Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 august 2011

MESAJUL LUI MATEI pentru luna august 2011 (1)


(11 aug. 2011; channeler Suzanne Ward).
 Pieţele de capital; Murdoch, imperiul media; situaţia somalezilor; revoltele din Anglia; Congresul SUA; ultima suflare a dualităţii; preşedintele american Obama; disponibilitatea lucrătorilor în lumină; misiuni; schimbări viitoare; aspecte ale Epocii de Aur; explicarea densităţii; ajutorul nevăzut.

1. Aici este Matei care vă transmite sentimentele de iubire ale tuturor fiinţelor de pe această staţie spaţială.
Chiar în timpul ultimelor decenii au existat puţine dovezi că viaţa Pământului era în pericol şi că se întreprindeau multe acţiuni de salvare a sistemului vostru planetar. Abia de la începutul primului deceniu al noului mileniu au început să fie recunoscute semnele incinfundabile ale unor acţiuni profunde şi de amploare, menite să salveze viaţa de pe planetă şi planeta însăşi.

2. Ultimele două săptămâni sălbatice pentru pieţele de capital au arătat că Illuminati au pierdut controlul pieţei financiare mondiale pe care mult timp au manipulat-o în aşa fel încât, prin diverse speculaţii, au reuşit să acumuleze averi inimaginabile. Maşinaţiunile lor mai au încă un anume impact asupra tranzacţiilor de rebound (recul) al preţurilor dintr-o ţară sau alta, astfel că apar confuzii, dezorientări şi volatilităţi în piaţa de capital. Sunt ultimele încercări disperate ale profitorilor de până acum pentru a nu-şi pierde poziţiile. Puţin a mai rămas însă până când în sectorul bancar se va crea o nouă bază, care va descătuşa comerţul mondial care va funcţiona pe principii noi, mai sănătoase şi mai echitabile.
3. Dezvăluirile asupra celor care s-au întâmplat în imperiul media, Rupert Murdoch, influenţa lor asupra cercurilor guvernamentale şi viclenele metode de obţinerea informaţiilor vor duce la dispariţia acestui tip de programe care erau folosite pentru manipularea opiniei publice.
Mass-media aservită Illuminati a utilizat diversele programe şi modalităţi pentru a alimenta lumea cu informaţiile care-i avantajau pe stăpânii de la care primesc simbria. Multe dintre aceste informaţii sunt trunchiate, scoase din context, interpretate tendenţios, focalizate pe ţinte false, pentru a abate atenţia de la adevăratele probleme ale ţăriilor şi popoarelor (Nota C.M.: Nu voi înceta să exemplific, la acest subiect, marele rău pe care-l fac unele dintre componentele mass-mediei româneşti, printre cele mai malefice sunt posturile tv Antena 3,2,1, Realitatea şi, mai nou, OTV. Evenimente de prim rang cu care ne putem mândri sunt trecute sub tăcere pentru a da impresia că nimic nu se întâmplă bine în această ţară).
4.Calvarul a milioane de somalezi care mor pur şi simplu de foame, a fost readus în atenţia lumii prin strădania Lucrătorilor în Lumină, care încearcă să activeze o acţiune de salvare a acestei populaţii.
5. Revoltele şi distrugerea pe scară largă din Londra şi din alte oraşe ale Angliei este probabil să se răspândească din cauza condiţiilor grele de viaţă ale unei importante pături sociale, din care tinerii sunt majoritari. În ultimii ani s-a produs o polarizare puternică în sensul că cei săraci au devenit şi mai săraci iar cei bogaţi au continuat să se îmbogăţească. Jaful şi incendiile care au avut loc reprezintă strigătul de disperare al celor tineri pentru care nu se face aproape nimic care să le dea o speranţă într-un viitor mai bun.
6. Este aceeaşi disperare care a dus la lupte înverşiunate ale celor oropsiţi împotriva celor care-şi exploatează popoarele de foarte mulţi ani. Regimurile despotice au condus ţările astfel încât jaful prin legi promulgate în favoarea bogaţilor să le asigure continua îmbogăţire. Diferenţa dintre aceste revolte şi cele din Anglia este că în ţările subdezvoltate s-a generalizat un conflict armat în care răsculaţii sunt priviţi cu simpatie în afara graniţelor, mai ales în lumea occidentală. Cei din Anglia au iniţiat revolte spontane, neorganizate şi nemilitarizate. În plus cei revoltaţi sunt consideraţi huligani şi jefuitori de către majoritatea populaţiei din ţară şi de peste hotare. Ei nu au reuşit să-şi cristalizeze o formă de protest în limitele legii şi nu au un program clar de revendicări.
7. Recent, Statele Unite ale Americii au intrat în atenţia întregii lumi ca urmare a posibilităţii de intrare în insolvenţă, dacă Congresul nu ar fi aprobat creşterea plafonului de îndatorare (şi aşa enorm). În cel de al 12-lea ceas s-a căzut de acord asupra acestui punct divergent, între Guvern şi Congres, după care, congresmenii au intrat în vacanţă. De  fapt problema nu a fost rezolvată ci doar amânată.
8. Şi acest caz ca şi toate celelalte, în care chestiuni financiare şi sociale se acutizează fără a li se găsi o rezolvare durabilă şi de fond, sunt exemple tipice de exprimare a dualităţii în care se încearcă menţinerea vechilor sisteme şi politici caracteristice dimensiunii a 3-a de care planeta şi sistemul planetar se îndepărtează tot mai mult. Aşa zisele soluţii găsite unor probleme de actualitate sunt doar încercări cărora noi nu le acordăm nicio şansă. Încăpăţânarea cu care magnaţii şi guvernanţii insistă să scoată societatea din impas nu va face decât să generalizeze şi să agraveze boala.
9. Un alt aspect al dualitatii este găsirea unui ţap ispăşitor pentru starea nesatisfăcătoare pe plan social, economic, financiar în loc ca fiecare verigă să-şi accepte responsabilitatea şi să se ia măsurile cele mai adecvate, măsuri care stau la îndemâna celor ce deţin puterea economică şi politică în fiecare stat.

Oamenii din Statele Unite şi din alte ţări, care dau vina pe preşedintele Barack Obama pentru tulburările economice din SUA, care afectează şi alte naţiuni, nu prea sunt dispuşi să accepte că esenţa fenomenului are rădăcini în separarea dintre naţiuni, dintre popoare, între care nimeni nu caută consensul, sau dacă-l caută o face cât se poate de părtinitor. Acestor acţiuni şi gândiri divergente emanate de fiecare guvern în relaţia cu celelalte, li se opune Obama, a cărui viziune este de a reuni forţele, inteligenţele şi resursele omenirii în folosul fiecărui locuitor al planetei.

10/11. Este mult mai uşor de elaborat un program înainte de naştere decât a-l realiza în condiţiile în care te naşti în dimensiunea a 3-a, unde vei avea de înfruntat multe zone şi fiinţe încărcate de energii negative ale  întunericului.
Obama a fost de la începutul preluării funcţiei de preşedinte hotărât să lupte cu întunericul, aşa cum există în programul său de viaţă cu care a venit pe Pământ. Există însă o opoziţie puternică a forţelor retrograde care acţionează permanent şi îndârjit pentru ca ideile novatoare ale Preşesintelui să nu fie puse în practică. Nu se pune problema că această opoziţie ar putea anihila efortul lui Obama dar, deocamdată,  progresele se obţin destul de lent şi cu foarte mare efort.

12. Multă lume nu poate înţelege ce se întâmplă în această ultimă perioadă pe Pământ şi cu Pământul. Semnele şi evenimentele care apar sunt analizate destul de prost de către foarte mulţii "experţi" care dau explicaţii dintre cele mai năstruşnice şi lipsite de adevăr, derutând şi mai mult lumea preocupată mai mult de asigurarea traiului material zilnic şi mai puţin de spiritualitate. Majoritatea acestor "specialişti" apelează în analizele lor la date statistice ca şi cum lumea nu ar mai fi evoluat.evoluat. Asemenea diagnosticări derutează pe cei ignoranţi căci dinamica cu care înaintează lucrurile în fiinţa umană, pe planetă şi în univers mai ales de câţiva ani încoace, cunoaşte un înalt grad de transformări nemaiîntâlnite în trecutul planetei. Pentru un observator calificat şi aflat în afara planetei nu este greu de sesizat că cu toată opoziţia forţelor întunecate, dualitatea dispare treptat, graniţa dintre bine şi rău se estompează, călătoria Pământuilui spre dimensiunile cu mai multă lumină şi mai multă conştiinţă continuă iar vibraţia sistemului are un trend crescător şi ireversibil.
Aţi făcut paşi importanţi pe drumul către UNITATE. 
13. Noi v-am avertizat că pe drumul pe care v-aţi înscris ar putea exista încă şi mai multe obstacole în această ultimă etapă a încheierii ciclului cosmic în care sunteţi angrenaţi. Încă mai există multă corupţie, mută lăcomie şi dorinţă de acumulare de bani şi bunuri materiale, multă dorinţă de dominare, mai cu seamă din partea celor ignoranţi spiritual. Încă mai sunt destule fiinţe umane care se mai lasă manipulate de forţele Illuminati.  Va exista însă un final al acestor manifestări îndreptate împotriva fiinţei umane şi a adevărului. Data limită este decembrie 2012. Aceasta trebuie să vă dea curaj şi puterea de a rezista.
Suzanne Ward

14. O puteţi face! Folosindu-vă experienţa acumulată în multele voastre vieţi, făcând apel la unitate şi sprijin între cei care ştiţi despre ce este vorba, utilizându-vă înţelepciunea,  disponibilitatea spirituală, emoţională şi psihică, sunteţi pregătiţi să gestionaţi cu succes toate evenimentele şi stările prin care va trebui să treceţi voi şi Mama Gaia. 
Dacă cei pe care încercaţi să-i treziţi vă refuză ajutorul şi declară că le place starea de dualitate în care se află, lăsaţi-i să-şi urmeze calea pe care şi-au ales-o. Probabil că şi-au pus ceasul deşteptător să sune la altă oră.  


SURSA : http://www.matthewbooks.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu