Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 iunie 2011

Valuri tsunami de 1000 de picioare.


(9 iunie 2011; channeler: Crystalai)

Dau această scurtă atenţionare, urmând ca mesajul integral să-l transmit ulterior. Este important ca un număr cât mai mare de oameni să cunoască din timp ceea ce urmează.
După 15 iunie, Japonia va fi acoperită în marea ei majoritate de apele oceanului. Scufundarea Japoniei se va face la mare adâncime, până la sprijinirea de placa Atlantidei. Pe măsură ce voi primi informaţii, le voi difuza cu promtitudine în întreaga lume. După ce Japonia va fi fost scufundată, un val uriaş, înalt de 1000 de picioare (308,4 m) se va forma şi va lovi coasta de vest a Americii de Nord, în special Alaska, Canada, Oregon, California, Mexicul, dar şi coasta de vest a Americii Latine. Valul care a lovit Japonia data trecută a fost de 30 de picioare (9,2 m). Cel care va veni va fi de 1000 de picioare. Viteza cu care se va deplasa acest val va fi de 1000 mile/h (cca 170 km/h).
Va fi lovit puternic statul Washington, dar mai ales Seattle.  Se vor produce cutremure resimţite mai ales de zona Seattle şi de Nordul Californiei. Nu va scăpa neatinsă de furia valului uruiaş nicio zonă de pe coasta de vest a Americii. Los Angeles-ul va fi lovit puternic de cel puţin două ori.
San Francisco şi L.A. vor fi distruse complet. Valurile uriaşe se vor îndrepta apoi către Santa Rosa şi Sacramento. Până la sfârşitul anului Las Vegas-ul se va afla sub ape. Toate oraşele care nu se află amplasate la peste 1000 de picioare altitudine, sunt în pericol de a fi acoperite de ape.
Cei aflaţi în perioada aceasta în Hawaii ar fi bine să se întoarcă sau să nu plece către această zonă deoarece atât Hawaii cât şi toate insulele Oceanului Pacific din această arie vor fi acoperite de apele oceanului, din cauza valurilor uriaşe care se vor forma. Cei aflaţi în Hawaii, şi nu pot păleca, sunt sfătuiţi să se retragă urgent pe munţii cei mai înalţi ai insulei şi să aştepte redresarea situaţiei care va avea loc la începutul lunii iulie.
Toate insulele din jurul Australiei se vor scufunda. Mexicul va fi în marea lui majoritate acoperit de ape. Deasemenea, zonele Baja, Ecuator, Panama nu vor scăpa neinundate.
Tot în acest an, dar mai târziu, acelaşi tip de distrugere se va abate şi asupra  coastei de Est a Americii, inclusiv New York-ul, care se vor afla sub ape. Cronologic, va urma Europa şi apoi India care vor fi acoperite majoritar de ape.
În această perioadă greu lovită, îşi vor face, în sfârşit, apariţia multele nave spaţiale extraterestre care până acum au monitorizat planeta de la distanţă, din atmosfera înaltă a Pământului.
Ei sunt aici şi vor coborâ pe sol pentru a ajuta civilizaţia umană, care va mai rămâne, să se redreseze şi să se reorganizeze pe principii sănătoase existenţiale, fără tirani, guvernanţi hoţi sau nepricepuţi şi fără patroni care să exploateze munca altora.
Toate acestea nu le vor înfăptui cei veniţi, deoarece ei nu au permisiunea să intervină, dar vor consilia fiinţele umane îndrumându-le ce şi cum trebuie să acţioneze pentru a edifica o nouă lume, a iubirii, dreptăţii şi abundenţei.
Ei vor fi alături de noi pentru a ne ghida şi proteja. Ne vor pune la dispoziţie întreaga lor tehnologie înaltă cu care să putem pune pe picioare o economie sănătoasă, nepoluantă şi care să folosească surse alternative de energie, care să nu pună în pericol planeta sau civilizaţia de pe ea.
Ei vor putea, totuşi, interveni direct numai dacă pământenii le-o vor cere în mod expres.
Până în 2013, mulţi pământeni vor fi vizitat deja navele lor spaţiale.
Namaste,
Crystalai

Notă: În ceea ce mă priveşte, aştept previziunea lui Matei, care, în timp, s-a dovedit cea mai exactă.
(C.M.)

Un comentariu: