Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 iulie 2011

Mesaj de la Înaltul Consiliu din Orion.


(21 July 2011; channeler: Karen Doonan)

Bine aţi venit preaiubiţilor! Suntem Inaltul Consiliu din Orion şi venim pentru a vă acorda, în continuare, asistenţa noastră, în călătoria vieţii voastre actuale.
Deoarece multe provocări vă vor afecta emoţional în perioada următoare, dorim să fim aproape de inimile voastre şi să vă încurajăm să le puteţi depăşi ştiut fiind că înaintarea voastră spre dimensiuni superioare trece inevitabil prin acest proces de vindecare, a voastră şi a sistemului vostru planetar.  
Pe de altă parte, restanţele pe care le-aţi acumulat în multele voastre vieţi anterioare, vin acum la suprafaţă pentru a fi recunoscute, validate şi eliberate cu dragoste, pentru că, la timpul potrivit, ele v-au ajutat să vă desvârşiţi experienţele, bune sau rele, pe calea obţinerii măestriei în toate domeniile încercate. Marea voastră experienţă obţinută de-a lungul existenţelor anterioare, v-a ajutat să ajungeţi la nivelul la care sunteţi, nivel care vă permite să abordaţi noua etapă existenţială cu exigenţe crescute dar şi cu posibilităţi multiple. Mulţi dintre voi încep acum să perceapă, cu unul sau mai multe simţuri,  particularităţile unor dimensiuni superioare. Aceste experimente se vor consolida treptat şi, corespunzător, veţi trece tot mai des pragul către dimensiuni superioare, pănă când, în final, trecerea va fi definitivă.
Mulţi dintre voi încep acum să găsească o cale de ieşire  din iluzia în care v-aţi aflat mereu şi să întrevedeţi tot mai accentuat adevărul care până acum poate nici nu aţi bănuit că există. Cei care urmează neabătut calea de ridicare frecvenţială pe care s-a înscris Pământul, au din ce în ce mai des sentimente şi dorinţe de detaşare faţă de vibraţiile celei de a 3-a dimensiuni. Acest sentiment de detaşare de trecut este o etapă firească pe care o parcurg fiinţele umane aflate pe calea ascensionării. Este o parte indispensabilă a procesului de înălţare în care v-aţi înscris. 
Funcţie de alegerile voastre viitoare, în experienţele pe care le veţi avea, veţi înţelege din ce în ce mai clar că toţi aparţineţi aceleiaşi SURSE, că toţi alcătuiţi o unică fiinţă imensă, cu particularităţi de exprimare care vă individualizează şi vă multiplică într-o infinitate de entităţi. Întreaga creaţie se află într-o permanentă schimbare, într-o permanentă deplasare către acel loc unde a fost zămislită.
Seminţe ale fricii sunt replantate într-un ritm tot mai mare pe întreaga planetă ca emoţii deblocate. Mulţi se tem de ceea ce ar putea descoperi când fac introspecţii în profunzimea fiinţei lor, şi le este frică să nu aibă frustrări şi blocări existenţiale din cauza a ceea ce li s-a întâmplat în vieţile trecute. Trebuie să aveţi curajul de al le descoperi şi a le scoate la suprafaţă pentru a le elibera, după ce vi le veţi asuma. Este o treabă care poate induce sentimente de nelinişte dar care, odată eliberate, vă vor asigura liniştea şi limpezi căile pe care doriţi să înaintaţi spre măestria voastră

Cu cât veţi reuşi să vă prospectaţi mai adânc fiinţa, de unde să scoateţi tot ceea ce aţi sedimentat de-a lungul existenţelor anterioare, cu atât veţi putea să vă creşteţi vibraţia şi să accesaţi nivele de conştiinţă mai înaltă.
În aceste introspecţii, indiferent de rezultatul investigaţiilor, vă sfătuim să vă trataţi cu blândeţe şi înţelegere pe voi înşivă şi să nu vă simţiţi vinovaţi de cele pe care le-aţi acceptat cândva în viaţa voastră.
Mulţi dintre voi vor amenda comportamentul şi acţiunile trecutului lor şi vor declara că, la nivelul conştiinţei actuale ar fi procedat cu totul altfel şi ar fi avut alte principii de viaţă. Noi credem că nu trebuie să aveţi regrete faţă de ceea ce aţi făptuit în vieţile anterioare, căci totul a avut un rost şi s-a desfăşurat în conformitate cu un program care a stat la baza atingerii nivelului de conştiinţă şi înţelegere la care aţi ajuns acum. Dacă nu vă veţi ierta şi nu vă veţi asuma trecutul, veţi trece prin stări de regrete şi frustrare care, în fond, nu pot schimba nimic din ceea ce a fost dar vă vor afecta nivelul de vibraţie actual, blocându-vă mai mult sau mai puţin evoluţia.

Pe de altă parte, trebuie să facem menţiunea că viteza cu care că vă deplasaţi pe calea care duce la nivelele superioare de conştiinţă nu este întâmplătoare: o deplasare mai lentă v-ar face să progresaţi încet iar o viteză prea mare poate să vă afecteze profund fiinţa şi să vă compromită efortul de ascensionare. 
În această deplasare veţi putea face şi anumite pauze pe care le veţi percepe ca stagnări pe care, poate nu veţi fi dispuşi să le acceptaţi. 
Fiţi răbdători cu evoluţia fiinţei voastre deoarece fiecare dintre voi are ritmul său şi stadiul său de evoluţie în fiecare perioadă.
Nu se poate sări peste etape, nu se poate trata superficial şi în fugă o anume etapă pentru a putea ajunge pe cineva din urmă. 
Nimeni dintre voi nu se află posat nici mai în faţă nici mai în spate pe calea pe care mărşăluiţi către SURSĂ, către întoarcerea ACASĂ. Fiecare se află în punctul în care trebuia să fie la acest moment şi acesta corespunde cu lungul şir al paşilor făcuţi de-a lungul existenţei voastre ca fiinţă creată. 
Fiinţele umane sunt capabile de a modifica timpul, mulţi dintre voi atingând deja nivelul de maestru în această abilitate.

În timp ce veţi lucra la procesul natural de evoluţie ‘’menţinându-vă pe cale’’, vibraţia fiinţei voastre va creşte atât cât este necesar şi optim pentru fiecare dintre voi. Desigur, poate exista şi stagnare sau regres, dacă veţi alege alte căi ocolitoare sau veţi abandona dorinţa de înălţare. Nu vrem să spunem prin aceasta că nu trebuie să mai faceţi nimic şi că doar faptul că vă menţineţi în existenţă v-ar asigura înaintatea. Calea pe care v-aţi înscris trebuie să o străbaţeţi personal, nelăsându-vă pradă himerei că va veni un mijloc de transport în care să vă urcaţi pentru a vă transporta repede şi fără nici-un efort la destinaţie.
Deasemenea, este de menţionat că pe calea pe care v-aţi ales-o nu există scurtături care să ocolească urcuşurile sau să sară etapele.

Multe lucruri nu sunt dovedite şi atestate ştiinţific, dar această nu înseamnă că nu sunt adevărate. Ştiinţa nu deţine apanajul cunoaşterii generale, ea îşi reproduce experienţele la nivelul liniar al dimensiunii a 3-a, dar când se trece graniţa acestei dimensiuni, alte legi au aplicabilitate.
Există un domeniu vast de cunoaştere, care nu este disponibil preceselor de cercetare şi în care omul de ştiinţă este neputincios; ne referim la imposibilitatea de a identifica adevărul general, altfel decât prin introspecţie. Când ştiinţa spune că ceva anume este imposibil, nu face decât să-şi recunoască graniţele până la care a putut răzbate.
Fiecare dintre voi îşi poate crea zona propriei cunoaşteri, independent de ceea ce spune ştiinţa. Cei care ajung să intre în legătură cu Sinele lor Înalt, sunt conectaţi  la SURA ADEVĂRULUI şi această conexiune le asigură evoluţia.

Încă o dată vrem să subliniem că iluzia este un instrument puternic şi este uşor să cedezi acestei tentaţii.
Karen
Înainte de a ne încheia mesajul, vă rugăm să reţineţi recomandarea noastră de a lucra mai mult cu inima în tot ceea ce faceţi; orice raţionament pe care-l faceţi este indicat a-l trece în final prin filtrul inimii. Atunci când amândouă lucrează simbiotic, rezultatele sunt minunate. Dacă însă între cele două foruri cu abilităţi de decizie apar difuncţionalităţi, ‘’mergeţi pe mâna‘’ inimii. 
Şi mai este ceva: nu respingeţi apriori ceea ce voi nu aţi experimentat.

Noi suntem Consiliului Superior din Orion, noi suntem fraţii şi surorile voastre din stele. 
NOI TOŢI SUNTEM UNUL

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu