Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 ianuarie 2011

Mesaj de la ASHTAR (1)

(Ianuarie 2011, canneler Diandra)

Salutări! Sunt Ashtar, Comandantul Suprem al Flotei Spaţiale Intergalactice. Mai întâi salut channeler-ul care-mi intermediază comunicarea cu voi, deoarece acum v-aţi ridicat nivelul de înţelegere, aveţi mai multă credinţă şi mai multă dorinţă de a acumula cunoaştere. 
Permiteţi să punctez câte ceva din ceea ce am făcut în lumea voastră şi în Galaxia căreia-i aparţineţi, dar şi mai departe.
În primul rând, de milenii, am lucrat cu sârguinţă la înveşmântarea planetei voastre în lumină. Acum putem spune cu deplină satisfacţie că munca noastră a fost încununată de succes. 
Pentru lumea voastră, calea spre lumină a fost mult timp blocată între specia voastră şi cei care au utilizat planeta pentru experimentele lor.
Nu se poate spune că ei au intenţionat să vă facă neapărat ceva rău deşi voi aţi privit cu multă teamă rezultatele jocului lor cu planeta. V-aţi gândit la ei ca la cei răi, cei întunecaţi, cei gri, sau orice altceva care aduce răul. În privinţa aceasta, v-aţi cam înşelat deoarece ei nu erau mai răi decăt mulţi băştinaşi de-ai voştri. Doar că ei au dat un sens sportiv, ca să spunem aşa, comportamentului lor cu pământenii(!?)

Prin urmare, în fiinţa voastră au apărut energii generatoare ale sentimentelor de teamă, de nesiguranţă ori de câte ori se vorbea despre acele fiinţe. Acum toate aceste influenţe nu mai există iar deciziile vă aparţin în exclusivitate. Cei care, într-un fel sau altul, aţi considerat ca v-au manipulat existenţa, au plecat.

A venit timpul ca şi noi să ne retragem. Plecăm pentru că ne-am terminat treaba pentru care am venit aici.
Acum va fi alegerea omenirii, experienţa ei în ceea ce doreşte să facă în această lume şi această experienţă o veţi alege în mod absolut liber, cât vă veţi afla în formă umană pe Pământ. Noi nu vom mai interveni în intenţiile şi alegerile voastre. 
Vouă şi planetei voastre aflându-vă acum în lumină, nu mai este nevoie să vi se sugereze calea pe care s-o urmaţi. Lumina v-a adus cunaşterea. Voi nu mai bâjbâiţi prin întuneric. Numai că, oameni buni, deschideţi ochii!!

De acum înainte, umanitatea trebuie să-şi asume imensa responsabilitate a tot ceea ce decide să facă. Erorile vi le veţi plăti căci epoca comportamentului infantil a trecut. Nu va mai fi nimeni care „să vă tragă de mânecă”. Foarte mulţi dintre voi, într-o viaţă sau în mai multe, s-au bazat pe tutela altora, şi din acest motiv au considerat că-şi pot permite să greşească, ştiind că are cine să-i apere. 
Atenţie! De acum înainte, dacă cineva din grup greşeste, evident, plăteşte în primul rând el, însă consecinţele pot afecta întregul grup. 
Aşa că, creşteţi-vă vigilenţa şi exigenţele şi nu mai toleraţi erorile altora! 
Prin dragoste şi solidaritate, ajutaţi-i să nu mai greşească, ajutaţi-i să devină utili colectivităţii căreia le aparţin.

Până acum, omului, ca individ sau ca grup, i s-au acordat graţii, atunci când se afla în situaţii limită. Acum, perioada cadourilor a trecut! (Nota C.M.: cine greşeşte, plăteşte!). 
Nu va veni nimeni să vă pedepsească, legile universului sunt suficiente pentru ca abaterile să fie corectate. (Nota C.M.: corecţiile se făceau şi până acum, numai că puteau avea loc într-un timp mai indelungat, uneori în următoarea viaţă, totul depinzând de cât de evoluat era cel care trebuia să „platească”; cei mai avansaţi plăteau mai repede decât cei aflaţi la nivel scăzut de evoluţie. Din păcate, şi astăzi, majoritatea oamenilor nu fac nicio legătură între faptele lor şi evenimentele din viaţa lor. Pentru ceea ce li se întâmplă rău, îi consideră vinovaţi pe alţii – pe Traian Băsescu, de ex., că tot e la modă!)

Poate că ar trebui să vă spun, că dacă v-aţi învaţa copiii să-şi aleagă corect modelele de viaţă (cel mai bine ar fi ca părinţii să fie modele bune de urmat) ei s-ar dezvolta frumos şi util pentru ei şi pentru societate, ceea ce ar aduce fericirea atât în viaţa lor cât şi în cea a părinţilor. Ceea ce, cu siguranţă, nu trebuie să lipsească unui copil este educaţia spirituală. Alegerile bune în viaţă, rareori vin întâmplător, ele sunt consecinţa firească a educaţiei, în primul rând din familie (Nota C.M.: „Cei 7 ani de-acasă”)

Vreau să vă mai spun că avem o iubire profundă pentru voi, o preocupare profundă pentru soarta lumii voastre, a speciei uname. Ştim că dispuneţi de toate abilităţile necesare evoluţiei voastre fericite, sunteţi o lume cu multă creativitate, cu mult spirit întreprinzător sănătos. 
Trebuie însă să vă spunem clar şi răspicat: PE VIITOR, NU MAI CONTAŢI PE ROLUL NOSTRU DE SALVATORI AI SPECIEI VOASTRE! 
În trecutul vostru chiar foarte recent, ne-am asumat rolul de salvatori ai omenirii, pentru că eraţi în grija noastră, ca să spun aşa, din cauza frecvenţei de vibraţie încă insuficientă ( la acea oră) pe planetă. Acum nu mai este acea situaţie grea.Aţi primit foarte multă lumină de la civilizaţiile înaintate ale universului, la care, în ultima perioadă au contribuit şi mulţi dintre voi.

Am format pentru voi o cale de energie foarte înaltă care v-a ajutat si vă ajută să vă creşteţi mult şi rapid conştiinţa. Consideraţi-l cadoul nostru.

Pe planetă s-au încarnat (acţiune care va continua) multe suflete foarte evoluate, care şi-au asumat un program de ajutorare a umanităţii pentru accelerarea evoluţiei umane. 
Oamenii vor trebui să aleagă ceea ce doresc să facă în viitor. Alegerea trebuie făcută clar şi fără echivoc: vor să evolueze sau vor să rămână in dimensiunea a 3-a, în dualitate? A treia cale nu există.[nota C.M.: Alegerea se face la nivel de suflet, dar la nivel conştient, fiecare dintre noi trebuie să acţioneze prin - fapte bune (karma-yoga), corectitudine, compasiune, spirit de sacrificiu, iertare, iubire, meditaţii, contemplaţie, tehnici de respiraţie yoghină etc].

Vă mai spun un lucru pe care trebuie să-l cunoaşteţi: să nu vă simţiţi niciodată neputincioşi! Conştiinţa este conştiinţă şi aceasta nu este făcută din părţi egale. Este un covor făcut dintr-un mozaic de culori, de mărimi şi forme diferite şi, prin urmare, nimeni nu poate spune că are o contribuţie mai mare sau mai mică, căci nu este adevărat. Frumuseţea covorului o dă fiecare culoare, fiecare nuanţă; contează ansamblul, întregul, nu partea. 

Diandra
Şi covorul acesta al realităţii este IUBIREA DIVINĂ , IUBIREA NECONDIŢIONATĂ. Pentru a vedea cât de frumos este acest covor, nu există altă cale decât să contribuiţi la ţeserea lui. Cei care nu-şi aduc contribuţia nu-l vor vedea niciodată şi, foarte probabil, vor spune că nu există.
 Ashtar

SURSA: www.inwardjourney.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu