Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 27 noiembrie 2011

Colaborați cu Mama Gaia!


MESAJ DIN GALAXIA ANDROMEDA 
(8 nov. 2011; channeler: Ute)
 

Noi suntem din Domeniul de Foc și Lumină al UNICITĂȚII, ca esență a tuturor sufletelor sacre și divine aflate în Galaxia Andromeda.
Dragi oameni ai Pământului,
Avem să vă transmitem un foarte important mesaj în această perioadă specială, în legătură cu experiența voastră și a planetei, pe calea evoluției și ascensiunii. Putem confirma la acest moment că Gaia se află cu adevărat în linie dreaptă spre intrarea în cea de a 4-a dimensiune, și că aceasta se va înfăptui cu corpul ei fizic actual, dar purificat de tot ceea ce o împiedica să ascensioneze.
Lucruri minunate se întâmplă acum pe planeta voastră, deși puțini dintre voi sunt conștienți de aceasta. Ne referim cu deosebire la cei care nu doresc să renunțe la existența din dimensiunea a 3-a.

Realitatea este că Gaia se deplasează acum spre dimensiunea superioară, 4D, cu viteza corespunzătoare încadrării în prevederile Programului Divin. Sunt pe cale de a se îndeplini profețiile anticelor civilizații, aflate, cândva, pe planetă.


Dragii noștri, pentru a deveni cât mai apți perceperii realităților subtile din sistemul vostru planetar, vă sfătuim să evitați cât de mult este posibil, centrele aglomerate, acolo unde este cel mai probabil să existe un grad mai mare de poluare, deoarece substanțele poluante din mediu (aer, apă și sol) inhibă pecepțiile și sensibilitatea ființei voastre, chiar dacă ea, în sine, a ajuns la un grad mai mare de purificare. Cu cât corpul vostru total este mai pur, cu atât este mai pregătit să acumuleze lumină și să vibreze pe frecvențe mai înalte. Este inutil să mai accentuăm încă o dată cât de mult puteți ajuta planeta voastră, dacă fiecare dintre voi vibrează pe o frecvență mai înaltă.
De asemenea, vă recomandăm să vă pregătiți cât mai bine pentru a putea ancora energiile Portalului 11.11.11. Retragerea temporară din agitația străzii, a magazinelor etc., în vederea practicării introspecției și meditației poate fi un factor important pentru accelerarea pregătirii voastre spirituale. Plasați-vă ori de câte ori o puteți face într-un spațiu care să vă asigure liniștea și deconectarea de problemele cotidiene.
Încercați ca în aceste introspecții să vă conectați cu Gaia și cui Spiritul ei. După un număr de repetări zilnice, veți putea ajunge să aveți bucuria unor trăiri deosebite care să vă aducă noi și minunate înțelesuri. O relaționare cu Gaia, chiar dacă, uneori, nu poate fi obținută la modul conștient, este o realizare deosebită și un mijloc de a vă crește conștiința, conștiența și puterea de observație.

Dragii noștri, cei care sunteți deciși să evoluați, trebuie să înțelegeți că v-a mai rămas o marjă de timp foarte îngustă, pentru a mai putea face ceva util ființei voastre și Mamei Gaia. Asta înseamnă că TREBUIE SĂ ACȚIONAȚI ACUM, NU MĂINE!

Procesul evolutiv în care sunteți angajați cuprinde nu numai spiritul și sufletul vostru ci și fizionomia voastră, corpul vostru material. Cunoaștem că nu numai noi v-am vorbit despre aceasta; o facem și noi, încă o dată, pentru că este foarte important cum acționați în această scurtă perioadă care a mai rămas până la încheierea ciclului.

Încercați să depășiți neîncrederea că puteți să intrați într-o legătură de spiritualitate cu Mama Gaia. Ce pierdeți dacă veți merge pe „mâna noastră?”

Câteva zeci de minute petrecute în meditație nu ar avea cum să vă dăuneze. Să nu ne spuneți că nu aveți timp! Ar fi evident și pentru voi că ar fi un neadevăr. Nici măcar nu vă impunem să respectați anumite ore (deși, asta nu ar fi rău de loc), un anumit ritual și nici să abordați anumite teme. Totul este să vă interiorizați. Veți constata că cel puțin v-ați relaxat și că, pentru o scurtă perioadă de timp, ați reușit să vă deconectați de la problemele zilnice. Rezultatele vor apărea foarte repede, prin creșterea încrederii în voi, a luminozității ființei voastre, care va fi mai acceptată și mai înțeleasă decât altă dată de către cei cu care relaționați.

Trebuie să şiți că noi avem o relație foarte strânsă cu Gaia (Sufletul Pământului) și încercăm să-i punem la dispoziție ceea ce are nevoie, în mersul ei către dimensiunea a 4-a. Și de la ea cunoaștem că și-ar dori o mai strânsă colaborare cu ființele umane pentru a căror fericire și împlinire ea a făcut mereu ceea ce era necesar, în limitele în care voi i-ați permis-o și i-ați cerut-o.

Dragostea ei pentru ființele umane și pentru tot ceea ce se naște și crește pe planetă a rămas aceeași, deși foarte mulți dintre voi o devastează prin tot felul de acte care de care mai inutile, distrugătoare și, până la urmă, sinuciugașe. Mama Gaia dorește cu ardoare ca în dimensiunile superioare să fie însoțită de cât mai mulți dintre voi.

Vă cere să vă sincronizați acțiunile și gîndurile cu ea, pentru a putea accelera procesul de ascensionare și a-l face cât mai ușor, altfel, din păcate, va trebui să facă tot ceea ce este necesar chiar dacă acțiunile ei vor afecta un număr mai mare sau mai mic de viețuitoare (oameni, animale, vegetale).

Mama Gaia și-a redus viteza de înaintare atât căt a fost posibil, pentru ca un număr căt mai mare de ființe umane să se trezească și să se înscrie pe calea evoluției accelerate, dar nu-și va opri evoluția pentru a aștepta toți înârziații.
Vi s-a spus de multe ori că aportul vostru energetic la creșterea vibrației planetei este unul foarte important, căci energia a peste 6 mld. de ființe umane este colosală, dacă este pusă la un loc.

Mergeți în natură cât mai des, trimiteți planetei voastre cele mai iubitoatre gânduri, protejați-o! Sunt acțiuni la îndemâna fiecăruia dintre voi și care aduc numai beneficii tuturor.
Vă garantăm că tot ceea ce-i spuneți, prin gânduri sau prin viu grai, Mama Gaia recepționează și vă recompensează. Iubirea ei pentru voi este fără margini.
Acesta este momentul când voi, oamenii, vă puteți uni gândurile și faptele pentru a vă ajuta pe voi și planeta voastră să pășiți în Era de Aur a omenirii, atât de visată și de dotită de toți, deși nu toți v-ați înscris în efortul necesar al edificării acelor vremuri minunate.

În ceea ce ne privește, vă asigurăm de tot sprijinul și iubirea noastră și dorim ca voi să reveniți în Marea Familie a Creației avansate spiritual. Fți binecuvântați, preaiubitilor!

Fiți în pace şi în bucurie!
Suntem Ființe de Lumină din Galaxia Andromeda

SURSA: http://radiantlyhappy.blogspot.com


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu