Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 19 octombrie 2011

DEJA A ÎNCEPUT(3)


Mesaj de la Arcturieni.

(5 septembrie 2011; channeler Suzann Caroll Ph.D).

Conştiinţa în cea de a 5-a dimensiune. Călătoria inter-diemensională este un proces de menţinere a conştiinţei dimensiunii a cincea pentru un timp mai îndelungat, voi afându-vă în planul Pământului, unde există cea de a treia dimensiune, caracterizată prin limitare şi frică. Pentru a ieşi de sub această influenţă a dualităţii, printr-un efort de voinţă, trebuie să vă plasaţi în unicitatea Conştiinţei lui UNU. Atâta timp cât conştiinţa voastră, şi, implicit, aşteptările şi percepţiile voastre, vor fi în rezonanţă cu frecvenţa SURSEI, veţi ieşi de sub influenţa 3D, particularitatea spaţiu / timp nemaiputând constitui o barieră. Acest lucru vă va permite să călătoriţi inter-dimensional.

Multe dintre încarnările recente sunt libere de influenţele celei de a treia dimensiuni, acestor fiinţe fiindu-le mult mai uşor să acceadă la dimensiuni mai înalte.

Mulţi copii fac acest lucru frecvent fără ca cei de lângă ei să sesizeze, mai ales că ei, născându-se cu asemenea abilităţi, consideră că toată lumea le posedă, și nici prin minte nu le trece să întrebe pe alcineva dacă și lui i se întâmplă.(Ar fi ca și când ai avea curiozitatea stupidă să-ți întrebi amicul dacă și el respiră!)

In multe situaţii, după ce ați realizat că nu este o abilitate generală, ați păstrat secretul contribuind, în timp, la crearea unui sentiment de oarecare nesiguranţă, poate chiar teamă, că, cine ştie, poate sunteţi o fiinţă mai specială, mai labilă, şi că nu este tocmai indicat să vă expuneţi judecăţii altora.

Înţelegând mai corect prin ceea ce aţi trecut sau treceţi, cea mai corectă atitudine este să tatonaţi dacă şi altora li se întâmplă, şi să faceţi schimb de opinii. Aceasta vă va ajuta să vă reamintiţi din ce în ce mai mult ceea ce aţi trăit şi, în acest mod, veţi reuşi să vă familiarizaţi cu caracteristicile acelei dimensiuni în care, din când în când, aţi evadat. Rezultatul final va fi că vă veţi apropia tot mai mult de planurile superioare iar fiinţa voastră va începe tot mai des să vibreze pe acele frecvenţe şi aceasta vă va înmulţi abilităţile în spaţii multidimensionale.

Abilitatea de a călători în alte dimensiuni este stocată în fiinţa voastră, mai precis, în ADN-ul vostru, în proporţie de peste 97%, adică în acea parte căreea ştiinţa voastră nu-i atribuie niciun rol. Altfel spus, voi nu trebuie să mai învăţaţi nimic, trebuie doar să vă reamintiţi, să vă redescoperiţi, căci totul este depozitat în voi. In acest proces de re-amintire, dorim noi să vă ajutăm. Practic, ce ar trebui voi să mai faceţi, înafara acţiunii de socializare cu semeni de-ai voştri care trec prin aceste faze? Să vă doriţi să vi se întâmple. Această preocupare ar putea chiar să vă obsedeze, în sens constructiv. Pentru aceasta, este nevoie să fiţi deschişi la schimbare, la noutate şi să priviţi cu încredere şi iubire acest proces de revalorificare.

Fiind prezenţi în această perioadă de profunde transformări, oportunitatea de a vă re-descoperi este extrem de mare. Preocuparea de a accesa alte lumi va face să vă crească conştiinţa şi să se estompeze iluzia separării de lumile universului multidimensional.

După ce vă veţi fi recăpătat conştiinţa multidimensională, iluzia separării va dispărea complet iar voi veţi experimenta uniunea cu Sinele vostru Înalt şi cu Sinele Noului Pământ. Aceasta înseamnă că deja puteţi considera că Gaia a trecut la conştiinţa de ACUM.

Voi, Lucrătorii în Lumină care în mod voluntar ați hotărât să urmați Pământul în ascensiunea sa, continuați să vă susțineți planeta cu energiile voastre, cărora le creșteți permanent vibrația, contribuind în acest fel atât la ascensiunea personală cât și a planetei, ‘’nava voastră cosmică’’.

Suzanne Caroll
Prin dimensiunea a 4-a veți fi în trecere, ținta voastă și a planetei fiind 5D. În dimensiunea de tranziție, Pământul va fi o planetă mai plină de lumină și va avea foarte puțin întuneric. Puteți compara această situație tranzitorie cu perioada cât durează un zori de zi, în care ‘’noaptea se îngână cu ziua’’. Câd lumina se întărește, umbrele se retrag și razele soarelui încep să lumineze toate ungherele.

Sunt multe modalități de ascensionare în planurile superioare. Ele depind de acumulările din viețile anterioare, de nivelul de evoluție de la care se pleacă și de vitalitatea pe care sufletele o au.

Când intenționați să călătoriți inter-dimensional, trebuie să atingeți o vibrație corespunzătoare care să vă permită intrarea în rezonanță cu frecvențele dimensiunilor în care doriți să călătoriți. Veți avea posibilitatea să creați o formă de lumină în care să călătoriți atașați fiind de acea formă așa cum undele radio de joasă și de înaltă frecvență pot călători împreună pe distanțe foarte mari. (Nota C.M.: procedeul purtând denumirea tehnică de ’’modulație’’). Destinația este atinsă foarte repede în momentul în care forma voastră energetică, în care călătoriți, intră în rezonanță cu câmpul energetic corespunzător dimensiunii aleasă ca destinație, aceasta explicându-se prin faptul că între destinație și forma în care călătoriți, se realizeză instantaneu un canal energetic, practic fără rezistență la înaintare (Nota C.M.: viteza de deplasare fiind mult superioară vitezei luminii. Găsiți detalii și în cartea CLINICA EXTRETEREȘTRILOR, de Adrian Dvir).

SURSA: http://www.multidimensions.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu