt permanent și ireversibil, condițiile de producere a acestui sentiment nu vor mai exista pe Noul Pământ.

În procesul de trecere la dimensiunile superioare, vor putea fi frecvente stările de oboseală pasageră care se vor explica prin necesitatea ființei umane de-și vindeca rănile trecutului, atât în plan material cât și mental, emoțional și spiritual.

Un fapt reprobabil, care are drept protagoniști pe cei mai influenți și mai bogați oameni în plan material este cel legat de ascunderea de către aceștia a multor înalte tehnologii care ar putea oricând să fie puse în aplicare pentru eradicarea sărăciei în lume. Aceste tehnologii au fost oferite de civilizații superioare ale universului, care au dorit să ajute omenirea în diferite moduri, în special pentru obținerea energiei necesară în toate ramurile economiei, energie care se poate obține simplu și din sursele inepuizabile și gratuite ale universului. Aceste tehnologii, ținute în prezent ascunse, vor fi scoase la iveală și utilizate pe Noul Pământ.

Dacă încă nu veți fi dispuși să renunțați la corpul fizic, la o casă, la un anumit tip de educație sau slujbă, pe Noul Pământ veți avea posibilitatea acestor alegeri.

Cu toate acestea, suntem siguri că, în noua realitate veți fi tentați să efectuați adevărate croaziere prin lumile stelelor, unele aflate la mari distanțe de sistemul vostru solar. Cei care vor alege o experiență existențială care să semene cu cea din prezent, o veți putea face, dar fără tarele dualității (neajunsuri materiale, boală, bătrânețe etc). Noul Pământ va rezona pe frecvențele Conștiinței lui UNU, nemaiexistând atunci tendințe de separare, de individualizare. Toate sentimentele de frică vor fi atunci transmutate în iubire și armonie. Pentru ființe precum sunteți voi, care ați avut multe existențe în dualitate, noua realitate vi se va părea un permanent miracol.

Atunci când vă veți afla la granița celei de a 5-a dimensiuni, încă vă veți putea păstra amintirea trecutului și veți putea avea sentimente destul de apropiate de cele de acum, excepție făcând, așa cum am mai spus, sentimentul de frică și de separare. Această perioadă de acomodare va fi destul de scurtă, după care veți „plonja” în realitățile 5D.

Una dintre deosebirile fundamentale față de 3D, va fi că în 5D, tot ceea ce intenționați veți putea manifesta în realitatea imediată, fără a aștepta, ca în dualitate, lungi perioade de timp (uneori, o altă viață) până la obținerea materializării unei anume intenții.

Pe de altă parte, unii dintre voi vor putea alege să revină, ca o vizită, în umanitatea 3D pentru a-i revedea pe cei rămași în acea dimensiune, sau, dimpotrivă, vor putea să-și viziteze multele aspecte ale ființei cumulate, aflate cine știe în ce punct sau dimensiune a universului.

Vă spunem noi: călătoriile interdimensionale vă vor fașcina și este greu de presupus că cineva le va refuza.

SURSA: http://www.multidimensions.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu