Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 10 ianuarie 2011

ENERGIILE LUNII IANUARIE SI ANULUI 2011


Mesaj de la Ierarhia spirituală

(1 ianuarie 2011; Channeler: Frixos Christodoulou)
-PRIMA PARTE-
                            Nota blogger: pe aceeaşi temă, la adresa http://ascensiuneaspiritului.blogspot.com puteţi citi  ''2011/PREDICŢII", mesaj de la Arh.Uriel
1. Sananda                                                          
Iubiţi lucrători pentru Adevărul Divin, eu sunt Sananda. Am venit astăzi pentru a  împărtăşi cu voi energiile noi care deja încep să curgă pe Pământ, în acest an.
Aceste energii vor aduce numeroase şi drastice schimbări în conştiinţa voastră. Va avea loc o ancorare puternică de Lumină care va fi maximă la mijlocul lunii decembrie 2011, când se va încheia un ciclu energetic extrem de important. În acea perioadă, va fi completă aliniarea conştiinţei umanităţii la Voinţa Divină.
În acest moment mulţi oameni, multe suflete sunt pregatite pentru ceea ce este pe cale se producă. Multe alte suflete din toate zonele planetei sunt acum în formare, pregătindu-se pentru a face următorii paşi în sprijinirea procesului Marii Schimbări..
Modificări de bază şi emoţii.
Anul 2011 va aduce şi va accelera schimbări de profunzime.
Reprezentanţi ai altor civilizaţii din univers îşi vor face apariţia, şi asta destul de curând. Această prezenţă va ocaziona explozii emoţionale dar nu va duce la paroxism.
Energia surprizei, emoţiile care se vor crea, vor fi canalizate pe anumite obiective specifice, deşi este posibilă şi o oarecare declanşare haotică a acestor manifestări.
Lucrătorilor în Lumină le revine nobila sarcină de a-şi rafina emoţiile, gândurile şi intenţiile, ajutându-i şi pe cei rămaşi în urmă să o facă.
Dragilor, Lumina lui Hristos va deveni din ce în ce mai strălucitoare în inima oamenilor.

Dar să continuăm cu prezentarea acestui nou an.
Noile coduri ale Marelui Graal vor fi activate şi vor fi desluşite în altarul sacru al inimii voastre, acolo unde se află Apa Vieţii care vă va da puterea de a merge mai departe pentru a vedea din ce în ce mai precis, depăşind insistenţa gândurilor, minţii şi emoţiilor. Vă veţi spăla ochii pentru a vedea din ce în ce mai clar ce vine către voi.
Depăşind stadiul în care încă vă mai aflaţi, veţi ajunge acolo unde totul este bucurie şi extaz, unde în tot locul veţi găsi minuni.Veţi fi plini de har şi de binecuvăntări.
La aceasta să vă aşteptaţi ! Obişnuiţi-vă cu această posibilitate care a devenit iminentă. Lucraţi pentru acest paradis!
De mult timp voi lucraţi şi vă daţi silinţa pentru a schimba unele situaţii, utilizând diverse modalităţi sau depunând mult efort şi energie, fără a avea rezultate importante. Aceasta deoarece munca voastră nu s-a regăsit în adevărul ezoteric, în adevărul spiritual.

În acest timp, cea mai importantă muncă este cea interioară, cea care are legătură cu spiritul.
Nu luptaţi pentru a schimba o realitate exterioară vouă sau orice altă realitate din afara voastră, dar lucraţi cu realitatea existentă în voi. Concentraţi-vă pe acea realitate mult mai vastă. Această nouă realitate se găseşte în inima fiecăruia dintre voi.
Totul se regăseşte în interiorul fiinţei voastre, în sanctuarul inimii voastre. Lucraţi cu aceste energii interioare şi amplificaţi-le căci în ele se află scânteia divină.  
Mergeţi acolo, în centrul fiinţei voastre (prin meditaţie şi contemlare n.m.), şi vedeţi ce găsiţi. Apoi, permiteţi ca acea lumină să se răspândească în corpul vostru total, după care, lăsaţi-o să strălucească în exterior.
În această perioadă vi se oferă cunoaşterea realităţii divine. Pentru a o înţelege corect, vă oferim noile coduri de interpretare care vă vor ajuta să vă creaţi podul vostru de lumină ca un curcubeu structurat pe vibraţiile iubirii.
În timp ce citiţi acest mesaj, Eu vă voi conecta la noua realitate care este adevărul Luminii Christice. Încercaţi să vedeţi, cu ochiul minţii, această energie ca pe un curcubeu de culori minunate care se stabileşte între inima voastră şi inima lui Hristos. Simţiţi acest flux de energie, această legătură care se realizează între voi şi Divinitate.
Respiraţi profund! 
Când înspiraţi, aduceţi acele energii divine în inima voastră, după care ele vă pătrund întreaga fiinţă.   Imaginaţi-vă acum cum cea de a 7-a chakră (Sahasrara n.m.), aflată în ’’vârful capului’’, se deschide ca un potir pentru a primi binecuvântările cerului aduse de Sfântul Duh.
 Sunt Sananda.

2.Arhanghelul Mihail:
2011, un an de profundă curăţare şi purificare.
Preaiubiţi lucrători în Lumină, am venit aici pentru a vă transmite un mesaj important. Sunt Arhanghelul Mihail.
In acest an, veţi primi multe energii cu vibraţii diferite şi pe arii diferite. Ele au nevoie fie clarificate. Aşa că am adus un instrument care să vă ajute să înţelegeţi aceste energii din câmpul vostru energetic, indiferent unde şi în ce moment vă veţi afla.
Puteţi vizualiza în jurul vostru o lumină albastră. Această vibraţie face parte din energia mea şi este de o calitate deosebită. Observaţi această energie care se difuzează în propria voastră aură, în conştiinţa voastră. Inspitaţi această energie pe care eu v-o ofer pentru a vă purifica inima.
Formulaţi următoarea invocaţie: "Cer ca energiile purificatoare ale Arhanghelului Mihail să-mi înconjoare şi să-mi pătrundă fiinţa, ACUM ! "
Respiraţi şi permiteţi ca această energie să şteargă şi să purifice câmpul vostru energetic şi pe cel al mediului care vă înconjoară şiînlăture energiile de frecvenţe joase.
Sunt Arhanghelul Mihail

3.  Arhanghelul Jophiel :
Plantarea seminţelor pentru Noul An.
Iubită familie al Luminii, ianuarie a început. Este momentul cel mai potrivit pentru ca voi să  însămânţaţi noile seminţe. Semănaţi-le în ogorul sufletului vostru pentru a obţine o cultură viguroasă şi plină de inflorescenţe.
În această lună regrupaţi-vă energiile pentru ca în anul 2011 să vă puteţi concentra mai mult pe ţintele ridicării voastre spirituale. V-aţi fixat ţintele? Vi le-aţi definit? 

Accentuiez că trebuie să vă definiţi cu claritate obiectivele spirituale deoarece urmează o perioadă plină de încercări pe planeta voastră cărora le veţi putea face faţă cu mult succes dacă veţi rămâne centraţi în inima voastră, şi nu vă veţi lăsa deturnaţi de la ceea ce v-aţi fixat în program.Vor fi evenimente cu derulări haotice, cărora le veţi face faţă foarte bine dacă veţi rămâne centraţi în inima voastră, urmărindu-vă fără abatere obiectivele pe care vi le-aţi fixat în vederea înălţării voastre în spirit.

Pe măsură ce veţi intra mai mult în acest an, mulţi dintre voi veţi constata că deveniţi mai inventivi, aveţi mai multe idei utile decât în anii anteriori, aveţi chiar anumite viziuni sau previziuni, aveţi, adică, mai mult fler şi sunteţi mai spontani în găsirea soluţiilor. Percepţia unora dintre voi va lucra la cote mai inalte, veţi da dovadă de mai multă  înţelepciune şi veţi face alegeri mai inspirate. Toate acestea vă vor creşte gradul de încredere în tot ceea ce faceţi. Acţiunile voastre vă vor aduce mai multă bucurie şi satisfacţie justificată.

Trăsături generale ale anului 2011.
Anul 2011 va continua să aducă multe schimbari energetice în toate domeniile care caracterizează activitatea umană pe planetă. Perioada va putea fi caracterizată drept una cu multă activitate, întreruptă de scurte perioade de espectativă, de inactivitate. Alternanţa aceasta între perioadele mai lungi de activitate (chiar efervescentă, uneori) şi pauzele mai scurte va fi o caracteristică distinctă a lui 2011.                                                                              
În multe activităţi va fi nevoie de curaj pentru abandonarea unor vechi soluţii, devenite rutină, şi aplicarea unora noi, mai lucrative, mai eficiente.
Iubită Familie a Iubirii şi Luminii, în călătoria voastră noi vă vom servi ca ghizi spirituali în tot ceea ce veţi întreprinde, dacă ne veţi accepta asistenţa, pe tot parcursul anului 2011, cu atât mai mult cu cât în această scurtă perioadă se vor implanta şi noile coduri ale Luminii aduse din dimensiunile superioare, în vederea finalizării ascensiunii sistemului vostru planetar.

Amintim din nou, cât de important va fi ca în tot ceea ce faceţi să vă păstraţi echilibrul, indiferent cât de mari vor fi schimbările din voi, din familiile voastre, din colectivitatea în care trăiţi, din activităţile economice, politice etc.
Preaiubitilor, în numerologie anul 2011 este caracterizat de cifra 4, care înseamnă multă turbulenţă, multă vânzoleală, multe schimbări de viteză, multe reaşezări, multă balansare. Veţi fi nu ca pe un teren plat ci ca pe o mare cu valuri, pe deasupra cărora voi trebuie să vă menţineţi echilibrul. Vestea bună este că voi sunteţi capabili să mergeţi cu siguranţă pe creasta acestor valuri, fără pericolul de a vă îneca.  

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu