Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 24 noiembrie 2011

11-11-11, REACTUALIZARE



Lady Sun
Mesaj de la Lady Sun (Doamna Soarelui).

(17 nov.2011; channeler: Sheryl Pedersen)

Multe s-au schimbat pe planeta voastra, de la activarea portalului 11-11-11, cu influențe asupra întregii lumi. Şi nu mă refer doar la ceea ce s-a întâmplat pe data de 11 nov. ci la ceea ce aurmat și va urma. Energia adusă de vortexul 11/11/11 are energiile păcii, bucuriei și luminii. Sunt bucuroasă să constat că tot ceea ce s-a urmărit cu acest portal, s-a îndeplinit, implantându-se totodată bazele energetice ale epocii de lumină care va fi edificată în viitor. Multe ființe umane și-au adus contribuția la ancorarea energiilor benefice, caracteristice acestui portal. Nu sunt încântată doar pentru faptul că evenimentul s-a produs, dar și de exactitatea și perfecțiunea acestei acțiuni. Reușita se datorează nu în ultimul rând acelora dintre voi care au privit cu seriozitate evenimentul și, prin tehnici specifice precum meditațiile, binecuvântările, consacrările, invocațiile, și-au unit lumina cu care au baleiat întreaga planetă. Acest val a trecut prin umanitate şi va ajuta creșterii frecvenței de vibrație a ființelor și planetei. După această dată, se va produce o și mai mare accelerare în evoluție.

Noi suntem conştienţi de faptul că mulţi dintre voi aţi trăit stări de disconfort, în timp ce alții, ați avut senzații de liniște, pace și acceptare. De fapt, fiecare persoană a trăit în felul său particular această etapă, soldată cu anumite experiențe, mai bune sau mai puțin favorabile, în funcție de nivelul de conștiință și conștientizare al fiecăruia. Mulţi dintre voi au folosit acest val de lumina pentru a şterge sau pentru a elimina vechi blocări energetice care vă obstrucționau înaintarea. 
Sheryil
Oricum, pașii pe care i-ați făcut, având acest suport energetic, vor contribui la așezarea ființei voastre pe un palier superior, mai aproape de ceea ce v-ați propus în această etapă a dezvoltării voastre individuale și colective.Vrem să vă asigurăm că, deși experiențele voastre ocazionate de acest eveniment, cel mai important înainte de 12/12/12, au putut fi diferite, uneori antagonice, mai mult sau mai puțin sesizabile, totul s-a produs în conformitate cu programul fiecăruia dintre voi, corespunzător acestei etape. Pe de altă parte, portalul 11/11/11 a facilitat mobilizarea unor vechi structuri energetice din ființa voastră complexă, ceea ce a putut reactiva unele vechi sentimente pe care le credeați eliminate din bagajul vostru existențial.

Acestea au putut fi emoţii vechi, o durere fizică cronică sau o acutizare a unor vechi credinţe. Revenirea acestor stări și trăiri nu are loc ca un act de stabilizare a lor în viața voastră prezentă ci doar ca o revendicare în care vi se cere să vi le recunoașteți, să vi le însușiți, după care să le eliberați cu multă recunoștință și dragoste pentru că v-au îmbogățit experiențele și v-au fortificat înțelegerea. Acum, nu vă mai sunt de folos.

La nivel fizic, mental, emoțional și spiritual, vechile energii s-au reactivat pasager pentru a vă facilita posibilitatea de a le recunoaște în vederea eliberării lor, astfel ca ființa voastră totală să se purifice și să devină aptă pentru încorporarea noilor energii, noilor frecvențe, mai înalte și mai înălțătoare. Locul vechilor energii va fi luat de lumină, într-o măsură dată de pregătirea voastră spirituală și de dorința de a vă însoți planeta în noile dimensiuni. Primiți aceste experiențe și trăiri cu evlavie și recunoștință pentru că ați fost aleși să fiți prezenți acum, pe această planetă, aflată în plină expansiune spirituală. Nava voastră ,, Pământ,, vă poartă prin Creație către locul promis celor merituoși, unde o Nouă Eră, a iubirii, păcii și abundenței, este pe cale să înceapă.

Stările prin care treceți pot acoperi o largă paletă simptomatică: veți putea simți nevoia de a plânge. Faceți-o, fără restricții! Poate că dimpotrivă, veți avea pornirea de a vă exterioriza prin efluvii de bunădispoziție. Faceți-o, fără rezerve! Zborul sau căderea vă vor ajuta să expulzați tot ceea ce trebuie eliberat, pentru ca în spațiul gol al ființei voastre să aduceți lumina, inalta vibrație. De vă veți simți obosit, odihniți-vă! Corpul vostru fizic, mental, emoțional și spiritual știe de ce are nevoie. Voi nu trebuie să-l obstrucționați, nu trebuie să-i reprimați dorințele și refulările. Ajutați la golirea ființei voastre de tot ceea ce a zăcut vieți de-a rândul în adâncurile ei. Luați-vă libertatea de a face tot ceea ce vrea sufletul, inima și corpul vostru, chiar dacă mintea voastră are rezerve în a accepta ceva anume, din cauza cutumelor, normelor societății în care trăiți și regulamentelor care v-au incorsetat mereu. Evident, nu vă încurajem la acte infracționale, de vandalis, de reprimare, de pedepsire a unor persoane care ar merita să li se plătească o poliță. Acțiunile vindicative, răfuielile etc. nu trebuie să se regăsească pe lista manifestărilor cărora le dați curs. În tot ceea ce faceți, trebuie să se poată recunoaște dorința de apropiere față de semenii voștri cu înțelegere și compasiune. Totdeauna iertarea a fost un mijloc educațional mai eficient decât pedeapsa.

Repetăm că acest val de energie și lumină compensatorie a fost trimis pentru a vă ajuta să „curățati spațiile închise” din ființa voastră, pentru a vă crea noi spații de depozitare în care să aduceți efluviile de energie luminoasă, divină.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă deschideți acestui demers, să permiteți să se întâmple.

Treaba pe care ați făcut-o până acum este minunată, dar lucrarea nu s-a încheiat.

Mai aveți încă nevoie să ancorați energie luminoasă în ființa voastră și în ființa planetei voastre.

Binecuvântări!

SURSA: http://spiritspeaks.ca


(C.M.) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu