Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 iunie 2011

NAŞTEREA COPILULUI STELAR ÎN CONSTIINŢA COSMICĂ


De la Arhan. Mihail  

(16 mai 2011; canneler, Celia Fenn)   

Preaiubită Familie din Lumină, cu bucurie şi plăcere vă urăm bun venit în acest spaţiu al Luminii şi Conştiinţei Superioare.
În ultimele sătămâni aţi trecut prin multe schimbări iar acum energia începe să se strabilizeze, pe măsură ce vă mutaţi în Pacea Adâncă şi Lumina Lunii Pline.
Preaiubiţilor, ne amintim bine de momentul în care Buddha a umblat pe Pământ, ca purtător al energiei Masculinului Divin, de iubire şi compasiune.
Este minunat că această energie este trezită în aceia dintre voi care străbat calea anevoioasă a Înaltei Conştiinţe şi a Iubirii.
Ştim că acest lucru nu este uşor pentru voi, pentru sunt încă atât de mulţi pe Pământ, care încă mai umblă pe căile vechi, încercând să răspândească preziceri apocaliptice şi ale distrugerii, făcând tot ceea ce ţine de ei pentru a răspândi idei catastrofice în lume.
Preaiubiţilor, aceste încercări de a panica lumea nu vor reuşi deoarece Pământul s-a mutat deja pe noile structuri, în noile energii unde se stabilizează pe zi ce trece, în noua conştiinţă care exprimă Voinţa Divină şi Iubirea Divină.
Aşadar, voi începe acest mesaj vorbind prin prisma energiel Masculinului Divin, care este activată în această Lună Wesak (perioadă anuală în care se sărbătoreşte ziua lui Buddha), iar apoi voi vorbi de Cheile de Aur ale Înaltei Conştiinţe, utilizate acum pentru a  a deschide portalurile Dragostei şi Graţiei de către aceia dintre voi care sunt gata îmbrăţişeze aceste daruri de la Duhul Sfânt.

LUNA LUI BUDDHA (Wesak) ŞI MASCULINUL DIVIN
Această perioadă, cu particularitatea ei din această lună, mai 2011, aduce o deschidere, un Portal pentru energia de compasiune a Masculinului Divin
După transformările şi schimbările ce au avut loc pe planetă în ultimele 6 luni şi haosul care a urmat, este timpul acum pentru a se permite intrarea unui nou flux de energie, aducător de Pace şi Compasiune în inimile voastre.
Buddha a fost trimis pe Pământ din Inaltele Dimensiuni ale Luminii pentru a ancora energia Divinului Masculin al Compasiunii şi Iluminismului pe planeta voastră. Această energie este un pas esenţial pe calea evoluţiei, şi oferă o punte de trecere de la iluzia materială la claritatea Conştiinţei Superioare.
În acest moment, sunteţi gata pentru a face trecerea în conştiinţă de la dimensiunea a 5-a la cea de a 6-a, cea a conştiinţei magice, miraculoase, care vă cere să eliberaţi iluzia bunurilor şi câştigurilor materiale cumulate în ceea ce voi numiţi „economie” pentru a face saltul în conştiinţa magică a creaţiei care vă va asigura un flux al bunăstării şi abundenţei.
Preaiubiţilor, Pământul este acum pe deplin stabilizat în dimensiunea a 5-a ca Interconectare şi Voinţă Divină. Trecerea la Conştiinţa dimensiunii a 6-a va permite acelora dintre voi care sunt gata să înceapă acceadă la cea mai înaltă conştiinţă a Realităţii Magice şi Spiritualităţii, înceapă să trăiască în tărâmurile mai înalte ale Claritaţii Magice şi Creaţiei.

Energia lui Buddha este puntea dintre aceste dimensiuni ale Luminii .... Prima "Cheie de Aur" a Luminii este energia de Compasiune, aşa cum a fost consacrată şi ancorată de către Buddha. La Luna Plină Wesak, această energie va fi activată intens de valurile Luminii Cosmice care provin de la Centrul Galactic, şi va realiza o combinaţie cu valorile energiilor Feminine Divine ale Compasiunii, care sunt transmise la momentul Luminii Shekinah Platinum. Atunci, se vor iniţia o serie de treziri şi schimbări pentru ca cei care sunt gata, să poată utiluiza Cheile de Aur care-i vor ajuta să pătrundă în Conştiinţa Superioară a Copilului Stelar din dimensiunea a 6-a.
Preaiubiţilor, "Copilul Stelar" este copilul magic din fiecare dintre voi, ca Fiinţă de Lumină, care se află în inima şi sufletul vostru şi care ştie Bucuria si Minunea Infinitului Cosmic. Este copilului din timpul somnului, acea parte din voi care visează şi se scaldă în razele luminii şi sunetului cosmic. "Copilul Stelar" nu poate deveni parte a realitaţii voastre atâta timp cât nu aţi trecut podul Compasiuii pentru a intra în tărâmurile mai înalte ale Luminii, devenind Maeştri ai Luminii Armonice şi Timpului.
După acest important pas, vă veţi afla în faţa portalului celei de a 7-a dimensiuni, unde deveniţi  "Ochiul lui Dumnezeu", în formă umană.
Preaiubitilor, acestea sunt Cheile de Aur, oferite tuturor celor care sunt gata. În acest moment al Lunii Wesak, vi se oferă cheile de la Dimensiunea 6, pentru a intra în Tărâmurile "Copilului Stelar" şi pentru a deveni un Maestru al Luminii Armonice şi un Maestru al Timpului.
Dar mai întâi, Preaiubiţilor, în această Lună a lui Buddha, va trebui integraţi pe deplin energia compasiunii şi Masculinul Divin. Acest lucru se realizează prin eliberarea tuturor iluzilor materiale şi legăturilor voastre cu aceste iluzii, cerându-vă oportunitatea de a păşi în zona Păcii depline şi Clarităţii Fiinţei.                                                                                               
La momentul de Lună Plină, a lunii mai, dacă veţi medita şi vă veţi concentra suficient, veţi primi Cheile de Aur.

MAESTRUL LUMINII ARMONICE
Preaiubitilor, cea de a 6-a dimensiune (6D) este Tărâmul Magic al Miracolului, exprimat mai ştiinţific, Domeniul Quantum, cunoscut de către strămoşii voştri ca Timpul Visatului.(Nota C.M.: Cine doreşte să aprofundeze acest subiect ezoteric, poate găsi detalii în cartea ARTA VISATULUI, de Carlos Castaneda, ed.Rao, 2000). Este acel loc unde "realitatea" este flexibilă şi maleabilă, şi unde conştiinţa controlează prin dorinţă formele şi materialitatea din dimensiunile inferioare. Cei care intra pe acest ‘’teren de joc’’, al manipulării dimensionilor, trebuie să fie "curaţi cu inima", altfel vor rămâne captivi în "Sala Oglinzilor" unde furia, frustrarea şi dorinţele primare se manifestă la nesfârşit, creând "karma". Acesta este motivul pentru care, în această nouă realitate, podul spre dimensiunile mai înalte trece prin Compasiune, deoarece cei care se supun Legii Compasiunii, au inima curată şi nu mai pot fi tentaţi de iluzia lăcomiei şi puterii.
Copilul Stelar are inima curată şi este interesat doar de dorinţa de a explora şi a experimenta, pentru a se împărtăşi din darurile Duhului. El nu vrea să deţină nimic care să-i aparţină în exclusivitate, el nu ascunde nimic de nimeni şi are o atitudine deschisă către întreaga creaţie pe care ar vrea să o cunoască.
Pentru a călători în Domeniile de Lumină, este necesar fii, de asemenea, un Maestru al Luminii Armonice. Acest lucru înseamnă pur şi simplu aveţi activat Corpul vostru de Lumină si să fiţi capabili să lucraţi cu acest Corp de Lumina conducându-l din centrul inimii.
Maestrul Luminii Armonice este centrat în inimă şi împământat în chakra Pământului şi chakra Sufletului Stelar ( Nota C.M : Cred că se referă la prima chakă, ce a rădăcinii şi la chackra 7, din creştetul capului, eventual şi la cea de a 8-a, plasată în afara corpului, acolo unde se  pot atinge degetele mâinilor întinse deasupra capului). Maestru Luminii Armonice este capabil sa-şi menţină Corpul de Lumină într-o stare de rezonanţă armonică cu Lumina Divină şi să poată absorbi cu uşurinţă  radiaţiile cosmice.
Maestrul Luminii Armonice este întotdeauna pe deplin conştient de energiile şi lumina din jurul său, şi este capabil să-şi menţină echilibrul în orice situaţie.
Atunci când devine stăpân pe aceste abilităţi în integralitatea lor, maestrul poate să călătorească în dimensiunile cosmice, purtat de razele de lumină, pe care le utilizează ca vehicul.

MAESTRUL TIMPULUI
Preaiubitilor, pentru a pătrunde în domeniul Luminii Stelelor şi pentru a vă putea deplasa folosind Undele Cosmice ale dimensiunii a 6-a, trebuie, de asemenea, să fiţi un Maestru al Timpului.
In dimensiunile superioare, Timpul este fluid si flexibil, acesta nu este o realitate fixă, imuabilă, aşa cum apare el în dimensiunile inferioare.
În nivelul Quantum al Constiintei, veţi învăţa să stăpâniţi mai multe fluxuri de timp existente în multe cicluri diferite, manifestându-se simultan (Nota C.M.: Găsiţi detalii şi în cartea CLINICA EXTRATEREŞTRILOR, care se postează în serial pe acest blog)
Ştiu că pentru mintea voastră, trăitori în dimensiunea a 3-a, înţelegerea şi acceptarea acestui adevăr nu este uşoară. Dar, pentru Maestrul Timpului aceasta este o banalitate, la care nici nu se mai gândeşte.
Diferitele linii ale timpului sunt create pentru a facilita Copiilor Luminii să călătorească în multe dimensiuni ale conştiinţei. Timpul este un instrument, sau o cheie, care permite introducerea diferitelor stări ale Realităţii în Conştiinţă. În cea de a 6-a dimensiune, veţi deveni maeştri ai timpului şi vă veţi putea deplasa pe diferite linii de timp, pentru a ajunge în diversele locaţii ale Cosmosului

SCHIMĂRILE FIZICE DIN ORGANISM 
Iubiţilor, pe măsură ce treceţi prin aceste schimbări, veţi simţi unele modificări în corpul vostru fizic.    În primul rând, aceste modificări vor activa glandele pineală, pituitara şi tiroida. Cei care vor intra în 6D vor începe să experimenteze modificări biochimice şi celulare în sistemul endocrin şi în zonele din creier care se ocupă cu transmiterea de date precum şi de percepţia şi recepţia stimulilor interiori si externi.
Într-adevăr, dragilor, se va modifica capacitatea voastră de a primi date şi spectre de lumină de la Mintea Superioară, Mintea lui Dumnezeu. Acest lucru înseamnă că, în primul rând, vor exista schimbări în glanda pineala, pentru a permite recepţionarea unui spectru mai larg al luminii cosmice divine. În perioada acestor schimbări sunt posibile, la nivelul corpului, anumite stări de disconfort, dureri de cap, dureri musculare în partea posterioară a capului, la baza craniului şi la umeri.
Apoi, glanda pituitară va începe să se restructureze, şi veţi putea resimţi unele stări de ameţeală, videre neclară, zgomote ciudate în urechi şi vertij.  
  
Creierul este realiniat nu numai pentru a primi date noi, dar, de asemenea, pentru a deveni capabil să transmită date la nivel superior prin ochi şi pe cale sonoră, prin gât de la chakra gâtului (tiroida). Deci, tiroida va fi, de asemenea, afectată de aceste schimbări şi modificări. În aceste situaţii, mulţi dintre voi vor experimenta simptome asemănătoare gripei, bronşită şi afectarea sinusurilor, precum şi probleme care ţin de glanda tiroidă, cum ar fi echilibrul, valuri de căldură, lipsa de putere sau hiperactivitate.
Este posibil, de asemenea, să experimentaţi "suprapuneri de timp", pe măsură ce începe să se instaleze starea de Maestru al Timpului. În acest sens, este posibil să aveţi intense experienţe din vieţile trecute, scene care vă apar în faţa ochilor sau în imaginaţie.
În toate aceste situaţii, cea mai corectă atitudine este să nu le aprofundaţi, ci să vă păstraţi calmul, apreciind că ele apar în mod firesc deoarece fiinţa voastră se transformă în mod benefic şi evoluiază. Asemenea manifestări trebuie să vă dea şi mai multă încredere că v-aţi înscris definitiv pe calea evoluţiei şi că veţi fi unul dintre beneficiarii transformărilor din această perioadă.

OCHIUL LUI DUMNEZEU
La momentul Solstiţiului din iunie 2011 şi începerea Noului An Planetar, unii dintre voi vor intra în posesia "cheilor de aur" pentru a accede în 7D, unde veţi putea deveni "Ochiul lui Dumnezeu". Egiptenii antici înţelegeau "Ochiul lui Dumnezeu", era acel loc sau acea starea de conştiinţă în care fiinţa devine un portal de transmitere a Luminii Divine. 
În acel moment, Fiinţa devine un obiectiv prin care Lumina este concentrată, un punct concenraţional de Lumină Divină. Starea aceasta denotă stăpânirea absolută a Luminii si Timpului, şi capacitatea de a transmite de oriunde Lumină Divină.
Aceste fiinţe devenite "Ochiul lui Dumnezeu", vor fi ancore puternice ale Luminii pentru manifestarea Noului Pământ. Lumea Noului Pământ va fi prin excelenţă una a iubirii, a Înaltei Conştiinţe, cu largi însuşiri în creaţie.
Preaiubitilor, în acest stadiu, caracteristica nu va mai fi "eu voi…", ci "noi vom… ", iar fiinţa va funcţiona doar ca un portal pentru răspândirea Voinţei Divine şi Manifestarea Iubirii fără a avea aşteptări.

Deci, Preaiubită Familie din Lumină, pentru aceia dintre voi care caută evolueze, lunile care urmează vor fi extrem de importante. Vă aflaţi aproape de alinierea din 11/11/11 care va fi un moment puternic de creştere şi evoluţie pentru mulţi dintre voi, care sunt gata şi care sunt chemaţi să facă parte din acest nou model de trezire şi de deschidere.
Celia Fenn
Pentru cei rămaşi în urmă la nivel de conştiinţă, perioada care urmează va fi una şi mai dificilă ca până acum, în care starea de stres, de nemulţumire, de insucces, şi de dezamăgire va fi şi mai puternică şi mai exasperantă. Ei nu vor înţelege adevăratele stări de lucruri deoarece se vor crampona mereu de vechile energii, ale suferinţei şi neîmplinirii. Voi trebuie să-i trataţi cu compasiune, cu iubire şi să încercaţi ca, în măsura în care vor accepta, să înceapă să se trezească, ajutaţi de lumina conştiinţei voastre.                     
Vă dorim bucurie şi dragoste în aventura voastră de a experimenta Lumina, Armonia şi Timpul!

A.A.Mihail
(C:M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu