Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 24 septembrie 2011

MESAJUL LUNII SEPTEMBRIE 2011 (3)

De la Matei.

(9 sept. 2011; channeler: Suzanne Ward).

(continuare).

21. S-au vehiculat si se vehiculeaza diverse date pentru inceperea Epocii de Aur. Acest proces, in care se prevede ascensiunea unui sistem planetar din cea de a 3-a dimensiune la o dimensiune superioara, este unic in acest univers si, din acest motiv, suscita un atat de mare interes. Particularitatile cu titlul de unicat, privind domeniul de vibratie de la care se pleaca si la care se va ajunge, paleta larga a situatiilor care pot fi intalnite, nivelurile de constiinta cuprinsa intr-un larg evantai caracterial etc. fac ca acest epocal eveniment sa fie monitorizat de foarte multe civilizatii dintre cele mai evoluate.

De indeplinirea multelor conditii si sincronicitati depinde declansarea momentului zero pentru saltul in 4D. Se cunosc potentialitatile dar momentul “apasarii pe buton” nu este cunoscut decat Fiintei Supreme.

22. In prezent se discuta, cu oarecare neclaritate, asupra precizarii densitatii in care se afla planeta, sistemul planetar si omenirea. Exista si discutii asupra modului de amplasare a dimensiunilor. De ex., plecand de la o dimensiune spre alta, ce le delimiteaza trecerea? Exista o saritura brusca dintr-o dimensiune in alta?

Nu exista asemenea delimitari abrubte. Fluxurile energetice nu stau la granita dintre doua dimensiuni asteptand sa treaca dincolo. Vreau sa spun ca granita nu este marcata si nu asteapta nimeni ca sa “taie panglica”. Totul se face din mers, fara asperitati si intr-o anumita perioada.

23. Confuzia privind densitatea este accentuata deoarece cuvantul are doua definitii. Una se refera la masa unui corp fizic si alta la gradul de rafinare a energiilor. Din cauza diferentei vibrationale, voi nu ne puteti vedea pe noi chiar daca am sta in fata voastra sau v-am atinge. Ganditi-va la paletele unui ventilator: cand ventilatorul nu este pornit, paletele pot fi vazute cu ochii fizici, dar daca este pus in functiune, paletele “dispar”, dandu-ne chiar posibilitiea sa vedem dincolo de ele. (Desigur, comparatia este oarecun fortata caci daca bagi degetul….!). Cu cat un suflet este mai evoluat, cu atat frecventa lui de vibratie este mai inalta.

24. Aceasta ne conduce la al doilea aspect al densitatii. Pamantul s-a format din conglomerarea particulelor care, la randu-le, s-au nascut prin compactarea energiei pana la o forma fizica, materiala. Energia plecata de la forma lei cea mai fina si ajunsa la firicelul de praf cosmic, si-a urmat transformarea concentrandu-se din ce in ce mai mult, pana la forma de planeta solida.

Din pacate, vibratia sistemului vostru planetar a continuat sa scada ca urmare a energiilor de joasa frecventa emanate de fiintele umane (prin comportment si gandire).

Calea separarii de Univers (si de Duimnezeu) pe care si-a ales-o fiinta umana, a dus la cresterea energiilor negative, ale intunericului, caracterizate print vibratii joase.

Gandurile, vorbele si faptele omului au format inimaginabile depozite de negativitate care au scazut mereu frecventa de vibratie in sistem, pana cand s-a ajuns la una dintre cele mai joase dimensiuni, cea de a 3-a (Nota C.M.: adica ultima la care se mai poate vorbi de constiinta).

Civilizatia umana a regresat constant pana cand planeta nu a mai putut suporta enormele presiuni ale acumularilor de energie negativa, moment in care (cu cca 70 de ani in urma) Mama Gaia a anuntat ca este pe punctul de a intra in colaps, nemaiputand sa-si mentina orbita sub control (Nota C.M.: Ganditi-va la ce se intampla cu un titirez care-si pierde viteza de rotatie din cauza epuizarii energiei cu care fusese pus in miscare).

25. De-a lungul mileniilor, trupul Pamantului si constiinta colectiva s-au impotmolit in mocirla grea si ucigatoare a celei de a treia dimensiuni.

Mama Gaia (sufletul Pamantului) si-a pastrat un nivel vibrational suficient de ridicat dar trupul sau si al entitatilor umane au cunoscut o continua scadere frecventiala, care a insemnat atat cresterea masei (la acelasi volum) cat si scaderea constiintei si posibilitatilor de cunoastere. Treptat, sistemul planetar s-a insularizat, s-a separat de curentul energetic al universului, lumina care patrundea in el devenind din ce in ce mai putina.

Dar separarea de Lumina implica separarea de Dumnezeu, care a fost inlocuit cu “chipurile cioplite”, cu egoul individual si colectiv care au cunoscut cresteri exacerbate.

Pentru a intrerupe acest curs periculos si dezintegrant, au fost trimisi pe Pamant, la anumite intervale de timp, mesageri ai lui Dumnezeu, pentru ca sa ajute lumea sa se trezeasca din acest marasm distrugator.

Matei.

Sursa: www.matthewbooks.com.

( C.M.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu