Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 octombrie 2011

Mesajul lui MATEI (2)


MATEI
(10 oct 2011; channeler Suzanne Ward)

(continuare)

11. Astfel, pe termen lung, negativitatea diverselor surse individuale sau de grup se va regăsi în conştiinţa colectivă, câmpul de energie puternică degajată de locuitorii Pământului, prin gândurile, sentimentele şi acţiunile lor, creând tot ceea ce se întâmplă în lumea voastră.

12. De-a lungul mileniilor, conștiința colectivă a fost dominată de întuneric, influiențând determinant cursul evenimentelor și viața de pe planetă.

În ultimele șapte, opt decenii, în conștiința colectivă au început să se infuzeze informațiile conținute în lumina trimisă Pământului de către civilizațiile avansate ale universului, și aceasta a însemnat influențarea în sens benefic a gândurilor și sentimentelor ființelor umane. Treptat, oamenii au început să fie mai buni, mai cooperanți, mai plini de compasiune și de iubire. Desigur, procesul acesta de schimbare a mentalităților, a credințelor și atitudinii unuia față de ceilalți, necesită timp. Important este însă că noul curs care se dă conștiinței și cunoașterii umane este în modificare și este de așteptat ca nu peste prea mult timp să apară bunele rezultate la care s-au gândit cei care vă ajută și vă monitorizează evoluția.

13. Vibrațiile înalte ale luminii primite pe planetă determină schimbări profunde, pentru o lungă perioadă de timp, în mintea umană, într-un ritm mai alert ca niciodată înainte. La nivel global însă, omenirea nu a atins starea și claritatea spirituală prevăzută în programul de ascensionare.

Omul nu este conștient, sau nu crede, că ar putea manifesta în realitatea pe care o trăiește materilizarea dorințelor și gândurilor sale. Mai de grabă, ființa umană este preocupată de ceea ce nu-și dorește să se întâmple.(Nota C.M.: Așa cum spune Domnul în „Conversații cu Dumnezeu”, de Neale Donald Walsch, păstrarea unui gând de a nu se întâmpla ceva anume, este echivalentă cu dorința ca acel lucru să se producă. Se explică aceasta prin faptul că gândurile care se concentrează asupra unui eveniment, dorit sau nedorit, alimentează energetic acea țintă, mărindu-i probabilitatea de a se înfăptui. Din acest motiv, dacă dorim să nu se producă ceva anume, trebuie să nu ne mai preocupe și să-l înlocuim cu altceva, pe care l-am vrea realizat. La modul general, se spune că trebuie să alegem altceva, să ne schimbăm adică perspectiva).

14. Mulţi dintre voi au trimis întrebări mamei mele, de genul: Cum îmi pot ajuta eu semenii, dacă nu-mi cunosc misiunea pentru care am venit pe palnetă, în această viață? 
Câțiva dintre voi s-au încarnat pentru a deveni lideri, iar miloane dintre voi au misiunea de a-i învăța pe alții. Aceasta se realizează fie prin îndrumarea directă a celor care au nevoie fie prin exemplul personal. Un om luminos va influența majoritatea celor cu care vine în contact, ajutându-i să se trezească, chiar dacă el nu conștientizează că întreprinde această acțiune. Aceasta nu înseamnă că trebuie inițiate acțiuni de prozelitism, de supunere a voinței altora ci doar că se acordă acel sprijin care ajută ființa să se trezească și să conștienizeze mai corect realitățile lumii în care trăiește..

16/19. Vizualizarea a ceea ce dorim să se întâmple poate fi o metodă eficientă de îmbunătățire a realității. Cuvintele, imaginile prin care vă transpuneți gândurile, vizualizarea mentală a lucrului pe care vi-l doriți, dacă se face cu convingere, cu determinare, grăbește intrarea lui în realitatea voastră. Aceasta nu este o magie ieftină, ci o dovadă a modului judicios de folosire a legilor universale. 
Cu cât dorințele au un caracter mai general, cu atât mai repede vor putea fi transpuse în realitate. (Nota C.M.: Explicația constă în faptul că, atunci când mai mulți se concentrează asupra aceluiași lucru, energiile se cumulează și pot crea cu mai multă ușurință un canal energetic care să le conecteze la infinitul câmp energetic universal, cu aceleași caracteristici - Legea Atracției Universale). 
De exemplu, o temă bună de abordat ar putea fi dorința ca întreaga umanitate, sau populația unui teritoriu să fie mai fericită, mai împlinită și mai pătrunsă de credință. În acest scop, vizualizați în același înterval orar, și, dacă se poate, în grup, scene din acea stare de împlinire în care ființele umane vă apar pline de iubire și de satisfacție pentru că ceea ce și-au dorit, se realizază. (Nota C.M.: Cea mai cunoscută formă de meditație-vizualizare colectivă, din păcate neînțeleasă și denigrată de mulți, în special de mass-media ignorantă, este SPIRALA YANG pe care, periodic, o realizează yoghinii la Costineși și la Băile Herculane). 
Vizualizaţi o mulţimi de oameni fericiți, plini de compasiune și iubire, plini de sănătate și vigoare, întâlnindu-se și salutându-se jovial. 
Vizualizați cum această mare de oameni sănătoși și fericiți se bucură de frumușețile naturii, de razele binefăcătoare ale soarelui, de prezența ființelor divine printre ei etc. 
Vizualizați cum copiii voștri plini de sănătate se hârjonesc fericiți prin parcuri, la piscine sau pe terenurile de joască și de sport. 
Vizualizați cum mese nesfârșite și îmbelșugate sunt pregătite ca lumea să se așeze în jurul lor pentru a se delecta cu tot felul de bunătăți.

O, da, știu, mulți vor spune că asta este o aiureală, că este rodul unor minți bolnave etc. 
Vă veți convinge, mulți dintre voi, nu peste prea multă vreme, că puterea gândului, imaginația, au un rol extrem de important. 
Toată creația are la bază imaginația și dorința. 

Voi sunteți co-creatori și aveți puteri nelimitate de a înfăptui cele mai îndrăznețe visuri, căci Creatorul v-a învestit cu această abilitate chiar de când v-a creat. În dimensunile în care veți accede, nu peste mult timp, veți constata că tot acest tablou este cum nu se poate mai adevărat.

17/19. Planeta voastră nu se află acum în cea mai fericită condiție, așa cum v-a declarat și Mama Gaia, dar voi puteți face mult mai multe pentru a o ajuta. 
Mai sunt încă multe pământuri deșertizate, multe păduri defrișate, multă apă otrăvită, multă poluare etc.
Suzanne Ward
Pentru eradicarea acestor stări de lucruri, omul trebuie să întreprindă acțiuni pe măsură printre care: stoparea proceselor de distrugere și poluare, de expoatare fără noimă a bogățiilor naturale, lucrări de consolidare a terenurilor deteriorate, reîmpăduriri etc. 
Dar, pe lângă aceste măsuri pragmatice, în plan material, vă indicăm și procedeele ezoterice de care am vorbit mai sus, adică, efectuarea unor meditații și vizualizări (mai ales sinconizate şi în grupuri cât mai mari) ale stărilor pe care vi le doriți. 
Imaginați-vă un cer limpede, ape curate, păduri înverzite, grădini de flori și pomi plini de rod, iarbă grasă și turme de animale etc. 
Credeți-mă, contează și are efect!

Sursa: www.matthewbooks.com.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu