Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 iulie 2010

PORTALURILE, UN DAR PENTRU CRESTEREA CONSTIINTEI VOASTRE.

Mesaj de la HELIOS, Logosul Solar

(10 July 2010, channeler Michelle Coutant)

Multiubiţilor,

Comunicatorul meu a cerut o descriere a locurilor pentru ascensiune şi cum funcţioanează acestea. Sper că cele de mai jos vă vor ajuta pentru o cât mai completă înţelegere. Aceste portaluri energetice au fost create pentru a vă ajuta să vă ridicaţi conştiinţa şi vibraţiile la nivelul de conştientizare a celei de a 5-a dimensiuni, şi nu numai.

Procesul de creştere a conştiinţei nu se încheie după o singură vizită în portal. De fiecare dată când vizitaţi un loc de ascensiune veţi fi înconjuraţi de energii ale înţelepciunii. Fiecărui portal (vortex) îi este caracteristică o anumită bandă de frecvenţe. Există multe asemenea portaluri pe Pământ, fiecare fiind calibrat (acordat) pe un anume aspect al conştiinţei globale. Fiecare portal este în responsabilitatea a cel puţin unui Maestru Ascensionat sau altei Fiinţe de Lumină, aşa cum, de altfel, si Razele Luminii Divine sunt guvernate de o anume entitate.

[Nota C.M.> Să amintim doar de unii arhangheli:

- Uriel guvernează raza rubinie, a compasiunii şi a păcii; recepţionată prin chakra Muladhara (a bazei).

- Samuel guvernează raza portocalie, a iubirii, fiind îngerul adoraţiei; chakra Swadisthana (a doua).

- Jofiel guvernează raza galben-aurie, a iluminării ; chakra Manipura (plexul solar).

- Rafael, ingerul iubirii şi al rugăciunii, guvernează raza verde-smarald, a vindecării, smereniei şi purităţii ; chakra Anahata (inimii).

- Mihail guvernează raza albastră, a protecţiei şi dreptei judecăţi; chakra Vishuda (gâtului).

- Gabriel guvernează raza indigo, a armoniei şi purităţii; chakra Ajna (al treilea ochi).

- Zadchiel guvernează raza violet, a purificării şi iertării; chakra Sahasrara (a coroanei) etc.

De fapt, vă este cunoscut că fiecărei culori din spectru îi corespunde o anume frecvenţă de vibraţie. Sesizaţi că vibraţiile (deci, culorile) relaţionează cu corpul nostru printr-un anume canal (chakră), ceea ce demonstrează importanţa funcţionării perfecte a tuturor centrilor noştri de forţă (chakre), dacă vrem să fim potenţial conectaţi la toată conştiinţa universului].

Portalurile sunt calibrate pe anumite vibraţii care pot ajuta la integrarea voastră prin pachete de lumină/conştiinţă cu care vă încărcaţi în vederea ascensionării. Există portaluri specializate pentru elevarea voastră spirituală începând cu nivelul sistemului planetar, apoi, sistemului solar, galctic, universal sau multiuniversal precum şi cosmic. Cei care doresc să fie ajutaţi să ascensioneze, trebuie să abordeze aceste portaluri în mod gradat, începând cu cele specializate pe frecvenţe de creştere spirituală la nivelul sistemului planetar.

După acumulări treptate în aceste portaluri se poate ajunge, din treaptă în treaptă, până la nivelul cosmic de vibraţie şi conştiinţă.

Locurile de ascensionare (portalurile) vă oferă daruri minunate de la civilizaţii extraterestre evoluate, precum: Arcturienii, comandorul Ashtar, Siriusienii sau Pleiadienii.

Există şi un portal care vă încarcă cu vibraţiile planetei Venus. Aceste locuri (spaţii) sunt eterice şi voi le puteţi vizita cerând (în timpul meditaţiilor şi invocaţiilor pe care le faceţi) fiinţelor de lumină (îngeri şi/sau ghizi) să vă transporte fiinţa eterică în portalurile pe care doriţi să le vizitaţi.

Tehnica de contactare a unui portal este următoarea: aţezaţi-vă într-un loc linistit, adoptaţi o poziţie comodă, înlăturaţi gândurile care vă preocupă, închideţi ochii şi începeţi să vă adânciţi într-o meditaţie cât mai profundă. [Nota C.M.: de mare ajutor este dacă înainte de a începe meditaţia faceţi ceea ce se numeşte „consacrarea” adică, vă adresţi în gând Tatălui Ceresc implorându-l să primească fructele meditaţiei pe care urmează să o faceţi. Ceva în genul acesta: ‘’ Tată Ceresc şi Suprem, cu umilinţă te implor să primeşti fructele meditaţiei pe care o încep acum! Ea este menită să crească nivelul meu de elevare spirituală care să mă pună în legătură cu înaltele frecvenţe ale dimensiunii..(planetare, solaritale, universale,cosmice, precizaţi una dintre ele). Facă-se voia ta! Apoi, spuneţi: ”Cer ingerilor mei personali (sau ghizilor mei) să mă însoţească şi să mă protejeze în călătoria pe care o fac la portalul energetic…… (planetar, solarital, galactic, universal sau cosmic, după caz). Aşa să fie!

Încercaţi să sesizaţi anumite vibraţii proprii acelui portal.

O vizită poate dura între o oră şi trei ore. Fiecare dintre voi va putea accesa portaluri din domeniul de frecvenţă care-i caracterizează nivelul de elevare la care a ajuns. Evident, cei mai mulţi vor putea avea acces la portalurile în care vibraţia corespunde planului sistemului planetar. Foarte puţini vor putea avea acces la un portal cosmic. Aceasta vă va da, deci, indicii asupra nivelului de spiritualitate la care aţi ajuns.

Prin aceste deplasări astrale puteţi ajunge la portalul de pe Mt. Shasta, la cel din Telos, la cel de la Piramida din Giza, la portalul Noului Erusalim.Deasemenea, puteţi ajunge în oraşul eteric al Shamballei, supravegheat de Lord Buddha, Logosul Planetar.

Vă puteţi deplasa fiinţa spirituală în portalul solar, unde vă puteţi întâlni cu mine, cu Lady Vesta sau cu alte entităţi, ceea ce ne va produce o mare bucurie. Vă voi invita în Camera Vindecării unde veţi fi baleaţi în vederea purificării şi vindecării organelor corpurilor voastre. Printre voi sunt destui care au atins nivelul de spiritualitate care să le permită să-şi petreacă sejurul într-un portal solarital. In corpul vostru total pot exista aspecte care au atins un înalt nivel de elevare şi alte aspecte unde nivelul poate fi mai scăzut.

Bucuraţi-vă că aceste portaluri există şi vă stau la dispoziţie, pe măsură ce eforturile voastre de creştere spirituală dau rezultate. Dacă doriţi sprijinul meu, solicitaţi-mă, preaiubiţilor.

Eu sunt Helios, Logosul Solar

Sursa: www.transformingradiance.com

(C.M.)

sâmbătă, 24 iulie 2010

UMBRELE DIN INTERIOR

De la Mayan, Paznicul de Zi

(10 July 2010; channeler, Theresa Crabtree)

Eu sunt Etznab, din Sala Oglinzilor.

Căutaţi-mă când sunteţi gata să vă confruntaţi cu umbrele pe care încercaţi să le găsiţi în interiorul vostru, pentru a vă sprijini.

Fiecare dintre voi are adânc îngropate în fiinţa sa anumite probleme rămase nerezolvate din viaţa aceasta sau altele trecute. Este momentul pentru ca ele să fie scoase la suprafaţă şi rezolvate. Dacă le scoateţi la suprafaţă şi acceptaţi confruntarea, ele îşi vor pierde puterea asupra voastră.

Mulţi încă mai trăiesc cu iluzia că ignorându-le, aceste probleme se vor dizolva de la sine, sau vor fi rezolvate de către alţii.

Nu vă amăgiţi, pentru ceea ce se află în fiinţa voastră, voi sunteţi creatorii, sau, cel puţin, v-aţi dat acordul să le găzduiţi în profunzimile voastre. Trebuie să aveţi tăria de a vă asuma responsabilitatea creării şi îngropării în voi a problemelor existente încă. Este momentul să plonjaţi în adâncurile propriei fiinţe, să scoateţi tot ce se ascunde acolo şi să faceţi o triere a ceea ce vă mai foloseşte, pe de o parte, şi ceea ce nu vă mai este util, pe de altă parte.

Pe cele care nu vă mai pot servi, recunoaşteţi-le, îmbrăţişaţi-le şi eliberaţi-le. ( Nota C.M.: ele vor continua să existe, dar în mod independent de fiinţa voastră, căci, tratându-le ca mai sus, rupeţi legăturile energetice cu care erau ancorate de voi. Ca orice nucleu de energie, ele vor deveni entităţi cu viaţă proprie. Amintiţi-vă că nicio energie nu piere, doar se poate transforma, prin evoluţie sau involuţie).

De unde trebuie început, în această tentativă de curăţare?

1. Faceţi primul pas amintindu-vă cel mai recent caz, întâmplare, eveniment, care v-a produs furie, nemulţumire sau frustrare.

2. Incercaţi să identificaţi daunele care le-aţi avut din cauza acelei situaţii.

3. Cine poartă responsabilitatea producerii acelei situaţii ? Poate că au contribuit şi alţii, dar, lăsaţi-i pe ei; căutaţi, cu sinceritate, să aflaţi care a fost propria voastră contribuţie. Veţi înţelege repede că, de fapt, voi aţi fost cauza producerii daunelor din fiinţa voastră, pentru simplul fapt că v-aţi angrenat în escaladarea lui, când aţi fi putut foarte bine să ieşiţi din joc, când situaţia tindea să iasă de sub control. Poate că, în fapt, voi aţi avut dreptate, dar, cu ce v-a ajutat încăpăţânarea de a nu vă da la o parte din calea celui care nu accepta să-şi recunoască vina sau să renunţe?

In fiecare caz întâlnit, întrebaţi-vă ce ar face un maestru, în această situaţie (Aveţi, în acest sens un exemplu foarte bun: IISUS). Chiar dacă este răstignit, din ignoranţa şi neînţelegerea celor care-l judecă, maestrul iartă şi se roagă pentru mântuirea lor. Există nenumărate poveşti despre oameni care au ştiut să-şi păstreze echilibrul chiar în situaţii limită. Ei au fost conducătorii spirituali sau de oşti şi evoluţia societăţii este indispensabil legată de viaţa şi faptele acestor adevăraţi sfinţi.

Cum puteţi urma pilda lor, continuând să va trăiţi viaţa în comunitatea în care vă aflaţi ? Mergeţi în interiorul vostru ori de câte ori dezordinea din jurul vostru tinde să vă scoată din echilibru. Intâmplările şi evenimentele negative au tendinţa de a se aduna şi coagula, fapt ce vă va influenţa corespunzător, dacă vă veţi lăsa copleşiţi de ele. Înţeleptul observă derularea energiilor negative dar nu se expune influenţei lor, fără a se proteja. Dacă întâmplarea face să aveţi o altercaţie cu cineva, nu amplificaţi starea de nervozitate a oponentului, printr-o atitudine de frondă; ştiţi cum se pune: deşteptul cedează primul.Ca regulă generală, nu lăsaţi problemele nerezolvate, diferedele cu alţii, să treneze, să capete vechime; încercaţi ca problema să fie complet elucidată aunci când se produce, astfel ca, ulterior, să nu mai persiste legături energetice negative agăţate de fiinţa voastră. Nu sugerăm prin aceasta că ar fi necesar să statuaţi nişte relaţii incomode numai de dragul de a evita altercaţiile; pur şi simplu, scoateţi-le din agenda voastră de viaţă şi evitaţi-le. Este, totuşi, important ca celui cu care aţi avut disputa să încercaţi a-i lămuri poziţia voastră, atât cât permite nivelul său de înţelegere. Comunicarea este un mijloc de neînlocuit, atunci când este vorba de elucidarea cauzelor care au provocat un incident, o dispută.

Ideal este ca aceste discuţii lămuritoare să conducă la asumarea faptelor reale şi responsabilităţilor de către fiecare parte, ceea ce poate asigura nu numai stingerea litigiului dar chiar consolidarea relaţiei viitoare între cei doi. De ce insist asupra acestui subiect ? Pentru că viteza de înaintare în evoluţie este cu atăt mai mare cu cât cel în cauză are cât mai puţine legături energetice rezultate din interrelaţionările cu terţii. Aceste legături energetice sunt adevărate ancore care vă fixează în substanţa materială a dimensiunii a 3-a, impiedicându-vă să vă luaţi zborul spre înălţimi. Încercaţi ca ori de câte ori vă confruntaţi cu evenimente negative, să le înlocuiţi cu gânduri sau acţiuni pozitive, căt se poate de operativ. Un mod de gândire indicat este ca, atunci când cel din faţa voastră vrea să vă devină cu tot dinadinsul adversar, imaginaţi-vă că pe acest pământ nu aţi fi decât voi doi. Imediat veţi înţelege că, fără acest interlocutor arţăgos, viaţa ar fi mult mai grea, în deplină singurătate. O lume in care nu ar exista relaţii, colaborare, intr-ajutorare (la limită, chiar ceartă) ar fi o lume singuratică şi tristă, o lume a umbrelor. Incercaţi să înţelegeţi argumentările interlocutorului şi expuneţi-vă, la rându-vă, contra-argumentele, fără ostentaţie sau atitudine de superioritate.

In relaţiile interumane un rol important îl are experienţa proprie. Nu-l contrazice pe cel care îşi expune rezultatele obţinute într-o anume experienţă, dacă tu nu ai experimentat acea acţiune. Dacă da, rezultatele diferite obţinute de fiecare dintre voi pot fi discutate în mod onest, încercând să vedeţi de unde au apărut diferenţele. Asemenea discuţii sunt totdeauna constructive şi ajută progresului fiecăruia. Aceasta este valabil şi în cazul unor oganizaţii, religii, guverne etc. Dacă s-ar fi procedat astfel, astăzi omenirea nu ar mai fi una a separării, a invidiei, a luptei pentru dominaţie.

Bine este ca fiecare să caute la ceilalţi ceea ce este bun, ceea ce vă uneşte, nu ceea ce vă desparte. Căutaţi să descoperiţi frumuseţea din voi şi din ceilalţi, căci sigur aveţi ce admira. Nu există fiinţă sau lucru care să nu conţină în el şi ceva frumos. Trebuie doar căutat.

Vă încurajăm să vă schimbaţi perspectiva, încercând să descoperiţi motive de fericire, de satisfacţie, din tot ceea ce vă iese în cale. Dărâmaţi zidurile care vă despart de ceilalţi! Dacă vreţi să zburaţi, întindeţi braţele nu le ţineţi strânse pe lângă corp.

Fiecare dintre voi este unic şi are abilităţi speciale pe care le poate împărtăşi celorlalţi care, la rându-le, au ce să ofere.

Va dorim cele bune!

Selamet! Etznab 12

SURSA : http://lightworkers.org/

(C.M.)

marți, 20 iulie 2010

Un mesaj urgent de la Saint Germain

(19.07.2010, Channeler Alicia A. Rammel)

Bungăsit tuturor!

Alicia: Am venit astăzi cu un Mesaj al Trezirii din partea Maestrului Invăţător Saint Germain.

Saint Germain: Momentele prezente sunt de o importanţă covârşitoare pentru planeta Pământ aflată în etapa finală a transformărilor programate. Ea se pregăteşte să ‘’apese butonul’’ care va declanşa moartea Vechii Lumi şi naşterea Lumii Noi.

Vă rugăm să observaţi cu atenţie ceea ce se întâmplă acum în natură şi în lume, pentru a surprinde cât mai multe dintre rapidele desfăşurări de evenimente. În scrâşnetul de durere al Vechii Lumi se naşte Noua Eră, pe planetă. Ştim că această naştere nu este foarte uşoară, dar, ca să spunem aşa, ‘’copilul nu se va naşte mort’’, căci ea a fost pregătită secole de-a rândul. Tranziţia aceasta dureroasă este travaliul de care sufletul vostru a fost conştient de mult.


Ştim că mulţi dintre voi acuzaţi, în această perioadă, diverse dureri în corpul fizic. Acestea au drept cauza acţiunea voastră de a vă despărţi de ceea ce nu vă mai foloseşte. Veţi suporta mai uşor aceste dureri, dacă veţi fi conştienţi de adevărata cauză. Acceptaţi că transformarea fiinţei voastre poate avea loc şi cu unele stări de disconfort, dureri in diverse locuri ale corpului, dar rămâneţi în credinţa că totul era inevitabil şi spre binele vostru individual şi colectiv. Totul face parte din programul cu care aţi venit în această viaţă.

Venim la voi acum, cu acelaşi mesaj pe care vi l-am dat de multe ori, în trecutul mai apropiat sau mai îndepărtat.

IUBIŢI-VĂ SINELE VOSTRU ÎNALT!
VINDECAŢI-VĂ SUFLETUL!
PLONJAŢI ÎN SINEA VOASTRĂ PENTRU A CERCETA TOATE ASCUNZIŞURILE, DE UNDE SCOATEŢI LA SUPRAFAŢĂ PROBLEMELE NEREZOLVATE.
OPERAŢI CU IUBIRE, ACCEPTAŢI CĂ SUNT ALE VOASTRE, VINDECAŢI-LE DUPĂ CARE, ELIBERAŢI-LE! (Nota C.M.- practic, aceasta înseamnă să vă creaţi perioade de linişte în care să nu fiţi deranjaţi ; adoptaţi o poziţie comodă şi încercaţi să vă goliţi mintea de problemele care vă preocupă. Fiţi cât mai prezent în fiinţa voastră şi nu lăsaţi mintea să hoinărească pe unde vrea ea. Liniştiţi-vă mintea! Nu vă opriţi asupra nici-unui gând care vă apare, lăsaţi-l să treacă, fără a vă agăţa de el. Fiţi un simplu spectator al ceea ce vă serveşte mintea. Dacă o imagine vă apare in minte, o puteţi urma fără a intra in relaţie cu ea. Nu o judecaţi, nu o apreciaţi, fiţi doar spectator.)
Masa critică necesară basculării de la vechea energie la noua energie este aproape realizată. Puteţi contribui la atingerea acestei mase critice, încercând să-i ajutaţi pe alţii să se trezeazcă şi să înţeleagă ceea ce se întâmplă acum în lume şi în fiecare fiinţă. Important este cum transmiteţi mesajul, nu cum este recepţionat (primit).

Oricât vi s-ar părea de neverosimil, lumea pe care o vedeţi nu este reală. Este o iluzie! CÂND VEŢI DESCOPERI CINE SUNTEŢI VOI CU ADEVĂRAT, VIBRAŢIA VOASTRĂ SE VA FI RIDICAT LA UN INALT NIVEL DE CONŞTIIŢĂ. Creşterea nivelului vostru vibraţional va ajuta şi la creşterea vibraţiei Mamei Pământ, iubita Gaia.
Timpul este critic pentru lecţia pe care urmează ca voi să v-o însuşiţi, aşa că vom continua.
Voi nu vedeţi decât proiecţia minţii voastre, pe care o luaţi drept realitate incontestabilă. Dacă există o luptă, aceasta nu este cea a structurilor materiale ci a celor mentale. In mintea voastră se formează şi se pune ştampila ‘’adevărat’’pe ceea ce voi credeţi că este realitate. Deci, câmpul de luptă este mintea voastră iar sentimentele (emoţiile) sunt muniţia.


Încrederea în acest mesaj este vitală pentru a înclina balanţa în favoarea IUBIRII şi LUMINII. Cunoaşteţi, probabil, că mintea şi emoţiile (Nota C.M.- corpul mental şi corpul emoţional) au o viaţă efemeră şi aceasta le determină să lupte cu încrâncenare pentru a amâna cât se poate momentul morţii lor. Din cauza fricii, ele încearcă permanent să vă inducă în eroare, făcâdu-vă să credeţi că dacă ele mor, muriţi şi voi, ceea ce este complet fals, deoarece voi (sufletul şi spiritul vostru) sunteţi nemuritori. Când vă părăsiţi corpul fizic (şi, odată cu el, corpul mental şi emoţional), vă mutaţi în alt plan, în altă dimensiune, care corespunde mai bine nivelului la care aţi ajuns în dezvoltarea voastră spirituală.


Înainte de a vă naşte din nou, veţi şti tot ceea ce s-a întâmplat cu voi în toate vieţile anterioare, veţi înţelege exact care vă este nivelul de elevare spirituală şi ce ar trebui să mai faceţi pentru a vă completa experienţele pentru a obţine desăvârşirea. Inarmaţi cu această cunoaştere, vă veţi elabora un plan detaliat pentru ceea ce hotărâţi să faceţi în următoarea existenţă. Vă veţi alege sexul, locul (planeta şi locaţia pe acea planetă), preocupările, familia, părinţii, fraţii şi surorile, starea de sănătate, fizionomia, relaţiile şi interacţionările cu absolut toate fiinţele cu care urmează să vă intersectaţi în viaţa viitoare, data naşterii şi a morţii (corpului fizic). Pentru validarea acestui program (Nota C.M.- denumit programul dinnaitea naşterii) veţi avea nevoie de aprobarea fiecărei fiinţe cu care veţi relaţiona în viaţa viitoare.

Prezentul mesaj este, totuşi, diferit de cele de până acum prin faptul că este imperativ. El este în concordanţă cu nivelul crescut al preocupărilor noastre, ale celor aflaţi în această parte a vălului.

Voi sunteţi pe punctul de a depăşi iluzia dualităţii, proprie planului 3D. Deocamdată, binele şi răul se mai regăsesc în mintea voastră şi de această situaţie încearcă cu disperare să mai profite cei care pănă acum v-au spălat creierele şi v-au infrânt voinţa.
Cei care cred în această dualitate sunt cei mai vulnerabili la încercările de control şi dominaţie. Absenţa iubirii alimentează emoţiile negative care găsesc un susţinător în minte.

Cu cât vă este mai teamă de ceea ce vedeţi că se întâmplă rău în jurul vostru, cu atât contribuiţi la extinderea fricii.

Cei care au acum dominaţie materială au obţinut totul pentru că voi le-aţi permis s-o facă. Adevărul este că ei nu au nici-o putere asupra voastră, decât în măsura în care voi le-o permiteţi. Luaţi-vă puterea înapoi, nu le mai ascultaţi ordinele acestor îmbuibaţi pe seama muncii şi strădaniilor voastre! Concentraţi-vă pe ceea ce vă dictează inima căci ea vă arată cum puteţi ajunge în tărâmurile superioare unde există numai bucurie şi frumuseţe. Străduiţi-vă să vă convingeţi mintea să-şi îndrepte gândurile către Hristos, care totdeauna aşteaptă ca voi să-i cereţi sprijinul. Faceţi asta şi veţi constata că sunteţi ajutaţi.


Dragilor, aveţi libertatea de a alege calea pe care vreţi să mergeţi! Noi nu putem interveni în cazul în care nu suntem solicitaţi şi nu putem face în locul vostru ceea ce voi trebuie să realizaţi. Primiţi ajutorul nostru în diverse moduri, însă voi trebuie să-l solicitaţi şi să-l acceptaţi, pregătindu-vă vasul şi sufletul să primească acest ajutor. Pentru noi, nicio cerere nu este inoportună, dacă pleacă din iubire şi credinţă.

Lumea voastră se naşte din nou dar pe un alt plan al Conştiinţei Superioare. Fiecare dintre voi se va regăsi în acea nouă lume. Dacă doreşte. Cine nu doreşte modificări, va rămâne în dimensiunea dualităţii, continuând să trăiască, ca si până acum, în teama pentru viaţa şi sănătatea sa şi a celor apropiaţi lui. Vă spun aceasta nu pentru a vă speria ci pentru a vă conştientiza că de voi depinde unde şi cum veţi trăi în viitor.


Suntem aici pentru a vă ajuta şi pentru ca voi să şţiţi care vă sunt perspectivele, la ce vă puteţi aştepta. Muniţia cu care întraţi în această "lupta "este energia vibraţională a DRAGOSTEI.

Dacă lumea în care trăiţi nu este cea la care aţi visat, luaţi măsuri si schimbaţi-o, sau plecaţi voi din ea!
Spuneti un NU răspicat pentru tot ceea ce nu se aliniază dorinţelor voastre şi Sinelui vostru Superior. Faceţi ceea ce vă indică inima, nu vă lăsaţi manipulaţi de minte.
Trebuie să fiţi convinşi că sunteţi mult mai puternici decât credeţi. Puterea voastră deplină o veţi descoperi atunci când veţi simţi că fiecare decizie a voastră corespunde Voinţei Divine. De unde ştiţi dacă sunteţi în consonanţă cu Voinţa Divină? Este foarte simplu: dacă ceea ce faceţi place inimii şi sufletului vostru şi dacă ceea ce v-aţi propus se realizează fără piedici, totul punându-se cap la cap (Nota C.M.-adică, dacă în îndeplinirea acelui obiectiv se manifestă fenomenul de sincronicitate), atunci, sunteţi în Graţiile Domnului. Dacă ceea ce faci nu-ţi face plăcere, RENUNŢĂ


De multe ori am folosit următoarea analogie, care vă uşurează înţelegerea. Imaginaţi-vă că vă priviţi în oglindă. In oglidă apare şi reflexia sinelui vostru. Pe faţă observaţi (presupunem) un coş. Incercând să vi-l îndepărtaţi, prin atingerea imaginii din oglindă, nu veţi reuşi deşi aţi pus mâna precis pe locul unde el există. De ce nu aţi reuşit? Pentru că aţi încercat să atingeţi ceva reflectat, ceva care este altceva decât realitatea. Tot ceea ce vedeţi în jurul vostru este reflexie, este iluzie.

Să tratăm acum despre măsura în care fiecare este responsabil pentru producerea răului pe Pământ.

Vă este cunoscut cât de multă negativitate s-a acumulat pe planetă. Cât din această negativitate vi se datorează? Să luăm exemplul scurgerilor masive de tiţei din Golful Mexic. Desigur, principala vinovăţie aparţine magnaţilor care exploatează fără milă şi fără discernământ această bogăţie (care nu este altceva decât sângele planetei) numai şi numai ca prin averile acumulate să domine lumea.
Insă, care să fie vina voastră, a celor mulţi, dacă ea există? Cei care merg la pompa de benzină, făcând plinul care să le asigure deplasări nu neapărat strict necesare, se pot considera responsabili pentru spolierea planetei de bogăţia sa naturală şi pentru poluarea atmosferei, de care este legat un şir lung de agresiuni faţă de sistemul vostru planetar.
Cei care folosesc combustibilul cu discernamant, în cantităţi cât mai limitate pentru a-şi putea asigura o viaţă acceptabilă, lor şi familiei, au partea lor de responsabilitate, mai mică decât prima categorie.
Există însă şi oameni de înaltă conştiinţă care duc un mod de viaţă judicios ales, astfel încât să nu folosească produse petroliere în mod direct; ca să nu mai vorbim de acea rară categorie de oameni care, conştienţi fiind de ceea ce se întâmplă, duc o viaţă retrasă, în mijlocul naturii, renunţând total la ‘’ avantajele’’civilizaţiei.
Materialismul deşănţat, consumismul, care a dominat lumea foarte mult timp, are la bază un program întocmit în Vechia Energie, a cărei cale a tot coborât spre fundătura civilizaţiei umane.
Sinele vostru Superior are pe ordinea de zi utilizarea în mod benefic a Legii Atracţiei Universale care spune că gândirea, intenţia şi emoţia pozitive pot redresa lumea şi sistemul planetar, anulând aplicarea individualistă şi urmărind binele şi fericirea colectivă, precum şi sănătatea planetei.

Cum şi cine animează carnea şi oasele trupului vostru? Cînd veţi afla şi veţi fi convinşi de acest adevăr, veţi fi mântuiţi. Atunci, frica de moarte va dispărea şi fiinţa umană va şti că moartea nu a fost decât o plăsmuire a minţii. În momentul acela veţi deţine întreaga putere care vi s-a dat de la început, dar de care aţi uitat în decursul multelor voastre vieţi în care voinţa altora v-a apăsat grumazul.

Cei care v-au înrobit voinţa şi v-au spulberat speranţele, v-au inoculat ideea că boala este un dat implacabil al corpului uman. Pentru a vă menţine căt de cât in viaţă, ei au produs medicamente de sinteză (adevărate otrăvuri cu efect întârziat), facându-vă să înţelegeţi că dacă veţi fi supuşi, pentru munca pe care o prestaţi (tot în folosul lor) veţi fi plătiţi astfel încât, din mica voastră agoniseală, reprezentând ceea ce au lăsat ei să le scape printre degete, vă veţi putea plati, la limită, hrana, medicamentele, adăpostul şi îmbrăcămintea.

Mintea voastră vă poate fi un bun şi devotat prieten, ea este bunul vostru cel mai de preţ, în lumea materială. Fără ea nu aţi putea face faţă problemelor pe care vi le aduce viaţa în fiecare zi. Numai că, din păcate, majoritatea dintre voi, v-aţi lăsat mintea pervertită de cei interesaţi să vă modeleze în conformitate cu interesele lor. Aceşti adevăraţi demoni v-au cucerit şi racolat mintea, transformând-o în ‘’Calul Troian’’ care a pătruns în fiinţa voastră şi a trecut, mai apoi, ''la butoane''.
Este momentul să alungaţi aceşti demoni din fiinţa voastră, să vă recăpătaţi puterea cu care aţi fost învestiţi de Creator, şi să vă faceţi viaţa aşa cum sufletul şi inima voastră o doresc. În această acţiune dură noi vă vom fi alături, dacă şi voi o veţi dori.
Ridicaţi-vă din genunchi şi cereţi Maeştrilor Ascensionaţi şi Fiinţelor de Lumină, să vă ajute în a vă elibera mintea, revenind din marasmul lumii iluzorii pe care v-aţi făurit-o în lunga voastră existenţă.
Alungaţi tristeţea şi teama, unelte ale cotropitorilor, şi înarmaţi-vă cu încrederea, iubirea, bucuria regăsirii destinului vostru.
Sămânţa îngropată în adâncurile fiinţei voastre, aşteaptă de mult ca voi să vă treziţi şi să o scoateţi la lumină, pentru ca ea să încolţescă şi să se transforme în Floarea Divină care va urca până la ceruri, pentru a-şi întâlni creatorul.
Noi vom uda această floare pentru a creşte repede şi viguros.
Fiecare dintre voi ar trebui să aleagă dragostea şi zilnic să mediteze asupra ei


Dragi copii ai planetei Pamant, trebuie să vă treziţi ! Acum este momentul vostru. Când vă confruntaţi cu întunericul, căutaţi lumina care vă va proteja. Când sentimente de teamă sau neîncredere vă asaltează, întoarceţi-vă în inima voastră, care va şti cum să vă protejeze.

Renunţaţi la programele de televiziune, care nu fac altceva decât să vă otrăvească fiinţa şi să vă vlăguiască mintea. Renunţaţi la a asculta sau vedea ştiri sau imagini alarmiste, ale durerii şi disperării. Mai bine, căutaţi-vă un loc liniştit şi meditaţi.
Programele de televiziune, cu unele mici excepţii, sunt droguri care vi se administreză cu linguriţa în fiecare zi, astfel că, mulţi dintre voi, aţi devenit dependenţi.
Utilizaţi, cu discernământ, internetul care vă poate aduce prieteni şi care are avantajul că puteţi comunica, vă puteţi exprima opiniile, nu sunteţi transformaţi, ca în cazul tv., în ghene de gunoi în care oratori cu simbrie, vă aruncă tot felul de mizerii.

Utilizaţi cu inteligenţă Legea Atracţiei, pentru a vă expune părerile şi a le asculta pe ale prietenilor (cu grijă selectaţi).
Puneţi accent pe aspectele pozitive ale vieţii. Refuzaţi să vă angrenaţi în dispute imaginare, pentru a da răspuns cuiva care nu vă poate auzi. Asta poate fi o mare pierdere de timp, de energie şi chiar de sănătate.


Patronii surselor media (Tv., radio, ziare) au tot interesul să vă alimenteze cu veşti proaste, alarmiste, deoarece, folosind lacunele firii umane, ei cunosc că omul obişnuit (cu deosebire cel ignorant) preferă senzaţionalul şi, în acest fel, îşi cresc audienţa şi, deci, veniturile. Dar nu numai atât : prin programele tv, ei reuşesc să deturneze în masă atenţia lumii de la probleme care nu-i favorizează, răsturnând scara valorilor, a importanţei evenimentelor care au loc.

Umpleţi-vă mintea şi inima cu sentimente de iubire pentru întrega creaţie şi pentru Creator.

Eu sunt Saint Germain împreună cu Maestri Ascensionaţi.

Sursa : http://www.spiritualunfoldment.net/
(C.M.)

joi, 15 iulie 2010

VOI SUNTETI SALVAREA LUMII

Mesaj de la Uriel

(2010-07-14, channeler Jennifer Hoffman)


Este o certitudine că lumea de azi începe să înţeleagă conexiunea sa planetară şi responsabilitatea pe care o are pentru energiile pe care le manifestă în jurul său.

Precum un copil care a facut ceva greşit, voi începeţi să vă întrebaţi care v-au fost erorile şi dacă ele sunt ireparabile pentru sănătatea planetei şi a umanităţii.

Aceste probleme se pun cu mai multă acuitate astăzi când sistemul vostru planetar se află la încheierea unui ciclu de existenţă, ciclu in care s-au produs şi s-au vehiculat anumite tipuri de energie.

Aflat în pragul începerii unui nou ciclu existenţial, sistemul vostru planetar, trebuie cu necesitate să încheie vechiul ciclu, pentru a putea păşi în următorul.

Perioada de tranziţie de la un ciclu la altul se face cu o oarecare teamă, un oarecare regret pentru ceea ce omenirea va trebui să lase în urmă, deoarece o lungă perioadă de timp ea şi-a format un anume habitat, un anume mod de a exista şi supravieţui, pe care acum îl va părăsi.

Caracterul omului s-a format şi în funcţie de condiţiile concrete de existenţă oferite de mediul natural al planetei.

Formatele energetice, grila energetică, structura filtrelor planetei, întregul sistem de conexiuni între Pământ şi sistemul Solar în care există, au fost modificate sau sunt încă în procesul schimbării. Ele au impact asupra conştiinţei umane, care, ca o consecinţă, se modifică la rându-i.

Viteza schimbărilor este nemaiîntâlnit de mare, şi este de înţeles că, pentru o anume perioadă, totul pare a fi un haos, o neclaritate.

Nu trebuie, deci, să vă pierdeţi calmul şi stabilitatea emoţională când constataţi câte fenomene neobişnuite se întâmplă pe mapamond.

Trecerea de la dimensiunea inferioară, 3D, către cea de a 5-a, are o perioadă de graţie, înainte ca totul să se reaşeze, totul să reînceapă să curgă liniştit în noua matcă a energiilor sistemului. Perioada de tranziţie înseamnă şi intersectarea vechilor aspecte energetice, ale dualităţii cu aspectele noii energii, a dimensiunilor superioare. Inainte de implementarea noilor structuri, este absolut necesar să se facă purificarea şi vindecarea a tot ceea ce compune acest sistem (în viaţa minerală, vegetală şi animală).

Această asanare are loc cu unele pierderi exclusiv materiale, dar care, pentru unii, aduc suferinţă. [Nota C.M. : Exemplul cel mai recent este cel legat de inundaţiile care au avut loc în unele ţări, înclusiv România. Faptul că aceste fenomene au avut efecte mai severe în ţara noastră are două explicaţii majore:

- în zonele afectate s-a acumulat, în timp, mai multă negativitate (provocată de lipsa de iubire, de frică, duşmănie, necinste, corupţie, lipsa de credinţă) decât în altele. Aceste fapte contează cu atât mai mult dacă au fost făptuite de persoane având un rol social mai important (politic, administrativ, juridic, religios etc).

- se afirmă, de către surse ezoterice şi religioase, că România a fost aleasă ca Ţară Înaintemergătoare (în exprimare religioasă, Grădina Maicii Domnului). Aceasta ar însemna ca acest loc va trebui, cu necesitate, să fie cel mai purificat, cel mai curat, cel mai sfânt, pentru ca entităţile superioare să poată veni şi manifesta.

Pe cei dispuşi să ia în derâdere aceste explicaţii, îi invit să facă un exerciţiu de logică simplă, imposibil de negat : se cunoaşte că entităţile superioare (începând cu sfinţii şi mergând până la arhangheli, Maica Domnului, Iisus şi chiar Dumnezeu) nu pot apărea în faţa omului obişnuit decât după ce îşi scad corespunzător nivelul de vibraţie, altfel văzătorul s-ar pulveriza, pur şi simplu, din cauza enormei puteri luminoase cu care entitatea s-ar manifesta. Aceasta înseamnă că locul în care o energie superioară se poate manifesta este condiţionat de curăţenia energetică a acelui loc. Intre altele, acesta este şi motivul pentru care, deocamdată, fiinţele din afara planetei nu-şi pot permite să se arate pe Pământ, în spectrul vizibil, deşi reprezentanţii multor civilizaţii se află de ani buni în jurul planetei, într-un mediu existenţial pe care şi-l asigură în navele lor].

Când ura va fi fost înlocuită de iubire, cupiditatea de milostenie, minciuna de cinste, totul va fi mai frumos şi mai curat. Atunci, Noua Energie îşi va demonstra valenţele iar Raiul va fi instaurat pe Pământ.

Spre aceasta se îndreaptă acum omenirea şi numai de ea depinde dacă visul din totdeauna al omului se va împlini.

Condiţiile au fost create, însă omul trebuie să decidă şi să acţioneze în consecinţă.

ACUM!

Nimic nu este dat, nimic nu este luat!

Decizia vă aparţine!

Cu multă dragoste!

Uriel

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

miercuri, 14 iulie 2010

NOUA LINIE A TIMPULUI



De la St Germain, de Ziua Independenţei SUA

(6 Iul.2010; channeler Susan Leland)


EU SUNT St. Germain şi vă mulţumesc pentru invitaţia de a participa la această întâlnire.

Intâlnirile din a patra zi a lunii Iulie (Nota C.M.: ziua independenţei SUA) au devinit o tradiţie pentru familia care ne este gazdă. Iată-ne, deci, încă o dată, împreună.

De această dată, vă încurajez să mă însoţiţi, într-o perioadă trecută din istoria Statelor Unite ale Americii, când acestea deveneau o ţară liberă şi independentă, un simbol al libertăţii pentru întraga omenire, atestată simbolic şi de prezenţa Statuii Libertăţii.

Desigur, anii care au urmat nu au avut toate zilele luminoase, nici la propriu, dar nici la figurat, dar idealurile care au stat la baza întemeierii SUA, sunt reale şi multi-dimensionale.

Mai întâi, vom face o scurtă calătorie, şi apoi vom continua. Povestea care urmează am mai spus-o şi altădată, şi, celor care o cunosc, sper că le va face plăcere s-o reasculte.

Aşadar, eu, St Germain, am avut mai multe vieţi şi identităţi pe Planeta Pământ, fiecare având un scop anume, unele cunoscute, atele, nu. Eu am avut succes în alchimie. Am avut succes în multe domenii legate de ceea ce s-ar putea numi abilităţi magice. In unele existenţe am fost cunoscut ca bancher, şi pot să vă asigur că am văzut şi înţeles nevoia ca lumea să nu mai fie la cheremul bancherilor. Bancherul St Germain, a dat lumii ceea ce voi numiţi actual ‘’dobânzile compuse’’, care oferea datornicilor condiţii mai omeneşti de rambursare a împrumuturilor. Sistemul se mai păstrază şi astăzi, un pic mai abuziv însă, dar pe cale de a fi corectat.

Să revenim la acel moment în care această ţară (SUA) a devenit independentă. Multele grupări de colonişti existenţi pe o arie întinsă, s-au unit sub un singur drapel, refuzând să mai fie colonie a Coroanei Angliei.

Să ne continuăm călătoria în trecutul acestei tări. Intâlnirea reprezentanţilor grupurilor de colonişti s-a desfăşurat în condiţiile unor zile toride.

Delegaţii coloniştilor au vorbit despre legile date de regele George, legi asupritoare pentru colonii şi despre creşterea impozitelor care deveniseră insuportabile. Mulţi oameni din colonii erau luaţi împotriva voinţei lor şi trimişi în armata terestră sau în marina regelui.

La acea întâlnie am participat şi eu, iniţial în spirit, şi pot spune cu mândrie că am contribuit la elaborarea documentului final denumit ‘’Declaraţia de Independenţă’’

După multe ore de dezbateri epuizante, o anume teamă a început să se instaleze în sufletele participanţilor, căci aceştia începuseră să se întrebe ce se va întâmpla cu ei şi cu familiile lor, dacă acţiunea de declarare a independenţei ar fi eşuat. Erau sentimente umane şi de înţeles, dar care puteau compromite intenţia de independenţă.

Aceasta m-a determinat să-mi fac apariţia în carne şi oase, să mă materializez, pentru a le vorbi.

M-am adresat celor prezenţi cărora le-am spus:

"Aţi venit aici pentru că aveţi o misiune importantă de dus până la capăt. Misiunea voastră este de a crea o ţară în care să fie garantată libertatea, onoarea şi respectul pentru fiecare.

Aceasta este ţara despre care vorbesc iar principiile sunt trecute în acest document.

Înainte de a pleca de la această întrunire, datoria voastră, a tuturora, este să-l semnaţi. Este un act sfânt, o acţiune sacră şi revine fiecăruia dintre voi misiunea de a şi-l asuma.

Acesta este, şi va rămâne, cel mai înalţător fapt din viaţa voastră, şi lumea va afla despre el"

Ei bine, discursul a produs efervescenţă în sală, sticlele de băuturi alcoolice au început să se golească dar şi conştiinţa a crescut, inimile s-au deschis, sentimentele de frăţie, de solidaritate au cunoscut cote înalte. Cel care a luat cuvântul primul a spus:" Ei bine, am de gând să semnez primul această declaraţie pentru a fi cunoscută de întreaga lume". Şi a semnat. Semnatarul se numea John Hancock.
Unul câte unul, toţi au trecut şi au semnat-o.

A fost, cu adevărat, un moment sacru, un moment înălţător.

Dacă acel moment nu s-ar fi petrecut, istoria ar fi luat un cu totul alt curs.

In momentul acesta, în această sală există mai mult decât o persoană care a participat la acea istorică întâlnire.

Ei, da, aţi făcut-o şi pentru aceasta şi voi, cei de astăzi, aveţi dreptul să fiţi mândri. Felicitări, preaiubitilor! Fiţi veseli ! Este foarte important ca voi să vă manifestaţi astfel...

Priviţi prin conştiinţa christică acest istoric eveniment şi înţelegeţi unde a ajuns astăzi civilizaţia Americii şi cea planetară, chiar dacă au fost şi multe momente întunecate în istoria omenirii.

Semnarea actului de independenţă a SUA, a servit drept exemplu multor altor naţiuni, multor gupări de revoluţionari care s-au strâns în jurul drapelului lor şi au înfăptuit independenţa ţării lor.

Aşa că, haideţi să umpleţi din nou cupele pentru a sorbi licoarea care vă îmbie ; umpleţi şi cupa inimii voastre cu iubire pentru toţi oamenii acestui Pământ!

Angajaţi-vă faţă de propria persoană şi faţă de aproapele vostru că veţi fi mereu un iubitor şi un militant pentru libertate şi pace, pe întreaga planeta.

Faceţi ca ţara voastră, orcare ar fi ea, să strălucească !

Iubiţi-vă patria în care v-aţi născut şi lucraţi pentru binele şi fericirea poporului din care faceţi parte !

Vă aşteaptă Epoca de Aur a omenirii.


Eu mă aflu acum lângă Statuia Libertăţii şi observ armatele de ghizi, mentori, vizitatori care forfotesc in jurul acestui simbol al libertăţii.

Voi spune câteva cuvinte pe care vă rog să le repetaţi după mine :

‘’Eu sunt Lumina şi cer lumii să mă asculte.

Lăsaţi inimile voastre să se bucure, simţiţi libertatea!

Ascultaţi clopoţelul inimii, ascultaţi muzica cerurilor.

Eu îl salut pe fiecare dintre voi şi-l consider unul de-al nostru.

Lepădaţi îndoielile şi neîncrederea voastră.

Adresaţi-vă lumii şi fiţi un mesager ca şi mine.

Spuneţi oamenilor că fiecare are un scop pentru care a venit pe planetă, în această viaţă.

Să vină toţi locuitorii acestei planete şi să asculte cuvintele mele pline de energiile iubirii, pentru a se întări în iubirea pentru tot şi pentru libertate.

Veniţi acum să construim Epoca de Aur.

Lady Nesara a apărut pe scenă. Să ne alăturăm ei. Noi construim libertatea şi belşugul pentru fiecare fiinţă de pe planetă.

Aşa să fie !’’

Şi aşa este, dragii mei de pretutindeni ! Cu adevărat, noi creăm o nouă linie a timpului,
pentru actualizarea, manifestarea şi crearea a tot ceea ce dorim, deoarece noi suntem Unul, şi obţinem ceea ce hotărâm.

Transmitem salutări şi binecuvântări tuturor celor de pe planetă şi din afara ei.

Noi deschidem porţi noi pentru Libertate.
Clopotele Libertăţii se aud până în ceruri.


Am fost aici pentru a ne reuni în acelaşi scop, pentru libertatea si solidaritatea omenirii.

Vă mulţumesc, preaiubiţilor, pentru că aţi acceptat această călătorie.

Vom reveni, fiecare la domiciliul său, mai hotărâţi sa edificăm pe planetă fericirea şi iubirea.

Şi aşa este !


Eu, St Germain, vă mulţumesc şi vă salut. Namaste! "


Sursa: www.AshtarontheRoad.com
(C.M.)

sâmbătă, 10 iulie 2010

ALINIAMENTUL GALACTIC DIN 2012


Comunicare de la SALEM

(9 July 2010, channeler Diandra)

Întrebare: Apropierea de Alinierea Galactică din 2012, va provoca schimbări importante în viaţa noastră, în următorii 2-5 ani ?

Salem: Răspunsul meu va fi o întrebare pentru tine: ce îşi doreşte umanitatea să creeze în această perioadă ?

Această dată ar puntea să nu însemne absolut nimic. Evenimentul acesta ar putea rămâne doar un eveniment cosmic interesant, fără consecinţe remarcabile asupra umanităţii, dar tot aşa de bine, s-ar putea să fie un moment cu consecinţe profunde. Important este deci cum se va raporta umanitatea la acest eveniment rar, cum se va implica ea afectiv şi ce cale va adopta pentru evoluţia sa spirituală, în această scurtă perioadă de timp rămasă până la producerea alinierii. Singurul instrument care ar putea conduce omenirea la dezintegrare este FRICA. Dacă o asemenea atitudine va fi adoptată şi asemenea sentimente vor domina lumea, vă veţi apropia de dezastru. Dimpotrivă, dacă sentimentele de speranţă şi de optimism, de onestitate şi compasiune, vor deveni prioritare, dacă umanitatea va înţelege să folosească această rarisimă ocazie pentru saltul său spre dimensiuni superioare, atunci, 2012 va fi anul INALTARII fiinţei umane pe trepte superioare de existenţă.

Este interesant să reamintim că, dintotdeauna, omul a privit spre stele încercând să lege ceea ce se întâmplă pe Pământ cu ceea ce vede pe cer. Deşi, în corp fizic, omul nu a ajuns pe stele, mereu şi-a dorit să o facă, pentru a înţelege ce se afla acolo. Omul şi-a conservat observaţiile în calendare, coroborând mereu producerea evenimentelor celeste cu influenţa acestora asupra vieţii de pe planetă..

Am să te întreb: crezi că ciclicitatea planetelor, în mişcarea lor orbitală, a avut sau are influenţă asupra stării fizice, psihice şi mentale a omului? Poziţia lor, la un moment dat, poate avea influenţă asupra sentimentelor, dispoziţiei, stării de sănătate a fiinţei umane? Ei bine, puterea credinţei în aceste determinări a creat legătura între om şi univers. Această credinţă a interdependenţei om-univers, a căpătat putere şi consistenţă. Ea aparţine sistemului lui UNU şi ţine toată creaţia într-un gigantic mănunchi al energiilor şi voinţei Creatorului.

Dar, să revenim la întrebarea legată de alinierea planetelor, din 2012. Nu ştim ce va însemna aceasta în mod practic. Ceea ce cunoaştem este că cu cât veţi fi mai pregăţi pentru acest eveniment, cu cât veţi fi mai vindecaţi şi mai plini de putere, cu cât la ceasul producerii evenimentelor veţi fi mai plini de IUBIRE, mai lipsiţi de încrâncenare şi de frică, cu atât beneficiile vor fi mai mari, mai îmbucurătoare, pentru umanitate, deoarece aceste caracteristici vă vor alinia, vă vor sincroniza cu universul. Sincronizându-vă cu aliniarea generală, veţi fi organic legaţi de TOTUL şi nu veţi mai putea fi singularizaţi de sistem. Să ştiţi că, deşi spusă într-un mod mai sofisticat, aceasta revine la ceva foarte simplu: urmăriţi ca prin tot ceea ce faceţi, gândiţi sau spuneţi să vă creşteţi frecvenţa de vibraţie. Creşterea frecvenţei de vibraţie se obţine prin: atitudine pozitivă, lipsa fricii, onestitate, compasiune şi IUBIRE NECONDITIONATA, faţă de întreaga creaţie.

Din păcate, ego-ul uman îndeamnă mereu la contrariu. Orice creştere a vibraţiei inseamnă îndepărtarea de planurile joasei frecvenţe (3D, de ex.) care reprezintă zona de existenţă a ego-ului.

Ego-ul îndeamnă la violenţă, la separare, la invidie, încrâncenare şi ură, minciună, cupiditate şi acumularea de cât mai multe bogăţii materiale. Ego-ul înţelege şi ştie că în dimensiunile înalte nu poate supravieţui, şi asta îl face să NU abandoneze lupta, pentru a nu fi dezintegrat. Este atât de simplu de înţeles! Mintea şi ego-ul sunt instrumente ale corpului fizic şi ele dispar odată cu moartea acestui corp.

Aşadar, ego-ul şi mintea nu trebuie condamnate pentru atitudinea lor retrogradă, deoarece ele luptă pentru supravieţuire, pentru amânarea momentului producerii morţii corpului fizic.

Voi trebuie să vă amintiţi că NU SUNTEŢI CORPUL FIZIC, VOI SUNTEŢI NEMURITORI! Corpul vostru fizic este doar un vehicul necesar pentru a ca voi să aveţi o existenţă temporară pe Pământ (sau pe orice altă planetă cu existenţa în 3D), unde v-aţi propus să aveţi nişte experienţe. Această incursiune este însă destul de scurtă, şi, după ce o încheiaţi, vă veţi abandona vehiculul şi veţi reveni acolo unde redeveniţi complet conştienţi, pentru a vă alege o altă destinaţie unde să vă îmbogăţiţi experienţa.

Omenirea vindecată va trăi într-o lume a păcii, îndestulării şi iubirii.

Întreb pe fiecare dintre voi: care îţi este decizia? Doreşti să continui să evoluiezi, să vrei, ca viitorul să-ţi asigure pacea, fericirea şi iubirea? Sau vrei să rămâi acolo unde te afli acum, pentru a te confrunta în continuare cu lupta pentru existenţă, cu lupta dintre oameni, cu suferinţa şi cu sărăcia?

Răspunsul îl dă fiecare, în conformitate cu liberul său arbitru. Nu are importanţă ce vor face ceilalţi.

Pentru tine, important este ceea ce faci tu. Nu ai responsabilitatea nimănui, decât pe a ta. Tu nu trebuie să cari bagajele nimănui ! Dar, dacă eşti solicitat, ajută, în măsura în care nu-ţi compromiţi propria-ţi evoluţie.

Salem

SURSA: www.inwardjourney.com
(C.M.)

luni, 5 iulie 2010

DEVENITI O PARTE A LUI UNU


Mesaj de la Mama Maria
(01-7-2010, prin Marlene Swetlishoff)

Lumea pe care o cunoaşteţi se schimbă în fiecare secundă şi aceasta impune cu tărie ca voi să vă pregătiţi pentru orice eventualitate. Mulţi dintre voi vor simţi nevoia de a părăsi stilul de viaţă sau localitatea în care au locuit până acum, pentru a începe să trăiască aşa cum au dorit din totdeauna, în alt loc şi în alt mod.
Această tendinţă de schimbare nu este întâmplătoare. Ea poate face parte din programul vostru de viaţă, cu care aţi venit pe această planetă. Multă vreme Lumina voastră a fost necesară în locul în care aţi trăit până acum viaţa, dar, este foarte probabil să fi sosit momentul pentru ca să luminaţi altă zonă existenţială. Fiecare dintre voi trebuie să-şi urmeze imboldul interior, după ce îi devine clar că trebuie să facă această schimbare în viaţa sa. Pentru aceasta, ar trebui să se adreseze ghidului său interior cu dorinţa ca acesta să-i valideze pornirea sau intuiţia.

Incepeţi prin a vă revedea cele mai importante etape ale vieţii pe care aţi trăit-o şi întrebaţi-vă ce aţi dori în prezent de la viaţă. După un număr oarecare de incercări, Spiritul vostru Înalt vă poate da răspunsurile şi clarificările pe care le aşteptaţi. Invocaţiile voastre trebuie facute cu convingerea că vi se va raspunde.
Revedeţi-vă viaţa cât mai exact, încercând să retrăiţi sentimentele acelor momente care v-au marcat.
Când faceţi aceste rememorări, încercaţi să ‘’remontaţi’’ cât mai exact acel scenariu din care, în acel moment, făceaţi şi voi parte.


Multe dintre noile abilităţi pe care le veţi căpăta, izvorâte din adâncul fiinţei voastre, vă vor surprinde şi vă vor încânta.
Veţi vedea în curând Unicornii şi alte fiinţe magice în spaţiul care vă înconjoară, şi veţi fi surprinşi să aflaţi că ei au fost mereu lângă voi, în casele şi pe străzile voastre, în întreaga voastră existenţă, fără ca voi să-i fi putut vedea, din cauza filtrelor vibraţionale ale dimensiunii a 3-a.
Fiecare dintre voi se află încă în mijlocul procesului de purificare şi de compensare, pentru a intra în rezonanţă pe frecvenţa Iubirii Divine, adusă de eneriile cosmice care vi se trimit, pentru purificarea planetei, a voastră, a întregului sistem planetar. Energiile dense părăsesc constant şi într-un proces aproape continuu, fiinţa voastră şi a planetei, fiind înlocuite de energiile Luminii Divine care vi se trimit în cantităţi mari de către fraţii voştri din univers.
Lumina voastră va străluci tot mai puternic, îndepărtând întunericul din colţul vostru de lume şi spaţiu. Tot mai mult, lumina voastră se va adăuga la reţeaua cristalină, până când întreaga planetă va fi acoperită de această divină lumină care formează reţeaua, şi atunci, Pământul îşi va arăta strălucirea până în adâncurile universului, anunţând civilizaţiile că este pregătită să revină în marea şi divina lor colectivitate. Ce moment glorios va fi!!
Radiaţi lumina voastră în valuri în jurul fiinţei voastre, formând unde concentrice de energie luminoasă, până când întregul Pământ va fi ca o pară de foc, un briliant minunat ce va împodobi cerul. Lumina aceasta va creşte exponenţial şi prin strădaniile voastre de a evolua.
Viaţa voastră va cunoaşte din ce în ce mai mult bunăstarea, bucuria, iubirea, poate chiar euforia. Un flux constant de vibraţii ale iubirii va fi difuzat prin fiinţa voastră către miezul Mamei Pământ, şi acesta va fi de un real sprijin în înaintarea ei către dimensiunea a 5-a. In acest timp al transformărilor, ajutorul vostru acordat planetei care v-a ocrotit este de un real folos.
V-a vorbit Mama Maria.

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

duminică, 4 iulie 2010

UN MESAJ DE LA ARCTURIENI


(2 July 2010, prin Deb Graves)

Ultimele săptămâni ale acestei luni vă vor da senzaţia pe care aţi avea-o dacă aţi circula pe rotile pe o pantă abruptă.
Începând din Iunie, aţi simţit ca aţi avut starea cuiva care urcă un munte şi , în sfărşit, ajunge în vârf printre primii. Mai cu seamă, 12 şi 13 Iunie (Lună plină), aţi putut trăi euforia încheierii escaladării muntelui.

Acesta a fost doar începutul variaţiilor de stări trăite. Lunile Iulie şi August vor accentua aceste stări ca urmare a recepţionării pe Pământ a noi şi importante cantităţi de energie cosmică. Aceste energii vor avea impact atât asupra voastră cât şi asupra planetei însăşi. Toate aceste manifestări (neplăcute, la nivelul planului fizic) au fost planificate şi sunt absolut necesare continuării evoluţiei sistemului planetar spre dimensiuni superioare. Reţineţi că după trecerea acestei perioade de puternice frământări şi manifestări, veţi trăi sentimente înalţătoare de speranţă, înţelegere şi aprobare.

După această perioadă, fiecare dintre voi va observa modificări în fiinţa sa, lumina sa va creşte, puterea de concentrare va fi mai mare şi vă va fi mai clar drumul pe care ar trebui să-l urmaţi. Aceste schimbări ar putea fi o provocare pentru mulţi şi, de aceea, vă sfătuim să rămâmeţi centraţi şi echilibraţi. Impărtăşiţi-vă trăirile şi experienţele cu cei aflaţi pe calea evoluţiei spirituale; aceasta vă va ajuta să înţelegeţi că nu sunteţi singur şi vă va da curajul de a continua strădania de a creşte în spirit. Noi vă va vom asista în ceea ce faceţi, cu condiţia să ne cereţi.

Acceptaţi ca pe o necesitate a purificării şi schimbării, situaţiile în care natura se dezlănţuie, cum ar fi, de ex. inundaţiile. Primiţi cu calm şi încredere ceea ce se întâmplă cu voi şi în jurul vostru. Fiţi înţelegători cu voi înşivă şi odihniţi-vă ori de câte ori aveţi posibilitatea.
Citiţi cărţi sau informaţi-vă din surse care vă liniştesc mintea şi sufletul. Fiţi informaţi asupra a ceea ce se întâmplă în lume şi încercaţi să înţelegeţi cât mai exact şi mai cuprinzător toate evenimentele. Tot ceea ce se întâmplă pe planetă se desfăşoară după un plan divin, şi toate evenimentele din lume au legătură între ele. Urmărind cu atenţie desfăşurarea evenimentelor puteţi chiar să anticipaţi, într-o anume măsură, ce urmează să se întâmple. Veţi avea satisfacţia să constataţi că fluxul evenimetelor nu vă ia prin surprindere, chiar dacă viteza cu care ele se derulează este apreciabilă.

Noi vă iubim şi vă vom asista la fiecare pas pe care-l faceţi, în această perioadă de profunde transformări.

Multă dragoste şi binecuvântări!
Arcturienii.

Sursa : bluerayhealing.com
(C.M.)