Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 iunie 2011

ISTORIA ADN-ului RASEI UMANE (4)

De la KRYON
(29 Aug.2009, prin Lee)
(ultima parte)

Marea Schimbare

Descendenţa şi istoria ADN-ului au pornit de la o creaţie valoroasă care avea integritatea tărâmului angelic şi un scop sacru. 
Prin libera alegere, omul a acceptat o stare mai mică de conştiinţă. 
Mitologia este plină cu poveşti dramatice în care se găsesc implicate acţiuni ale demonilor, deşi nu a fost vorba decât despre libera alegere a fiinţelor umane.

Acum vă aflaţi în procesul de schimbare, dar ceea ce numiţi voi Noua Eră, nu este o noutate. Este o repunere pe tapet, o readucere în realitate a anticelor cunoştinţe ale civilizaţiei lemuriene. Era şi cazul să vă reluaţi procesul de acolo de unde l-aţi lăsat.Dar pentru a vă plasa în acele realităţi, în acel nivel de constiinţă, trebuie să vă modificaţi ADN-ul pe care l-aţi tot tras în jos până a ajuns să aibă doar două spirale, foarte aproape se starea de animal.

Oh, fiinţe umane, ascultaţi: ACESTA ESTE PUNCTUL CRUCIAL!
Faceţi o alegere convenabilă care să vă proiecteze spre vârfurile Înaltei Conştiinţe nu spre hăurile întunericului!Aţi hotărât să fiţi aici şi acum pentru un scop măreţ, pentru a fi cei care să propulsaţi condiţia umană în dimensiunile pe care le-a avut în vedere Creatorul, atunci când v-a zămislit.

Tot ceea ce eu, Kryon, am adus prin serviciu magnetic pentru voi este să vă ajute să faceţi acele ajustări şi modificări care să vă asigure revenirea la structura ADN cu 12 spirale (sau chiar mai multe).

Această nouă comunicare a devenit posibilă ca urmare a introducerii, încă din anul 1987, a Armonicii de Convergenţă, facilitată de noile energii ale Gaiei care se pregăteşte de Alinierea Galactică.Acesta oferă potenţialul revenirii la o stare pe care o meritaţi..... o stare Lemuriană de spiritualitate, o stare în care războiul nu mai este o opţiune, iar sănătatea va fi asigurată prin intenţionare. 
Mayaşi au vorbit despre aceasta!  
Va fi cea mai înalta vibraţie pe care Gaia a cunoscut-o vreodată. Previziunile lor s-au oprit la anul 2012, când saltul se va produce.Conştiinţa umană adusă la acest nivel înalt de vibraţie, va corespunde cu creşterea structurii şi eficienţei ADN. 
Partea spirituală (cuantică) a ADN-ului se va manifesta prioritar şi se va evidenţia în multe aspecte şi abilităţi conferite fiinţei umane. 

Evoluţia omului s-a accelerat odată cu naşterea copiilor indigo. Comportamentul şi felul a gândi al acestora este diferit de ceea ce cunoşteaţi până acum. Aţi observat? Diferenţa o dă noua structură ADN, în care partea cuantică este din ce în ce mai importantă. 
Discrepanţele între fiinţele umane cu caracteristici liniare (3D) şi cele cu ADN-ul modificat sunt evidente în prezent, şi ele se vor accentua. 
Părinţilor cu copii indigo le este greu să-i înţeleagă şi să-i strunească, dar aşteptaţi să vedeţi cum vor fi şi ce vor face copiii copiilor indigo!! Caracteristicile umane sunt mereu în schimbare şi este normal să se găsească într-un permanent proces evolutiv.

În cadrul acestei "New Age", vă recuperaţi potenţialul original pierdut. 
Este timpul ca voi să reveniţi la starea cuantică pe care v-a implementat-o civilizaţia Pleiadiană.În momentul de faţă, se mai duce încă o bătălie crâncenă între structurile create pe baza vechilor energii şi cele născute din noua energie. 
Nu vă îngrijoraţi, se cunoaşte câştigătorul.  
Noua energie cucereşte toate redutele şi instaurează o nouă ordine, un nou mod de a gândi, noi principii şi noi ţeluri. 
Omul de tip nou (Nota C.M. : Nu cel de care vorbea propaganda comunistă !), mai spiritual, mai bun, mai inteligent, mai paşnic, mai iubitor şi mai fericit, se plămădeşte acum în zbuciumatul proces al prefacerilor. ’’Sămânţa a fost aruncată’’; ea încolţeşte şi creşte din seva bogată a noilor energii.                                           
În curând se va vorbi despre alte tipuri de relaţii de orice fel, despre alt tip de economie, alte energii. Schimbările aduse de dimensiunile superioare vor pune bazele unui alt tip de societate umană. În ea nu se va mai putea vorbi de necinste, egoism, ură, luptă pentru supravieţuire, acte de nedreptate, boli.Copiilor indigo şi de cristal le va reveni sarcina de a pune bazele Noii Ere. Toate aceste noi realităţi au la bază şi sunt create de noul ADN.
"Kryon, un om de ştiinţă va fi în măsură să pună în evidenţă, la microscop, de ex., noua structură a ADN ? "  Microscopul actual este un produs al celei de a 3-a dimensiuni, aşa că, orice vi s-ar fi spus despre posibile observaţii de laborator, vă garantez că nu vor revela noua structură ADN. Când se vor crea lentile cuantice, atunci, da, veţi putea vedea modificarea. Atunci vi se va înfăţişa şi acea majoritară parte de 90% a ADN-ului cuantic a cărei utilitate nu o înţelegeţi în prezent.Abia atunci ştiinţa va putea spune că deţine proba incontestabilă a noii structuri. Trebuie spus însă că cercetările în acest domeniu sunt pe calea cea bună şi cunosc un progres important. Cam aceste probleme le-am avut în vedere pentru această întâlnire.

De ce vi le prezentăm, de ce ne pasă de ceea ce se întâmplă cu voi şi cu planeta voastră ?Deoarece şi voi faceţi parte din Marea Familie, şi voi sunteţi fraţii noştri. Sufletele noastre sunt indestructibil legate între ele, deoarece ele sunt emanaţii ale aceleiaşi SURSE.
Cât de curând, omenirea voastră va completa cercul. Noul Pământ va fi definitiv creat cam în decursul următoarelor trei generaţii. Despre aceasta v-am mai vorbit şi cu 20 de ani în urmă.Pentru "sufletele vechi " această tranziţie nu este chiar o noutate; au trecut de mai multe ori prin ea în decursul multelor vieţi anterioare.
Voi, cei care trăiţi aceste evenimente, veţi mai reveni pe Pământ, în marea voastră majoritate, deoarece sunt locurile de care v-aţi legat sentimental, locurile unde aţi avut multe copilării, multe momente frumoase dar şi multe eşecuri care v-au întărit. De toate vi se va face un dor irezistibil, şi nu peste prea multe vieţi, sau imediat, veţi reveni. Veţi găsi însă un alt Pământ, mai primitor, mai prosper, mai plin de pace şi de IUBIRE. Aceasta este schimbarea pe care v-aţi dorit-o la nivel de suflet, schimbarea pentru care v-aţi rugat şi care, iată, se aduce în realitatea voastră.

Mulţi dintre voi cei aflaţi în această sală, veţi apuca acele minunate zile sau vă veţi întoarce cu un ADN îmbogăţit şi cu abilităţi mult sporite. Unii dintre voi veţi fi cea de a doua generaţie a copiilor indigo. Doamne, şi ce năzdrăvănii veţi mai face !!(Kryon zâmbeşte).

Fiţi conştienti de faptul că sunteţi iubiţi şi nu sunteţi singuri. ‘’Cu lacrimile noastre de bucurie, vă spălăm picioarele".
Şi aşa este.

KRYON 
SURSA: www.lightworkers.org.
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu