Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 ianuarie 2011

Mesaj de la ASHTAR (2)


(Ianuarie 2011, canneler Diandra)
(ultima parte)

Cine alege să-şi continuie viaţa condus fiind de ego-ul său pământesc, o poate face. Trebuie să înţelegeţi că, cu cât veţi face alegerea mai repede, cu atât va fi mai bine, căci nu prea mai aveţi timp pentru a rămâne nehotărâţi şi în espectativă. Nu se mai poate continua cu starea duplicitară: şi cu dorinţă de elevare spirituală şi cu păstrarea tendinţelor materialiste. Nu se mai lucrează cu jumătăţi de măsura! Renunţarea la rutină, la vechile concepţii formate în vechea energie se face cu multă voinţă, cu luptă interioară în fiinţă, poate cu suferinţa abandonării căii bătătorite, pe care aţi mers în multele voastre vieţi.
În transformarea fiinţei voastre, folosiţi-vă cât mai mult de sentimentul iubirii fără condiţii şi cereţi ajutorul celor care cunosc drumul, căci, cândva, l-au străbătut şi ei. Tindeţi mereu spre întâlnirea şi contopirea Sufletului cu Spiritul vostru Superior.

Trebuie înţeles că cu cât vă angajaţi mai repede în realizarea transfărmării voastre spirituale, cu atât vă va fi mai uşor. Întârzierea amplifică dificultăţile căci se măresc discrepanţele între Vechile Energii şi Noile Energii.
Nu vă putem preciza data până la care vă mai puteţi reorienta alegerile, dar cu siguranţă că sunteţi pe ultima turnantă.
Vreţi precizări despre 2012, dar permiteţi-ne să vă spunem cei care aleg să aibă încredere în puterea pe care le-a conferit-o Creatorul, vor păşi înainte, potrivindu-şi pasul la mersul ascendent al planetei. Cei care nu se trezesc, nu evoluiază, vor constata că vor fi din ce în ce mai defazaţi faţă de vibraţia Noului Pământ şi, până la urmă, vor trebui să se hotărască să plece, deoarece viaţa lor nu va mai fi propice în Noua energie.                                                 
Pentru cei care nu vor să ascensioneze, nu se poate spune că alegerea lor este greşită, doar că drumul lor către desăvârşire, către măestrie va deveni mai lung şi mai accidentat. Destinaţia este aceeaşi, doar căile care duc acolo vor fi diferite.
Nu vor veni decizii de undeva care să vă impună o anume cale, nimeni nu va fi dus cu forţa undeva, nu vor fi luate de nimeni măsuri punitive împotruva celor care aleg să rămână la modul de viaţă de pâna acum. Când vor începe să facă altceva, va fi ca urmare a convingerilor din fiinţa lor, din acea etapă.
Voi veţi fi catalizatorul propriei voastre schimbări. Cine nu intră în fluxul schimbărilor, va rămâne în urmă şi, până la urmă, va căuta zona şi grupul cu care va fi compatibil. Pentru cei care au ales schimbarea, vechea lume va deveni din ce în ce mai anacronică, mai de neacceptat.
Principiile, preferinţele, aprecierile, realitatea existenţială se vor modifica în conformitate cu noul spectru de lumină care va caracteriza fiinţa angajată pe calea înălţării sale. Voi reprezentaţi schimbarea în lume.
Nu vă aşteptaţi ca lumea să se schimbe în mai bine dacă fiecare dintre voi nu face schimbarea în el însuşi!
Nu-i sufoca pe alţii cu insistenţa ta de schimbare, dar nu renunţa la a da semnalele schimbării pe care tu ai înţeles-o şi te străduieşti să o produci. Fiecare modificare se adaugă la transformarea generală, care împinge spre înainte societatea.                                           

În tot ceea ce faceţi, puneţi în prim-plan iubirea necondiţionată, care vă va asigura evoluţia. Toate însuşirile societăţii pe care o edificaţi trebuie să fie consecinţe ale iubirii necondiţionate. Orice altă lume, care se bazează pe altceva: înteresul meschin, individual, egoismul, invidia, dorinţa de a acumula în detrimentul celorlalţi, corupţia, minciuna, ura, concurenţa (mai cu seamă neloială) etc., nu poate fi decât un tigru de hârtie care se destramă la cea mai mică adiere de adevăr. 

Dorinţa noastră de a vă vedea cum evoluaţi nu are interese ascunse.
Planeta voastră a găzduit cândva pe unul din marii maeştri ai universului, venit la voi pentru a vă ajuta să creşteţi în spirit, folosind exemplul şi sacrificiul personal. El este Mântuitorul lumii voastre şi tot ceea ce a făcut el s-a bazat pe iubire.Când intenţionaţi să faceţi ceva, gândiţi-vă la curăţenia, simplitatea şi iubirea lui.

Unii dintre voi vor spune că este în natura umană, în firea omului, de a fi şi bun dar şi rău, şi iubitor dar şi duşmănos, şi trist dar şi fericit. Nu, prietenii mei, nu este în natura umană tot ceea ce puneţi pe listă. Toate astea sunt însuşiri ale ego-ului uman care nu prea seamană cu tiparul Creatorului. Ceea ce contează este unde vă aflaţi, unde v-a adus credinţa voastră.

Dacă doriţi să creşteţi, atunci trebuie să alegeţi calea care urcă nu cea care vă coboară. Probabil, vă este dificil să ascultaţi ceea ce vă spun clar şi răspicat. Din iubire pentru voi, nu ne mai putem permite doar să sugerăm problemele, să fardăm realitatea voastră existenţială. Preferăm să vă scuturăm mai tare pentru a vă face să „deschideţi ochii”. MOMENTUL A SOSIT! Dispuneţi de tot ceea ce aveţi nevoie pentru a vă înalţa. Folosiţi uneltele din dotare, căci nu v-au fost date degeaba!

Mulţi dintre voi vin aici şi lucrează cu noi (Nota C.M. în timp ce corpul lor fizic doarme) pentru a crea condiţiile făuririi Epocii de Aur. Cei care doresc să lucreze şi în planul nostru, dar nu ştiu dacă li se întâmplă, pot ca, înainte de culcare, să facă o scurtă invocaţie cerând fiinţelor de lumină aceasta.

Vă voi spune ceea ce i-am spus şi Diadnrei în noaptea de 11/11 (Nota C.M.: probabil, 11 nov.2010), când se afla în Sedona. Ea a întrebat de unde poate şti dacă aceasta se întâmplă sau nu? Eu i-am răspuns: ”Diandra, noi te iubim foarte mult dar nu mai avem suficient timp pentru a ne transforma în babysitter”.
Misiunea noastră a fost extrem de importantă pentru a redresa şi sprijini Pământul şi fiinţele umane. Am acţionat cât de bine ne-am priceput pentru a vă salva viitorul. 
Marea noastră satisfacţie este că am reuşit.   
Ceea ce a mai rămas de făcut, puteţi face singuri.

Eu sunt Ashtar, Comandantul Suprem din zona acestei Galaxii şi dincolo de ea şi promit ca pe viitor să nu mai fiu atât de direct cu voi.
Ashtar

SURSA: www.inwardjourney.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu