Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 iunie 2011

MESAJ DE LA ÎNALTUL CONSILIU DIN ORION


(8 June 2011; channeler: Karen Doonan).

Constelaţia Orion
Bine v-am găsit, preaiubiţilor. Noi venim încă o dată pentru a vă asigura că totul este bine pe planeta voastră. Mulţi dintre voi simţiţi că intensitatea noilor energii a crescut ceea ce provoacă unele defecţiuni în sistemele voastre energetice. În ceea ce vă priveşte, noi vă sfătuim să vă detaşaţi cât mai mult de ceea ce vă furnizează sursele mass-media. Asemenea informaţii vă scot din starea voastră de echilibru, vă stresează, rezultatul fiind unele stări de disconfort şi chiar unele simptome de îmbolnăvire.

Pe diferite căi, mulţi dintre voi citiţi mesajele pe care vi le transmitem şi acestea vă încurajază şi vă conferă o anumită stare de linişte şi siguranţă. Important este să vă trăiţi realităţile într-o deplină stare de calm şi încredere, evitând să vă lăsaţi atraşi de acele situaţii sau informaţii care vă scad nivelul de vibraţie.

Nu-i mai puţin adevărat că mulţi dintre voi nu cunosc cum ar trebui să se comporte şi ce ar trebui să facă pentru a-şi păstra vibraţia la cote cât mai înalte.

O dată în plus, noi vă sugerăm să daţi dovadă de discernământ atunci când vă decideţi să daţi crezare unor ştiri care vă provoacă o stare de alarmare a fiinţei. Multe exemple de acest gen se pot da din viaţa de zi cu zi. Bazaţi-vă pe unele principii general valabile, cum ar fi necesitatea de a refuza să-ţi judeci aproapele, indiferent de culoarea pielii, a pregătirii academice, orientării religioase, vârstei, sexului etc. Atunci când aveţi asemenea tentaţii, amintiţi-vă că TOŢI SUNTEM UNUL. Vă rugăm ca în asemenea momente să vă opriţi pentru un moment din acţiune şi să apelaţi la logica aceasta sănătoasă.

Vă rugăm să nu amplificaţi emoţiile negative prin înverşunarea împotriva celor care v-au făcut rău, vouă sau societăţii în care trăiţi. Priviţi imaginea de ansamblu a societăţii umane şi gândiţi-vă la ea cu iubire şi iertare. Încercaţi ca prin atitudine şi acţiuni corecte, să eradicaţi răul din cei care nu au acceptat încă lumina.

Mulţi dintre voi încep să înţeleagă că diferitele rase extraterestre sunt realităţi ale lumii în care trăiţi. În legătură cu aceasta, există două feluri de atitudine. Una, în care se acceptă această realitate, considerându-se că cei din afara planetei vin cu intenţii frăţeşti, cu dorinţa de a ajuta rasele planetei să-şi accelereze evoluţia, dacă aceasta le este dorinţa. Alta se referă la atitudinea de frondă, teamă şi neînţelegere. Cei care gândesc astfel, sunt dominaţi de teama că civilizaţiile universului intenţionează să facă rău planetei voastre. Această atitudine este sursă de vibraţii joase, care nu ajută ascensiunii în alte dimensiuni. Există, desigur, şi aceia care nu cred nimic, care sunt ancoraţi exclusiv în obscuritatea materială, fiind convinşi că numai Pământul este leagănul civilizaţiei.

Noi nu dorim sa va provocăm stări de teamă, care să vă diminuieze vibraţiile. Orice apreciere trebuie să treacă prin inimă şi mai puţin prin minte deoarece mintea ţine de starea materială a lumii, de micul ego care există pentru a corela realitatea imediată a fiinţei umane. Mesajele noastre vorbesc despre iubire şi compasiune cu care trebuie tratate toate fiinţele, toată creaţia.

La ordinea zile se află preocuparea civilizaţiilor din afara planetei de a asigura supravieţuirea rasei umane, chestiune care încă mai pune unele probleme.

Multe civilizaţii de pe numeroase planete ale universului monitorizează din aproape ceea ce se întâmplă pe Pământ, mai cu seamă dacă se ţine cont de următorul val de mare haos care va lovi umanitatea.

În acest program trebuie să fie implicate şi fiinţele umane care, prin acţiuni şi atitudine pozitivă, să contribuie la înlăturarea negativităţii din sistemul planetar şi la amplificarea enrgiilor luminii. Încercaţi să vedeţi partea frumoasă a existenţei şi să atenuaţi manifestările generatoare de stări anormale, nu prin măsuri care, la rândul lor, să nască vibraţii negative, ci prin unele care să schimbe în bine balanţa energetică a lumii.

Permanent trebuie să se urmărească diminuarea stărilor conflictuale, starea de nemulţumire şi actele împotriva vieţii. La baza a to ceea ce întreprindeţi, puneţi IUBIREA şi COMPASIUNEA. Bazaţi-vă numai pe adevărul pe care vi-l oferă inima şi sufletul nu intelectul, care slujeşte micului ego al fiinţei umane.

Războaiele sunt cel mai simplu mod prin care se răspândeşte ura, teama şi neîncrederea. Prin dragoste şi compasiune, voi puteţi să anihilaţi tendinţele războinice şi să creaţi o lume a iubirii, confortului şi îndestulării.Tentaţia de răfuială cu alţii se stinge dacă veţi vedea în ei calitatea de fraţi, de părţi ale aceluiaş UNU.

În următoarea perioadă, este esenţial să rămâneţi centraţi şi concentraţi pe sentimentul iubirii pentru toată creaţia, căci acum este mare nevoie de această atitudine, care vă va ajuta să treceţi mai uşor prin furcile caudine ale transformărilor actuale.
Evitaţi să vă angajaţi afectiv în ştirile şi imaginile care vi se oferă prin mass-media, deoarece acestea vă împiedică să evoluaţi şi vă crează o stare de nemulţumire, de izolare şi de frondă faţă de ceilalţi.
Nu acceptaţi orbeşte ceea ce vi se prezintă ca adevăruri venite de pe „surse”, căci , de foarte multe ori, ele sunt lansate cu scopul de a vă manipula şi a vă abate atenţia de la adevăratele probleme care ar trebui să preocupe societatea sau omenirea.
Filtraţi toate informaţiile prin filtrul inimii şi sufletului vostru. Întrebaţi-vă dacă, dând credit unei ştiri, starea voastră de confort se amplifică sau se diminuiază, dacă acea ştire vă asigură o stare de echilibru sau dimpotrivă. Alegeţi doar acele informaţii care vă ajută să găndiţi pozitiv.

Noi recunoaştem şi apreciem cât de dificil este pentru voi să faceţi aceste alegeri şi să nu vă lăsaţi antrenaţi în atitudini care vă trag în jos, ca frecvenţă de vibraţie. Dacă, într-o anume situaţie nu puteţi ajuta, cel puţin rămâneţi în stare de espectativă, rămâneţi la suprafaţa evenimentelor, refuzând să vă implicaţi.

Faceţi-vă timp pentru a medita, intrarea în meditaţie presupunând ca, în prealabil, să vă „rupeţi”de lume, pentru a vă putea adânci într-o stare de meditaţie profundă. În asemenea oaze de linişte, vă puteţi regăsi calea pe care trebuie s-o urmaţi şi atitudinea corectă pe care trebuie s-o aveţi faţă de tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru şi în lume.

Nu acceptaţi ca în comportamentul vostru să fiţi ghidaţi de ştirile alarmiste pe care vi le oferă cu generozitate şi insistenţă sursele mass-media (radio, tv., internet, ziare şi reviste). Amintiţi-vă că iluzia nevoii, exprimată prin cuvinte precum „scumpire”, „penurie”, „lipsa de resurse” menţine şi amplifică teama, nesiguranţa zilei de mâine, nefericirea, iar toate acestea înseamnă scăderea nivelului de vibraţie şi încetinirea evoluţiei voastre şi a sistemului planetar în care existaţi.

Practicaţi compasiunea în viaţa de fiecare zi, începând cu voi înşivă. De ex., de fiecare dată când vă priviţi în oglindă şi obsevaţi că aţi mai îmbătrânit, că arătaţi altfel decât acum un an, nu adoptaţi o atitudine depresivă, plină de regrete şi neputinţă. Aplicaţi imediat antidotul, spunându-vă că aspectul actual vă conferă mai multă prestanţă, mai multă maturitate, vă creşte aprecierea celor din jur pentru experienţa pe care aţi căpătat-o în această viaţă, vă conferă o aură de fiinţă înţeleaptă şi ocrotitoare.

Vedeţi în voi şi în aproapele vostru nu defectele, răutatea, ci lumina care există în fiinţa voastră şi a celorlalţi.

Acest mesaj este de mare importanţă, este, dacă vreţi, vital pentru necesităţile momentului de pe planeta voastră deoarece, în această perioadă a rapidelor transformări, forţele care se opun înaintării voastre spre mai multă lumină s-au radicalizat, şi-au mobilizat toate capacităţile de care sunt capabile pentru a vă opri înaintarea. Ele apelează la practici precum: răspândirea sentimentelor de teamă, de ură, a minciunii şi înşelătoriei.

În următoarele săptămâni, aveţi mare grijă faţă de corpul şi mintea voastră, supuse acum unor încercări mai dure ca în trecut. Odihniţi-vă suficient, oricum, mai mult decât o făceaţi acum un an, hrăniţi-vă cât mai natural şi mai sănătos, beţi cât mai multă apă de izvor, faceţi băi şi ieşiţi în natură, ori de câte ori aveţi posibilitatea, evitaţi aglomeraţia şi mediul poluat. Detaşaţi-vă de prieteniile care vă produc disconfort, şi care vă scot din starea voastră de echilibru.

Nu dorim să vă creăm sau să vă amplificăm starea de teamă, dar vrem să vă atenţionăm asupra următorului val de distrugere planificat de forţele întunericului, pentru a creşte nivelul energiilor negative în sistemul vostru planetar.

Karen
Vă rugăm insistent să conştientizaţi că majoritatea surselor mass-media, politicienii din opozitie sau de la putere, nu lucrează pentru binele vostru. Cu puţine excepţii, politicienii, mai ales cei care nu au responsabilităţi şi agită doar apele, exacerbează stările negative de lucruri sau inventează tot felul de racile în activitatea celor, destul de puţini, de altfel, care încearcă cu adevărat să slujească colectivitatea. Rămâneţi „în pantofii dv”, nu vă lăsaţi manipulaţi de cei care vă aţâţă pentru a ajunge la putere. Libertatea dv. nu depinde de aceşti profitori şi intriganţi.

Noi suntem Consiliul Superior din Orion, aceasta însemnând că suntem fraţii voştri. Noi suntem voi iar voi sunteţi noi, căci toţi facem parte din aceeaşi SURSĂ, din UNU. Vom continua să vă oferim ajutorul nostru frăţesc, care să vă ajute în evoluţia spre dimensiunile superioare.

Consiliul.

(C.M.)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu