Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 octombrie 2011

Trezirea la cel de al 12 val (2).


De la arhan . METATRON.
(august 2011; channeler James Tyiberoon)
(continuare)

Metatron la Piramidele de la Giza.
Piramidele de la  Giza au disparut si au reaparut de mai multe ori din cauza trecerii lor dintr-o dimensiune in alta.
Desi explicatia este greu de acceptat de catre voi, adevarul este ca formele octaedronale phi pot trece in forme piramidale, si invers, deoarece ele sunt astfel plasate incat sa poata pendula intre cele doua dimensiuni. Aceasta este si motivul pentru care au existrat mai multe versiuni ale Marii Piramide de la Giza, desi majoritatea vizitatorilor au vazut o singura forma.

In dimensiunea voastra liniara, 3D, in care spatiul si timpul au sens, oamenii planetei vad aceste structuri ca fiind formate din piatra, fixate pentru totdeauna. In fond, aceasta forma rigida, proprie dimensiunii 3D, este o particularitate, o distorsiune, a formei totale energetice a acelei structuri. Ceea ce este permis vederii voastre liniare reprezinta doar un aspect care nu poate sa redea intregul.

Procesul de construire a piramidelor.
Utilajele folosite la ridicarea acestor tipuri de obiective piramidale s-au bazat pe utilizarea unor fluxuri energetice phi obtinute prin emiterea unor unde mentale colective asociate armonic cu campurile energetice unificate. Aceste rezonante au fost corelate cu forma de la baza piramidei si cu cavitatile ce urmau a se practica in corpul ei.

Folosindu-se de o avansata stiinta a ingineriei sunetului, anumite echipamente au fost astfel amplasate si reglate incat sa se obtina formele, dimensiunile si locatia fiecarei incinte, in conformitate cu proiectul. In procesul de constructie s-a tinut mereu seama de configuratia astrala cea mai favorabila, pentru a se realiza un anume ansamblu al constructiei.

Blocurile din care s-a ridicat edificiul aveau dimensiuni care sfidau gravitatia, metodele utilizate la manipularea lor ramanand inca enigme pentru specialistii acestor zile.

Este usor de inteles de ce nu se gaseste explicatia tehnicilor folosite, din moment ce se cauta elucidarea numai prin gandirea din planul fizic.
Tehnicile avansate ale sunetului, concentrarea gandirii colective, racordarea la campurile energetice ale universului, au fost procedeele la care s-a recurs pentru a realiza aceste mari constructii, care s-au pastrat peste veacuri.

Voi cunoasteti si utilizati legile fizicii numai daca au aplicabilitate in dimensiunea a 3-a.
Insa manifestarea legilor generale ale fizicii in alte dimensiuni este cu totul diferita de ceea ce cuic care leagacceptati voi.

Deoarece complexul piramidal de la Giza este construit plecand de la alte dimensiuni, ingemanate cu cele fizice, oamneilor obisnuiti ai Pamantului le este greu sau imposibil sa poata urmari logic ceea ce se intampla in aceasta incinta.

Versiunea actuala a complexului a fost edificata prin contributia lui Thoth si a maestrilor din Orion cu 38.000 de ani in un urma; dar datarea are semnificatie doar in dimensiunea liniara a timpului si spatiului.
Din punct de vedere multidimensional, afirmatia ca acel complex s-a construit cu 38.000 de ani inainte, este ireala, deoarece, din aceasta perspectiva, nu poate exista o datare (n.m. sa mentionezi o data in multidimensionalitate, unde nu exista notiunea de timp).

Obiectivele fizic, concret poate trece neobservat, in timp ce pentru altii, este evident, desi spatiul in care existati este acelasi.
Se intampla aceasta din cauza domeniului diferit de frecvente pe care rezoneaza fiecare corp fizic. Aceste deosebiri de perceptie nu se opun una alteia, asa cum undele modulate in amplituidine, (MA), nu sunt deranjate de undele modulate in frecventa, (MF).

Cand o entitate are domeniul de vibratie plasat la interfata dintre a multe lumi din interiorul si exteriorul planetei.

Exista multe alte zone in care sunt plasate piramide, dar cel de la Ginza este cel mai puternic.
Maestrilor, in arealul de la Giza se petrec mult mai multe fenomene decat cele pe care voi le puteti percepe.

Puncte de interfata multidimensionala.
Aspectele unice ale lumii voastre fizice, care au loc in momentul unic de ACUM, sunt percepute diferit de fiecare dintre voi, in functie de acumularile din vietile trecute si cea actuala, si de nivelul vibratoriu pe care rezonati.
Nici macar in plan fizic perceptiile si aprecierea nu sunt identice: pentru unii dintre voi, un aspect fizic, concret poate trece neobservat, in timp ce pentru altii, este evident, desi spatiul in care existati este acelasi.
Se intampla aceasta din cauza domeniului diferit de frecvente pe care rezoneaza fiecare corp fizic. Aceste deosebiri de perceptie nu se opun una alteia, asa cum undele modulate in amplituidine, (MA), nu sunt deranjate de undele modulate in frecventa, (MF).

Cand o entitate are domeniul de vibratie plasat la interfata dintre doua dimensiuni, se intampla frecvent ca entitatea sa oscileze intre aceste dimensiuni, avand perceptii, viziuni si constiinta celor doua dimensiuni, pentru paleta vibrationala pe care patrunde la un moment dat.
Modalitatea de exprimare a acestor realitati accesate temporar, poate fi diversa: imagini, fleshu-ri, trairi etc.
Punctele in care puteti trece dintr-o lume in alta, o dimensiune in alta, sunt mici portaluri energetice care va ajuta sa faceti aceste salturi.
Exista, de asemenea, astfel de portaluri, la nivel planetar iar aflarea in proximitate a unei fiinte umane ii poate provoca saltul intr-o alta lume, o alta dimensiune, pentru timpul cat se afla in apropiere, adica in zona de influenta a energiilor din acea poarta.

Intamplarile legate de aceste locuri sunt neexplicate, necrezute sau li se da o explicatie care sa semene cat de cat cu ceva cunoscut din experienta umana. Uneori, insistenta asupra acestor fenomene poate duce la ridiculizarea persoanei in cauza, fapt pentru care, in cele mai multe cazuri, fenomenul neexplicat este trecut sub tacere.

Trebuie sa spunem ca multidimensionalitatea apartine campului energetic si este un vast subiect de studiu si analiza in fizica cuantica. Ea este o realitate, indiferent daca este sau nu recunoscuta de lumea voastra.
Ea nu poate fi plasata in domeniul SF decat de catre ignoranti, si este un capitol al
Stiintei Sacre.

Putini suntinsa capabilisa-si adapteze frecventa lor umana pentru a optimiza pe deplin Mer-Ka-Na in punctele de multidimensionalitate.
Cel mai adesea, trecerea de scurta durata intr-o dimensiune superioara, ajuta la cresterea coeficientului de lumina din fiinta celui implicat, ceea ce-l ajuta in evolutie.

Piramidele din Giza, si din alte noduri de putere, au fost construite in noduri sacre, bine determinate si prin aceasta se explica indelungata lor existenta.
Ele fac parte din reteaua cristalina a planetei care s-a reactivat in buna parte si care va atinge posibilitatile ei maxime la sfarsitul anului 2012.

Sursa: www.Earth-Keeper.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu