Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 mai 2010

PREGATIREA PENTRU SCHIMBAREA VIBRATIEI PAMANTULUI.




(23 May 2010, prin Karen Murphy)

Cei mai mulţi dintre cei care citiţi aceste rânduri sunteţi deja la curent cu schimbările care au loc acum pe planeta voastră, atât în ceea ce priveşte planeta însăşi cât şi umanitatea, viul, în general. Schimbarile care s-au întins pe o lungă perioadă de timp (cu succes, susţinem noi, dacă luăm în considerare rezultatele obţinute până acum) s-au amplificat ca diversitate şi intensitate.


Dorim să vă oferim încurajerile noastre în utilitatea acestor schimbări şi vă rugăm să primiţi câteva sfaturi practice cu privire la ceea ce să vă aşteptaţi în viitor, precum şi cum ar trebui să relaţionaţi cu noile situaţii cu care vă puteţi confrunta. Semnele modificării vibraţiilor planetare, cu efecte asupra fiinţei umane, cuprind o paletă de sentimente, stări şi situaţii precum:

* Sentimentele de disconfort
* Dezorientare
* Vise neobişnuite, sau coşmaruri,
* Deja vu, sincronicităţi,
* Probleme legate de somn (însomnii, somn agitat, sau, dimpotrivă, somn neobişnuit de profund),

* Doriţă intempestivă de schimbare,

* Sentimentul că personalitatea ta se schimbă,
* Dorinţa de a renunţa la viaţa de pe planetă,
* Dorinţă nestăpânită de a cunoaşte lume nouă, sau de a vă muta în alte zone,

localităţi sau ţări,
* Stare de rău general,
* Sentimentul că primiţi mesaje,
* Sentimente de teamă că nu vă puteţi conecta la nimic cunoscut,

* Dorinţă inexplicabilă de a fi în altă parte, într-un loc unde, deşi ştii că esti aşteptat, nu eşti capabil să-l precizezi etc.

Cine are asemenea trăiri, să nu se impacienteze; sunt şi alţii cărora li se întâmplă. Stările acestea sunt semne ale schimbării, pentru care trebuie să vă bucuraţi. Evoluaţi spre un nivel mai elevat. Puteţi constata că începeţi să vă îndepărtaţi de unele persoane şi să vă apropiaţi de altele, aceste reaşezări relaţionale neavând, parcă, vreo justificare. Repoziţionările acestea sunt dictate de nivelul vibraţiilor fiinţelor umane.


Nu este necesar să fiţi conştienţi de ceea ce se întâmplă în interiorul şi în jurul vostru, procesul înaintează, în pofida sentimentului că v-aţi dezorientat. Exerciţiile care vi se propun în mesajele fiinţelor de lumină sunt menite să vă ajute în creşterea conştiinţei şi conştientizării astfel că, de la un anumit nivel, veţi înţelege destul de uşor ceea ce vi se întâmplă şi cum vă corelaţi cu schimbările mediului înconjurător.

Iată un asemenea exerciţiu, pe care vi-l propunem acum:

Aşezaţi-vă confortabil în poziţia ,, şezând’’ şi liniştiţi-vă mintea. Mâinile se odihnesc pe genunchi. Închideţi ochii şi lăsaţi gândurile să curgă, fără ca voi să le interferaţi. Fiţi doar observator, fără a face aprecieri de nici-un fel asupra acestor gânduri. Nu vă angajaţi în fluxul gîndurilor. Rămâneţi în momentul prezent. Simţiţi greutatea mâinilor şi schimbul de căldură care apare între palme si genunchi. Când inspiraţi, sesizaţi cum căldura vine dinspre genunchi, trece în palme, se ridică prin braţe şi inundă fiecare centru de forţă (chakrele) al corpului. In timp ce expiraţi, energia (resimţită ca pe o căldură) trece prin corp şi ajunge la genunchi, scurgându-se în afara corpului şi în pământ. S-a format astfel un circuit pe care-l puteţi parcurge de mai multe ori. Fiecare circuit parcurs, imaginaţi-l ca pe un cerc de energie pe care-l expediati în afara vostră. Fiecare cerc expulzat ulterior devine concentric cercului anterior. Veţi obţine astfel, o serie de cercuri concentrice care se vor extinde mereu în spaţiul înconjurător, ca entităţi energetice independente. Acest exerciţiu vă încarcă energetic, vă linişteşte cugetul, dându-vă o stare de confort şi împăcare.

Vorbim acum despre vibraţia Pământului. Din diverse surse, aţi aflat că vibraţia planetei şi viteza sa de rotaţie sunt în creştere. În mod normal, aceasta nu ar trebui să perturbe observabil viaţa pe Pământ. Oricum, însă, unele persoane pot avea anumite stări pasagere de instabilitate sau de neconcordanţă.

Cea mai potrivită atitudine pe care ar trebui s-o adoptaţi faţă de aceste schimbări este să nu vă cramponaţi şi să nu aveţi anumite aşteptări în ceea ce priveşte efectele decurgând din aceste schimbări. Întâmpinaţi cu încredere noile realităţi şi aveţi o atitudine pozitivă faţă de ele.

Vă propunem un exerciţiu conceput pentru a avea un sentiment de confort interior, de încredere în viitor şi de apartanenţă la INTREG.


Închideţi ochii. Luaţi o poziţie în care vă simţiţi confortabil. Concentraţi-vă atenţia şi privirea interioară pe vârful nasului, astfel încât pentru câteva zeci de secunde tot ceea ce există pentru voi să fie doar vârful nasului. Daţi deoparte orice gând care vă apare în minte şi reveniţi la concentrarea asupra vârfului nasului. In aceste secunde, tot universul reduceţi-l la acest punct de pe corpul vostru. Cu un efort susţinut, puteţi obţine focalizarea necesară. Nimic altceva nu există, decât acest loc. Respiraţi adânc. Extindeţi apoi zona asupra căreia vă concentraţi, cuprinzând nasul întreg. Adăugaţi apoi gura, ochii, şi tot aşa, până când cuprindeţi întregul vostru corp.

Extindeţi-vă viziunea asupra locuinţei, localităţii, ţării, continentului, întregii planete. Cuprindeţi, mai apoi, alte planete, întregul sistem solar, galaxia, universul. Dar nu uitaţi că punctul central al viziunii voastre rămâne vârful nasului vostru.

Un lucru care poate ajuta în această perioadă este să aveţi o preocupare care să vă pasioneze, făcându-vă astfel să vă concentraţi asupra unei activită-ţi care să vă distragă atenţia de la situaţii sau stări de lucruri care v-ar crea disconfort sau depresie. Implicarea în acele activităţi, care vă aduc satisfacţie şi vă menţin moralul în zona pozitivă, este de mare utilitate în perioada haosului tranziţiei. Menţinerea unui nivel de vibraţie cât mai înalt este un deziderat care poate fi atins printr-un efort de voinţă şi înţelegere corectă a fiecărei situaţii prin care treceţi.

Nu putem accentua suficient importanţa conexiunii cu interiorul vostru, introspecţia şi meditaţia. Cu cât mai stabilă şi profundă va fi conexiunea pe care fiecare o realizează cu Sinele său interior, cu atât mai uşor va depăşi perioada de tranziţie spre dimensiuni superioare.

Observaţi şi fructificaţi cât mai corect noile relaţii care tind să se stabilească în viaţa voastră, căci ele nu sunt întâmplătoare. Fiţi deschişi şi plini de bunăvoinţă în tratarea noilor legături pe care viaţa vi le oferă. Informaţii de mare utilitate puteţi descoperi în unele fraze auzite întâmplător, de la o emisiune, de la omul de pe stradă, de la titlul unei cărţi citit la trecerea pe lângă standul de cărţi etc. Păstraţi-vă atenţia trează şi fiţi ‘’ pe recepţie’’ cât de mult este posibil, pentru a nu trece peste informaţii extrem de utile, care vă vizează direct. Acestea sunt daruri care vi se trimit, şi numai de voi depinde să le conştientizaţi şi să le utilizaţi. Cu cât mai multe informaţii veţi primi, cu atât fluxul informativ va creşte şi vi se va pune la dispoziţie (Nota C.M.: amintiţi-vă că ‘’celui care va avea puţín, i se va lua, iar celui care va avea mult, i se va mai da’’)


Sunteţi profund implicaţi în schimbare. Tot ceea ce faceţi trebuie să ajute şi să sprijine viaţa în noile energii, pe această planetă. Acum a devenit important fiecare moment al vieţii, fiecare respiraţie.


SURSA: http://www.light-spring.com

(C.M.)

sâmbătă, 22 mai 2010

DESPRE DEZASTRE


(11 May 2010, prin Karen Downing)

Sursele de informare mass-media crează şi întreţin multă teamă în rândul populaţiei în ceea ce priveşte dezastrele naturale şi alte schimbări care au loc acum pe planetă. În primul rând, este important să vă reamintiţi că nu există întâmplare în producerea evenimentelor şi că, într-un fel sau altul, sufletele sunt implicate în producerea acestor manifestări. Majoritatea dezastrelor “naturale” care apar se explică prin necesitatea ca în zonele afectate să aibă loc o purificare de energiile negative acumulate în diverse perioade de timp, energii care au fost produse de fiinţa umană sau de forţe întunecate, care nu doresc binele acestei planete. Dezastrele naturale sunt căi de transformare a acestor energii din energii malefice, în energii benefice.

Se poate ca aceste zone afectate să fie prinse în vechi tipare energetice sau să fie programate a se transforma în noi centre spirituale ale omenirii, fapt ce impune o purificare energetică corespunzătoare.

În ultimul timp, s-au produs erupţii vulcanice în Islanda, inundaţii în America de Sud şi mai multe cutremure care au lovit multe zone de pe glob. Toate aceste evenimente s-au întâmplat ca urmare a transformărilor la care Pamantul si umanitatea sunt supuse.

Sistemul de evitare a implicării în asemenea evenimente distructive este unul bazat pe intuiţie. Fiecare om are posibilitatea să intuiască unde ar trebui să se afle în momentul producerii unui eveniment, pentru a nu fi afectat. Numai că, în marea lor majoritate, oamenii nu mai au activate asemenea presentimente, până la nivelul conştientizării producerii evenimentului. De milenii, intuiţia a folosit oamenilor ca mijloc de supravieţuire, în faţa unor catastrofe care urmau să se producă. Din păcate, sentimentele de teamă şi insecuritate s-au amplificat în timp şi aceasta a făcut ca relaţia omului cu forţele naturii să se diminuieze până la inhibarea totală. In zonele de pe glob în care s-au produs, sau se vor mai produce, manifestări ale naturii care ameninţă viaţa corpului fizic, omul începe să-şi amintească de relaţia sa cu natură, şi, din ce în ce mai mult, îşi va recăpăta intuiţia şi presentimentele care îi vor reda libertatea de a trăi în armonie cu mediul înconjurător, în deplină siguranţă.

Anul acesta va cunoaşte o efervescenţă în plan politic, social, cultural si economic, dar eu vă rog ca să vă lăsaţi conduşi de intuiţie şi mai puţin de intelect, astfel încît să nu vă opuneţi curgerii noilor energii.

Cei care vor rămâne prizonieri ai fricii, nu se vor deschide înţelegerii a ceea ce se întâmplă şi nu se vor putea orienta astfel încât să se integreze fluxului general al transformărilor care au loc. Oricum, trebuie înţeles că aceste dezastre nu au scopul de a pedepsi pe nimeni ci de a corecta ceea ce nu mai poate continua în forma actuală. Creşterea spirituală, evoluţia nu ar putea fi continată dacă nu s-ar produce unele corecţii în ceea ce există astăzi.

Interpretaţi dezastrele naturale ca pe catalizatori (acceleratori) ai proceselor de transformare cerute de legile evoluţiei şi revenirii acestui sistem planetar în marea familie a acestui univers.

Procesul va elibera umanitatea de opresiune, furie, frică, ură, minciună, injustiţie etc, caracteristici care au prins rădăcini adânci pe planeta voastră. Acest uriaş ghem de energie negativă trebuie desfacut şi transformat în energia benefică a iubirii, colaborării, frăţiei, compasiunii şi dreptăţii. Acele fiinţe umane care au fost atinse direct de efectele acestor manifestări naturale drastice, au sau vor avea, de câştigat, în primul rând în plan spiritual.

După trecerea acestor evenimente, totul se transformă, nimic nu va mai fi ca înainte, atât la nivel material cât şi spiritual.

Modul de a gândi al omului scăpat dintr-o asemenea încercare va fi unul mai realist, mai matur, mai curat şi mai apropiat de ceea ce a gândit Creatorul atunci când a făcut lumile. Fiinţa umană va căpăta o altă înţelegere a lucrurilor şi evenimentelor la care este martoră. Aveţi încredere în Cel Care a Creat Universul, şi nu vă lăsaţi manipulaţi de fricile celor care vi le oferă din ignoranţă sau cu bună ştiinţă. Voi sunteţi suflete frumoase şi avide de puritate şi iubire.

Este timpul schimbăriilor şi vă invit să nu-l irosiţi prin non-acţiune sau prin manifestări care contravin evoluţiei umane sau planetare.

Visul omenirii a fost din totdeauna unul măreţ. Acum a sosit momentul când îl puteţi preface în realitate palpabilă. Cine întoarece spatele acestui timp măreţ, nu va avea nicio scuză în faţa sufletului său divin. Găsiţi în voi puterea şi determinarea de a vă opune îndemnurilor ego-ului vostru panicat.

În tot ceea ce faceţi, veţi primi ajutorul, iubirea şi binecuvântarea noastră.

Cu iubire, Aurora.

Sursa: http://lightworkers.org

(C.M.)

vineri, 21 mai 2010

Mesaj de la Arhanghelul Mihail

(17 Mai 2010, prin Somoş Luz em Ação)

Dragi copii ai Luminii, este timpul turnării triplei flăcări a iubirii divine în inimile voastre, prin chakra bazei şi glanda pineală.

Sper cu umilinţă ca Lucratorii Luminii vă vor ajuta să depăşiţi ignoranţa ego-lui şi să vă ascultaţi inima.

Ieşind din vibraţiile dense şi polemicile dăunătoare, produse ale ego-ului, veţi putea vedea cât de necesar este să renunţaţi la falsa voastră superioritate faţă de semenii voştri.

Corpul vostru este un templu al luminii divine.

Aşa cum spuneam anterior, noi nu vă vom lua de mână, pentru a va conduce ca pe nişte copii mici si neştiutori, doarece nu sunteţi neajutoraţi. Acum voi cunoasteţi adevărul că sunteţi fiinţe de lumină care au anumite responsabilităţi, în această calitate, în ceea ce priveşte ridicarea fără excepţie a conştiinţei umane.

Începând de astăzi vă propunem să emiteţi vibraţiile adevărului din inimile voastre pronunţând următoarea mantră, silabisită şi cu un timbru metalizat : OD - ER - IM - IS - AL. Puteţi pronunţa mantra şi doar mental, însă cel mai bine şi eficient este să o pronunţaţi cu voce, şi, dacă aveţi posibilitatea, să ţineţi în palme un cristal, care ar ajuta amplificarea semnalului vibrator pe care-l creaţi.

Exerciţiul este util oricărei fiinţe umane, indiferent în ce stadiu evolutiv se afla. Rezultatul va fi amplificarea enegiilor luminase, mai multă dragoste şi mai multă pace în viaţa voastră. Vă sfătuiesc să nu daţi ascultare imboldurilor ego-ului vostru, care va încerca să bagatelizeze experimentul.

Pronunţaţi gutural şi metalic mantra : OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Cu o pronunţie corectă, va rezulta un fel de melodie gravă care se aude atît în interiorul fiinţei, cât şi în afară. În spectrul culorilor, aceasta mantră produce radiatii luminoase ultraviolete şi albastre.

Intonaţi cu forţă şi profund această mantră sacră, care vă aduce vibraţiile divine.
Intonaţi cu iubire şi cu lumina inimii şi minţii voastre. Incercaţi să vedeţi o lumină ultra-violetă şi o radiaţie albastră care pătrund în fiinţa voastră îndreptându-se apoi către inima planetei, activând până la rezonanţă particulele atomice ale gradului 144, în voi şi în afara voastră.

In pace şi cu iubire faceţi acest exerciţiu timp de 61 de zile imaginându-vă cum flacăra violet pătrunde şi se stabilizează în aura voastră. Imaginaţi-vă cum frecveţele iubirii şi luminii, plecînd de la voi, pătrund în fiecare fiinţă umană de pe Pământ

In cele 61 de zile, eu voi fi cu fiecare dintre voi zilnic, pînă la ora 15. Si după această perioadă, noi vom continua să fim aproape de voi, aşa cum am fost intotdeauna.
Eu sunt Arhanghelul Mihail. Selah !
Sursa --
http://somosluzemacao.blogspot.com/

(C.M.)

marți, 18 mai 2010

AVANTAJELE ALINIERII SI NOILE ENERGII


De la Arhanghelul Raphael
(25 March 2010, prin Meredith Murphy)

Când eliberezi, totul începe să se sincronizeze! Lucrurile normale care vă preocupă lucrează asupra conştiinţei voastre şi, de la un anume moment, începeţi să intuiţi, să anticipaţi ce urmează a se întâmpla. In tot ceea ce faceţi apare o potrivire, o oportunitate care nu exista înainte, când doreaţi să păstraţi şi să controlaţi totul.
In viitorul apropiat veţi trăi experienţe în care vi se va confirma această abilitate.

Alinierea energetică, prin care se dobândesc asemenea abilităţi, se poate face în mai multe moduri :
- practicând plimbările de agrement prin zone verzi si împădutite,
- ascultând muzică liniştitoare,
- meditaţii si/sau contemplări,
- practicând introspecţia,
- refuzând stările de stres,
- adoptând, ca mod de viaţă, compasiunea.


Noile energii fac ca percepţiile şi conştientizarea asupra timpului şi spaţiului să se modifice, şi aceasta este în regulă. Viitorul vostru şi al planetei este legat de cea de a 5-a dimensiune. In această dimensiune, predominantă este Conştiinţa Unităţii, ceea ce înseamnă că cei care trăiesc în acest domeniu de frecvenţă sunt pe deplin conştienţi că aparţin colectivităţii şi nu sunt entităţi izolate de ceilalţi, de umanitate. (Mai multe amănunte am dat într-o comunicare anterioară intitulată ‘’ Imperativul Unităţii Conştiinţei’’). Dorinţa mea actuală este să constat o extindere mai rapidă a beneficiilor oferite de Noua Energie.
Cei treziţi, cu dorinţa de a-şi accelera evoluţia, pot cere maeştrilor înalţaţi să fie asistaţi şi ajutaţi în încorporarea noilor energii ale conştiiţei unităţii. In planul 3D predomină vechile energii, bazate pe separate, pe individualitate. Din pacate, in această dimensiune inferioară, nu a lucrat principiul unităţii prin diversitate, si s-a considerat că nesimilitudinile înseamnă separare, excluzându-se înterdependenţa.

Trăind dincolo de timp şi spaţiu, veţi constata că nu mai are aplicabilitate conceptul separării. Veţi începe să acceptaţi că există continuitate şi interdependenţă şi între fizic şi non-fizic. Prin experienţă, veţi constata ca de la gând (dorinţă) la materializare nu este decât un pas (ceea ce nu se întâmplă în 3D, când, transpunerea în plan fizic a dorinţelor se face, sau nu, după o lungă perioadă de timp, uneori, chiar în vieţile următoare). Asta vă va convinge repede ca există o continuitate naturală şi firească între fizic şi non-fizic, adică între gând şi faptă. [Desigur, aceasta va trebui să ne facă absolut responsabili asupra a ceea ce gândim (dorim) pentru a nu materializa aberaţii sau ,, anormalităţi’’ C.M.]. Experienţa voastră va putea trece dincolo de planul terestru – caci veţi avea posibilitatea şi abilitaţile necesare de a crea aspecte ale sufletului vostru şi în alte dimensiuni, care vor putea să aibă suficientă autonomie. Aceste aspecte vor putea avea sau nu consistenţă materială. Minunată perspectivă, nu?! (zâmbeşte)

Libertatea este o calitate majoră a iubirii şi aceasta va trebui astfel folosită încât sa asigure progresul fiinţei umane în deplină consonanţă cu Legile Divine. Pentru a ajunge la acest nivel de conştientizare, vor fi necesare unele ajustări ale fiinţei umane, unele modificări ale concepţiilor de viaţă şi coexistare în colectivitate. Formula generală care va trebui permanent folosită are o expresie simplă : TE IUBESC ! - gândită şi exprimată cu deplină sinceritate.
Aveţi încredere în rostul şi utilitatea experienţelor care vor urma! Bazaţi-vă pe, şi lucraţi sârguincios cu ghidul voastru interior. Ascultaţi-vă inima şi sufletul şi lasaţi-vă conduşi de intuiţie nu de intelect. Stiu că pentru unii dintre voi, asta va fi o grea încercare căci, nu o dată, mintea vă va spune că intuiţia vrea să vă conducă pe un drum periculos. Pentru a vă învinge temerile intelectuale, începeţi cu chestiuni care oricum n-ar putea să va pună în pericol. Faceţi aceasta atunci când sunteţi acasă, nestrasaţi de nimic. Incet, veţi începe să căpătaţi încredere în ghidul vostru interior, astfel că vă veţi putea generaliza comportamentul cu o siguranţă din ce în ce mai mare. Nu vă propuneţi de la început obiective fundamentale, măreţe, mai greu de atins, pentru a nu vă descuraja şi a nu avea eşecuri.
Nu uitaţi de utilitatea lui TE IUBESC !
Aşteptaţi ca lucrurile să vină la voi, fără a le forţa. Inimile voastre nu mai au nevoie de vindecare, căci etapa aceasta a fost depăşită. Important este să evitaţi ceea ce v-ar stresa fară a ezita, totuşi, să acceptaţi provocările şi situaţiile care pot prezenta anumite dificultăţi în rezolvare, dar care sunt necesare. Abordaţi-le cu încrederea că le veţi rezolva cu bine, pentru că în tot ceea ce faceţi sunteţi ajutaţi.

Nu vă minimalizaţi puterea şi posibilităţile. Admiraţi-vă ca perfecţiunea care sunteţi, dar faceţi-o fără infatuare. Preţuiţi-vă ghidul interior şi consideraţi-vă o fiinţă puternică, capabilă de realizări măreţe. Asta nu este peste puterile unui Lucrător în Lumină. Incercaţi să vă amintiţi că de la început aţi fost puternici.
Reamintindu-vă trecutul, s-ar putea ca unele fapte să nu vă justifice grandoarea. Consideraţi însă ca acele experienţe erau necesare şi cuprinse în programul vostru de viaţă, pentru a vă oferi unele daruri a căror utilitate, poate, nu aţi înţeles-o exact. Si, dacă totul a fost conform programului, poate cineva spune că acele fapte n-au fot perfecte?

Eu sunt Arhanghelul Rafael, partenerul tău în joc, bufon în viaţă, cel care iţi arată izvorul tuturor resurselor pe care să le foloseşti! Ha, ha ! Este mult mai uşor decât crezi. Tu trebuie doar sa laşi să se întâmple. Şi, ai încredere în tine! Tu ştii deja ce şi cum trebuie făcut. Trebuie doar să-ţi aminteşti. Distrează-te cu asta!
După cum am menţionat în comunicarile anterioare: "Nu este nimic mai important acum decât trezirea la Constiinţa Unităţii’’


Noi suntem fericiţi întotdeauna să ne acceptaţi ca partenerii voştri de joacă.
Mă retrag acum, cu dragoste şi un zâmbet larg. Ha, ha!

Rafael
Sursa : http://lightworkers.org
(C.M.)

sâmbătă, 15 mai 2010

Un mesaj urgent de la Arhanghelul Mihail


(05/14/2010, prin Somos Luz em Ação)

rŞ M.)ţi erioade,evoluţia spirituală.şte numărul fiinţelor care au Eu sunt Fraţia Luminii din voi.

Ne aflăm astăzi aici pentru că a venit timpul ca energia luminii să intre în acţiune, căci de acum încolo, nu mai este "timp de pierdut" cu speculaţii filozofice ; trebuie trecut rapid la acţiune. În consecinţă, cerem dragelor noastre fiinţe umane să se concentreze pe manifestarea în toate modurile posibile a energiei luminii, cu obiectivul direct şi concret de a vă accelera evoluţia. Această activitate trebuie depusă nu numai zi de zi, dar, dacă se poate, ceas de ceas. Voi, cei care vă puteţi numi Lucrătorii Luminii, trebuie să acţionaţi atât pentru creşterea frecvenţei voastre de vibraţie cât şi pentru trezirea semenilor voştri încă adormiţi şi neînţelegători a ceea ce se petrece acum pe planeta voastră.

Noi suntem gata să ajutăm grupul Lucrătorilor în Lumină. Treaba pe care aţi făcut-o pănă acum este lăudabilă, dar trebuie să acceleraţi acţiunea de a creşte numărul fiinţelor care au încă nevoie de ajutor pentru a înţelege că există un proces de transformare a planetei şi omenirii, a cărui finalitate este trecerea la o nouă dimensiune.
Duceţi-vă munca mai departe şi nu vă îngrijoraţi pentru evenimentele care vor avea loc în următoarele luni, pe planetă. Aceste evenimente sunt necesare pentru purificarea planetei şi stau sub controlul Arhan. Metatron. Nu daţi ascultare egoului vostru uman care, sub imperiul fricii, vă îndeamnă la acţiuni nebenefice, disperate, încărcate de energii negative care vă stopează evoluţia.

Pe data de 17 a acestei luni se va încheia procesul de unificare. Ne vom întâlni la ora 14 (ora Braziliei) a acelei zile, iar la ora 15 (nota C.M.:21, ora României), indiferent unde vă veţi afla, vă propun să luaţi o pauză în care să vă accentuaţi receptivitatea înterioară şi să vă deschideţi inimile pentru a accesa fluxul de energie pe care vi-l voi trimite.

În numele Frăţiei Luminii, eu, Arhanghelul Mihail voi fi alături de voi pentru eternitate.

Chiar dacă îndatoririle zilnice presează asupra voastră, nu uitaţi că, în fapt, acestea sunt iluzii proprii dimensiunii a treia, în care mai există planeta. Trataţi aceste probleme cu calm şi nu le lăsaţi să vă abată de la sarcina voastră primordială, a acestei perioade, evoluţia spirituală.

rŞ M.)ţi erioade,evoluţia spirituală.şte numărul fiinţelor care auŞŞ ŞRămâneţi în dragoste şi în adevăr, copiii meu iubiţi ai Urantiei.

Arhanghelul Mihail.

Sursa, http://lightworkers.org

(C.M.)

joi, 13 mai 2010

DE LA SUFLETUL PĂMÂNTULUI



Partea a 2-a
(prin Mark Kimmel)

Salutări tuturor. Eu sunt Gaia, sufletul Pământului.

Mi-am propus să trec printr-o tranziţie relativ liniştită, în ceea ce priveşte manifestările fizice de pe planetă, care să-mi asigure revenirea la gradul de purificare pe care l-am avut la începuturile formării mele ca planetă.

Cu toate acestea, acele forţe care se bazează pe energiile negative, forţe constituite atât din umanitatea băştinaşă cât şi din cei veniţi dinafara planetei, au facut tot ceea ce au putut pentru a macula acest sistem planetar. Ei se opun cu înverşunare transformării planetei într-un loc curat al sistemului solar. Furia acestor fiinţe ale întunericului poate fi comparată cu încrâncenarea unor copii care nu acceptă şi nu ştiu să piardă jocul. Această înverşunare nu mă va putea face să renunţ la planurile mele de revenire la o planetă curată, capabilă să instaureze Raiul pe Pământ chiar dacă procesul de tranziţie va fi unul dificil. Cutremurele recente au fost induse în zonele în care suprafaţa mea a fost cea mai instabilă. Acest lucru a condus nu numai la cutremure în zonele în care invadatorii şi aliaţii lor umani şi-au concentrat dispozitivele lor energetice, dar şi în alte zone de pe suprafaţa mea.
După ce plăcile tectonice şi suprafaţa corespondentă unde au avut loc manifestările mele fizice au fost scoase din echilibru, este nevoie de timp pentru readucerea lor la un nivel normal şi echilibrat de activitate. Erupţia vulcanică care a aruncat, şi mai aruncă, cenuşă în Europa a scos şi ea din echilibru o zonă destul de întinsă a planetei. Această manifestare a fost produsă fără ca eu să o programez sau să o iniţiez. Ea este opera forţelor întunecate pe care eu, totuşi, am acceptat-o şi i-am stabilit locaţia. Am acceptat acest eveniment (Nota C.M.: erupţia vulcanică din Islanda) deoarece am hotărît să-l utilizez ca mijloc de trezire a conştiinţelor umane. Am vrut să vă atenţionez, încă odată, că mai există printre voi forţe întunecate care nu doresc binele omenirii.
Ştiu că aţi dori să cunoaşteţi dacă asemenea erupţii şi cutremure vor mai avea loc. Vor fi posibile. Vă pot asigura, însă, că împreună cu surorile şi fraţii voştri din spaţiu, vom face ca toate aceste evenimente viitoare să se producă la un nivel cât mai scăzut. Spre exemplu, în zonele Caldera Yellowstone şi San Andres, unde urmau să se producă mari catastrofe, manifestările au fost drastic diminuate.

Oricum, ajutorul venit de la civilizaţiile extraplanetare a fost şi va rămâne esenţial şi determinant în ceea ce priveşte intensitatea şi numărul evenimentelor catastrofice care au loc pe Pământ. Felul în care fiecare uman se pregăteşte pentru actul final al tranziţiei este, de asemenea, foarte important.
Tot ceea ce se întâmplă acum pe Pământ face parte din planul divin de trecere la dimensiunile superioare.
În cooperare cu fraţii şi surorile voastre de pe alte planete, suprafaţa mea va fi curăţată de toate tipurile de poluare care încă mai există. Atmosfera mea va fi curăţată, apele mele vor fi din nou limpezi precum cristalul, munţii mei se vor acoperi din nou cu copaci falnici iar iarba mea nu va mai fi otrăvită. Toate acestea, pentru că poluanţii vor fi neutralizaţi.
Mulţi dintre fraţii şi surorile voastre din spaţiu sunt nerăbdători să primească ‘’ undă verde’’ pentru a se apuca de treabă, folosind tot arsenalul tehnologiilor lor moderne, care vor schimba faţa planetei şi vor crea condiţiile revenirii Raiului pe Pământ.

Cei care vor rămâne alături de mine se vor bucura de ceea ce le voi putea oferi după această perioada de trecere.
Cei care persistă să rămână în marile oraşe vor avea cel mai mult de suferit, căci în aceste aglomerări se va resimţi cel mai profund lipsa apei potabile, combustibilului, electricităţii etc.
În marile aglomerări urbane, procentul mortalităţii şi morbidităţii va fi cel mai mare, comparativ cu celelalte zone.
Urmaşii celor care au venit ca invadatori din diversele spaţii ale universului, vor fi afectaţi cel mai tare de lipsuri şi disconfort. In sinea lor, ei ştiu că jocul este pierdut şi că ora incheierii socotelilor este foarte aproape. Aceşti reprezentanţi ai civilizaţiilor malefice acţionează cu înverşunare pentru a produce şi extinde dezastrele pe planetă, dacă tot ştiu că nu vor mai fii cooptaţi în jocul care urmează să înceapă.
Ei cunosc foarte bine că zilele existenţei lor pe Pământ sunt numărate. Ei vor părăsi planeta din proprie iniţiativă, sau vor fi determinaţi să o facă de puterea luminii divine care va deveni pentru ei de nesuportat. Până atunci, ei încearcă prin toate mijloacele să producă haos, distrugeri şi revolte, pentru a bulversa cât mai profund viaţa şi pacea planetei.

După cum s-a menţionat şi în alte comunicări, de către mine sau de către alte entităţi, satelitul meu, LUNA, este o structură artificială. Acesta a fost plasat pe orbită cu mulţi, mulţi ani în urmă, pentru a reaminti permanent despre invazia unor civilizaţii întunecate, care au descins cândva pe Pământ.
Cum, nu peste foarte mult timp, energia intunecaţilor va dispărea din sistemul planetar al Pământului, Luna va disparea şi ea. Satelitul acesta nu este necesar civilizaţiei Unimii, ori pentru a asigura puritatea planetei mele. Eliminarea Lunii din sistemul meu planetar mă va afecta în mică măsură. Procesul eliminării acestui satelit este deja demarat, ceea ce nu va însemna modificarea drastică a vitezei de rotaţie sau a orbitei planetei. Cei doi parametri se vor păstra în limitele de siguranţă, fără a avea un impact catastrofal asupra viului de pe Pământ.

Lumea pe care o veţi experimenta după tranziţie nu va fi schimbată în toate privinţele, căci natura mea de bază deja se manifestă. Numai modalitatea de construire a vechii omeniri va dispărea, pentru a fi înlocuită cu alte structuri, în acord cu noile manifestări ale materiei. Multe vor dispărea şi multe vor apărea.

Va exista un anumit nivel de haos în perioada tranziţiei mele. Perioada aceasta de reaşezare va fi scurtă, după care vor apărea semnele certe ale paradisului idilic, ca frumuseţe şi îndestulare. Un mediu plăcut şi propice vieţii, ape limpezi şi resurse de hrană la dispoziţie, vor asigura bunăstarea şi plăcerea de a trăi într-o deplină armonie cu natura.

Cele câteva zile sau săptămâni de tranziţie vor fi dificil de traversat, dar nu imposibil. Pregătiţi-vă de pe acum pentru aceste schimbări.

Fiţi deschişi sesizării şi însuşirii noilor abilităţi de a vedea, simţi, auzi şi pipăi. Fiecare dintre voi, cei care v-aţi decis să mă însoţiţi, va fi pe deplin utilat cu noile abilităţi necesare în noile condiţii existenţiale. Nu mă refer la anumite meserii sau tipuri de prestări servicii ci la aptitudini, mai cu seamă de ordin spiritual, care vă vor fi utile, atât vouă cât şi colectivităţii în care veţi trăi.
Împreună cu cei care aleg să rămână cu mine, ca "cercetaşi", vom face trecerea în următoarele câteva luni.


Toţi sunt invitaţi să vină, dar eu prevăd că doar câţiva vor fi destul de curajoşi să facă acest pas crucial. Cu cei câţiva vom începe să construim o nouă civilizaţie a Luminii. Vă întreb acum: care dintre voi, cei care citiţi aceste rânduri v-aţi decis să mă urmaţi, pentru a edifica împreună o nouă lume, o nouă civilizaţie, pe Noul Meu Corp Fizic?

Vă ofer un paradis curat, în care nu există teamă.


Care dintre voi mi se alătură? Cine vrea să rămână, o poate face.

Cei care vin cu mine, se vor bucura de acele transformări fizice care să-i armonizeze cu noile manifestări fizice ale materiei.
Îi asigur că nu vor regreta!


Cu iubire, Gaia! http://www.cosmicparadigm.com
(C.M.)

marți, 11 mai 2010

De la SUFLETUL PĂMÂNTULUI


(prima parte)

(27/04/2010, prin Mark Kimmel)


Eu sunt sufletul a ceea ce numiţi voi planeta Pământ. Eu sunt suflul de viaţă, energia din spatele a tot ceea ce există pe această planetă.

La început, Creatorul, prin Dumnezeul acestui univers, m-a creat ca expresie a dorinţei sale de a avea o planetă cu particularităţi unice. Eu sunt materializarea dorinţei lui Dumnezeu. Incă de când am fost creată, am ştiut că menirea mea este să susţin şi să ocrotesc viaţa umană. Asta a fost şi este menirea mea, scopul meu, unica mea sarcină. La început am fost doar o energie neexprimată a universului. În cooperare cu maeştri modelării şi utilizării energiilor, am strâns la un loc diversele energii ale universului pe care le-am materializat cu multă răbdare şi atenţie la detalii. Astfel, în timp, am dat naştere formelor fizice pe care le aveam în programul meu creaţionist. In prima mea formă, am făcut o colecţie strălucitoare de gaze, desprinse din astrul a ceea ce urma să fie Soarele acestui sistem, precum şi din vecinătăţi. Nimic nu a fost făcut la întâmplare, ci exact aşa cum a dorit Creatorul, în planul său divin.
Creatorul mi-a dat un suflet, aşa cum şi voi aveţi unul. Printr-un proces de răcire divin imaginat, fiinţa mea a început să-şi formeze un corp material cu diverse stari fizice de agregare.

Totul s-a făcut avându-se în vedere ce minereuri, roci, vegetaţie si fiinţe urmau să-şi creeze habitatul pe scoarţa mea. Geologia planetei este cartea de istorie a formării şi apariţiei mele, ca entitate. Insămânţarea Pământului cu milioanele de specii vegetale s-a realizat prin aducerea acestor seminţe ale vieţii din diverse locuri ale galaxiei, prin selecţia dorită de mine. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul animalelor. Aproape tot ceea ce trăieşte pe suprafaţa mea a fost adus de undeva de pe aştrii acestui univers. Desigur, a existat şi proliferarea speciilor pe baza principiului celui mai bine adaptat, însă iniţial, materialul genetic a fost adus din alte locuri ale universului. Totul s-a făcut printr-o selecţie judicioasă, care a permis apariţia lanţului trofic.

Eu sunt sufletul Pământului, Gaia. Energia mea susţine fiecare piatră, fiecare fir de iarbă, fiecare copac, fiecare floare, fiecare sămânţă, fiecare animal, fiecare peşte şi fiecare insectă de pe această planetă. Energia mea susţine munţii şi oceanele. Nimic de pe suprafaţa mea n-ar putea exista fără intenţia şi aprobarea mea. Orice germen, orice embrion primeşte viaţă de la mine.

Creatorul a elaborat Legile Creatiei. Eu sunt sluga lui umilă şi-mi îndeplinesc cu recunoştinţă rolul de element creat, ca suflet al Pământului. Sunt mândru că mi s-au atribuit atâtea puteri încât, la rându-mi sunt creator.

O situaţie similară există în toată creaţia nenumăratelor universuri ale Cosmosului. Fiecare planetă, fiecare stea, are un suflet. Fiecare particulă, mare sau mică, este dotată cu o formă de conştiinţă de o anume complexitate, astfel încât să corespundă perfect rolului şi scopului pentru care a fost creată.

Când eu, ca planetă, am fost gata, cînd apele s-au aşezat în matcă, când plantele şi animalele mi-au umplut suprafaţa, spre satisfacţia mea, am decis că fiinţa umană poate fi adusă pentru a se bucura de paradisul pe care l-am creat. Am făcut acest lucru conform dorinţei şi plăcerii mele.

La început, totul a fost în armonie. Fiinţele umane venite s-au declarat mulţumite şi fericite să trăiască şi să se înmulţească pe Pământ. Creasem, cu adevărat, Raiul pe Pământ!
Incarnarea sufletelor s-a realizat şi se realizează numai cu acordul şi aprobarea mea.
Eu sunt sufletul planetei care participă la fiecare naştere şi la fiecare moarte. Intre mine şi sufletul fiinţelor care iau formă pe planetă există o deplină armonie şi înţelegere.

Multi oameni îmi spun "Mama Pământ", deoarece manifestarea mea fizică prevede recompense bogate şi ocrotire părintească pentru cei încarnaţi aici.
Viaţa umană este cel mai interesant aspect existenţial prin faptul că arată cum un suflet individual poate fi determinat să locuiască o viaţă pământească într-un spaţiu extrem de limitat, corpul fizic. În interiorul fiecărei fiinţe umane există o scânteie din Sufletul Lui Dumnezeu, pe care voi o numiţi Spirutul vostru Înalt.

Fiecare formă de viaţă poartă ştampila Dumnezeului acestui univers. Viaţa sufletului într-un corp uman se desfăşoară în conformitate cu programul pe care acel suflet şi-l alege şi şi-l perfectează înainte de naştere. Totul se desfăşoară cu respectarea Legii Liberului Arbitru, lege care nu a fost niciodată încălcată. Rolul meu este acela de a asista la materializarea şi dezvoltarea formei fizice care găzduieşte sufletul.


Mulţi oameni consideră că ei creează, în exclusivitate, realitatea lor proprie, inclusiv organismul lor şi mediul fizic care-i înconjoară, ceea ce, în mare parte, este adevărat. Cu toate acestea, nimic de pe planeta mea, Pământul, nu ar fi apărut aici, şi n-ar putea să existe, fără acordul meu.


După ce primele mii de oameni au ajuns pe planeta mea, energiile întunericului au încercat mereu să se interfereze cu viaţa acestora. Conform promisiunilor lor, pe planetă ar fi urmat epoci de echilibru şi paradis pentru omenirea care se forma. Din pacate, în evoluţia umană echilibrul s-a stricat iar paradisul ce se înfiripase, nu s-a consolidat. După multe mii de ani, întunecaţii au proliferat pe aproape toată planeta, folosindu-se de minciună şi înşelătorie, capcane în care au căzut majoritatea fiinţelor umane. Răul a cuprins lumea şi eradicarea lui a devenit o grea sarcină pentru cei neatinşi de energiile intunecate. Societatea umană s-a dezvoltat pe baze nesănătoase, de frică şi înrobire, în care s-a impus legea pumnului şi a intimidării.


Din fericire, starea mea s-a îmbunătăţit, după ce multele civilizaţii din intregul univers au răspuns chemării mele, trimiţându-mi imense cantităţi de energie divină care a curăţat mult din negativitatea care se formase pe planetă, în nenumăratele mii de ani, astfel încât, la ora actuală, trendul evolutiv a devenit ireversibil, iar umanitatea parcurge o etapă de inalţare către dimensiuni superioare.


Înrobirea rasei umane se apropie de sfârşit. Am ştiut că am avut şi alternativa de a mă dezintegra, dacă aş fi cerut Creatorului să-şi resoarbă energia vieţii de pe Pamântul meu. Aceasta ar fi dus la dispariţia umanităţii de pe planetă şi la colapsul planetei fizice. Creatorul nu a vrut să ne piardă (pe mine şi pe voi) şi eu am ascultat de vrerea sa divină. Ştiu că Pământul va reveni la frumuseţea sa de la început şi că pe el se va instaura cu adevărat Raiul pe care eu şi voi îl merităm.

Ştiu că nu va fi uşor şi nu se va întâmpla rapid, dar se va întâmpla, se va întâmpla.

Cu iubire, Gaia !


SURSA:http://www.cosmicparadigm.com

(C.M.)

duminică, 9 mai 2010

VOI DEVENITI PROPRIUL VOSTRU GHID CATRE ACASA


De la ARHANGHELUL MIHAIL

(5 Feb. 2010, prin Meredith Murphy)

Cateodată vă simţiţi extrem de singuri, fără a înţelege pe deplin cauza acestei căderi.

Dupa o tulburare emoţională, cum ar fi ieşirea la suprafaţă a energiilor care nu mai sunt aliniate cu perspectiva voastră sau cu energia voastră ascensionată, este bine pentru voi să va găsiţi propriul drum inapoi, spre Acasă.

Desigur, Tot Ceea Ce Este anticipează si aşteaptă întoarcerea voastră, dornic să susţină ascensiunea voastră spiralată si eliberarea a orice nu vă mai serveşte si nu vi se mai potriveşte. In această situaţie, apare oportunitatea de a vă reaminti cum să vă re-asamblaţi propria conştiinţă a divinităţii.

În acest demers, noi suntem intotdeauna disponibili să vă inspirăm întoarcerea. Totuşi, intervenţia noastră nu va fi una directă ci doar sugerată, deoarece este important, in experienţa ascensionării voastre, să vă bazaţi si să învăţaţi cum să vă concentraţi pe propriile energii. Este important ca voi să deveniţi siguri si increzători în a lăsa ca energiile voastre să CURGĂ.


Când întâlniţi lucruri sau situaţii care vă provoacă, trăiţi momentele cu anumite emoţii şi asta declanşază schimbări chimice in corpul vostru. Voi reacţionaţi la toate aceste schimbări de o manieră care vă particularizează. Inima voastra, mintea, corpurile fizic şi emoţional - toate vor fi afectate de aceste situaţii, proporţional cu implicarea voastră în ele.

Cu cât sunteţi scoşi mai mult din starea de echilibru, cu atât efectele vor fi mai imprevizibile şi mai greu de controlat. Asta poate să vă conducă spre un cerc vicios, foarte neconfortabil care, de la un anumit moment, începe să se auto-întreţină, luând proporţii din ce în ce mai greu de stăpânit.


Eu vă invit să deveniţi din ce in ce mai constienţi de abilităţile voastre de a vă selecta experienţele si de a avea capacitatea de a face o altă alegere, dacă cea cu care vă confruntaţi vă este defavorabilă.


In momentul apariţiei unei situaţii dezagreabile, blocaţi pentru un moment intrarea în fiinţa voastă şi mergeţi în interior, acolo unde totdeauna este linişte şi calm. Cereţi sprijinul ghidului vostru interior care vă va sugera cum ar trebui să reacţionaţi, şi faceţi, dacă este cazul, o altă alegere. (Un exemplu : să spunem că primiţi vestea ca o fiinţă dragă inimii voastre a avut un accident fatal. Evident, prima reacţie poate fi devastatoare, greu de admis şi de suportat. Mintea vă va sugera că vă va fi imposibil să va continuaţi viaţa fară această persoană iubită.

Blocându-vă pentru câteva clipe intrarea, legătura cu exteriorul, interiorizaţi-vă şi apelaţi la ghidul vostru interior. Acesta vă va aminti ca :

- de această grea pierdere nu vă faceţi vinovat,

- cel dispărut a plecat în conformitate cu propriul său program de viaţă, stabilit înainte de naştere,

- nu există moarte, cu adevărat,

- cel pe care nu-l veţi mai vedea a plecat să-şi continuie ascensiunea într-un plan care îi oferă cele mai bune condiţii de a înainta pe cale,

- deşi nu-l veţi mai vedea cu ochii fizici, prietenul sau iubitul vostru va continua să vă fie aproape şi, dacă veţi fi suficient de sensibil, veţi resimţi acest ajutor etc.

Privit din acest unghi, evenimentul, neplăcut desigur, nu vi se va mai parea o tragedie de nesuportat şi vă veţi decide să vă continuaţi viaţa, poate, făcând mai mult şi din ceea ce cunoşteaţi că-i placea celui dispărut. C.M.).


Totdeauna când lucrurile sunt analizate la nivel general, de ansamblu, se dovedeste că sunt mai bine judecate, mai corect apreciate, decât atunci când sunt particularizate.

(Dovediţi în toate situaţiile compasiune şi înţelegere pentru ceea ce li se întâmplă altora, spijiniţi-i în măsura posibilităţilor de care dispuneţi, dar NU PRELUAŢI SUFERINŢA LOR asupra voastră. Ca să-şi ducă mai uşor povara, hrăniţi-l pe cel împovărat, adăpostiţi-l, dar nu-i căraţi voi sacul din spate. De ce ? Pentru că povara trebuie să şi-o care singur, căci atunci când şi-a ales programul, a pus în sac atât cât ştia că poate duce şi cât era necesar să care. Nu-l veţi ajuta dacă îi veţi prelua sarcina. Pe de altă parte, nici voi nu veţi avea de câştigat în propria voastră evoluţie căci, în fapt, acest act aparent caritabil, nu numai că nu l-a ajutat, dar i-a întârziat si lui evoluţia (el trebuind să-şi reia traseul de acolo de unde voi ia-ţi preluat sacul C.M.).
Incurajaţi-l pe cel descurajat, hrăniţi-l pe cel flămând şi însetat, oferiţi adăpost drumeţului care nu are unde să doarmă.

Multe dintre aceste învăţături pot fi considerate un non-sens pentru cei care refuză să-şi crească conştiinţa, dar vor fi bine primite şi apreciate (şi, din ce în ce mai urmate) de cei care s-au trezit, de cei intraţi în procesul de ascensionare.


Preaiubitele mele fiinţe, cunoaşteţi, măcar la nivel de subconştient, că VOI SUNTETI PROFUND ANGAJATI IN VASTUL PROCES DE SCHIMBARE A LUMII.

Radiaţi-vă ADN-ul inafara ! Ce expresie perfecta !

Nu vă mai limitaţi unii pe alţii.Respectaţi-vă alegerile (propriul arbitru), exprimaţi-vă cu iubire intenţiile şi convingerile şi nu impuneţi nimic nimănui.

Noi suntem încântaţi de modul cum vă treziţi şi reacţionaţi.

Nu va trece prea mult până cănd fiecare dintre voi, în mod conştient, va putea învăţa cum să călătorească în afara corpului său fizic. Vă puteţi imagina ce va însemna să dispuneţi de această abilitate? După ce veţi căpăta suficientă experienţă, veţi putea călători aproape oriunde, putând lipsi din corpul fizic din ce în ce mai mult timp, dar putând reveni în el aproape instantaneu.

Prin concentrare, vă veţi putea focaliza energia voinţei în orice loc din univers, înfiinţând acolo, la dorinţă, aspecte ale sufletului vostru total, aspecte pe care le veţi putea încărca (dota) cu diverse abilităţi şi cu viaţă proprie şi autonomă. Doar ştiţi că voi sunteţi co-creatori !!

In acel stadiu de înaltă conştiinţă şi conştientizare, veţi putea comunica telepatic cu plantele, animalele si cu planeta voastră, Gaia. Veţi putea înţelige natura energiilor din orice obiect, orice fiinţă si orice spaţiu.

Gândurile vi le veţi putea materializa.

Nu realizaţi ca sunteţi multidimensionali?

Eliberaţi toate ataşamentele care nu vă mai slujesc spititul şi sufletul şi permiteţi-vă să ieşiţi din stânsoarea şi limitarea dimensiunii a 3-a, în care aţi fost ţinuţi până acum.

INVITAŢIA VI S-A FĂCUT.

DECIDEŢI DACĂ ÎI DAŢI CURS SI CÂND.

SUNTEŢI AŞTEPTAŢI CU DRAGOSTE.

Vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat ocazia să vorbesc despre această minunată perspectivă !

Eu Sunt Arhanghelul Mihail, intotdeauna in serviciul vostru, dragii mei.
Sursa: http:// expectwonderful.typepad.com

(C .M.)

joi, 6 mai 2010

RECORDURILE AKASHICE ALE LUNII MAI 2010



(5 Mai 2010, prin Jen Eramith MA)
La ce energii şi experienţe ne putem aştepta in luna mai 2010?
Energiile din această lună vor fi ca o giruetă veche, ruginită plasată pe acoperişul unei clădiri. Există câteva elemente în această metaforă care ajută la descrierea energiilor din luna mai. Una ar fi că paletele giruetei se mişcă cu viteza imprimată de puterea vântului. A doua ar fi că poziţia paletelor se orientează în funcţie de direcţia curenţilor de aer. Nu poţi şti când vântul işi va schimba direcţia sau tăria. Nu consideraţi, deci, starea de moment ca fiind una de lungă durată. Tot ceea ce faceţi, trebuie să servească situaţiei de moment, fără să riscaţi a extrapola acea situaţie pentru o perioadă de timp mai lungă. Altfel spus, este necesar să trăiţi in prezent si pentru prezent.
O mulţime de noi energii provin din diferite direcţii, avand ca surse diversele voastre aspecte raspandite in univers. Este o lună bună pentru culegerea de informaţii şi stabilire a unui nou ritm în propria voastră viaţă. Finisarea acestui proiect o puteţi face în lunile viitoare. Pentru moment, acceptaţi ideea şi trasaţi, eventual, unele jaloane; stabiliţi un cadru mai larg susceptibil de a primi unele modificări. In sprijinul a ceea ce imaginaţi acum, încercaţi, în luna mai, să adunaţi noi date şi informaţii care să vă consolideze proiectul. Fiţi atenţi la schimbările care au loc in jurul vostru (în familie, la locul de muncă, in viaţa societăţii etc.) căci în ele puteţi descoperi noi oportunităţi, pentru a vă ajuta să vă realizaţi proiectele. Încercaţi să vă clarificaţi cum acele schimbări ar urma să vă influenţeze viata în viitor. Faţă de tot ce vedeţi la ştiri, tot ce auziţi despre altcineva, puneţi-vă întrebarea : "Ce înseamnă acest lucru pentru mine?" " Ce-mi sugerează acest fapt, valabil pentru viaţa mea?" Informaţiile ar fi bine să vi le notaţi, pentru ca la sfârşitul lunii, să vedeţi cum se relaţionează.O asemenea analiză comparativă, vă va putea ajuta în luarea unor decizii mai corecte pentru ceea ce hotărâţi să faceţi în lunile iunie şi iulie.
Elementul următor al metaforei se refera la faptul ca girueta este veche si ruginita. Multi dintre voi se pot simti obosiţi, uzaţi, îmbătrâniţi si fără vlagă. Deşi în această perioadă creaţia se simte ca renăscută, mulţi dintre voi nu veţi avea sentimentul revigorării, caracteristic primăverii. Cel mai uşor mod de a depăşi asemenea stări este să vă raportaţi la situaţia de ansamblu, să priviţi partea frumoasă a ceea ce vi se întâmplă şi să utilizaţi oportunităţile care vi se ivesc, refuzând să vă lăsaţi copleşiţi de situaţii de moment care par a fi insurmontabile. Trataţi situaţiile cu calm, fără a acţiona sub impulsul momentului. Fiţi metodici şi conştienţi că puteţi depăşi orice sitaţie, indiferent de dificultatea ei. Măsurile radicale le puteţi amâna pentru mai târziu. In acest mod, veţi putea trece cu destul de multă uşurinţă această lună mai stresantă. In plus, este bine să vă revedeţi programul lunii în curs şi să reprogramaţi unele dintre problemele, care nu reclamă urgenţă, pentru alte perioade.
Un alt aspect privind metafora cu giruieta este cel legat de poziţia pe care o ocupă: partea cea mai înaltă a clădirii. O asemenea aşezare, dă posibilitatea lărgirii orizontului observabil. Este o ocazie să faceţi un tur de orizont asupra vieţii pe care aţi trăit-o până acum şi să evaluaţi evenimentele importante prin care aţi trecut. Cu această ocazie, puteţi observa că unele aspecte ale vieţii vă acaparează inutil preocupările şi puteţi hotărî la ce ar trebui să renunţaţi, căci nu vă mai este util. Nu vă angajaţi însă într-o analiză laborioasă, de profunzime. Rezumaţi-vă la aspectele evidente.

Zilele de 5şi 6 ale lunii a 5-a sunt deosebit de lente. Acestea sunt zile bune pentru voi pentru un pic de odihnă. Puteţi dormi mai mult in aceste zile.
O mulţime de informaţii şi de energie vin în fiinţa voastră de la nivel superior, fară ca voi să fiţi conştienţi de acest fapt. Este un moment special ca densitate care are un vârf în zilele de 5 şi 6 mai. In ziua de 9 mai energiile primite vor fi unele luminoase, va fi o zi excelentă pentru a vă evalua viaţa. In această zi puteţi să vă faceţi unele proiecte de viitor. Cam aceeaşi caracteristică o are şi ziua de 10 mai.
Zilele 22 şi 23 mai le puteţi asemăna cu porţi de oportunitate pentru unele modificări de program sau de gândire. Chiar unele acţiuni începute, dar neterminate, în zilele precedente, au sorţi mai bune de reuşită în aceste două zile. Bazaţi-vă cât mai mult, în aceste două zile, pe intuiţie.
Anul 2010 este un an provocator, dar şi un an în care adevărul iese mai pregnant la suprafaţă. Anul 2010 este un an dificil, vârful de dificultate fiind plasat în luma mai. In această lună se va spune cum stau lucrurile cu adevărat, şi aceasta va fi pentru mulţi copleşitor. Dacă vă simţiţi copleşit în această lună, noi vă sfătuim să trataţi situaţia cu calm.
Nu consideraţi că această situaţie mai grea se va permanentiza, consideraţi că acest blocaj este unul pasager. Incă odată, trataţi problemele cu calm şi încredere. Nu aţi fost creaţi pentru a vă pierde ci pentru a experimenta şi a vă îmbogăţi cunoaşterea. Asta este tot ce trebuie sa faciţi. Puteţi face ca această lună să nu fie una extrem de dificilă.
Nu vă cramponaţi de obiective ce pot fi amânate!
Dramele şi le crează oamenii înşişi atunci când intră în panică, când se lasă pradă fricii, când escaladează situaţiile de disconfort.
Refuzaţi să creaţi drame pentru voi şi pentru cei din jur! Fiţi calmi, fiţi îngăduitori cu voi înşivă şi cu cei din jur! Ceea ce vă spunem acum va fi mai bine înţeles începând cu luna iunie 2010.
SURASA : http://www.akashictransformations.com

(C.M.)