Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 31 martie 2010

SEPARAREA A INCEPUT


De la Emmanuel
(25 March 2010, prin Natalie Sian Glasson)

Iubiţi fraţi şi surori a Pământului, separarea a început.
Gaia a intrat pe a l8-lea segment de transformare; de aici nu se mai poate reveni.
Separarea a început la al treilea nivel dimensional, când domeniile de frecvenţe prezente în planul vostru existential au fost regrupate.
De acum, va trebui să vedem mai multe semne de divizare şi regrupare manifestată in realitatea voastră.
Companiile se vor diviza, prietenile se vor reconsidera reciproc, familiile se vor putea destrăma, grupările constituite cândva pe anumite afinităţi se vor diviza, etc.
In acelaşi timp, veţi fi martorii unor acţiuni diametral opuse : se vor coagula grupuri noi, vă veţi simţi mai aproape decât oricând de alte persoane, alte familii se vor închega, alte prietenii se vor crea. Această schimbare nu este nici pozitivă, nici negativă. Este o SCHIMBARE NECESARA, care are la baza alte afinităţi.
Consideraţi-o ca pe un pas firesc, în procesul ascensiunii de masă.

Afinitaţile si contradicţiile au la bază câmpurile vibratorii care, după cum vă este deja cunoscut, sunt supuse unor importante si profunde schimbări, aceasta explicând de ce ceea ce ni se parea până acum potrivit, acceptabil si pe măsură, devine parcă, dintr-odată anacronic, defazat, inacceptabil.

La nivel de suflet, ştiţi că în acest moment v-aţi decis să vă angajaţi pe acest drum, pe care Conştiinţa Infinită v-a împuternicit să fiţi propriul vostru arhitect. Acest program, odată selectat, a pus în mişcare o puternică energie care curge prin fiinţa voastră şi sistemul voastru planetar, asigurând extinderea gradului de conştientizare.

Când vă ridicaţi frecvenţa de sensibilizare, fiinţa voastră se va plasa în domenii de frecvenţă corespunzător mai ridicate, care se vor regăsi şi în realitatea voastră materială, ajutând si planeta în călătoria ei spre cea de a cincia dimensiune.
Amintiţi-vă că atunci când oferiţi Mamei Gaia sprijinul vostru energetic, creşterea ei vibraţională se va răsfrânge favorabil şi asupra voastră, cercul de într-ajutorare devenind astfel complet, în beneficiul celor două părţi. Pe de altă parte, ascensiunea în frecvenţă a planetei va face ca şi în sistemul solar respectiv, precum şi în Universul nostru, să se producă schimbări benefice.

Ultima dată când a avut loc o schimbare de o asemenea magnitudine, precum cea în care Pământul se află în prezent, s-a întâmplat cu cca 21 miliarde de ani în urmă.

Planul divin de ascensionare în sistem vă cuprinde şi pe voi, fiinţele umane, şi este o eroare să credeţi că în acest program, rolul vostru este insignifiant.

Odată ce aţi înţeles acest lucru, puteţi începe să îi ajutaţi şi pe alţii, în strădania lor de a-şi creşte conştiinţa. Dealfel, creşterea responsabilităţii fiecărei fiinţe umane este în această perioadă crucială pentru istoria si viitorul omenirii.
Fiecare dintre voi are puteri şi abilităţi foarte mari, deşi, în marea lor majoritate, nu sunt constientizate, la nivel de intelect. Ajutaţi-vă pe voi înşivă, ajutaţi-vă între voi şi ajutaţi-vă cu Mama Gaia, pentru ca procesul ascensionării să se deruleze cât mai lin şi cât mai accelerat. La baza acestui măreţ program stă creaţia prin iubire şi compasiune.
Acest lucru necesită o transformare a fiinţei voastre, o schimbare de atitudine conştientă din partea voastră.

La sfârşitul procesului de ascensionare/separare a Pământului se vor deschide două portaluri interdimensionale: unul care va conduce la a cincea dimensiune iar cel de al doilea, la o dimensiune 3D. Fiecare fiinţă umană va intra în unul din cele două portaluri, în funcţie de nivelul său de vibraţie, adică de nivelul de conştiinţă, pe care-l va avea la momentul transferului (începând cu sfârşitul anului 2012 n.m.).

Procesul pregătitor a început, aşa cum binecunoaşteţi, şi se va accelera pe măsură ce vă apropiaţi de 2012.
Mai întâi, va avea loc o regrupare a fiinţelor compatibile vibraţional, astfel că va fi obişnuit ca membrii aceleiaşi familii sa se despartă, pe diferite motive (cum ar fi nepotrivirea de caracter, incompatibilităţi de credinţă, de nivel de cultură, de principii etc).
Dupa separare, fiecare se va orienta către alte persoane cu care va simţi că rezonează, în fiecare zonă apărând grupuri cu multe compatibilităţi, care vor convieţui în armonie, pâna când vor face transferul.

EU SUNT Emmanuel.
Sursa : http://lightworkers.org
(C.M.)

luni, 29 martie 2010

MESAJ PENTRU SAPTAMANA 28 Martie – 3 Apirile, 2010


De la Maestrul Hilarion
(28 March 2010, prin Marlene Swetlishoff)

Bine aţi revenit, preaiubiţi Lucrători in Lumină !
In această săptămână veţi fi martorii unui alt talmeş-balmeş de evenimente si situaţii, atât de ordin personal cât şi la nivel global. Valuri de energie vor sosi pe Pământ şi ele vor determina aceste comportamente non-conformiste ale oamenilor, la nivel colectiv sau individual. In această săptămână, asemenea manifestări vor fi inevitabile şi vor avea impact asupra întregii omeniri. Vor izbucni vechi probleme nesoluţionate în trecut, în diverse domenii de activitate şi la diferite persoane care au asemenea restanţe. Având în vedere că, în marea lor majoritate, oamenii nu sunt conştienţi că acesta este un impact energetic, brambureala care se va crea va produce multă bătaie de cap celor implicaţi, fără ca ei să conştientizeze adevăratele cauze.
Totuşi, schimbările şi revelaţiile vor fi sesizate de multe persoane. Multe lecţii vor putea fi învăţate din experienţele acestei săptămâni şi, în mintea multora, va suna ,,clopoţelul,,
Voi, dragii mei, să vă amintiţi că toată această desfăşurare de evenimente aparent haotice, face parte din Marele Plan Divin, pus în aplicare acum pe planeta voastră. Se va înţelege, sau măcar se va intui, că toate activităţile care au la bază vechea energie, vor fi aduse la suprafaţă pentru a le putea curăţa şi elibera.
Pentru a depăşi cu folos aceste situaţii, cei implicaţi vor trebui sa nu fugă de ele ci sa le abordeze cu curaj şi onestitate pentru ca, în final, să le poata elibera. Tratate astfel, toate aceste experienţe, pe care le veţi avea in săptămâna amimntită, se vor dovedi adevărate daruri care vi se servesc acum, şi de care nu trebuie sa va fie teamă.
Pentru ca forma voastră fizică să reziste bine tuturor încercarilor, vă sfătuiesc sa vă odihniţi bine şi să vă hidrataţi suficient. Prea mulţi dintre voi uită sau bagatelizează cerinţa de a consuma cel puţin 2 l de apă pe zi, cantitate necesară pentru a facilita drenarea energiilor primite prin întregul corp fizic. Este bine să binecuvântaţi paharul de apă pe care urmează să-l beţi, şi să o faceţi în linişte, fără grabă, inghiţitură cu înghiţitură.

Acesta este un timp al discernământului mai accentuat ca altădată, când foarte multe informaţii vi se pun la dispoziţie la pachet, mai cu seamă sub foră de mesaje.
Cei care au căpătat o anume experienţă in primirea sau citirea mesajelor din diverse surse, au ajuns să-şi dezvolte un anume simţ care le permite ca, dintr-o singură privire, să discearnă daca este vorba de un mesaj autentic, de la o sursă autorizată, sau este un fals.

Ne aflăm în faza de trecere de la o dimensiune la alta, si aceasta, indiscutabil, ne marchează pe toţi.
Eu vă asigur, Preaiubiţi Lucrători întru Lumină, că totul se desfăşoară conform Planului Divin, ca urmare a cantităţilor mari de energie divină care s-au primit, şi continuă sa sosească, pe Pămînt.

Vă reamintim că puteţi apela oricând la noi pentru a vă ajuta în tot ceea ce faceţi pentru ascensiunea voastră.
Eu sunt Hilarion
Sursa: http://lightworkers.org
(C.M.)

duminică, 28 martie 2010

VOI SUNTETI INTELIGENTE COSMICE



De la Arhan.Metatron
(10 Ian.2010, prin Frank Hoogerbeets)

Iubiţi fraţi şi surori de pe Pamant, voi sunteti in centrul unor modificări monumentale, minutios planificate de catre Fratii vostri Cosmici care ajuta la realizarea Planului Creatorului in legatura cu umanitatea voastra. Fără ajutorul lor, acordat nu numai în ultimii ani, dar si de-a lungul istoriei voastre, omenirea nu ar fi putut ajunge la acest punct crucial de tranzitie, care va poate duce la urmatorul nivel de constiinta, in cazul in care doriti acest salt. Intr-adevar, fratii si surorile voastre din interior au fost totdeauna gata sa va ajute sa intelegeti si sa invatati principiile care stau la baza Vietii, din perspectiva pamanteasca. Fara cunoasterea si insusirea acestor legi, voi nu ati putea atinge urmatorul nivel al Inteligentei Cosmice.
Ceea ce dorim sa va transmitem acum este ca, de fapt, voi apartineti Inteligentei Cosmice ; voi nu ati fost niciodata mai putin, chiar daca, uneori, nu ati fost constienti de acest adevar. Prin Inteligenta Cosmica, intelegem bagajul infinit de informatie cosmica, existenta in fiecare particula a creatiei. Chiar si cele mai mici particule, existente in lumea voastra, contin, in nucleul lor, aceste informatii cosmice; fara aceste informatii, viata ar fi imposibila. Nici voi nu ati putea exista. Deoarece toata aceasta Inteligenta este prezenta in fiecare lucru care va inconjoara, voi interactionati cu ea, desi nu constientizati aceasta din cauza unui filtru caracteristic dimensiunii in care va aflati, si care va izoleaza de Constiinta Cosmica.
Ati cautat inafara raspunsuri la intrebari precum: cine sunteti, de ce sunteti aici, pe aceasta planeta speciala, carui scop serveste trecerea voastra prin tot felul de experiente, pozitive si negative ?
În ultimii ani ati devenit mult mai conştienţi de scopul existentei voastre, ca urmare a afluxului de inteligenta cosmica primita pe Pamant. Bombardamentului acesta de informatie, fiecare dintre voi ii raspunde diferit.
Inaltele vibratii purtatoare de informatie va asalteaza, obligandu-va sa va cresteti nivelul de constiinta, pentru a le putea asimila si intelege. Impactul acestor informatii este diferit de la entitate la entitate.
Corpul vostru fizic este compus din miliarde de particule – toate existand ca
răspuns al actiunii Inteligentei Cosmice. Aceste miliarde de particule trebuie organizate fizic si spiritual astfel incat sa se creeze o stare de echilibru, o stare existentiala armonioasa care sa statorniceasca trairi de deplina satisfactie, bucurie, pace si responsabilitate.
Este de inteles ca pentru o dezvoltare armonioasa fizica, psihica si spirituala, este extrem de important locul si atmosfera in care fiinta isi traieste experienta vietii. De aceasta depinde si modul in care entitatea va putea sa ascensioneze, sa-si creasca frecventa de vibratie si sa atinga nivele tot mai inalte de constiinta.
Starea de organizare sau dezorganizare a tururor particulelor care va compun este determinanta in plasarea voastra ca fiinta, in zonele Constiintei Cosmice, ele fiind atrase spre acel sector cu care au afinitati. Altfel spus, o retea fizica si spirituala, constituienta a unei entitati, stabileste legaturi energetice cu acele surse care corespund nivelului de organizare si vibratie cu care are similitudini.
Cei care au un inalt nivel de organizare a proriei structuri nu vor putea fi atinsi de starile atat de haotice si de stresante ale vremii si vremurilor in mijlocul carora exista. Evenimentele dezastroase, cataclismele, starea extrema de stres nu pot clinti din stabilitate un sistem (fiinta) uman complet echilibrat.
Exista o buna ocazie pentru fiintele umane sa se alature efortului pe care Mama Pamant il face in ridicarea frecventei sale de vibratie, care-i va asigura accesul la dimensiuni existentiale superioare. Planeta voastra este inscrisa deja pe un traiect ascendent, indiferent de ceea ce fiecare dintre voi va alege sa faca.
Vi se va respecta totdeauna liberul arbitru, decizia voastra intima, de a va alege calea. Cine doreste si actioneaza in sensul in care o face planeta, va inainta alaturi de ea ; cine este multumit de lumea in care a trait mereu, va fi condus in acea locatie unde se vor regasi toti cei care agreaza planul 3D.
Dorinta si sfatul nostru ar fi sa alegeti experienta bucuriei, iubirii, adevarului si cinstei si abundentei (mai ales spirituale), pentru a va putea ridica constiinta la un nivel care sa va dea dreptul sa accesati dimensiunile superioare.
Perioada acestor catorva ani, care au mai ramas, este extrem de favorabila unor asemenea alegeri care, in lunga existenta umana, nu vi s-au mai oferit.
Dar, ca întotdeauna, alegerea va apartine!
Arhanghelul Metatron SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

VOCEA ADN-lui NOSTRU



(22 Ian. 2010, prin Carol Matthews)
Sa nu credeti ca viata inseamna stagnare, rigiditate, nemiscare. Toti intelegem ca totul este in transformare; schimbarea este permanenta si mereu dispare ceva in timp ce altceva apare, se naste.
De catva timp schimbarile de pe planeta sunt tot mai evidente si, uneori, mai drastice. Schimbarile actuale pregatesc aparitia altor schimbari. Pentru ca noul sa apara, vechiul trebuie sa dispara, sau macar sa se micsoreze.
Niciodata nu au aparut schimbarile cu atata repeziciune, pe Pamant. Niciodata nu a fost o mai mare evidenta a tendintelor unora de a domina mintile altora. Si, niciodata ca acum, rata celor care se trezesc nu a fost mai mare.
Dupa crearea raselor umane, o multitudine de modificari s-au produs in constiinta omenirii.
Dar, niciodata modificarile nu s-au produs cu viteza cu care au loc in aceasta perioada.
Acum, libertatea de a alege calea, de a face o alta alegere este o oportunitate pe care omenirea n-a mai avut-o niciodata; nici macar pe timpul Atlantidei si Lemuriei. Puteti calatori in lume, puteti sa va afiliati oricarei culturi, puteti modifica orice aspect al vietii voastre. Aceasta libertate provoaca valuri ale schimbarii, impulsuri care tin lucrurile intr-o perpetua miscare. Comunitati izolate de lume, a caror disparitie parea pecetluita, sunt aduse acum in atentie si salvate, prin eforturi comunitare conjugate. Este un model, o atitudine, complet diferita de ceea ce a existat in istiria trecuta a omenirii. Ne referim la acele perioade cand rase si civilizatii umane au disparut fie din cauza cataclismelor naturale, in zone necunoscute de lumea civilizata, dar, mai ales prin politica de cucerire si exterminare practicata de reprezentantii ‘’civilizatori’’.
Amintiti-va ca pe timpul cruciadelor, localitati intregi au fost decimate, culturi intregi au fost distruse pentru a se impune o alta credinta, o anume dominatie, o stare de sclavie celor bastinasi. Nimeni, pe atunci, nu a luat apararea celor decimati si trecuti prin sabie de navalitori. Comparati acele vremuri cu actiunile concertate pentru ajutorarea celor din Haiti, sinistrati ai recentului cataclism. Acest eveniment, si altele similare, arata ca responsabilitatea umanitatii a crescut, ca timpul pentru a interveni s-a scurtat, ca si cum distantele s-ar fi micsorat. Aceste evenimente au fost, si sunt, ocazii de imbogatire a experientei umane de crestere a resonsabilitatii fiecaruia, chiar daca, in sine, experienta a fost una tragica.

Pe masura ce creste spiritul de intr-ajutorare, de asistenta sanitara, pentru salvarea de bunuri si de vieti, va scadea spiritul de razboi, dorinta de cucerire si acaparare a unor bunuri si de inrobire a omului. Toate aceste evenimente modeleaza caractere, amplifica compasiunea si indeparteaza sentimentele de ura si spirit razboinic. In acest mod, viitorul va deveni mai echilibrat, mai prietenos si mai adecvat vietii. Pacea si linistea pot fi asigurate numai intr-un climat de intelegere si acceptare. Razboaiele din lume se produc acolo unde exista energii neechilibrate, care nasc contradictii si probleme greu de mediat. Multe dintre aceste energii sunt tare ale vietilor trecute care-si reclama in aceasta viata atentia si rezolvarea cuvenita.

Viitorul va demonstra ca umanitatea evoluiaza pe calea intelegerii si pacii.
Dragoste si binecuvanari pentru toti !

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

vineri, 26 martie 2010

UN MESAJ DE LA SANANDA


(29 IAN.2010, prin David J. Adams)

Marea conexiune cu Taramurile Angelice se apropie si insusi Pamamntul va fi mutat in aceste taramuri. Noi ne reunim acum cu ingerii si cu toate fiintele cosmice care au vietuit anterior in Taramurile Angelice si care, desi nu ne-au urmat traseul existential, mereu ne-au ajutat, cat am fost plecati din aceste taramuri. Ne referim la civilizatia Unicornilor si cea a Dragonilor. Ca urmare, cu certitudine in viitor, vom primi mai multe informatii si comunicari de la Unicorni si de la Dragoni. Pentru a-i receptiona, fiti deschisi acestor legaturi ! A sosit timpul sa eliberam conceptiile gresite despre acele fiinte si civilizatii si sa nu ne fie teama de faptul ca au o infatisare diferita de a noastra.
De altfel, aspectul deosebit fata de umani a fost unul din motivele care i-au determinat pe Unicorni si pe Dragoni sa treaca intr-o dimensiune diferita (deci, un domeniu de frecventa diferit), unde nu mai puteau fi observati de umani. Prin aceasta, contactele au putut continua, fara piedica pe care ar fi constituit-o aspectul fizic diferit.
Egalitatea cu care noi toţi am venit pe această planetă a fost faramitata in timp, ceea ce a favorizat aparitia pe planeta a sclaviei si inrobirii unor civilizatii in favoarea altora.

Priviti la creaturile din filmul Avatar. Nu este intamplator faptul ca acest film a aparut in anul 2010; el are legatura cu obisnuirea umanitatii cu alte creaturi, pe care le va putea intalni in alte dimensiuni. Incercati sa vedeti dincolo de scenele de lupta hollywoodiene.
In acest film sunt introduse mai multe mesaje care pot fi decriptate de catre mintile iscoditoare. Nu este numai un film nascut din fanteziile regizorilor. Una dintre ideile strecurate in film este posibilitatea unor entitati cosmice de a lua forma fiintelor bastinase de pe planeta, fara a-si abandona adevarata identitate.
Concentrati-va acum pe chakra inimii. Imaginati-va ca inima voastra este un receptor de energie subtila si de informatie. Vom utiliza o frecventa noua care va face posibila comunicarea de la inima voastra la inima Pamantului. Mintile noastre vor juca doar rolul de translatori. Receptia se va face prin inima iar raspunsurile vor veni tot prin inima. Iubirea Divina, Pacea Divina, Bucuria Divina, toate isi au locul in inima.

Sa-l ascultam pe Sananda.

Salutari, preaiubitilor!Va vorbeste Sananda. In aceasta intalnire, voi lucra cu Raza Albastra. Eu am asistat Pamantul cu Lumina Albastra a Pacii, ca raspuns la cererea inimilor voastre de a aduce energiile pacii pe Pamant.
Fluxul Luminii Albastre s-a mentinut constant in ultimele 12 luni, timp in care voi ati lucrat cu Labirintul Pacii Divine. Din ce in ce mai mult Lumina Albastra va iradia Pamantul in anul acesta, 2010, motiv pentru care sunteti chemati sa continuati sa lucrati cu Labirintul Pacii Divine, pe tot parcursul acestui an. Este necesara aceasta munca pentru a implementa si stabiliza energia pacii, ca energie primara pe Noul Pamant.
Pamantul a fost mutat de la frecventele dimensionale, pe care a lucrat pana acum, la un domeniu de frecvente superior, caracteristic taramurilor angelice.
Acesta este cu adevarat un nou inceput pentru planeta, inceput care va aduce planeta la un grad mai mare de puritate energetica, asa cum exista la inceputurile timpului, atunci cand toate erau ca UNUL, iar Pacea si Iubirea erau la ele acasa.
Multe entitati superioare au vorbit deja despre acest lucru, anul acesta fiind un an al trezirii masive si al schimbarii. Se poate spune ca acest an reprezinta inceputul sfarsitului vechilor paradigme si depasirea primei etape a noului inceput.

Se poate spune ca in anul 2012 se va incheia ‘’Evul Mediu’’al Pamantului.Va fi o oportunitate rarisima in care planeta se va putea remodela in lumina Pacii si Iubirii.
Nu va asteptati la efecte vizibile tumultoase ; schimbarile vor fi mai subtile: de la inima Mamei Gaia la inima voastra. Starea de Pace si de Iubire va fi instaurata prin sentimentul bucuriei. Veti incepe sa simtiti si sa intelegeti mai clar ce inseamna UNITATEA a TOT CEEA CE ESTE. Veti simti, veti experimenta si veti cunoaste puterea Luminii Albastre a Pacii. Veti comunica si simti intre voi prin intermediul inimii si veti comunica cu inima planetei. Inimile umanitatii vor fi conectate la Pace, la Iubire si la Bucurie.

Ganditi-va pentru o clipa la minunile pe care le poate aduce Pacea! Ganditi-va ce va insemna ca intreaga planeta sa fie dominata de Lumina Albastra! Simtiti puterea Dragostei ! Toate experientele, toate jocurile voastre existentiale vor avea un alt continut, o alta perspectiva, atunci cand la baza lor vor sta Pacea, Iubirea si Bucuria. Rezultatele experientelor si gandurilor voastre vor fi diferite de ceea ce a cunoscut omenirea pana acum.
Multi dintre voi au lucrat permanent, de-a lungul multor vieti, pentru a fi prezenti la acest moment extraordinar din istoria Pamantului. Este timpul sa va bucurati de rezultatele eforturilor voastre indelungate. Este timpul sa puteti comunica cu Mama Pamant. Asteptati cu incredere si cu dragoste ceea ce urmeaza sa vina in viata voastra.

Permiteti acum Luminii Albastre sa patrunda in inima voastra, invartindu-se, invartindu-se, invartindu-se, Cristalul Pacii Divine in fiinta voastra. Percepeti cum corpul vostru devine luminos, imbaiat in energiile Iubirii Divine, Pacii Divine, Bucuriei Divine !
Este timpul trezirii voastre, cresterii puterii voastre de viata. Lumina din fiinta voastra alunga intunericul si va umple de bucuria iubirii si linistea pacii.
Va multumesc ca ati fost cu mine la aceasta intalnire! Voi fi prezent cand ma chemati pentru a va ajuta. Multumesc ! Sananda.
Sursa : http://www.dolphinempowerment.com http://www.phonicelevation.com (C.M.)

duminică, 21 martie 2010

COMPASIUNE PENTRU ANIMALE!


Mesajul Comandorului Sohin de pe Nava Spatiala Alpha
(10 Martie 2010, Kris-Won)

Salutări de pe Nava Spatiala Alpha!
Am constatat cu surprindere ca multi locuitori ai Pamantului sunt destul de ingrijorati si au incertitudini in ceea ce priveste evenimentele care vor avea loc in anul 2012, pornind, mai ales de la ceea ce au prezis mayasi.

Mayaşii sunt descendenţi direcţi ai Atlantilor, şi au avut întotdeauna o legătură foarte specială cu unele civilizatii extraterestre, în special cu Pleiedienii şi Swans. De la aceste civilizatii, mayasii au obţinut importante informaţii despre împărţirea timpului în luni de zile, despre originea fiinţelor umane de pe Pamant, sau despre ciclurile care se repeta la anumite perioade, pe planeta. De asemenea, ei au fost instruiţi în arta prezicerii viitorului, prezicerea evenimentelor dovedindu-se foarte corecta.
Una dintre previziunile lor, poate cea mai cunoscută şi dificila pentru omul terestru se refera la schimbarile actuale la nivel planetar a caror scadenta va fi pe 21 Dec.2012. Perspectiva anului 2012 provoaca multa ingrijorare in lumea voastra, considerandu-se ca la acea data este posibil sa vina sfarsitul lumii. Despre Apocalipsa, se vorbeste si in scrierile biblice ale lui Ioan, unul dintre apostolii lui Iisus.

Dragi fraţi de pe planeta Pământ, noi va spunem ca aceasta nu va fi aşa. Barbatul si femeia nu vor disparea de pe planeta Pamant. Nici regnurile animal, vegetal si mineral nu vor disparea de pe fata planetei. Apa si atmosfera respirabila vor continua sa existe si dupa 2012, impotriva a ceea ce arata filmele voastre de groaza. Pamantul nu va fi bombardat mai mult ca altadata de ploi de meteoriti, nu se va produce nicio coliziune a Pamantului cu vreun gigant asteroid. Nici unul din aceste cataclisme cu efect distrugator total nu va avea loc pe planeta.

Totusi, ce se va intampla la acea data ?
Va avea loc, cu adevarat, o schimbare de paradigma, de mentalitate, de constiinta. Va avea loc o mutatie drastica in constiinta omului care nu va mai intelege de ce in lunga sa existenta anterioara a distrus natura, a sacrificat animalele, si-a dusmanit semenii, luptand mereu cu cate cineva pentru a acapara bunuri materiale care, in fapt, nu i-au imbunatatit viata, dar l-au facut sa urasca, sa lupte impotriva naturii si a fiintei.

Gaia nu va mai accepta sa fie ranita de inconstienta unora, prin otravirea solului si apelor si prin exterminarea animalelor.
Oamenii Pamantului inca mai maltrateaza si ucid animalele pentru a le manca, pentru a le folosi ca imbracaminte si incaltaminte sau pentru a-si face podoabe, uitand ca aceste animale, care sunt fratii lor, au venit pe Pamant pentru va ajuta si a va fi tovarasi. Ca fiinta superioara, omul si-a folosit inteligenta pentru a inventa noi si diabolice metode de exterminare. O organizaţie pentru apărarea animalelor are un slogan care spune: "Dacă zidurile abatoarelor ar fi transparente, toţi oamenii ar deveni vegetarieni."

Cruzimea unor fiinte "inteligente" fata de animale este de neconceput pentru o fiinţă gânditoare. Este greu de inteles cum pot rămâne unii oameni impasibili în faţa suferinţei unor animale, tinute pe langa gospodariile lor sau in ferme specializate; pasari domestice, iepuri, porci, cai şi vaci, traiesc adesea în spaţii atât de mici si insalubre in cat nici macar nu se pot deplasa, petrecandu-si viata numai in lumina artificiala, fara ca macar, din cand in cand, sa vada lumina soarelui, astfel încât acestea nu pot face diferenţa între zi şi noapte. Pentru a creste productia de oua, fermierii mint pasarile cu lumina artificiala pentru a le mentine in deruta si a le insela asupra frecventei zi/noapte.Va puteti imagina chinurile si stresul la care aceste fiinte sunt supuse?
Şi toate astea, pentru ce? Pentru a satisface pretentiile ‘’palatului’’. Dorinta a milioane de oameni de a consuma carne, este intarita de stiinta medicala care considera ca lipsa carnii din dieta ar conduce la lipsa unor nutrienti absolut necesari vietii. Asta e o mare minciună! Mulţi oameni in lume se ridica impotriva consumului de carne, dovedind compasiune si respect pentru animale. Ei sunt vegetarieni si demonstreaza ca se poate trai mult mai sanatos fara a te hrani cu hoituri.

Viata omului este mult mai sanatoasa daca se consuma fructe si legume. Corpul lor este mult mai sanatos, nu sufera de boli digestive, de inima, degenerative, cancere etc. Mintea vegetarianului esle mai clara şi mai alerta, conştiinţa lor este mult mai treaza. Vegetarienii ajung mult mai repede la comunicare cu Sinele lor Inalt, decat cei care consuma carne.

Ne adresam voua, celor care v-ati trezit, sau care sunteti pe cale de a o face, sa sa combateti practica consumului de carne, sa aveti acea atitudine care sa descurajeze acest consum si sa fiti un factor activ in a-i determina si pe altii sa constientizeze cat de daunator si nepotrivit este sa mananci alte fiinte. Demonstrandu-va compasiunea şi iubirea pentru regnul animal, veţi contribui la diminuarea karmei negative a omenirii si a planetei. In plus, la nivel individual, veti contribui la îmbunătăţirea propriei voastre sanatati fizice,psihice si spirituale, la prelungirea ciclului de viata a corpului fizic, care va fi ferit de aparitia proceselor de descompunere, inca din timpul cat mai este in viata. Amintiti-va mereu cat de daunatoare este energia negativa acumulata in corpul unui animal stresat in timpul vietii si, mai ales, la momentul sacrificarii, energie care se transfera consumatorului de carne.
Dumnezeu binecuvanteaza nevinovăţia si dragostea celui care iubeste si are compasiune pentru fratii si surorile lui mai mici si mai neajutorate, animalele.

Munca pentru apararea animalelor este una foarte nobila si utila. Nu uitati ca animalele v-au fost date pentru a va arata dragostea si devotamentul lor, si pentru a va fi tovarasi in scurta voastra viata, traita pe Pamant. Dragoste şi pace !
Comandorul Sohin, Nava Spatiala Alpha.
Sursa: http://lightworkers.org
(C.M.)

sâmbătă, 20 martie 2010

HOLONUL ASCENSIUNII


De la Hathori
(selectiuni)

(Primit 28 Ian.2009, postat 23 Ian.2010. Tom Kenyon)

Voi sunteţi pe cale de a intra într-o perioadă extrem de volatilă, plină de un potenţial extraordinar, dar încă supus hazardului. In luna Martie a anului precedent, noi am atenţionat ca în magnetismul Pămantului s-au produs perturbări şi morphing (!), sau modificări în această configuraţie. Stiinţa voastră a confirmat acum că aceasta este realitatea. Intr-o exprimare mai simplistă, există o spărtură în magnetosfera, care înconjoară Pamantul, şi care are rol de protecţie faţă de radiaţia vântului solar. O astfel de breşa are un ciclu natural de apariţie, dar amploarea şi mărimea acestei deschideri depăşeşte normalul. Din această cauză, importante volume de plasmă solară sunt lăsate să treaca spre Pământ. Aceasta conduce la creşterea furtunilor magnetice, perturbarilor în telecomunicaţii, perturbării în bio-câmpul electric al viului (cum ar fi sistemul nervos al omului), pecum şi schimbărilor climatice. Efectele acestor dereglări se vor amplifica în următorii ani.
In această comunicare nu ne concetrăm asupra impactului negativ pe care-l are această spărtură ci pe efectele pozitive asupra celor pregătiţi şi aflaţi în procesul ascensionării. Căci, există şi efecte pozitive.

Corpul vostru energetic, subtil, cunoscut si sub denumirea de câmpul KA, de către egiptenii antici, sau corpul eteric, de către yoghini, este puternic influenţat de radiaţia soarelui. O creştere calitativă a fluxurilor de energie solară, conduce la o creştere a frecvenţei de vibraţie a corpului KA. Aceasta este o oportunitate foarte benefică şi de bun augur pentru cei care, conştient, participă la procesul de ascensiune al fiinţei lor. Permiteţi-ne să fim mai precişi în a explica ce înţelegem noi prin ascensiune, deoarece există mari diferenţe de conotaţie şi puncte de vedere diferite.

S-ar putea spune că sunteţi la o răscruce de drumuri. Astfel, când fluxul solar intră în magnetosfera planetei voastre, corpurile KA ale tuturor fiinţelor îşi cresc vibraţia energetică. Asupra unora, aceasta va produce tulburări si dereglări, în timp ce asupra altora, efectul va fi unul benefic, de accelerare a ascensiunii în conştiinţă.
Prezenta comunicare se referă în special la acele persoane care se află în procesul de ascensionare. Provocarea pentru voi, în această perioadă de transformări, este să vă activaţi corpul KA, pentru a ascensiona mai repede, chiar dacă în jurul vostru ar avea loc o scădere a vibraţiilor. In esenţă, aceasta este o chestiune de creştere a vibraţiilor modulate de energia speranţei si credinţei. Este unificarea celor trei aspecte conţinute în impulsul creativ pentru un nou destin. Ce vrem sa spunem prin aceasata? Este nevoie de o energie extraordinară pentru a transcende sau transmuta o condiţie negativa sau o limitare existentială care afecteaza pe cineva. Voi aţi fost hipnotizati colectiv in perceperea realitaţii care este fixată, trunchiată şi constrânsă la anumite limitări. Lumea veche vede totul prin vibraţia minciunii si manipulării, fără a sesiza ca asemenea percepţii nu reprezintă realitatea. Este nevoie de o nouă energie, cu o rată crescută a vibraţiei, pentru a putea depăşi lentoarea şi inerţia care sunt intrinseci limitării voastre in cunoaştere. Această schimbare este adusă şi provocată de actualele fluxuri energetice care vin continuu si in cantităţi progresiv sporite de la soare. Aceasta va provoca si creşterea vibraţiilor câmpului vostru KA.

Pentru aceia dintre voi care acceptă, sau cel puţin încep să vadă dincolo de minciunile de limitare care au fost impuse asupra voastră, şi au făcut o alegerea ascensiunii, această activare a corpului KA va fi un frumos miracol de a transcende propriile limitări în moduri care nu au fost disponibile pentru ei înainte.

Dar, pentru cei care nu aleg să trăiască ascendenţa în conştiinţă, cei care aleg să rămână închişi si dominaţi de limitări, cei care încearcă să dea vina pe alţii pentru nenorocirea lor, cei care aleg să găsească ţapi ispăşitori pentru lipsa lor de fericire, pentru aceia care insistă să trăiesca in vechea lume, plină de conflicte, această vibraţie crescută in corpul lor KA, nu va fi o binecuvântare, ci un blestem. Pentru ca ei vor trebui să muncească din greu pentru a menţine ceea ce işi doresc.
Ţesătura vechilor realităţi este în curs de destramare, concomitent cu extinderea noilor realitati. Această stare, când două realităţi exista si se manifesă simultan, are ciudăţeniile ei. Important este că voi aveţi puterea innăscută şi capacitatea de a crea noile realiăţi, indiferent de ceea ce se intamplă in jurul vostru.
Din perspectiva noastră, în următorii ani fenomenul dublei existenţe, dublelor percepţii, va lua amploare, pe fondul general al ascensionării şi, respectiv, decăderii vechilor paradigme. Sensul deplasării fiecăruia dintre voi va fi o alegere personală, individuală. Fiecare dintre voi are capacitatea de a-si alege gândurile şi creaţiile pe care le doreste. Unii dintre voi vor alege sa renunţe la existenta in minciună sau duplicitară, considerând că o asemenea viaţă îi impovarează si le răpeşte libertatea de progres spiritual şi dreptul de a fi apreciati ca fiinţe evoluate. Alţii vor prefera penitenţa, din teama de libertate şi lipsa curajului de a-şi asuma responsabilitatea pentru propria existenţă.


Va veni curând momentul deciziei majore, alegerii căii pe care fiecare doreşte să-şi continuie existenţa. Provocările in plan economic, ecologic, social si politic vor impune fiecaruia să aleagă. Pentru unii, această alegere va fi extrem de dificilă, hotarârea va fi greu de luat ; pentru alţii, cei treziti, totul va decurge lin si sărbătoresc.Oricum, nimeni nu vă va forţa să faceţi intr-un fel sau altul, căci liberul vostru arbitru va fi totdeauna respectat. Sunteţi proprii vostri creatori si aveţi dreptul să vă re-creaţi aşa cum vă dictează inima. In procesul de ascensionare, veţi înţelege că factorii externi sunt, de fapt, proiecţii ale propriei voastre conştiinţe, la nivelul cel mai profund.
În comunicările viitoare, ne propunem să discutăm despre fizica interdimensională care stă la baza aprecierii si modul în care aceasta afectează realitatea voastră.

Acum, insă, dorim sa vă oferim un instrument care credem ca vă va ajuta in aceasta perioada, dar şi pe o perioadă mai lungă, despre cum influenţează fluxurile solare, care pătrund in magnetosferă, corpul vostru energetic, KA.Vom fixa, mai intâi, cateva puncte.


Primul ar fi că înainte de a aplica această tehnică, trebuie să aveţi, cu deplin discernământ, hotărârea de a ascensiona.

In al doilea rând, va trebui să vă deschideţi emoţional pentru insuşirea si aplicarea acestei metode, aceasta stare emoţională reprezentând, de fapt, semnătura voastră de acceptare a acestei tehnici creative.

Al treilea aspect are la baza legătura care se crează intre KA – corpul vostru eteric - si Spiritul vostru Inalt, cunoscut înca de pe timpul Egiptului Antic. Fiinţele rezidente din acea perioadă a antichităţii aveau conştiinţa în afara timpului si spaţiului.

Punctul de intrare este plasat deasupra capului, acolo unde vârfurile degetelor mâinilor voastre intinse se pot atinge.
Acest aspect interdimensional al sinelui vostru, BA, este cel mai receptiv, cel mai sensibil si are recepţia energetică cea mai importantă pentru întarirea câmpului vostru KA. Noi numim această metodă Holonul Ascensiunii.
La fel ca cele două holonuri anterioare, despre care am vorbit in alte comunicări, adică Holonul Echilibrului si Holonul Vindecării, si acesta se bazează pe o anumită formă geometrică. De menţionat ca formele geometrice ale corpurilor si structurilor sunt favorabile unor anumite forme de energie. Altfel spus, o formă geometrică selectează din câmpul multiplu energetic numai acele forme de energie care sunt compatibile (ca formă de undă, frecvenţă, amplitudine si putere) cu geometria sistemului.


La baza Holonului Ascensiunii stă forma geometrica de disc (cred ca se refera la un con cu baza sub forma de disc, C.M.).
Acest con are vârful in punctul de intalnire a degetelor măinilor întinse deasupra capului baza conului fiind plasată la baza coloanei vertebrale. Stând in picioare, cu mâinile ridicate deasupra capului, ne imaginăm că ne aflăm in interiorul acestui con, ales corespunzâtor de mare, ca sa ne cuprindă, axul central al conului intrând prin creştet si ieşind pe la baza coloanei vertebrale. O poziţie acceptată este si cea de asezat pe un scaun.
Deşi culoarea conului nu este determinantă, vă sugerăm, totuşi, să alegeţi albul stralucitor. Imaginaţi-vă că acest con se roteste in jurul axei sale in sens antiorar (cine simte ca l-ar favoriza sensul orar, poate să-l aleagă pe acesta). Alegeţi, deasemenea, acea viteză de rotaţie care vi se pare mai potrivită.
Prin rotirea sa, conul crează un vortex (vârtej). Din moment ce aţi început rotirea discului, concentraţi-vă atenţia asupra vârfului conului. Incercati sa aveţi senzaţie de bine pe tot timpul invârtirii conului.
Mutaţi-vă acum concentrarea asupra bazei coloanei vertebrale (prima chakră) imaginandu-vă cum energia cosmică, divină, care intră prin vârful conului este atrasă prin coloană, până în chakra bazei. Corpul vostru KA (eteric) se încarcă cu energia primită.
Continuaţi exerciţiul cca 10 minute, timp în care puteţi vedea (cu ochii fizici inchisi) anumite culori sau fleşuri de lumină si puteţi sesiza cum starea voastra de bine se imbunătăţeşte.
Efectuând periodic acest exerciţiu (dacă este posibil, zilnic), veţi constata cum starea voastra generală se va imbunătăti, anumite afecţiuni vor disparea, corpul fizic se va dezintoxica, vi se va amplifica percepţia si, în timp, veţi obţine un important spor în ascensiunea voastră spirituală (corpul isi va creşte frecvenţa de vibraţie).

Sursa:http://lightworkers.org
(C.M.)

sâmbătă, 13 martie 2010

PROCESUL A INCEPUT!


De la Consiliul Celor 12
(12 March 2010)
Noi suntem Consiliul celor 12. Dorim sa va anuntam ca va aflati in ajunul declansarii imensului proces de transformare al intregii creatii.

Multi dintre voi deja sunt conştienţi de ceea ce se intampla, si au inteles motivul pentru care au venit in aceasta viata pe Pamant. Altii incep sa sesizeze ca ceva important se intampla, fara a sti precis despre ce este voarba. Sunt insa destui si dintre aceia care nu sesizeaza nimic, iar daca cineva incearca sa-i sensibilizeze, trateaza totul ca pe o aberatie nedemna de luat in serios.

Cel mai important, in aceasta perioada de mari prefaceri, este ca voi sa ramaneti atenti, vigilenti, si sa doriti sa luati parte activa la acest proces revolutionar. Modalitatile voastre de integrare in aceste actiuni pot fi extrem de diferite si nu este neaparat necesar sa va impuneti o cale anume; ea se va impune de la sine prin dorinta pe care veti incepe sa o aveti in a actiona intr-un anume domeniu, intr-o anume directie.
Cand asemenea tentinte, imbolduri (pornite din interiorul fiintei voastre) vor aparea, trebuie sa aveti puterea de a decela calea pe care aveti o oportunitate de a intra in joc. Vor exista, desigur, reactii ale egoului personal care, obisnuit cu atitudinea de conservare, teama si neimplicare, se va opune acestei tendinte mobilizatoare.
Important este ca prin maxima atentie la nuante, sa aveti perceptia corecta, dupa care, sa actionati fara, a mai cauta argumente de amanare.

Preaiubitilor! Va spun în mod clar şi cu multă dragoste: Înălţarea Domnului se întâmplă, ACUM. Dragostea este AICI. Adevărul va fi dezvăluit în întregime.

In faza in care s-a ajuns, Procesul Marii Transformari nu mai poate fi incetinit sau oprit. Aliniati-va acestei forte transformatoare, care va va tracta catre dimensiuni superioare.

Pastrati in voi dorinta arzatoare de a intra in fluxul transformarii, al inaltarii, prin IUBIRE si COMPASIUNE, eliberandu-va constiinta de tarele trecutului, de suferinta si frici si acceptati sa va imbaiati in valurile primenitoare ale Noii Energii.
Ramaneti in pace si aveti incredere ca Marele Proces a inceput! ~ OM AH HUM ~

Comunicare receptionata prin canneling de
Global Circles Meditations
(C.M.)

miercuri, 10 martie 2010

O VIZIUNE CATASTROFICA


COMUNICARE
Din partea Dispeceratului Central Galactic (DCG) al Civilizatiei Virtuale (CV) Goriliene (CV-Gor) dublu Modificate (CV-Gor-2Mod) loialiste (CV-Gor-2Mod-L)

Catre Conducatorul CAIAC-LF-PG (adica d-l Lorin Ioan Fortuna N.M.).
In legatura cu situatia existentiala a LF-PG, va transmitem urmatoarele informatii, pe care, datorita beneficitatii deosebit de scazute a LF-PG (aflata sub limita critica deasupra careia se pot transmite asemenea informatii, clasificate ca fiind fundamentale si deosebit de importante pentru evolutia existentiala benefica a LF-PG), nu au putut fi transmise pana la aceasta data, care are beneficitatea ceva mai mare decat limita critica mentionata anterior, datorita faptului ca include in continutul sau codul numeric al “Sfinxului” alb (14), precum si codul numeric al tarii Romania (40), selectata ca Tara inainte-mergatoare pentru CV-Gor-L, la inceputul Erei Zodiacale nr.10, in curs.

1.Dupa obtinerea victoriei in cadrul celor 6 competitii civilizationale desfasurate pentru stabilirea variantei de destin existential colectiv lumesc (DECL) pentru LF-PG pe perioada temporala a anilor 17-23-chlf (2006-2012-cg), de catre partea competitoare alcatuita din Coalitia de CV bastinase (CVB) planetare, dar si loialiste (C-CVB-PG-L) fata de conceptia creationista initiala in care a fost realizata CV-Gor (CV loialiste) constituita din CV-Gor-L, CV-Gor-Mod-L, CV-Gor-2Mod-L, s-au asigurat conditiile ezoterice necesare pentru evolutia benefica viitoare pana la sfarsitul existentei LF-PG (adica, decembrie 2012 ; N.M.)

2.Aflate in situatia de a fi anihilate fiintial o data cu sfarsitul existentei LF-PG, CVB neloialiste: NL care au alcatuit Coalitia de CVB ce a constituit partea competitoare perdanta a respectivelor Comp civ mentionate (adica: CV-Gor-NL, CV-Gor-Mod-NL, CV-Gor-2Mod-NL) nu se pot impaca probabil cu aceasta situatie, si vor incerca, in continuare, sa saboteze efortul reprezentantilor C-CVB-PG-L de a asigura conditii ezoterice cat mai favorabile pentru C-CVB-PG-L, in vederea intampinarii cat mai eficiente a evenimentelor extraordinare cu care urmeaza a fi confruntata PG, in general, precum si LF-PG in special, in cursul perioadei temporale urmatoare care a mai ramas pana la incetarea existentei LF-PG : 19 dec.12.2012, sfarsitul orei 23), ca efect al producerii unei multitudini de tipuri de evenimente catastrofice (exemple: secete, epidemii, conflicte etnice, razboaie, eruptii vulcanice, cutremure, inundatii, inclusiv cu valuri uriase – tsunami s.a.) care vor culmina cu lovirea Planetei de catre un asteroid de dimensiune mare (cu un diametru echivalent de aproximativ 6 km), al carui impact cu LF-PG este prevazut a se realiza cu aproximativ o ora – chlf (4 ore-cg), inainte de producerea incetarii existentei LF-PG (printr-un efect catastrofic imens de tip: potop global), in spatiul teritorial oceanic siuat in dreptul coastei teritoriale a Peninsulei California (SUA) si care va avea ca efect biologic incetarea existentei fizice a tuturor fiintelor individuale superioare (FIS - oameni), cat si a tuturor fiintelor individuale inferioare (FII) de tip animalier, insectifer, precum si de alte tipuri, dar considerate incluse (din punct de vedere ezoteric) in regnul animal. Impactul catastrofic mentionat va determina si incetarea existentei Lumii Planetare Infernale: LFI (denumita generic: Infern, Iad), care, nemaiexistand, va avea ca efect, in cadrul Lumii Fizice, acoperita de ape, disparitia atmosferei, datorata absentei calduri generate in interiorul Planetei, de catre Lumea infernala, care, la randul sau, va avea ca efect aspiratia apei din cadrul Lumii Fizice de catre vidul cosmic (nemaiexistand protectia atmosferica). Absenta apei si frigul cosmic, respectiv incalzirea cosmica (in cadrul noptii, respectiv zilei) vor avea ca efect si anihilarea fiintiala a tuturor fiintelor individuale inferioare ramase dupa producerea potopului, astfel incat fosta LF-PG va deveni un teritoriu arid (asemeni suprafetelor altor planete, cum ar fi Venus si Satelitul Vasilea).

3.Dupa incetarea existentei LF-PG, va urma o perioada temporala de 1 an-chlf, in care PG se va pregati pentru a se transforma in Astru (Stea) Rece, luminos (dar nu si calduros), adica generator doar de lumina alba (specifica CV-Gor-L), dar nu si de caldura, denumit generic: Astru Pitic Alb (APA), in care substanta fizica ramasa, la nivel planetar, din starile solida, lichida si gazoasa se transforma in substanta fizica speciala astrala, denumita generic: plasma), fenomen prevazut a se realiza in data de: 6.6.24-chlf, sub care forma urmeaza a fi transferat, incepand cu data de: 61.6.24-sfarsitul orei 6-chlf, din Zona Galactica Zodiacala (ZGZ – in care este integrata existential in prezent, in cadrul Solaritatii nr.1) in Zona Galactica Constelationala (ZGC), prin traversarea unei Porti Galactice (PGal), care se va deschide cu o ora-chlf inainte de data-chlf mentionata anterior, si se va inchide cu o ora-chlf dupa data-chlf mentionata anterior, integrandu-se existential in respectiva ZGC, in prima Constelatie Galactica (CG) a ZGC nr.1 (cea mai apropiata de ZGZ), ca Astru Central Constelational (ACC), fenomen galactic cunoscut sub denumirea generica de: “evadare din Zodiac”.

4. La data in care Astrul Pitic Alb va incepe transferarea intre zonele galactice mentionate, va avea doar o singura Lume, denumita generic: Lume Astrala, in care vor exista doar aproximativ 600 de milioane de FIS (oameni), precum si aproximativ 300 de milioane de FII (vegetaliere si animaliere), selectate exclusiv din cadrul celor 3 CVB-L ale fostei PG (CV-Gor-L, CV-Gor-Mod-L, CV-Gor-2Mod-L), care au reusit, dupa incetarea existentei lor fizice, sa se integreze in cadrul Lumii Planetare Superioare (LPS – denumita generic: Rai, Paradis, Eden) a PG.

5.Tot din cadrul LPS vor mai fi selectate, conform unor criterii mai performante decat cele utilizate pentru selectia mentionata anteior pentru APA, un numar de 600.000 de oameni, respectiv un numar de 300.000 de FII (animaliere, respectiv vegetaliere), pentru a alcatui o echipa creationista speciala, care va fi transferata (cu nave extragalactice, din galaxia in care se afla PG, specifica FIS de tip oameni si respectiv FII a caror functionare existentiala se bazeaza pe un amestec de 2 energii fundamentale (gravitationala, respectiv luminoasa) in cadrul ZGZ dintr-o alta galaxie (din Categorialul nr.3 al Variantalului in care este integrata existential PG -adica, Pamantul-, dar in Categorialul nr. 2), in care existenta FIS si respectiv FII se bazeaza pe o singura energie fundamentala: luminoasa care pentru cazul CV-Gor-L si al descendentelor sale civilizationale: CV-Gor-Mod-L si respectiv CV-Gor-2Mod-L, este: energia luminoasa de culoare alb-deschis (zapeziu).
In cadrul resepectivului Categorial exclusiv luminos, fiintele individuale superioare se numesc generic: umani (si nu oameni, ca in Categorialul nr.2). Echipa creationista mentionata anterior va fi transferata (cu nave extragalactice), din cadrul LPS-PG, intr-o zona existentiala speciala din cadrul ZGZ al Galaxiei mentionate, in data de: 6.6.23-chlf (24.10.2012-cg) si urmeaza a realiza in cadrul ZGZ a galaxiei in care se va integra existential, un Astru specific acelei galaxii (denumit generic: nova).
In mod similar, din cadrul LPS-PG vor mai fi selectate alte 600.000 de FIS, respectiv 300.000 de FII (animaliere, vegetaliere si mineraliere) care, la aceeasi data, vor fi transferate (tot cu nave extragalactice) in cadrul unei zone speciale existentiale din cadrul ZGZ a unei alte galaxii, situata in Categorialul nr.1 – exclusiv gravitational, unde vor realiza un Astru intunecos - gaura neagra. In cadrul respectivului Categorial, FIS, respectiv FII functioneaza existential exclusiv cu energie gravitationala, FIS fiind denumite, in acest caz, bestiale.


6.Din cadrul LF-PG vor fi selectati, pana in data de 61.1.22 aproximativ 600 de milioane de FIS si respectiv 300 de milioane de FII (exclusiv animaliere), care vor fi transportate, in data de: 6.6.23-chlf (24.10.2012-cg), cu nave extraplanetare, in cadrul unei noi LF, care se va naste in data de: 6.5.23-chlf (24.08.2010-cg), in cadrul Satelitului Planetar Vasilea (denumit popular: Luna), care va fi vizibila, si in calitatea mentionata, din cadrul LF-PG, si care va dispune de natura specifica aferenta unei LF (exclusiv insa FIS-oameni si respectiv FII-animaliere), precum si mediul societal de baza (continente, tari, localitati) aferent continentelor, tarilor si localitatilor care, ca fiinte colective (FC) societale (FCSoc), vor exista in respectiva LF, in mod corespunzator (ca dimensiune), dar nepopulate cu FIS-oameni si respectiv FII-animaliere, urmand a fi populate cu FIS-oameni si respectiv FII-animale transferate din cadrul LF-PG pe baza unei selectii speciale care se va realiza din cadrul continentelor, tarilor si localitatilor din LF-PG (selectie mentionata anterior) de catre un Judecator (selector), desemnat in mod special, din cadrul LF-PG, selectie care se va realiza pana la data de 6.6.21-chlf (24.10.2010-cg).

In contextul evenimentelor extraordinare cu care urmeaza a se confrunta PG, in viitorul apropiat, a fost adoptat un program de actiuni specifice (atat pentru PG, in general, cat si pentru Lf-PG, in special), menit sa sprijine o evolutie existentiala mai benefica a PG si respectiv a LF-PG, pentru a putea intampina intr-un mod cat mai eficient producerea evenimentelor extraordinare mentionate.
In context, trebuie sa se cunoasca si sa se actioneze, in mod corespunzator, pentru ca reprezentantii C-CVB-LF-PG-NL (C-CVB-PG-NL, adica: CV-Gor-NL, CV-Gor-Mod-NL, CV-Gor-2Mod-NL, adica neloialiste fata de CV-Gor-L), impreuna cu Comunitatile de CV extraplanetare (CCV-EP), dar care dispun de baze existentiale in cadrul PG, si care sprijina interesele C-CVB-PG-NL mentionate anterior (caci si existenta bazelor respective va inceta,o data cu incetarea LF-PG) sa nu poata afecta, prin actiuni de sabotaj ezoteric, intr-un mod determinant evolutia benefica viitoare a PG, in general, precum si a LF-PG in special. Precizam ca, in calitate de: coordonator principal al evolutiei existentiale a Populatiei LF-PG (cu referinta principala si speciala pentru Populatia aferenta C-CVB-PG-L, mentionate anterior, a fost desemnat Conducatorul CAIAC-LF-PG, iar combatantilor ezoterici principali, din cadrul CAIAC-LF-PG, li se vor asigura, prin modificari corespunzatoare ale destinelor lor existentiale individuale (DEI), roluri de importanta deosebita in coordonarea evolutiei existentiale benefice (din punctul de vedere al C-CVB-PG-L), a Populatiei LF-PG, pana la data incheierii exodului planetar fizic spre noua LF care se va naste in cadrul Satelitului planetar Vasilea (SPV).

Preluare de pe: http://lorin-fortuna.ro ; comunicare din data de 09.03.2010.

(C.M.)

marți, 9 martie 2010

Va conduc pe Venus



MESAJ DE LA KRYON
(8 martie 2010, prin Sangitar)

Eu Sunt Kryon, Kryon, prietenul si companionul vostru, mesagerul magnetic al lui Dumnezeu, care soseste in anturajul vostru si va saluta cu cuvintele OMAR TA SATT. Voi v-ati intalnit aici pentru a auzi mesajele de la Kryon, mesajele lumii spirituale a luminii si iubirii.
Cand o fiinta va vorbeste, aceasta fiinta trimite o energie incorporata in tipare si sunete are se revarsa spre voi, spre Sufletul si Corpul vostru de Lumina. Kryon va aduce energia magnetica a Noii Ere.
In acest timp, in care totul se schimba pe planeta voastra in exterior, dualitatea colapseaza din ce in ce mai mult, structurile dualitatii nu se mai pot mentine, noua energie se expandeaza puternic, iar Lady Gaia se curata si se orienteaza din nou. In cest timp este important ca puterea si forta sa se reverse in voi, ca voi sa realizati cine sunteti. Aceasta va lasa sa simtiti cine sunteti si de ce sunteti aici, pe aceasta planeta. Acum aflati ca santeti mai mult decat un uman si tot ceea ce va spune dualitate este doar o iluzie. Pentru ca adevarul este ca voi sunteti un mesager divin. Miezul din voi este divin. Pe durata acestui timp este foarte important ca sufletul vostru sa se relaxeze. In confuzia timpurilor dualitatii, sufletul vostru se va afunda in taramul realitatii Divine, unde acesta este iradiat cu lumina si iubire, unde isi gaseste linistea si siguranta, unde se poate incarca cu pace
si putere pentru ceea ce se intampla in dualitate. Cand noi va invitam sa calatoriti in realitatea Divina, multi dintre voi va intrebati cum se intampla cand voi pareti sa stati asezati in aceasta camera, cu corpul vostru si doar va imaginati ca mergeti intr-o
calatorie.
Deci, auziti mesajul lui Kryon : Aspectele se unifica si in special aspectul sufletului vostru. Noi luam aceasta energie, o incorporam si o aducem prin voaluri in Realitatea Divina. Sufletul vostru cu greu se poate relaxa in aceasta maniera, oriunde altundeva.Desenele pe care le vedeti rasar din Realitatea Divina.

Deoarece aceste timpuri sunt atat de turbulente pentru voi, noi am decis sa va luam intr-o calatorie in Realitatea Divina - catre planeta Venus, unde sufletul vostru are posibilitatea de a se relaxa complet, de a se bucura si de a se incarca cu puterea necesara pentru timpurile viitoare de pe Pamant. Asadar, Kryon va roaga sa respirati profund si sa mergeti adanc in divinitatea voastra, pentru a va unifica chakrele acolo, pentru a va expanda si, in timp ce aceasta se intampla, noi va vom impamanta la toate nivelele. Fiti constienti ca energia de la aspectul sufletului vostru si energia de la cateva din aspectele voastre va fi incorporata intr-un camp magnetic si va merge in Realitatea Divina. Cand va dati permisiunea, noi avem dreptul sa va ghidam in realitatea Divina si deci, asta se va intampla.
Cereti ca unele aspecte sa se unifice. Kryon va incorpora aspectele voastre intr-o lumina magnetica si le va purta prin voal in Realitatea Divina. Deja voi simtiti cum energia se schimba. Poate puteti percepe cum fiintele va saluta, cum pasiti printr-o poarta de lumina.

Si acum, lasti ca sufletul vostru sa experimenteze tot. Luati-va ceva timp, deoarece acesta este important pentru voi. Lasati-va sa fiti ghidati intr-o camera de lumina, auziti sunetele, percepeti energia .( calatoria dureaza cateva minute ).
Kryon va purta energia inapoi si va continua sa reverse energia magnetica asupra voastra, in timp ce energia din realitatea Divina se imprastie si se extinde in merkaba voastra. Pentru ca, credeti-ma, noi stim cat de dificile sunt timpurile in dualitate, pentru voi. Noi stim cat de senzitivi sunteti, cat de vulnerabili si cat de dificil va este sa suportati densitatea dualitatii.
Noi cunoastem simptomele Corpului vostru de Lumina, va onoram si va respectam pentru ceea ce faceti.
Credeti-ma si ascultati mesajul lui Kryon : Energia, energia magnetica a Noii Ere lucreaza din ce in ce mai profund in dualitate si totusi, aceasta se poate simti uneori ca si cum o parte a dualitatii devine chiar si mai densa decat stiati.
Credeti-ma, noi va cunoastem interesele, grijile si fricile si facem totul pentru a va sustine, pentru a va darui energii si a va trimite mesajele de care aveti nevoie. Fiecare mesaj este infasurat intr-un tipar de energie care va poarta mai departe spre Noua Era. Cand atat de multe structuri se destrama, nu este usor pentru fiintele umane sa inteleaga ce trebuie sa se intample, astfel incat Pamantul sa fie nascut din nou. Simtiti cat de magic va hranesc energiile cu iubire si va alimenteaza toate celulele.
Acum, permiteti sa simtiti cum energia din Realitatea Divina pe care ati adus-o cu voi in calatoria voastra, se incorporeaza ca un tipar.
Fiecare individ care este prezent aici, asculta mesajul de la Kryon : Este important ca fiecare dintre voi sa devina constient de ceea ce inseamna sa fii mai mult decat uman, sa simti puterea divina si sa o folosesti - in iubire si modestie. Pentru ca multe fiinte umane nu cred in exprimarea puterii lor divine, desi puterea divina este cea mai inalta insusire pe care o purtati in voi. Cu aceasta putere, voi puteti schimba multe. Sa nu va fie frica de ea si intotdeauna sa va conectati la aceasta putere cu iubire nemasurata. Folositi-o pentru a servi toti umanii de pe aceasta planeta.
Kryon va roaga sa trimiteti iubirea incomensurabila catre Lady Gaia, in colectiv, acum, pentru a va face disponibili ca si canale, pentru a lasa ca energia pacii, iubirea nemasurata si puterea sa curga prin Chakra Omega voastra. Asa cum si voi simtiti senzitivitatea voastra puternic la acest timp, Lady Gaia se percepe, deasemenea, foarte sensibilizata. In timpurile care vin, noi vom face astfel incat sa va simtiti puterea divina si sa o folositi. Cu fiecare mesaj, energia vibreaza si mai inalt si fiecare colectiv devine si mai puternic decat vreodata inainte.
Poate ca este dorinta voastra sa transmiteti un mesaj catre Lady Gaia, puteti sa o faceti.

Acum, intoarceti palmele cu fata in sus si ascultati mesajul lui Kryon : Un grup de ingeri s-a manifestat - ingerii pacii. Ei sunt pregatiti pentru a revarsa energii catre voi, ei vor transmite energia pacii sa curga spre voi acum. Energia pacii curge peste voi acum. Inaltul Consiliu al Luminii a decis sa reverse aceste energii peste voi astazi - in toate aspectele: energia iubirii magnetice, o calatorie in Realitatea Divina, unde sufletul vostru se poate calma si absorbi energia pacii.
Multi dintre voi se intreaba : ce este in neregula cu mine, de ce ma simt cum ma simt, de ce am atatea simptome ale Corpului de Lumina?
Aceasta este Noua Era care soseste. Este singurul raspuns pe care lumea spirituala vi-l poate da.
Voi primiti daruri minunate, pentru ca aceste energii sunt foarte puternice.
Chemati-ma indiferent cand doriti si permiteti sa fiti hraniti cu energia iubirii magnetice.
Aceasta este energia de care fiecare celula are nevoie pentru a se alinia. Atrageti inalta Lumina Prosonodo catre voi si impamantati-va la toate nivelele.
Kryon spune fiecaruie dintre voi si colectivitatii umane: AN`ANASHA.
Sursa : http://www.kryonschool.com/
(C.M.)

Din comunicarile lui Lorin Ioan Fortuna



Din partea Conducatorului CAIAC-LF-PG.
In legatura cu incheierea Competitiilor civilizationale (Comp civ) organizate pentru stabilirea destinului existential colectiv lumesc (DECL) al Lumii Fizice a Planetei Gheorghia (LF-PG) pentru anii: 17; 18; 19; 20; 21; 22 si 23 – chlf (respectiv anii: 2006-2012 - cg), soldata cu victoria finala a reprezentantilor partii competitoare constituita de Coalitia de Comunitati Civilizationale virtuale (C-CCV) bastinase planetare si loialiste (C-CCV-L)fata de conceptia creationista in care a fost realizata initial CV-Goriliana: CV-Gor (democratica), consideram ca este cazul acum sa explicam si anumite conotatii si corelatii ale acestor Comp civ cu anumite informatii transmise prin intermediul altor surse (exemple: Vechiul si Noul Testament, Incunabulele mayase s.a.) care se refera, de fapt, la respectivele Comp civ , precum si la menirea acestora.
Astfel:
1. Comp civ in cauza reprezinta, de fapt, asa-numita: “batalie finala”, de la “sfarsitul vremurilor” (Vechiul si Noul Testament), resepectiv de la “sfarsitul timpului” existential planetar (Incunabulele mayase), in care: “oamenii luminosi” se vor lupta cu “oamenii intunecosi” si vor fi ajutati, fiecare parte, de catre mari personalitati extraplanetare, sosite special, in acest scop, in calitate de sprijinitori, pe Planeta (“confruntarea gigantilor”), in care insa partea competitoare “luminoasa” va invinge partea competitoare “intunecoasa” si va elibera atat Lumea Fizica Planetara (LF-PG), de agresiunea si inrobirea de catre CV oligarhice agresionale civilizational (CVOAC) extraplanetare, cat si Planeta si respectiv Satelitul planetar de: “capcauni”, sau “varcolaci”, care vor s-o devoreze.
2. In cadrul religiei crestine (Noul Testament) aceste Comp. civ sunt personificate prin “batalia” dintre doua personalitati denumite generic: Hrist (Christ) si, respectiv, Antihrist (Antichrist), in sensul ca primul dintre cei doi adversari competitionali va fi si un reprezentant al respectivei religii, iar celalalt va fi si un adversar al respectivei religii.
3. Antihristul este descris generic (Apocalipsa lui Ioan din Patmos), ca fiind: “fiara”, al carui cod numeric este: 666, ceea ce semnifica, de fapt, ca respectiva personalitate s-a nascut intr-o zodie astrologica caracterizata printr-un nume de “fiara”, (taur, leu) si ca rangul sau ezoteric trebuie sa fie de minimum: Zeu Lumesc, al carui cod numeric, in cadrul Ezoterismului specific CV-Gor-L (bastinasa planetar) este: 666.
4. Castigatorul Comp civ (“bataliei”) respective este caracterizat (Apocalipsa lui Ioan din Patmos) si ca un viitor Conducator al intregii LF-PG, conducerea LF-PG fiind prezentata si ca un obiectiv principal, urmarit a se realiza prin Comp. civ in cauza, fapt care, in opinia noastra, inseamna nu atat un Conducator politic, cat, mai ales, unul spiritual.
5. Acelasi castigator este caracterizat si ca un viitor judecator al LF-PG, care va judeca popoarele (tarile) din cadrul LF-PG, ceea ce, in opinia noastra inseamna ca respectivei personalitati i se va conferi, de catre o Ierarhiea astrala abilitata, rolul de: judecator (Selector) al Tarilor care urmeaza a fi selectate (din cate cunoastem, pana la data de: 6.6.21-chlf, respectiv 24.10.2010-cg) in vederea continuarii existentei lor, in cadrul noii LF care se va naste in cursul anului 23-chlf (2012-cg) pe Satelitul Vasilea (fost Selena, fost Remea, denumit popular: Luna), inainte de producerea sfarsitului LF-PG (programat a avea loc, din cate cunoastem, la sfarsitul datei: 61.6.23-chlf, respectiv 19.12.2012-cg), ca efect al unei multitudini de evenimente catastrofice care au inceput deja sa se produca (exemple: cutremurele din Indonezia, Haite, Chile s.a.), si care se vor inmulti si amplifica in viitor (din informatiile pe care le detinem), culminand cu impactul Planetei (PG) cu un asteroid de mari dimensiuni, care se va produce (din cate cunoastem) in data de: 61.6.23-ora 6 -chlf (19.12.2012-ora 24), care, prin efectele ciocnirii mentionate, va provoca valuri uriase (tsunami), eruptii vulcanice puternice si cutremure de mare magnitudine, care vor face imposibila existenta omeneasca in cadrul LF-PG, precum si a unei mari parti din flora si fauna, timp de aproximativ 30 de zile de la data impactului (fenomen denumit generic: potop, recomandand si vizionarea filmului: “2012”, care a rulat recent pe ecranele cinematografelor si s-a difuzat sub forma inregistrata pe dvd).
6. Mai mentionam si faptul ca (dupa stiinta noastra) rolul existential al Hristului l-a jucat (din punct de vedere competitional ezoteric) Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane: Daniel Ciobotea (in calitate de reprezentant competitional principal, iar rolurile de reprezentanti competitionali secundari le-au jucat tot cateva personalitati romanesti care (dupa stiinta noastra) sunt: Mugur Isarescu, Costache Dinu Patriciu si Sorin Ovidiu Vantu. De partea cealalta – adversa (din cate cunoastem), toate rolurile mentionate anterior au fost jucate de catre combatanti ezoterici principali din cadrul CAIAC-LF-PG. “Batalia” care s-a sfarsit cu victoria reprezentantilor “luminii” (albe), adica a Antihristului si a secundantilor sai, in defavoarea reprezentantilor “luminii” albe modificate (cu adaos corespunzator de lumina rosie, specifica reprezentantilor civilizationali balaurieni) din cadrul Comunitatii Civilizationale virtuale Goriliene neloialiste, cu consecinte corespunzatoare la nivel galactic, solarital, planetar, satelitar si lumesc, atat pentru invingatori, cat si pentru invinsi.
Observatie: Constientizand ca cele mentionate anterior nu acopera si nici nu explica deplin problematica abordata, ne propunem sa mai revenim asupra acestei problematici, in contextul in care vom obtine si alte informatii, precum si in cazul declansarii unor dispute pe aceasta tematica, ale caror amploare, in viitor, o previzionam.
Lorin Ioan Fortuna - 19.2.21-chlf (08.03.2010-cg)
Preluare de pe: http://lorin-fortuna.ro
(C.M.)

luni, 8 martie 2010

CENTRII DE FORTA AI ROMANIEI


Chakra 1 Muladhara – muntii Parang- Petrosani
Reprezinta: - conexiunea noastra cu credintele familiale traditionale - temelia sanatatii emotionale si mentale
Fricile de baza: - spaime legate de supravietuirea fizica,,
- frica de a fi abandonat de grup / familie
- pierderea echilibrului fizic.
Puteri fundamentale:
- identitate tribala/ familiala,
- coeziune si cod tribal al onoarei,
- sprijin si loialitate.
Conexiuni energetice cu corpul fizic:
- coloana vertebrala,
- rect,
- picioare,
- oase,
- sistem imunitar.
Bolile care sunt activate aici sunt bolile psihice generate de disfunctiile familiale (sindromul personalitatii multiple, tulburari obsesiv agresive, depresie, alcoolism)
Adevar sacru: TOATE, UNA SUNT!
Chakra 2 Swadisthana- Simleul Silvaniei- Salaj- Dacidava
Reprezinta:
- chakra parteneriatului sau a relatiilor,
- puterea de alegere.
Frici de baza :
– frica de a pierde controlul,
- frica de a fi controlat de cineva prin dependenta, viol, tradare,
- pierderea financiara,
- abandonul din partea partenerului principal sau colegilor de profesie,
Puteri fundamentale:
- capacitatea si puterea de a supravietui financiar si fizic pe propriile puteri si de a ne apara si proteja
- instinctul “ lupta si fugi”,
- capacitatea de a risca,
- capacitatea de a ne reveni dupa o pierdere ( membru de familie, partener, proprietati, serviciu, pierdere financiara),
- puterea de a ne revolta si reface viata,
- abilitatea de a lua decizii personale sau profesionale.
Conexiuni energetice cu corpul fizic:
- organe sexuale,
- intestin gros,
- vertebrele de jos,
- pelvis, zona soldurilor,
- vezica urinara.
Bolile care isi au originea in acest centru energetic sunt activate de frica de a pierde controlul
Adevar sacru: ONORATI-VA UNII PE ALTII !
Chakra 3 Manipura – Polovragi- Tg. Jiu
Reprezinta:
- puterea personala in relatie cu lumea exterioara,
- ne sprijina in procesul individualizarii, al formarii sinelui.
Frici de baza:
- frica de respingere,
- frica de a nu parea ridicol,
- frica de a iti indeplini responsabilitatile,
- fricile legate de aspectul fizic- obezitate, chelire, imbatranire,
- frica ca altii ne vor descoperi secretele noastre,
Puteri fundamentale
- auto-apreciere,
- respect de sine si autodisciplina,
- ambitie si capacitatea de a genera actiune si a face fata unei crize,
- curajul de a risca,
- generozitatea, moralitatea si taria de caracter.
Conexiuni energetice cu corpul fizic:
- stomac, pancreas,
- suprarenale, partea superioara a intestinelor,
- vezica biliara si ficat,
- mijlocul coloanei vertebrale.
Boala care isi are originea aici este activata de probleme legate de responsabilitatea fata de sine, autoapreciere, frica de respingere si o supersensibilitate la critica.
Adevar sacru: CINSTESTE-TE/ ONOREAZA-TE PE TINE INSUTI !
Chakra 4 Anahata- muntii Rarau- Campulung Moldovenesc
Reprezinta:
- puterea emotionala,
- ajuta la dezvoltarea noastra emotionala,
- incorporeaza lectia spirituala care ne invata cum sa actionam din iubire si compasiune si sa recunoastem ca cea mai puternica energie pe care o avem este iubirea.
Frici de baza:
- frica de singuratate,
- de angajament, de a –ti urma inima,
- incapacitatea de a te proteja emotional,
- frica de slabiciuni emotionale si de tradare,
(pierderea energiei de aici da nastere la gelozie, amaraciune, furie, ura si incapacitate de a-i ierta pe altii cat si pe sine)
Puteri fundamentale:
- iubire, iertare, compasiune,
- devotament,
- inspiratie,
- speranta si incredere,
- capacitatea de a te vindeca si de a-i vindeca pe altii.
Conexiuni energetice cu corpul fizic:
- inima si sistemul circulator,
- coastele,
- sanii,
- glanda timus,
- plamanii,
- umerii, bratele, mainile, diafragma.
Bolile ce isi au originea aici sunt cele cardiace si pulmonare si sunt provocate de dureri emotionale, de nevoia nostra de a sti de ce lucrurile s-au intamplat in felul in care s-au intamplat si din incapacitatea de a elibera dorinta de judecata umana auto-determinata.
Adevar sacru: IUBIREA ESTE PUTEREA DIVINA !
Chakra 5 Vishudda- Sarmisegetuza
Reprezinta:
- puterea vointei,
- incredintarea vointii proprii vointei lui Dumnezeu,
- uniunea completa cu vointa divina,
Frici de baza:
- frica de a nu avea autoritatea sau puterea de a alege in propria viata,
- pierderea controlului cand e vorba de raspunsul nostru la lucrurile importante: bani, putere, controlul emotional al unei persoane asupra bunastarii noastre,
- frica in fata vointei Divine.
Puteri fundamentale:
- increderea,
- cunosterea de sine si autoritatea personala,
- capacitatea de a lua decizi,

Conexiuni energetice cu corpul fizic:
- gat, glanda tiroida, trahee, esofag,
- paratiroidele,
- hipotalamusul,
- vertebrele cervicale,
- gura, maxilare si dinti.
Toate imbolnavirile au legatura cu chakra 5 pentru ca alegerea este implicata in orice amanunt al vietii nostre si prin urmare in orice boala!
Adevar sacru: PREDAREA VOINTEI PERSONALE VOINTEI DIVINE !
Chakra 6 Ajna- Capidava ( intre Harsova si Cernavoda)
Reprezinta:
- puterea mintii,
– capacitatile mentale si de rationament si de aptitudine psihologica de a ne evalua convingerile si atitudinile,
– centru spiritual in care interactiunea dintre minte si suflet poate conducela perceptie intuitiva si intelepciune,
– puterea de a face deosebirea intre gandurile motivate de putere si cele motivate de frica si de iluzie,
- “gandul” este inainte de “forma” , iar creatia incepe in dimensiunea energetica—ne atrage atentia sa devenim constienti de ceea ce cream!
Frici de baza:
- lipsa dorintei de a privi inlauntrul si de a-ti dezgropa fricile,
- frica de adevar atunci cand ratiunea este incetosata,
- frica de o judecata realista exprimata,
- frica de a te baza pe un sfat din exterior,
- frica de disciplina,
- frica de partea intunecata a sinelui si de atributele acestuia.
Puteri fundamentale:
- capacitati si abilitati intelectuale,
- evaluarea cunoasterii constiente si a celei inconstiente,
- primirea inspiratiei,
- generarea marilor acte de creativitate si inteligenta rational- emotional intuitiva.
conexiuni energetice cu corpul fizic:
- creier si sistem nervos,
- glandele pituitara si pineala,
- ochii, urechile, nasul.
Adevar sacru: CAUTA NUMAI ADEVARUL!
Chakra 7 Sahasrara- manastirea Sambata de Sus
Reprezinta:
- racordarea la divinitate,
- chakra rugaciunii,
- “ contul nostru din banca indurarii” depozitul pentru energia stransa prin gandurile si actiunile noastre bune sau prin actele de credinta si rugaciune.
Frici de baza:
- frica de “ noapte intunecata a sufletului”,
- frica legata de abandonul spiritual, de pierderea identitatii si a conexiunilor cu viata si cu oamenii din jurul nostru.
Puteri fundamentale:
- credinta in prezenta Divinului si tot ceea ce reprezinta credinta in viata noastra- ghidarea interioara, intelegerea vindecarii si un anumit tip de incredere care eclipseaza fricile omenesti obisnuite; devotiunea
Conexiuni energetice cu corpul fizic:
- forta care hraneste corpul, mintea si spiritul,
- sistem nervos central,
- sistem mescular,
- tegument.
Adevar sacru: TRAIESTE IN MOMENTUL PREZENT!
(C.M.)

duminică, 7 martie 2010

CENTRII DE FORTA AI PAMANTULUI

1. Muladhara (chakra radacina) - Muntele Sinai, Orientul Mijlociu
2. Swadihstana (cea de a 2-a chakra) - Jungla Amazoniana, Brazilia.
3. Manipura (plexul solar) - Mt. Kilimanjaro, Africa.
4. Anahata - Craterul Haleakala, Maui (insula din arhipelagul Hawaian)
5. Vishuddha (gatul) - Mt. Shasta, California
6. Ajna (altreilea ochi) – Mt. Himalaya
7. Sahasrara - Mt.Fuji, Japonia
(C.M.)

Din Cartea Misterelor


Deplasări în timp – neobişnuite cazuri de premoniţie

Aceste cazuri sunt răspândite în lucrările şi revistele dedicate cercetării fenomenelor paranormale. De exemplu, profesorul Ian Stevenson a colecţionat un mare număr de premoniţii referitoare la scufundarea Titanicului. Mai târziu, Dr. Ralph Barker, primul medic care a ajuns la locul dezastrului de la Aberfan, când o mină de cărbune a îngropat o şcoală engleză şi a sufocat o sută de copii, a găsit însemnări ale unor premoniţii autentice ale dezastrului.

Alţi oameni pot experimenta episoade unice, de neuitat, în care ei văd evenimente din trecut. Doamna Butterbaugh, secretara decanului Sam Dahl de la Colegiul Wesbeyan din Nebraska, a fost trimisă cu o treabă într-o clădire alăturată. Ea a intrat într-o serie de camere unde a văzut figura nemişcată a unei femei în haine demodate. Când Doamna Butterbaugh s-a uitat pe fereastră, clădirile care ar fi trebuit să fie acolo dispăruseră, iar în locul lor se vedeau câmpii. Femeia misterioasă a fost mai apoi identificată din fotografii vechi ca fiind o fostă profesoară, care murise în acea clădire cu mulţi ani în urmă.

Dr. James McHarg a investigat cazul unei femei care, întorcându-se acasă în satul Letham, într-o noapte târziu, a trebuit să meargă pe jos pe marginea drumului de ţară după ce maşina ei rămăsese în pană. Pe câmp ea a văzut torţe licărind ţinute de bărbaţi în haine ciudate, ce examinau o mulţime de cadavre. Multe alte detalii au dovedit că femeia fusese martora bătăliei de la Nechtausmere, dată în 685 d. C în acea zonă.

Mulţi oameni au fost martorii unui alt caz similar. La câteva săptămâni de la bătălia de la Edgehill din 1642, sătenii şi ofiţerii trimişi în cercetare de regele Charles I pe fostul câmp de bătălie au văzut zile întregi rederulându-se bătălia, proiectată pe cer, puţin deasupra orizontului, şi au putut recunoaşte acolo chiar pe unii dintre eroii ce muriseră în luptă.

În inimile lor, oamenii au simţit întotdeauna că vălul ce acoperă viitorul ajunge să fie uneori foarte transparent, astfel încât evenimentele ce urmează să se producă devin mai mult nişte umbre abia întrezărite. De ce cred cu tenacitate oamenii acest lucru, rămâne un mister în sine.

Această credinţă a fost baza existenţei a mii de generaţii de prooroci. Cel mai adesea ei nu erau decât nişte simpli escroci şi în acest caz singurul lor echipament necesar a fost o robă, un turban şi o aversiune imensă faţă de munca fizică. Dar au existat totuşi unii, deşi foarte rar, care au avut într-adevăr puterea de a se juca cu lucrul pe care noi îl numim Timp.

Concepţia despre un timp unic, absolut, aflat într-o spirală continuă către viitor şi venind dinspre trecut – a fost subiectul a numeroase asalturi pe parcursul acestui secol. Această viziune nu mai are acum nici pe departe un caracter atât de categoric.

Albert Einstein, cel care a sugerat preşedintelui Roosevelt ideea că realizarea unei bombe atomice ar putea fi pusă în practică, a redus timpul la condiţia unei dimensiuni. Fizicienii de atunci presupuneau timid că timpul nu poate fi absolut şi că există mai multe varietăţi ale sale.

În acelaşi timp a apărut o altă idee stranie, răsărită ca o vedenie din adâncul infinitului. Cel responsabil pentru această fărâmă de magie este J. W. Dunne, un inginer militar englez. El sugera, şi îşi susţinea această idee cu o serie de fapte, că fiecare om visează uneori evenimente ce urmează să se desfăşoare
ulterior. Metoda sa de a-şi organiza dovezile poate că este originală, dar conceptul de bază privind puterea de precogniţie a visurilor este la fel de străvechi ca şi rasa umană. Mai târziu, Dunne şi-a dezvoltat ideea ca într-o veritabilă filozofie.

Fiind inginer, el folosea diagrame pentru a explica dimensiunile timpului. Unii au considerat filosofia sa uşor de înţeles; altora însă li s-a părut absolut incomprehensibilă. Am inclus în acest capitol şi un rezumat al ideilor şi cercetărilor sale.

Acest capitol abundă şi în multe alte povestiri, în afara celor despre lumea viselor. Un număr de relatări ne indică în mod clar faptul că oamenii experimentează timpul altfel decât cu ajutorul ceasului. Uneori acest fenomen excepţional se petrece în lumea viselor, alteori în cea mai obişnuită stare de veghe.

În legătură cu profeţii autentici, am fost foarte selectiv în alegeri, luându-l în considerare în primul rând pe Nostradamus. El s-a impus fiind de departe cel mai autentic şi mai profund. În cazul celor mai mulţi dintre profeţi, relatările lor despre viitor sunt vagi, fiind lipsite de detalii specifice, sau prevăzând certitudini absolute ca „războaie şi zvonuri de război”.

A fost inclusă şi povestea celebră a două femei din Versailles. Aspectul paranormal al incidentului de la Versailles a fost certificat, cu rezultate considerabile, de către J. R. Sturgewhiting. Am inclus în povestire un rezumat al acestei dezbateri a sa.

Prin povestirile din acest capitol nu vreau să sugerez faptul că viitorul ar fi fixat în mod irevocabil, independent de eforturile noastre. Determinismul absolut este şi va fi întotdeauna un concept gol, fără conţinut.

Ceea ce am vrut totuşi să sugerez prin aceste situaţii reale este faptul că ideea noastră actuală despre timp necesită unele revizuiri, la fel ca cea făcută mai demult în chimie, unde concepţia imuabilă a existenţei celor 92 de elemente a necesitat o completare şi o lărgire.

Pierdut în timp
În mai multe situaţii, J. W. Dunne a simţit faptul că trăia cu anticipaţie anumite evenimente. Acest lucru ne este comun tuturor. Dunne s-a gândit că dezlegarea acestui mister se află în visele aşa-zis premonitorii ce conţin evenimente viitoare. Prin urmare, el şi-a observat şi şi-a înregistrat cu atenţie toate visele, şi astfel a obţinut rezultate uimitoare.

Mai târziu, a adunat şi a corelat visele unui mare număr de persoane ajungând la convingerea că fundamentul străfulgerărilor de viziune ce apar în vis se află în viitor. El îşi prezenta cazul în lucrarea „An Experiment with Time” („Un experiment cu timpul”), apărută în 1927. Următorul vis este un exemplu de călătorie a lui Dunne în viitor.

În timp ce se afla într-o misiune, ca infanterist – în statul Orange Free, din Africa de Sud, în primăvara anului 1902, Dunne a visat că se afla pe o insulă. Dintr-o dată, el a realizat că insula era pe cale de a trece printr-o calamitate. Disperat, a căutat să convingă autorităţile franceze să evacueze populaţia, afirmând că dacă n-o vor face, vor fi ucişi 40.000 de oameni. Avertizarea sa n-a fost însă luată în considerare şi, aşa cum prevăzuse, insula a fost distrusă.
Câteva zile după acest vis, Dunne primea ziarul în care era descrisă explozia insulei franceze Mt. Pelee din Martinica. Dezastrul avusese loc după visul său.

Deşi fuseseră înştiinţate în mod repetat, autorităţile franceze au refuzat să evacueze populaţia. Ca rezultat al acestui lucru, au murit 40.000 de persoane. Erupţia vulcanului a distrus totul exact în felul în care Dunne văzuse în vis.

Restul dovezilor lui Dunne sunt similare acesteia. Unele dintre cele mai semnificative vise ale sale, din punctul de vedere al cunoaşterii anticipate a unor evenimente viitoare, sunt neclare. Visele confuze sunt cele care apar cele mai adesea la amrea majoritate a oamenilor. Totuşi, fiecare dintre noi experimentăm şi „hoinăreli onirice” de u dramatism intens. Astfel sunt şi următoarele două exemple.

Dintre toate relatările aduse înapoi din întunecata lume a somnului, puţine sunt atât de tulburătoare prin autentificarea lor ulterioară, precum este povestirea lui Frederick Lane.

Într-o noapte de joi, pe data de 16 decembrie 1897, William Terriss, un actor englez, urma să apară într-o melodramă mediocră, „Secret Service” (Serviciul Secret) la teatrul Adelphi, din Londra. Dublura lui Terriss era un bărbat pe care-l chema Feederick Lane.

În după-amiaza zilei de 16, Lane a apărut la repetiţia generală şi a oprit din drum pe oricine întâlnea în calea sa, descriindu-i un vis pe care îl avusese în noaptea precedentă. El visase că Terriss, înconjurat de actori şi maşinişti, era culcat într-o stare de semiconştienţă – pe treptele ce duceau spre cabinele de machiaj. Pieptul său era descoperit şi părea rănit.

Mai târziu, doamna Alice Johnson, asociată a Colegiului Newnham din Cambridge, colecţiona declaraţiile luate sub jurământ de la trei persoane cărora Lane le povestise visul său în acea după-amiază de joi. Acele persoane au fost: actriţa Frances Olive Haygate şi actorii H. Carter Bligh şi S. Creagh Henry. Toate declaraţiile erau în acord până la cele mai mici detalii.

Dl. Terriss a jucat însă un rol foarte neaşteptat, la teatrul Adelphi în acea noapte la 16 decembrie şi faptul acesta a devenit capul de afiş al paginilor de senzaţie din ziarele londoneze. „London Times” din data de 17 decembrie includea descrierea visului în articolul său despre „Felul în care Terriss fusese ucis de un nebun care îl înjunghiase la intrarea în teatru”.

Descriind scena morţii lui Terriss, „Times” afirma că el fusese cărat în incinta teatrului şi aşezat „la baza scării ce ducea spre cabinele actorilor. Aici a rămas în stare de semi-conştienţă, cu pieptul descoperit şi cu colegii de breaslă în jurul său”; după câteva minute el a murit.

Celebra aventură din grădinile Versailles
În ziua de 10 august 1901, în faţa a două femei a apărut o zonă din grădina Versailles, aşa cum existase aceasta în 1789. Păşind în acea arie tăcută de grădină, femeile, au pătruns, de fapt, înapoi în timp. Cel puţin aceasta este mărturia lor.
Femeile se numeau Charlotte E. A. Moberely şi Eleanor Jourdain. Ambele ocupau posturi importante în învăţământ. Ele veniseră la Versailles ca excursioniste. În timp ce mergeau de-a lungul aleilor şerpuitoare, scenariul a devenit ireal, ca de teatru. Ele s-au simţit ca şi cum ar fi intrat într-un straniu „cerc de influenţă”, unde au găsit o lume de umbre şi teamă.
Grădina din jurul lor nu mai avea aspectul celei din 1901, ci era grădina de pe vremea Mariei Antoaneta. Aceasta a fost grădina în care s-a petrecut deznodământul uneia dintre cele mai mari drame ale tuturor timpurilor când o bucată de oţel a ghilotinei a întâlnit gâtul alb al reginei.
Un timp, cele două femei au rătăcit în această scenă – care era corect plasată în spaţiu, dar „greşit” plasată în timp. Prin grădină se mişcau figuri ce aparţineau trecutului. Ele au văzut înaintea lor clădiri care existaseră într-adevăr în acele vremuri trecute şi au observat oameni care aparţinuseră acelor timpuri de mult apuse.
Apoi au mers mai departe şi, subit, au reintrat în lumea normală, unde timpul era în acord cu calendarul. Indubitabil, ambele femei au văzut aceeaşi scenă, mărturiile pe care le-au făcut au fost precise până la detaliu. Din fiecare amănunt reieşea foarte clar faptul că avuseseră o călătorie neobişnuită în trecut.
După acest incident, timp de 10 ani, femeile au căutat cu perseverenţă prin documentele de epocă, străduindu-se să identifice fiecare detaliu al acelei viziuni. Confirmările lor au fost păstrate cu grijă la biblioteca Bodleian din Oxford. Au verificat totul, poziţia copacilor şi a boscheţilor, îmbrăcămintea de epocă de la curte, sute de detalii minuţioase. După 10 ani, ele au considerat că verificaseră complet viziunea avută.

„Povestea cu stafii” de la Versailles, publicată în 1911 sub titlul „O aventură”, a făcut mari furori, cu toate că n-a existat nici un atac oficial din partea scepticilor timp de mulţi ani, probabil şi din cauza poziţiei sociale înalte a celor două martore.
În anul 1938, un englez, J.R. Sturge-Whiting, şi-a publicat lucrarea „The Mistery of Versailles” („Misterul Versailles-ului”), în care a declarat că această carte oferă „o soluţie completă” a enigmei. Dar, la acea dată, ambele doamne, Moberley şi Jourdain, erau decedate.

Sturge-Whiting făcuse o sumă de investigaţii şi credea în mod aberant că ar putea dovedi astfel faptul că misterul a fost pur şi simplu consecinţa unor observaţii eronate, a unei anumite stări sufleteşti, a unor farse jucate de memorie şi a unei aspiraţii incurabile pentru romantism.

În ultima ediţie a lucrării „O aventură”, d-na Edith Olier spunea, relativ la soluţia lui Sturge-Whiting pentru misterul de la Versailles: „impresia pe care ne-o transmite este că povestirea, în sine însăşi, cu mulţimea sa de evidenţe substanţiale, este încă şi astăzi la fel de vie şi de însufleţită, aşa cum a fost întotdeauna; criticile, pe de altă parte, sunt singurele moarte, lipsite de date concrete.”

Întâlnire cu aventura
Celebra scriitoare Irenne Kuhn relatează următoarea povestire în lucrarea sa „Întâlnire cu aventura”, apărută în anul 1938:
Se plimba fericită, fluierând, pe bulevardul Michigan, din Chicago, când, pe neaşteptate, scena din faţa ei a dispărut. Pentru o secundă, ea s-a văzut în faţa unui deal acoperit cu iarbă, deasupra căruia strălucea un soare blând de primăvară. Pe de la erau trei copaci cu o formă deosebită. A mai văzut şi un mic grilaj de fier iar în fundal se conturau pe cer norii de fum de la o fabrică. O limuzină neagră urca dealul, şi a putut distinge chipul neobişnuit de alb al unei femei. Ea observă de asemenea un loc unde fusese săpată în iarbă o groapă. În aceasta se afla aşezată o cutie mică.

Apoi, subit, ea văzut din nou doar bulevardul Michigan acoperit de zăpadă pe care o adusese viscolul din noaptea trecută.
Anul următor în luna mai, Irene Kuhn conducea o limuzină neagră, mergând spre un cimitir pe care nu îl mai văzuse niciodată, unde se afla cenuşa soţului său, care murise subit în China, cu o lună în urmă.
Deasupra sa strălucea soarele blând de primăvară, în faţă se afla un grilaj de fier ruginit, dealul înverzit, trei copaci cu forme neobişnuite. În zare se vedea o fabrică. Cutia cu rămăşiţele soţului a fost pusă într-o groapă – exact aşa cum văzuse ea în viziunea fulgerătoare pe care o avusese pe bulevardul înzăpezit Michigan din Chicago.

Naufragiul din somn
În cursul primăverii anului 1915, eminentul conferenţiar britanic I.B.S. Holburne revenea după un turneu de conferinţe pline de succes ţinute în diferite colţuri ale Statelor Unite. Îşi rezervase loc pe vasul Louisiana, un mare pachebot, vestit prin siguranţa şi rapiditatea sa.

Sculându-se foarte devreme, în dimineaţa de 7 mai 1915, Marion, soţia profesorului, care îl aştepta în Anglia, s-a aşezat într-un fotoliu din biblioteca lor, a adormit şi a început să viseze... Se găsea în mod straniu la bordul unui mare transatlantic aflat în pericol. Vasul se clătina ameninţător, iar echipajul se agita să pună bărcile pe apă. Oamenii treceau în toate direcţiile, dar fără panică, fără agitaţie. D-na Holburne, care stătea pe puntea superioară a vasului care naufragia, a cerut veşti despre soţul ei unui tânăr ofiţer care i-a ieşit în faţă. Ofiţerul i-a răspuns prompt că profesorul tocmai părăsise vaporul şi se afla la bordul unei bărci de salvare. Cu aceste cuvinte ea se regăsi brusc în confortul bibliotecii sale, cu ochii larg deschişi şi cu inima bătând puternic.

La micul dejun, în acea dimineaţă, ea le vorbi despre visul ei membrilor familiei. Cu toţii râseră de ea. „Este numai un coşmar fără importanţă”, îi spuseră ei.

Au trebuit să-şi schimbe părerea câteva zile mai târziu, când a fost transmisă vestea că Transatlanticul Louisiana a fost scufundat de un submarin german în largul coastelor Irlandei şi că se raporta moartea unui mare număr de persoane. Aflară mai târziu că profesorul Holburne ajutase multă lume să-şi pună vestele de salvare şi să urce în bărci, înainte de a primi ordin să părăsească la rândul său vasul.

Profesorul a supravieţuit, iar când Marion l-a descris pe tânărul ofiţer pe care-l întrebase în vis despre soarta soţului său, acesta l-a recunoscut fără dificultate pe cel care i-a ordonat să urce în barca de salvare... exact cum ofiţerul îi spusese doamnei Holburne în timpul visului ei ciudat.

(Fragment din CARTEA MISTERELOR, de Gregorian Bivolaru)
Sursa: www.yogaesoteric.net
(C.M.)